Cum să fii un prefect bun

Dacă ați aplicat să fiți un prefect la școala dvs. sau deja serviți ca unul, ați putea să vă întrebați cum să fiți cel mai bun prefect pe care îl puteți fi. Pentru a fi un prefect bun, este important să vă amintiți că rolul dvs. este de a ajuta atât facultatea, cât și studenții de la școala dvs. Prin stabilirea unui bun exemplu pentru studenți, urmând regulile școlii dvs. și că sunteți acolo când oamenii au nevoie de dvs., vă puteți asigura că vă îndepliniți cu succes toate îndatoririle ca un prefect.

Pași

Metoda 1 din 3:
Stabilind un bun exemplu
  1. Imaginea intitulată Fii un prefect bun Pasul 1
1
Au o atitudine pozitivă. Încercați să nu vă frustrați sau supărați în fața altor studenți. Ca model de rol, doriți să le arătați că optimismul și o atitudine bună sunt cheile succesului, chiar și în situații dificile.
  • De exemplu, dacă colegii dvs. studenți se plâng, deoarece viitorul dans a fost anulat, în loc să se plângă cu ei, ați putea spune ceva pozitiv ca, "Știu că este supărat că dansul este anulat, dar toți trebuie să ne întâlnim și să ne gândim la altceva pe care l-am putea face pentru distracție în acea noapte."
  • Imaginea intitulată Fii un prefect bun Pasul 2
    2
    Fii respectuos la alții. Indiferent dacă interacționați cu un alt student, un profesor sau cu un membru al facultății școlare, să fie respectuos. Alți studenți vă vor căuta să vedeți ceea ce este un comportament acceptabil, așa că a stabilit un bun exemplu pentru ei. Ca un prefect, dacă sunteți lipsit de respect față de cineva, șansele sunt că alți studenți vor crede că este bine să acționezi în același mod.
  • Imaginea intitulată Fii un prefect bun Pasul 3
    3
    Faceți tot ce este mai bun în școală. Să participe la clasă și la mână în temele la timp. Dacă vă luptați cu un subiect, discutați cu profesorul dvs. sau obțineți ajutor de la un tutore. Alți studenți vor observa efortul pe care îl puneți în școală.
  • Imaginea intitulată Fii un prefect bun Pasul 4
    4
    Fi cinstit. Nu minți studenților sau profesorilor dvs. și nu faceți scuze. Dacă ați uitat să vă faceți temele, spuneți adevărul. Arată elevilor că sunt cinstiți, chiar și atunci când vă este frică de consecințe, este mai bine decât minciuna.
  • Metoda 2 din 3:
    Urmând regulile
    1. Image denumită un prefect bun Pasul 5
    1. Respectați codul de îmbrăcăminte al școlii. Dacă școala dvs. are o uniformă, asigurați-vă că o purtați la școală în fiecare zi și este curată și fără riduri. Dacă școala dvs. nu are o uniformă, încă mai vrei să te îmbraci într-o manieră curată și respectabilă. Citiți codul oficial al școlii dvs., astfel încât să puteți evita încălcarea accidentală.
  • Imaginea intitulată Fii un prefect bun Pasul 6
    2. Au o înregistrare bună de participare. Evitați absențele neexpuse și încercați să limitați zilele pe care le pierdeți școala pentru a fi bolnavi. Nu numai că școala lipsă arată rău din partea dvs., vă împiedică să vă îndepliniți taxele prefectului.
  • Imaginea intitulată Fii un prefect bun Pasul 7
    3
    Du-te la clasă la timp. Alți studenți vor observa dacă veniți frecvent la clasă târziu, stabiliți un bun exemplu și ajungeți la clasă la timp. Dacă aveți un motiv autentic pentru că ați întârziat, asigurați-vă că obțineți o notă și trimiteți-o profesorului dvs. când ajungeți la clasă.
  • Imaginea intitulată Fii un prefect bun Pasul 8
    4. Fi unde ar trebui să fii. Nu stați în hol sau nu lăsați terenul când ar trebui să faceți altceva. Ca un prefect, ar trebui să fiți disponibil și ușor de găsit dacă elevii sau facultatea au nevoie de tine. Dacă participați la școală, asigurați-vă că sunteți în dormitorul dvs. atunci când ar trebui să fiți astfel încât elevii să poată veni la dvs. dacă au nevoie de ceva.
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind acolo pentru studenți
    1. Imaginea intitulată Fii un prefect bun Pasul 9
    1
    Fi abordabil și salutând. Zâmbet și salută studenților când le transmiteți-le în săli și încercați să fiți cât mai prietenosi cât mai prietenos atunci când vorbiți cu ei. Evitați lucrurile care vă fac să arătați distras sau ocupat, cum ar fi privirea în jos la telefonul dvs. sau întotdeauna să vă îngropați fața într-o carte.
  • Imaginea intitulată Fii un prefect bun Pasul 10
    2
    Fi un comunicator bun. Comunicați cu studenții, astfel încât să aveți un sentiment mai bun despre cum fac și ce fel de ajutor ar putea beneficia. Dacă un student ridică preocupări, transmiteți aceste preocupări facultății. Ca prefectul, sunteți podul dintre studenți și facultate, deci asigurați-vă că comunicați cu ambele părți, astfel încât vocea fiecărei să se audă.
  • Imaginea intitulată Fii un prefect bun Pasul 11
    3. Fiți sensibili la problemele studenților. Dacă un student are un timp greu cu clasele lor sau se luptă să facă prieteni, să-i sprijine și să ofere ajutor. Nu tachinează studenții sau nu vorbește despre ei negativ cu prietenii tăi. Dacă un student se confruntă cu dvs., nu ar trebui să împărtășiți niciodată aceste informații cu nimeni altcineva, dacă nu este ceva grav, care trebuie raportat unui membru al facultății.
  • Imaginea intitulată Fii un prefect bun Pasul 12
    4. Fii corect. Nu alegeți favorite sau vizați-le pe cei care nu vă plac între corpul elevului. Lăsați-vă deoparte opiniile personale, astfel încât să puteți trata toți elevii în mod corect și în mod egal. Lăsați prietenii dvs. să știe că nu ar trebui să se aștepte la un tratament special de la dvs. și să nu vă fie frică să vă raportați prietenii pentru un comportament rău.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar