Cum de a echilibra o minge de fotbal pe picior

Chiar dacă nu aveți prea multă experiență jonglând o minge de fotbal, puteți impresiona pe alții cu abilitățile de echilibrare a mingelor. Cu poziționarea corespunzătoare a piciorului, echilibrarea unei minge de fotbal este o simplă abilitate de a învăța. Îmbunătățiți tehnica dvs. cu practică frecventă pentru a echilibra mingea pe picior pentru perioade mai lungi de timp. După ce ați stăpânit acest lucru, vă puteți îmbunătăți abilitățile în continuare prin învățarea modului de a jongla sau echilibra mingea pe o altă parte a corpului vostru.

Pași

Partea 1 din 2:
Ținând mingea pe picior
  1. Imagine intitulată echilibru o minge de fotbal pe piciorul dvs. Pasul 1
1. Căutați o suprafață plană pentru a sta pe. Găsiți o suprafață plană pentru a preveni rularea mingii de pe picior. Încercați să practicați în curtea dvs., la calea de acces sau la cel mai apropiat câmp de fotbal. Profitați de aceste zone pentru a menține mai mult control asupra soldului dvs. Tipul de suprafață pe care îl jucați nu face prea mult de o diferență, deci du-te oriunde vă simțiți cel mai confortabil.
  • Controlul unei minge este mai ușoară pe o suprafață plană. Odată ce stăpâniți tehnica, puteți echilibra o minge aproape oriunde.
  • Imagine intitulată echilibru o minge de fotbal pe pasul piciorului 2
    2. Stați în sus cu picioarele de umăr cu picioarele în afară. Se stabilește într-o poziție puternică și stabilă. Testați-vă poziția prin ridicarea piciorului ușor de pe pământ. Dacă simțiți că puteți ține această poziție pentru o vreme, atunci sunteți gata să echilibrați o minge. În caz contrar, ajustați poziționarea până când vă simțiți echilibrați.
  • Majoritatea oamenilor au tendința de a se sprijini înainte sau înapoi atunci când echilibrați o minge, dar acest lucru aruncă acest lucru.
  • 3. Îndoiți degetele de la picioare spre gleznă pentru a vă pregăti să țineți mingea. Ridicați-vă piciorul de pe pământ, apoi ridicați degetele de la picioare ca și cum le aduceți înapoi spre Shin. Partea superioară a piciorului servește ca o suprafață plană pentru a echilibra mingea. Țineți piciorul înclinat ușor cu degetele de la picioare ridicate, astfel încât mingea să se întoarcă înapoi spre picior. Dacă piciorul dvs. indică spre pământ, mingea va ajunge acolo.
  • Cel mult, țineți-vă piciorul la un unghi de 45 de grade. Nu aveți nevoie să aveți un unghi atât de rigid, deci păstrați piciorul un pic mai plat pentru a reduce oboseala.
  • 4. Rigidizați glezna de exploatație cu bile atunci când plasați mingea pe picior. Ridicați ușor piciorul de pe pământ, îndoiți genunchiul înainte de a vă ridici glezna. Când echilibrați o minge de fotbal acolo, nu puteți să vă mișcați piciorul deloc. Piciorul dvs. controlează orice mișcări pe care trebuie să le faceți pentru a păstra mingea în poziție. Când sunteți gata, puneți mingea pe picior, odihnindu-l împotriva piciorului.
  • Testați-vă poziția înainte de a plasa mingea. Încercați să vă mutați piciorul de la o parte la alta, fără să vă schimbați poziția piciorului.
  • Păstrați piciorul puternic, dar piciorul tău sa relaxat. Blocați glezna, nu genunchiul dvs!
  • Dacă piciorul dvs. este tensionat, mingea poate sări de pe ea. De asemenea, puteți să vă obosiți mai repede.
  • 5. Mișcați piciorul cu mingea pentru a menține echilibrul. În cele din urmă, mingea se va întoarce spre partea piciorului. Dacă simțiți că mingea se rostogolește spre dreapta, mutați piciorul spre dreapta. Dacă merge în stânga ta, mutați piciorul spre stânga pentru a aduce mingea înapoi în centru. Continuați să efectuați ajustări pentru a păstra mingea pe picior pentru perioade mai lungi de timp.
  • Cheia pentru ajustare este mișcări lente și netede. Când simțiți că mingea se mișcă, puteți fi tentați să vă mișcați rapid spre el. Sfârșești supracompensarea și pierderea controlului asupra mingii.
  • Practica de multe ori pentru a obține un sentiment de modul în care mingea se mișcă și ce trebuie să faceți pentru a vă menține echilibrul. Eliminați distragerile, apoi concentrați-vă pe senzație de minge împotriva piciorului.
  • Partea 2 din 2:
    Practicarea echilibrului mingea
    1. Îngenunchează și pune mingea pe piciorul tău dacă ai probleme cu echilibrarea. Dacă sunteți un începător, intrați în genunchi cu un picior în fața dvs. Sfați piciorul în sus, așa cum ați fi în mod normal, apoi ajungeți înainte și plasați mingea. Echilibrați-l acolo cât mai mult posibil. Odată ce ați atârnat-o, încercați în timp ce se ridică.
    • Alegeți o zonă moale sau iarbă pentru a evita răzuirea genunchilor în timp ce vă practicați. Această poză devine puțin inconfortabilă pe suprafețele dure.
  • 2. Rotiți mingea pe jos pentru a dezvolta un control mai bun. Rolling mingea nu numai că arată rece, dar reduce cantitatea de minge care urmează să facă. Pentru a-l roti, mutați piciorul pe partea superioară a mingea. Trageți mingea spre dvs., apoi mutați rapid piciorul în spatele mingelor. Odată ce se rostogolește pe partea de sus a piciorului, înclinați degetele de la picioare pentru a echilibra-l în poziție.
  • Echilibrarea mingelor în acest fel este un pic mai avansat decât puneți-l pur și simplu pe picioare, dar vă poate ajuta să vă îmbunătățiți. De asemenea, vă economisește să preluați mingea cu mâinile de fiecare dată când o lăsați.
  • 3. Mișcați mingea în aer cu piciorul pentru a jongla și prinde-l. Țineți piciorul încă ca în mod normal, faceți atunci când echilibrați mingea, apoi mișcați degetele de la picioare și piciorul pentru a deschide mingea înapoi spre mâini. Puteți apoi să prindeți mingea cu mâinile sau să încercați să o prindeți din nou pe picior pentru mai multe echilibrate. Pentru a stăpâni această tehnică, va trebui să vă mențineți echilibrul în timp ce ridicați mingea și prindeți-o din nou.
  • Acest truc este util pentru jonglare, dar ajută și pentru practicarea echilibrului. Mingea poate să nu cadă direct în fața dvs., astfel încât să aveți nevoie să o urmați cu piciorul.
  • O altă modalitate de a face acest lucru este să puneți mingea pe picior, să o echilibrați cât mai mult posibil, apoi să-l faceți înapoi în mâini. Făcând așa, este utilă dacă aveți probleme cu echilibrarea atunci când aruncați mingea în aer.
  • 4. Aruncați mingea în aer cu mâinile pentru al prinde cu piciorul. Ridicați-vă drept, apoi afișați mingea în fața dvs. Păstrați-l aproape de corpul dvs., astfel încât nu trebuie să vă mișcați departe pentru ao prinde. Ia-ți piciorul în poziție pe măsură ce în mod normal ar părea că mingea aterizează pe șiret. După ce se rotește înapoi spre picior, echilibrați-l acolo.
  • Această practică vă ajută să obțineți un sentiment de modul în care mingea se mișcă peste picior. Pentru cele mai bune rezultate, contactați mingea cu partea plată a piciorului drept în spatele degetelor de la picioare.
  • În Juggling de fotbal, Această mișcare este cunoscută sub numele de capătul picioarelor. Chiar dacă nu plănuiți să faceți alte trucuri, practicarea acestei mișcări vă va îmbunătăți abilitățile de echilibrare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Relaxa! Echilibrarea este mai greu atunci când mușchii tăi sunt tensionați, așa că distrați-vă.
  • Cleats nu sunt cea mai bună opțiune pentru echilibrarea unei minge de fotbal. Pentru un timp mai ușor, practică cu pantofi de tenis sau chiar picioarele goale.
  • Îndepărtați cât mai multe distracții posibil atunci când practicați. Echilibrarea este mai ușoară atunci când vă puteți concentra pe minge.
  • Pentru a vă îmbunătăți abilitățile după ce echilibrați cu succes o minge de fotbal, practică cu ambele picioare și încercați să vă jongling.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O suprafață plană
    • O minge de fotbal complet umflată
    • Pantofi de tenis
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar