Cum să efectuați o chestionare școlară

Un test sau o albină școlară poate fi o modalitate excelentă de a învăța pe studenți despre anumite subiecte și de a-și testa cunoștințele. Puteți efectua o quiz albină care se concentrează pe un subiect, cum ar fi ortografia sau un quiz albastru care testează elevii pe mai multe discipline, cum ar fi matematica, știința și studiile sociale. Puteți utiliza o gazdă live pentru quiz albina sau puteți crea o testul școlar care poate fi jucat pe un computer sau online. De asemenea, trebuie să luați măsuri pentru a vă asigura că chestionarul școlii este organizat corect și se execută fără probleme pentru a vă asigura că este un mare succes.

Pași

Partea 1 din 4:
Organizarea testului școlar albine
  1. Imagine intitulată conduce un quiz de școală Pasul 1
1. Determinați formatul pentru quiz albină. Ar trebui să determinați formatul de quiz albine, inclusiv subiectul testului Bee, numărul de studenți care concurează în quiz albine și cum se va desfășura testul. Având un format set pentru chestionarul, va asigura că acesta funcționează fără probleme.
  • Să decidă dacă participanții la The Quiz vor fi în echipe sau care concurează ca indivizi. Dacă școala dvs. este destul de mare, puteți să vă desființați elevii în echipe bazate pe clasă, astfel încât să existe suficient timp pentru fiecare echipă să concureze în quiz albina. Dacă școala dvs. este destul de mică, este posibil să permiteți elevilor să concureze individual.
  • Dacă vor fi multe echipe sau studenți care concurează în cizme, este posibil să aveți fiecare echipă sau student să concureze în căldură unul împotriva celuilalt în sălile de clasă. Câștigătorii fiecărei călduri pot continua să continue runda finală a testului școlar albine și să concureze în fața întregii școli.
  • Ați putea dori, de asemenea, să găzduiți o albină de clasă doar pentru studenții dvs., folosind aceleași instrucțiuni. Cu toate acestea, puteți adapta instrucțiunile pentru a vă concentra pe clasa dvs.
  • Imagine intitulată conduce o testul școlar de albine Pasul 2
    2. Descrieți regulile pentru quiz albina. Este posibil să fie mai bine să păstrați regulile simple pentru o chestionare școlară, așa cum doriți ca testul să apeleze la o gamă largă de studenți și grupuri de vârstă. Scrieți regulile în jos, astfel încât să le puteți referi și să le împărtășiți cu participanții la quiz albină. Cel mai bine este să colaborați cu profesorii de clasă la școala dvs. pentru a crea regulile. Cereți altor profesori să revizuiască regulile pentru a vă asigura că sunt ușor de înțeles.
  • De exemplu, puteți institui o limită de timp pentru fiecare răspuns la o întrebare de testare de către o echipă sau un elev individual. Puteți permite gazdei să citească întrebarea la întrebare și apoi să porniți cronometrul.Dacă economisiți răspunsurile, aveți un cronometru la îndemână sau utilizați un cronometru care este mare și ușor pentru toți participanții să vadă.
  • De asemenea, puteți face o regulă despre ceea ce trebuie să faceți în cazul unei cravate, cum ar fi un incendiu rapid, decideți în cazul în care echipa sau participantul răspunde la o întrebare de întrebare primele victorii.
  • Imaginea intitulată conduce o testul școlar de albine Pasul 3
    3. Compilați conținutul pentru chestionarul școlii. Luați în considerare dacă The Quiz Bee va testa elevii pe un anumit subiect, cum ar fi un test de ortografie, sau pe o varietate de subiecte, cum ar fi întrebări de matematică, știință și studii sociale. Puteți trage întrebări de testare de la chestionare existente din clasele anterioare sau creați noi întrebări de testare pentru testicule.
  • Cereți altor profesori din școala dvs. să depună întrebări pentru quiz albina. Nu numai că acest lucru va face munca mai ușoară, va asigura, de asemenea, că testul dvs. Bee reflectă materialul învățat în fiecare clasă.
  • De asemenea, puteți utiliza întrebări de testare de la testele standardizate din testul școlar Bee. Puteți merge la o varietate de întrebări de testare, variind de la foarte ușor la foarte dificil pentru a vă asigura că participanții au o șansă corectă de a câștiga cuibul albine.
  • Dacă trageți întrebări din testele anterioare și chestionare, includeți întrebări din partea testelor și chestionarelor profesorilor diferiți. În plus, cereți altor profesori din școala dvs. să revizuiască întrebările pe care intenționați să le cereți să asigure corectitudinea, deoarece acestea ar fi putut învăța un subiect diferit sau se concentrează pe diferite subiecte.
  • Partea 2 din 4:
    Folosind un gazdă live sau un anunțator
    1. Imaginea intitulată conduce un quiz școlar de albine Pasul 4
    1. Căutați o gazdă la școala dvs. Puteți efectua chestionarul școlii, găsind mai întâi o gazdă la școala dvs., cum ar fi un profesor, un asident al unui profesor sau un membru al administrației școlii. Dacă sunteți profesor, puteți găzdui testul școlar albine. Gazda ar trebui să fie în măsură să fie prezentă pentru întregul quiz de școală albină.
    • Dacă găzduiți o albină de clasă, puteți fi gazda.
  • Imaginea intitulată conduce o testul școlar de albine Pasul 5
    2. Aduceți un anunțator de invitație. De asemenea, puteți opta pentru a aduce o gazdă sau un anunț care nu este de la școala dvs. Acesta ar putea fi un părinte, fost student sau membru al comunității. Puteți alege un anunțator de oaspeți care a participat la evenimentele școlare înainte sau cineva pe care îl credeți că va face o gazdă bună.
  • Imagine intitulată conduce o testul școlar de albine Pasul 6
    3. Asigurați-vă că gazda este încrezătoare în fața unei mulțimi. Ar trebui să verificați că gazda este confortabilă vorbind în mod clar și încet pentru studenți, deoarece vor trebui să citească întrebările din testul școlar albine. Gazda ar trebui, de asemenea, să poată să-și proiecteze vocea, astfel încât să poată fi auzite într-o cameră și să aibă un comportament prietenos și încurajator, astfel încât participanții la chestionarul școlii să se simtă susținuți în timp ce concurează.
  • Puteți căuta o gazdă care are experiență în conducerea unor albine școlare sau care este confortabil vorbind în fața unei mulțimi.
  • Dacă școala dvs. are un program de dramă, discutați cu profesorul de teatru pentru a afla dacă ar putea fi dispuși să găzduiască.
  • Partea 3 din 4:
    Crearea unui quiz de școală pe un computer
    1. Imagine intitulată conduce un quiz școlar de albine Pasul 7
    1. Utilizați un quiz online existent. De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea unui program de creare a Quiz pe computerul dvs. pentru a efectua testul școlar albine. Puteți găsi programe de creație online. Unele programe de creare a testurilor sunt libere să le utilizeze sau pot necesita o mică taxă.
    • Puteți utiliza chestionare existente în program în chestionarul școlii și ajustați-le pentru a se potrivi nevoilor dvs.
    • Unele programe au o opțiune în care permiteți programului să efectueze testul școlar pentru dvs., cu animații și indicații automate care joacă atunci când un student sau o echipă face clic pe o întrebare.
  • Imaginea intitulată conduce o testul școlar de albine 8
    2. Proiectați-vă propriul chestionar de școală. Dacă sunteți familiarizați cu modul de utilizare a programelor de animație, este posibil să încercați să proiectați propriul program de chestionare de la școală. Este posibil să trebuiască să utilizați un program de design Quiz pentru a crea un test personalizat pentru testul școlii dvs. Bee sau pentru a utiliza programe de animație cum ar fi Adobe Flash.
  • Ar trebui să includeți elemente interactive în testul școlar, cum ar fi butoanele care declanșează solicitări audio sau un total de rulare a scorului jucătorului pe partea de jos a ecranului. De asemenea, puteți permite participanților să intre în text în test pentru a răspunde la o întrebare sau pentru a avea un ecran de rezultate la sfârșitul testului.
  • De asemenea, este posibil să includeți imagini interesante de fundal în testul școlar Bee și să faceți că testul să apară vizual atrăgătoare, astfel că participanții sunt mai implicați în conținut.
  • Imaginea intitulată conduce o testul școlar de albine Pasul 9
    3. Testați testul de școală pe un computer școlar. Înainte de a lansa testul școlar în fața studenților, ar trebui să faceți o încercare de testare a testului pe un computer școlar. Vă puteți pune în rolul unui participant și puteți trece prin test pe cont propriu. Folosind un computer școlar pentru a testa testul vă poate ajuta să se asigure că va funcționa fără probleme pentru studenții la școală.
  • Ar trebui să vă asigurați că eventualele elemente interactive ale testului funcționează corect. De asemenea, trebuie să verificați pentru a vă asigura că întrebările și răspunsurile care apar în test sunt corecte, deoarece nu doriți ca un participant să observe o eroare în timpul testului.
  • În plus, trebuie să vă asigurați că toți elevii au acces egal la test. De exemplu, programe cum ar fi Kahoot! solicită elevilor să se alăture testului cu un telefon inteligent sau un comprimat, deci ar trebui să vă asigurați că toți elevii au avut acces la acestea.
  • Partea 4 din 4:
    Asigurarea chestionarului școlar Bee merge bine
    1. Imagine intitulată conduce un test școlar de albine Pasul 10
    1. Înscrieți participanții. Obțineți cuvântul despre eveniment, astfel încât elevii să se poată înscrie pentru a concura. Cereți profesorilor să o anunțe în clasele lor. Face postere despre eveniment pentru a pune în jurul școlii. Vrei cât mai mulți studenți posibil să fie implicați, astfel încât toată lumea la școală are ocazia să concureze.
    • De asemenea, puteți lucra cu alți profesori pentru a reuni o listă de studenți să se înscrie ca participanți la chestionarul școlii. Aceasta poate fi o listă a studenților Studenți sau studenți care prezintă potențial și ar putea face concurenți buni.
    • Alegeți-vă data cu mult timp în prealabil despre cea a testului, astfel încât elevii au o mulțime de timp pentru a vă înscrie. Acest lucru permite, de asemenea, timp pentru a se răspândi cuvântul de gură.
  • Imaginea intitulată conduce o testul școlar de albine Pasul 11
    2. Furnizați participanților întrebări. Puteți oferi concurenților pachete de întrebare de discuții, astfel încât să poată practica înainte de timp. Acestea pot fi deosebit de utile în cazul în care echipele concurente intenționează să practice împreună în prealabil, sau dacă elevii nu sunt familiarizați cu ceea ce este ca un quiz alb albastru și doriți să obțineți un sentiment al nivelului de întrebare în prealabil.
  • Puteți crea propriile pachete de întrebări cu întrebări cu întrebări similare cu întrebările din testul școlii albine. Puteți realiza pachetele de întrebare de o săptămână cu o săptămână înainte de competiție, astfel încât elevii să aibă timp să se pregătească.
  • Imagine intitulată conduce un quiz școlar de albine Pasul 12
    3. Face o rundă de practică. Pentru a vă încălzi participanții, ați putea dori să efectuați o rundă de practică înainte ca testul școlar să înceapă. Acestea pot fi întrebări ușoare doar că oamenii primesc atârnă cum funcționează cu lectura, calendarul și răspunsurile lor.
  • Acest lucru poate permite, de asemenea, participanților să se obișnuiască cu formatul testului școlar albine și să fie mai bine pregătiți să concureze odată ce evenimentul începe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar