Cum de a evita obținerea detențiilor

Detenții absolut Stink. Prelegeri, timpuri liniștite și notează acasă părinților dvs. sunt în magazin pentru dvs. Dacă nu preferați să stați într-o clasă cu profesorul vostru decât să vă petreceți timp cu prietenii în timpul prânzului și după școală, evitarea detenției este importantă. Din fericire, rămânând din necazuri este ușor. Făcându-ți munca și a fi respectuos în loc de disruptive, nimeni nu va avea nevoie să vă pedepsească.

Pași

Metoda 1 din 3:
Se comportă în clasă
  1. Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 1
1. Ajunge la clasă la timp. Indiferent dacă ați întârziat la școală dimineața sau sunteți prinși în hol, profesorul dvs. nu va fi fericit. Amintiți-vă că nu veți trece niciodată o întâlnire, o muncă sau o călătorie de familie. Chiar dacă nu vrei să mergi, obtinerea acum este ceea ce trebuie să faci.
  • Detenția vă costă timp în timpul prânzului sau după școală. Fiind târziu sau de a sări peste școală nu merită.
  • Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 2
    2. Fi atent in clasa. Petreceți timpul de ascultare și veți găsi că profesorul dvs. are multe de spus. Veți afla când sarcinile sunt datorate și auziți informațiile pe care trebuie să le cunoașteți pentru teste. Veți găsi, de asemenea, ignorarea distracțiilor mai ușoare. Nu risca niciodată să ai un profesor furios să-ți ia telefonul sau să te trezești de la un pui de somn.
  • Încercați să eliminați toate distragerile din jurul dvs. Lăsați-vă telefonul în dulapul dvs. și obțineți un somn bun. Cereți profesorului să vă lase să stați în altă parte dacă acest lucru ar ajuta. Apoi puteți asculta îndeaproape profesorul dvs. și puteți lua note.
  • Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 3
    3. Obțineți lucrările de clasă efectuate în timpul orelor de școală. Fă ceea ce cere profesorul să faci. Stați jos și concentrați-vă asupra muncii, indiferent de ce altceva trece prin mintea voastră. Orele de clasă sunt un moment minunat pentru a cere profesorilor și altor studenți pentru ajutor. Noțiuni de bază acum este mult mai bună decât să o facă în detenție sau la domiciliu.
  • Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 4
    4. Finalizați-vă temele la timp. Asigurați-vă că vă aduceți temele înapoi într-o singură bucată. Câinele nu a mâncat-o și profesorul tău o cunoaște. Notați când toate lucrările sunt datorate și rămâneți în partea de sus a acesteia. Renunță la procrastinating, de când veți grăbi în acest moment pentru a evita întoarcerea în nimic.
  • Chiar dacă reușești să faci toată munca ta în ultimul moment posibil, clasele dvs. vor suferi cel mai probabil. Care vă face mai multe probleme cu părinții sau cu școala.
  • Gândiți-vă de două ori înainte de a înșela elevul de lângă dvs. Plagiatul este o infracțiune gravă în toate codurile școlare.
  • Gradurile sunt importante, iar dacă nu faceți lucrarea, detențiile dvs. se pot transforma în sesiuni de îndrumare.
  • Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 5
    5. Limitați glumele și alte întreruperi ale clasei. În picioare și fluturând creionul pentru că ați văzut Harry Potter noaptea trecută va cauza restul clasei să râdă. Cu toate acestea, profesorul dvs. probabil nu va aprecia că a văzut lecția să se oprească. Chiar dacă nu primiți imediat o detenție, așezați-vă în loc să continuați să râdeți și să spuneți glume.
  • Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 6
    6. Fi respectuos pentru toată lumea. Fiind nepoliticos pentru adulți sau alți copii nu vă vor câștiga favoruri. Înjurături, făcând gesturi nepoliticoase sau făcând comentarii urâte toate duc la detenție. Practică tratarea altora așa cum doriți să fiți tratați și veți găsi că nu numai că vă ajută să rămâneți din necazuri, dar vă face și o persoană mai frumoasă.
  • Fii atent cu mesajele text și media socială. Mesajele urâte transportă la școală, chiar și atunci când credeți că le-ați trimis doar prietenilor dvs. Nu o faceți!
  • Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 7
    7. Evitați să intrați în luptă. Ținându-vă capul scăzut și rămâneți din dramă, veți rămâne în siguranță. Elevii care intră în luptă sunt primii care se numesc tulburători de tulburări. Dacă trebuie să vă lipiți de dvs. sau pe altcineva, să rămâneți la cuvinte ca "împingeți", închideți-l "și" plecați departe."Sunet rece prin faptul că a fost asertivă, dar ușoară, dar rămâneți în siguranță prin păstrarea mâinilor de partea voastră.
  • "Luptele" nu trebuie să fie lupte reale. Veți primi detenții pentru a face lucruri cum ar fi aruncarea alimentelor în direcția cuiva sau scuipă pe ele.
  • Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 8
    8. Urmați regulile școlii. Regulile de bază, cum ar fi respectuos și nu împingeți copilul care te-au bătut la fotbal, se aplică la toate școlile. Școala dvs. este obligată să aibă propriile reguli de care trebuie să vă familiarizați. De exemplu, asigurați-vă că urmați codul de îmbrăcăminte, politica holurilor și alte reguli.
  • Aceste reguli sunt de obicei vă spun când începeți să participați la școală. Adresați administratorilor școlii și resurselor oficiale pentru un memento.
  • Metoda 2 din 3:
    Evitând necazuri în afara școlii
    1. Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 9
    1. Se comportă la funcțiile școlare. Amintiți-vă că puteți obține încă detenție la școală. Nu contează dacă este un dans școlar în apropiere sau bingo noapte în interiorul școlii. O mulțime de studenți au primit detenții pentru a fi greșite la aceste evenimente. Regulile școlare se aplică încă, astfel încât îmbrăcămintea necorespunzătoare sau lupta poate să vă facă probleme.
    • Dacă faci ceva, nu ai face-o în jurul părinților tăi, oficialii școlii nu vor arăta la fel de bine pe ea.
  • Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 10
    2. Stați din necazuri în comunitate. Nu contează dacă cealaltă persoană este studentă sau cineva din comunitate. Dacă cineva spune școala, va trebui să se confrunte cu consecințele. Dacă purtați uniforma școlară și înjurăți-vă la un comerciant, dați școala o reputație proastă și vă pot pedepsi. Rămâi în siguranță, fiind respectuos oriunde te duci.
  • Dacă școala nu vă poate pedepsi, aplicarea legii ar putea. Acest lucru este mult mai rău decât detenția, deci luați în considerare dacă acțiunea merită consecințele.
  • Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 11
    3. Evitați dezvoltarea unei reputații ca tulburător de probleme. Detenții pentru infracțiuni grave, cum ar fi lupta împotriva unui alt student sau a nerespectării unui profesor, ultima dată la înregistrarea dvs. Faceți tot posibilul pentru a rămâne în afara acestor situații, deoarece vă pot aduce probleme și vă pot ateriza în detenție.
  • Nu vă faceți griji că aveți una sau două detenții. Atâta timp cât vă arătați că vă pare rău și lucrați din greu pentru a evita detențiile viitoare, veți fi bine.
  • Nu trebuie "Sugeți în sus" la profesorii dvs. să rămână pe partea bună. Doar evitați să faceți ceva care reflectă prost pe voi și să vă concentrați pe tratarea tuturor cu respect.
  • Metoda 3 din 3:
    Recunoscând când ați făcut ceva greșit
    1. Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 12
    1. Ne cerem scuze profesorului. Așa că ați făcut o glumă în clasă și acum profesorul este supărat. Liniștește și pur și simplu spune: "Îmi pare rău.", "Îmi pare rău.", sau "imi cer scuze." Vă ajută să spuneți exact ceea ce vă pare rău pentru. De exemplu, puteți spune "Îmi pare rău pentru a perturba clasa", care se aplică celor mai multe glume sau argumente. O scuză imediată vă poate salva de la 30 de minute de detenție silențioasă.
  • Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 13
    2. Evitați să faceți o scenă. Indiferent de cât de greșit credeți că profesorul este, perturbarea în continuare a clasei vă va garanta terenurile în detenție. Nu vă ridicați vocea sau argumentați. Este tentant să se dubleze cu mai multe glume, râsete sau trecând o notă prietenului tău, dar opriți-vă. La sfârșitul zilei, profesorul este responsabil și au puterea de a vă pedepsi.
  • Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 14
    3. Vorbește singur profesorului. Dați-vă timp să respirați adânc și să vă liniștiți. Așteptați ca ceilalți studenți să plece înainte de a vă declara cazul. Admiteți la ceea ce ați făcut și explicați că vă pare rău că ați făcut-o. Continuați și discutați de clasă, cum ar fi ceea ce vă place despre el sau cum puteți face mai bine în ea. Aceste tipuri de discuții ajută la netezi alți patch-uri dur și fac ca profesorul să se simtă mai iertat.
  • Unul pe un dialog este cel mai bun mod de a face față. Nu implicați părinții sau nimeni altcineva până când nu devine absolut necesar, deoarece acest lucru face adesea situațiile mai rele.
  • Imagine intitulată Evitați obținerea detențiilor Pasul 15
    4. Vorbiți administratorilor școlari când ați fost tratați nedrept. În unele cazuri, profesorul nu te va asculta. De obicei, va trebui să-l sugeți și să serviți detenția. Dacă simți că profesorul a făcut ceva nedrept, cum ar fi pedepsirea pentru ceva ce nu ați făcut, administratorii pot ajuta. Opțiunea ideală se confruntă cu o întâlnire între cei trei unde puteți rezolva problema.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Evitați scrierea sau trimiterea unei note în clasă. Profesorul dvs. probabil va observa și veți avea probleme pentru asta.
  • Nu este sfârșitul lumii dacă obțineți o detenție. Una sau două greșeli nu sunt o afacere mare, inclusiv la colegii.
  • Avertizări

    Profesorii sunt diferiți. Unii au temperaturi mai scurte sau pot părea dornici să vă dea detenție. Va trebui să vă dați seama de o strategie de supraviețuire a claselor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar