Cum se adaptează la școală ca elev de transfer

Participarea la școală poate fi o provocare pentru mulți studenți. Dar, dacă dvs. sau copilul dvs. sunteți de transfer studenți, vă puteți lupta cu tranziția. Din fericire, cele mai multe provocări de transferare a copilului dvs. la o nouă școală pot fi rezolvate prin comunicarea cu copilul dumneavoastră. Dacă vă simțiți îngrijorați de a începe o nouă școală, păstrați o minte deschisă și o atitudine pozitivă vă poate ajuta să vă ajustați la viață ca elev de transfer.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ajustarea academică
  1. Imaginea intitulată se implică la copilul dvs
1. Decideți când să transferați. Dacă sunteți în măsură să determinați când transferați școlile, încercați să începeți cursurile la începutul anului școlar. În acest fel, toată lumea se adaptează la noul an școlar și la cursuri în același timp. Dacă nu puteți începe la începutul anului, cel puțin încercați să începeți când începe un nou termen sau perioadă.
  • Dacă nu aveți niciun control asupra când începeți și trebuie să începeți în cursul anului școlar, încercați să vă întâlniți cu instructorii dvs. În acest fel, puteți afla cerințele lor și dacă aveți nevoie să prindeți ceea ce clasele au fost deja acoperite.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 3
    2. Participați la orientare. Dacă sunteți un elev de transfer, este incredibil de important să vizitați orientarea. Orientarea este șansa dvs. de a întâlni reprezentanți ai școlii, instructori și unii colegi. Scopul orientării este Pentru a vă reduce anxietatea, vă faceți să vă simțiți bineveniți și să răspundeți la întrebările pe care le aveți despre a face trecerea la școală.
  • Școlile pot avea orientări separate pentru studenții noi și pentru elevii de transfer. În acest fel, primiți informații specifice situației dvs. academice.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 22
    3. Luați în considerare obiectivele dvs. Probabil transferați câteva credite academice de la vechea școală. Verificați cerințele academice ale noii școli, astfel încât să puteți îndeplini creditele fără a repeta cursuri. Decideți ce domenii de studiu doriți să vă concentrați și încercați să vă înscrieți în clase pe care le-ați plăcut cu adevărat.
  • Poate doriți să faceți o cronologie de goluri, mai ales dacă doriți să absolvi într-un anumit interval de timp. Acest lucru poate fi util la programarea claselor care au condiții prealabile.
  • Imaginea intitulată Fii un expert în Matematică Pasul 1
    4. Citiți manualul. Școala dvs. vă va oferi un manual când vă înscrieți pentru clase. Ia-i timp să o citești, astfel încât să înțelegi politicile școlilor cu privire la orice de la participare, de întârziere, scale de clasificare, la cerințele de absolvire. Dacă nu sunteți sigur de ceva în Manual sau aveți în continuare întrebări, discutați cu un consilier de îndrumare sau administrator școlar.
  • Manualul va lista, de asemenea, date importante pentru anul școlar (sărbători, examene și întâlniri de profesori).
  • Imaginea numită este un pas comunist 5
    5. Pregătiți-vă să reușiți. Odată ce știți ce clase veți lua, ar trebui să aflați materiale pe care le veți avea nevoie înainte de a începe clasa. Adresați instructorului Ce provizii de care aveți nevoie pentru clasă. De exemplu, este posibil să aveți nevoie de un manual, citiri suplimentare, consumabile de artă sau consumabile de matematică.
  • Dacă nu veți putea vedea instructorul înainte de a începe clasa, încercați să trimiteți prin e-mail instructorul în avans. În acest fel, ei vă pot spune ce alimentări veți avea nevoie imediat.
  • Metoda 2 din 3:
    Ajustarea socială
    1. Imaginea denumită să fie corectă din punct de vedere politic
    1. Creați o rețea de suport. Rețeaua dvs. de asistență poate fi făcută de oricine puteți merge și vorbiți când vă simțiți stresați. Acest lucru poate include vechi prieteni, familie, colegi noi și chiar consilieri de orientare. Știind că aveți oameni să vă întoarceți să reduceți stresul de transferare a școlilor.
    • Poate fi mai greu să mențineți relațiile existente odată ce schimbați școlile, mai ales dacă noua școală este departe. Fie ca prietenii și familia să știe că vei trece printr-o perioadă de ajustare cu toate noile schimbări din viața ta.
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară și frumoasă la școala Pasul 2
    2. Să fie activi în cluburi și activități. Profitați din plin de resursele și oportunitățile noilor școli. Aflați dacă există cluburi, organizații sau atletism pe care doriți să le implicați. Aceasta este o modalitate bună de a face prieteni și de a simți ca și cum ai face parte din comunitatea școlară.
  • Va trebui să vă prezentați în clase sau cluburi. Păstrați-l scurt, dar includeți ceva interesant despre dvs. S-ar putea să menționați unde ați transferat și ce studiați în prezent.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 4
    3. Live în campus Dacă școala dvs. are locuință. Dacă aveți opțiunea de a trăi în campus, aceasta este o modalitate excelentă de a întâlni rapid oamenii. Multe școli care oferă locuințe pentru studenți au opțiuni de locuit în mod specific pentru elevii de transfer. De exemplu, este posibil să fiți alocat să trăiți cu un alt elev de transfer într-un dormitor.
  • Chiar dacă nu aveți aceleași clase sau interese ca colegul dvs. de cameră, vă veți simți mai implicați în școală și veți împărtăși în continuare preocupările comune ca elevii de transfer.
  • Image denumită deveni un consultant de marketing Pasul 4
    4. Faceți cunoștință cu consilierul dvs. de îndrumare. Majoritatea școlilor vor atribui un mentor, consilier de îndrumare sau consultant academic atunci când începeți cursurile. Această persoană poate sau nu să fie unul dintre profesorii dvs. Profitați de întâlnirea cu consilierul dvs. frecvent. Discutați dacă vă luptați să vă potriviți, aveți nevoie de sfaturi sau doriți doar să discutați despre viața dvs. sau despre obiectivele dvs. de carieră.
  • Consilierul tău este aliatul tău. Ei vor putea să vă ajute să planificați cursuri, să vă spuneți despre activitățile oferite prin școală și să scrieți scrisori de recomandare pentru dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Ajustarea mentalității dvs
    1. Imaginea intitulată Fii un student de succes Pasul 8
    1. Au o perspectivă pozitivă. Deși este posibil să nu fiți încântați de transferul, încercați să aveți o atitudine pozitivă cu privire la schimbare. Concentrați-vă pe aspectele pozitive ale schimbării școlilor. De-a lungul timpului, veți înceta să vă gândiți la asta atât de mult și vă veți bucura doar de a fi la noua școală.
    • De îndată ce vă găsiți gândindu-vă ceva negativ, schimbați-l la o declarație pozitivă. De exemplu, în loc să spunem, "Acest lucru nu va funcționa niciodată," Spune, "Cred că trebuie să mă apropii de acest lucru diferit."
  • Imaginea intitulată deveni un student de onoare Pasul 7
    2. Evitați să faceți comparații. Dacă sunteți nemulțumit de a vă transfera școli, poate fi ușor să vedeți doar negativul noii dvs. școli. Încercați să nu comparați noua școală la școala veche. Reamintiți-vă că sunteți într-un loc nou și aveți nevoie de un nou început cu noi oportunități. Comparând școlile vă va ține înapoi.
  • Realizați că experiența școlară va fi unică pentru dvs. O școală sau un set de experiențe nu este mai bună decât oricare altul.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 21
    3. Dă-ți timp. Așa cum ți-a luat timp să te adaptezi la vechea voastră școală, va trebui, de asemenea, să vă dați timp să vă ajustați la noua școală. Pentru a ajuta la unele dintre lucrurile mici, încercați să umblați prin școală sau campus înainte de începerea clasei. În acest fel, puteți să vă dați seama unde sunt clasa dvs. înainte de timp.
  • De asemenea, poate fi util să știți cum lucrează planurile de masă, unde puteți să parcați (dacă conduceți la școală) și unde sunt principalele birouri (pentru îndrumare, finanțare și consiliere academică).
  • Image denumită deveni un consultant de marketing Pasul 2
    4. Obține ajutor. Dacă încă mai lupți să găsiți locul dvs. într-o nouă școală sau vă simțiți singuri sau izolați, există resurse pentru dvs. Vizitați consilierul de îndrumare al școlii sau Centrul de asistență pentru transfer. Profesioniști instruiți pot vorbi cu dvs. despre preocupările dvs. și vă pot ajuta să vă adaptați la viață într-o nouă școală.
  • Școala dvs. vă poate pune în contact cu alți studenți de transfer sau mentori de la egal la egal, care merg prin situații similare ca tine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar