Cum să lovi cu piciorul dublu pe butoaie

Double Kick Tharming implică ambele picioare (în loc de doar unul) și vă va permite să jucați mai repede, bateri mai complicate, umpluturi și solouri. Cele mai ușoare tehnici de picior implică jucând cu tocurile dvs. fie în sus, fie în jos, dar dacă doriți o provocare, puteți încerca să vă rostogoli picioarele pe pedale pentru a crea bateri mai rapide. Indiferent dacă sunteți deja un baterist cu o singură lovitură de un singur kick sau un nou newbie, veți putea crea ritmuri complicate și complexe utilizând tehnica la alegere.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind metoda de călcâie
  1. Imagine intitulată dublu kick rapid pe tobe Pasul 14
1. Puneți picioarele pe pedalele cu tocurile ridicate. Tocurile tale ar trebui să se plimbe pe baza pedalei (sau pe podea, în funcție de dimensiunea pedalelor și de mărimea picioarelor). S-ar putea să doriți să ajustați scaunul pentru a fi un pic mai mare, astfel încât coapsele dvs. sunt înclinate ușor în jos.
  • Evitați ridicarea scaunului prea mare, deoarece vă poate determina să vă loviți sau să aveți probleme cu atingerea pedalelor. Reglați-l la o înălțime în care picioarele și coapsele inferioare fac un unghi de 90 până la 110 grade.
  • 2. Împingeți pedala în jos cu mingea piciorului. Aplicați o lovitură rapidă de presiune pe pedale folosind partea din piciorul dvs. între degetele de la picioare și arcuri. Jocul cu bilele picioarelor voastre vă va oferi mai mult control și consistență.
  • Evitați să jucați cu degetele de la picioare, deoarece acest lucru vă va face să jucați mai puțin uniformă și ați putea simți o tulpină suplimentară asupra acelor mici mușchi din degetele de la picioare.
  • 3. Alternativ împinge în jos bilele stânga și dreapta ale picioarelor tale. Jucați foarte lent pentru a vă obișnui cu sentimentul de a opri picioarele. Ar trebui să simțiți cea mai mare activitate cu hamstrings, ceea ce ar putea deveni o mică durere după ce a practicat o vreme - nu vă faceți griji, care va scădea mai mult!
  • Dacă plasarea picioarelor în partea superioară a pedalei este inconfortabilă pentru dvs., glisați piciorul în jos spre baza pedalei, astfel încât toe-ul dvs. să fie la mijloc.
  • Utilizați greutăți glezne timp de 20 de minute din practica dvs. pentru a vă ajuta să vă măriți viteza și rezistența. Odată ce le scoateți, picioarele voastre vor simți că plutesc deasupra pedalelor.
  • Practicați jucând călcâiul cu cântece mai ușoare, cum ar fi Queen`s "Vă vom stânji" și Armata lui White Stripes "."
  • 4. Practicați cu trimestru, al optulea și al șaisprezecelea note. Redarea heins-up vă permite să jucați foarte repede, așa că după ce ați practicat foarte încet cu note de trimestru, crește treptat viteza până când veți putea juca umpleri și triplete folosind notele a opta și șaisprezecea. Adăugați în unele capcane cu mâinile după ce ați stăpânit fiecare viteză. "Up toată noaptea" cu Blink 182 Caracteristici șaisprezece note triplet umple că puteți practica foarte încet la început pentru a obține atârnă de ea.
  • A șaisprezece note sunt, în principiu, a opta note împărțite în două bucăți mai mici (i.E., Patru notele șaisprezece sunt egale cu două note opt care sunt egale cu o notă de un sfert într-o semnătură de 4/4 timp).
  • O umplere a tamburului este atunci când jucați ceva care nu face parte din bataia principală a tamburului acelei părți specifice a cântecului. De exemplu, prima tambamistică pe care o auziți în "mirosul teenului" lui Nirvana este umplerea (până la bătăile obișnuite).
  • Tripletele sunt atunci când 3 note sunt jucate într-o durată diferită de bătăile obișnuite. Triplet Note sunt ⅔ timpul notelor regulate (e.G., Un trimestru trimestru triplu este ⅔ Durata unui trimestru regulat și 3 tripletele a 3-a notă sunt egale cu o notă de un sfert), ceea ce înseamnă că va trebui să jucați mai multe note pentru a satisface valoarea notă.
  • Metoda 2 din 3:
    Jucând călcâiul în jos
    1. Să vă odihniți picioarele pe pedale și puneți greutatea de la picioare pe tocuri. Împingeți pedalele prin schimbarea poziției gleznei. Această poziție de redare permite baaterului de tambur să revină de pe tambur, creând sunete mai rezonante, tonale.
    • Dacă sunteți un baterist de jazz, veți dori cu siguranță să experimentați jocul. Dave Brbeck`s "ia cinci" este un clasic ușor care vă va ajuta să practicați tehnica de călcâie.
  • 2. Ridicați partea din față a piciorului drept. În timp ce degetele de la picioare și bilele piciorului drept sunt ridicate, împingeți partea din față a piciorului stâng în jos pe pedala opusă. Overexaggerați mișcările dvs. la început pentru ao scoate în jos și dați seama ce picior este mai slab (astfel încât să vă puteți concentra pe obținerea acelui picior egal cu celălalt). S-ar putea să observați că șuierul și gleznele sunt dureroase după ce ați practicat o vreme, dar nu vă faceți griji, acest lucru va dispărea mai mult.
  • Împingeți-vă șuielile, vițeii și tălpile picioarelor voastre vor ajuta cu orice durere.
  • A face rate de vițel va ajuta la întărirea mușchilor în picioarele și picioarele inferioare.
  • 3. Coborâți partea din față a piciorului drept. Acest lucru va determina bateria de tambur să lovească tamburul de bas dreapta. Ridicați partea frontală a piciorului dvs. după ce beater lovește astfel încât să poată sări înapoi. Amintiți-vă să vă păstrați degetele de la picioare relaxate și să se joace cu întreaga parte din față a piciorului dvs., nu doar mingea sau degetele de la picioare.
  • Pentru a controla revenirea pedalei, ridicați doar partea din față a piciorului dvs. de pe pedala, odată ce Beater a lovit tamburul. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să jucați un alt bătăi imediat ca un bătut în jos.
  • 4. Practicați alternativ între ambele picioare. Practicați jucând cu ambele picioare cu trimestrul sau al optulea note. Note trimestru înseamnă că există 4 note pe măsură (veți pune fiecare picior în jos de două ori pentru a lovi tobe într-o singură măsură). A opta note înseamnă că veți juca 4 bătăi scurte pe piciorul stâng și 4 în dreapta în ordine alternativă.
  • Jucați de-a lungul unui metronom pentru a obține timpul și coordonarea piciorului. Setați metronomul la 60 de bătăi pe minut și începeți jucând un picior și apoi celălalt la fiecare bifă. Apoi accelerați-o prin jucând un picior pe bifare și celălalt între căpușe.
  • Odată ce ați atârnat-o, adăugați în unele simboluri și simboluri cu mâinile. Poti găzduiți o sesiune de gem pentru a juca împreună cu prietenii.
  • "Insula Cantaloupe" de către Herbie Hancock are un ritm frumos și ușor pentru practicarea acestei tehnici. Încetiniți-l și jucați doar piesele piciorului înainte de a vă adăuga mâinile în amestec.
  • Metoda 3 din 3:
    Rulându-ți picioarele
    1. Plasați piciorul dominant peste pedală și împingeți-vă cu mingea. Călcâiul tău va fi ușor ridicat în timpul acestei mișcări, dar nu la fel de mare de pedala cum ar fi în timp ce jucați metoda de călcâie. Ignorați celălalt picior pentru moment în scopul obținerii mișcării de rulare cu doar una.
  • 2. Împingeți în jos cu călcâiul când simțiți înapoi înapoi. Veți în practic să vă mișcați călcâiul în jos, deoarece partea din față a piciorului dvs. se întoarce și intră în viceversa. Ar trebui să simțiți atât raharele, hamstringurile și gleznele angajate în timp ce efectuați această mișcare de rulare cu piciorul.
  • Înregistrați un videoclip al piciorului dvs. în timp ce jucați cu această tehnică, astfel încât să puteți observa orice erori tehnice.
  • 3. Practicați rularea cu un picior înainte de a adăuga în cealaltă. Începeți încet rularea ambelor picioare în timp ce jucați și creșteți treptat viteza după ce ați atârnat. Veți putea juca ritmuri mai rapide și mai complicate cu această metodă de rulare. "Sabatul Black" al lui Black Sabat și metallica "trist, dar adevărat" sunt atât melodii mai ușoare pentru a învăța (încet la început) în timp ce practicați această tehnică. Începeți încet și fiți răbdători cu dvs!
  • Practicați-vă picioarele pe pământ în timp ce stați, mergeți foarte lent și acordând o atenție deosebită părților piciorului dvs. care fac contact cu solul.
  • Ridicați vițelul și picioarele picioarelor picioarelor pentru a crește puterea și flexibilitatea în mușchii piciorului și picioarelor.
  • Utilizați recorderul video de pe telefon pentru a înregistra picioarele în timp ce practicați. Veți putea să identificați erori tehnice și veți vedea dacă un picior are nevoie de mai multă muncă decât cealaltă.
  • Dacă un picior este mai slab, practicați rularea acelui picior pe podea atunci când stați sau faceți alte activități pentru a consolida acei mușchi.
  • sfaturi

    Practicați-vă munca înainte de a vă lua bastoanele - și când faceți, adăugați într-o mână la un moment dat.
  • Concentrați-vă pe stăpânirea fiecărei tehnici cu piciorul dvs. slab, astfel încât acesta nu aduce celălalt.
  • Setați un obiectiv realist pentru fiecare dată când practicați (e.G., "Astăzi am de gând să-mi rostogolească picioarele în timp ce purtam greutăți de gleznă timp de 10 minute" sau "Voi stăpâni primele 2 măsuri ale lui Michael Jean" de la viteza originală a lui Michael Jackson ").
  • De multe ori, dublu-lovire poate face ca basul tamburului sunet un pic camuflat. Tune-ți tobe la un pas ușor mai mare pentru a combate acest lucru. Sau, unii bobi folosesc plăcuțele SLAM.
  • S-ar putea să doriți să ajustați tensiunea arcului pentru a fi mai looser pentru melodii mai lente, jazz și cântece mai stricte sau rock, punk sau metal.
  • Avertizări

    Nu renunțați dacă nu stăpâniți imediat o anumită metodă! Învățarea unei noi tehnici ia o mulțime de practici, deci distrați-vă și experimentați pentru a găsi unul care funcționează pentru dvs.
  • Întindeți mușchii superioară și inferioară a piciorului (hamstrings, cvadriceps, viței, vârfuri și tălpi ale picioarelor) între joc pentru a preveni durerea și tulpinile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar