Cum să fii un președinte de clasă bună

Felicitări pentru câștigarea poziției președintelui de clasă! Acum s-ar putea să vă întrebați: "Ce fac în continuare?"Răspunsul este simplu: începeți procesul de a vă strădui să fiți cel mai bun președinte de clasă, colegii dvs. de clasă au fost vreodată martori. Un președinte de clasă bună întruchipează caracteristicile cum ar fi bunătatea, inițiativa, conducerea și Camaraderie. Dezvoltarea acestor caracteristici și dorința școlii pentru a fi distractivă pentru toată lumea vă va pune în afară de orice alt președinte de clasă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Tratarea tuturor frumos
  1. Image denumită un președinte de clasă bun Pasul 1
1. Practicați bunele maniere. Fie că este cel mai bun prieten al tău, colegul tău, un profesor, un portar sau orice alt muncitor școlar, toată lumea ar trebui tratată frumos. Pentru că sunteți președintele de clasă, trebuie să stabiliți un exemplu despre cum să interacționați cu oamenii, astfel încât toți ceilalți să facă același lucru.
  • Permiteți altora să vorbească înainte de a vorbi. Întrerupând pe cineva când nu și-au terminat gândul este extrem de nepoliticos și arată lipsă de respect față de cealaltă persoană. Dacă se întâmplă accidental, cereți scuze pentru incident și lăsați-i să continue astfel încât să poată termina ceea ce spun ei.
  • Opriți ceea ce faceți și recunoașteți cine vă adresează imediat. Nu țineți oamenii care așteaptă să încerce să vă atragă atenția, să le adreseze repede, astfel încât să poată vedea că doriți să ascultați ceea ce au de spus. Dacă așteptați prea mult pentru a le adresa, ei ar putea crede că nu aveți timp să le ascultați.
  • Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 6
    2. Fiți la fel de drăguți cu cei care nu pot fi la fel de drăguți cu dvs. Acest lucru ar putea părea dificil de făcut pentru că instinctul dvs. ar putea fi să fie rău înapoi. Arăți o maturitate mare și stabiliți un exemplu oricui vă vede că interacționați într-o manieră pozitivă, chiar dacă vă luptați să o faceți.Răspundeți politicos chiar dacă cineva vorbește cu tine într-un ton nepoliticos. Uneori oamenii au o zi proastă sau ar putea să nu se simtă bine. Alții mulți nu știu cum să vorbească cu oamenii. După cum se spune, "ucide-i cu bunătate" și să fie foarte frumos cu ei. Care pot ajuta la schimbarea atitudinii lor în anumite situații.Tratați pe toți ce vorbești exact cu exact cum doriți să fiți tratați. Asta e ceva ce ar trebui să facă toată lumea, dar ca un lider, acest lucru este important pentru tine. Colegii tăi doresc să se asigure că asculți ceea ce au de spus, așa că acordați atenție. Chiar dacă ceea ce spun ei nu este interesant pentru dvs., doar zâmbiți și puneți întrebări pentru a rămâne angajat în conversație.
  • Image denumită un președinte de clasă bun Pasul 3
    3. Utilizați limbajul pozitiv al corpului pentru a vă ajuta să comunicați mai bine. Atunci când interacționați cu colegii de clasă, limbajul corpului pozitiv vă poate ajuta să arătați că vă pasă fără a fi nevoie să spuneți verbal. Există mai multe acțiuni simple pe care le puteți face în situații diferite.
  • Faceți contactul cu ochii când vorbiți cu alții. Fie că este la podium în timpul unui discurs sau când aveți o conversație de către dulapuri, contactul cu ochii este important. Ea stabilește o legătură de înțelegere între oameni, precum și subliniază ceea ce se spune.
  • Zâmbiți cu adevărat când salutăți pe alții sau când aveți o conversație ocazională. Un zâmbet stabilește un ton relaxat și va face pe oameni să se simtă în largul tău în jurul tău.
  • Plimbați cu scopul când obțineți de la un loc la altul. Nu vă bucurați și umblați cu spatele drept. Făcând acest lucru, vă arătați că vă asumați în serios responsabilitățile în calitate de președinte de clasă și că sunteți gata să luați orice provocare care apare.
  • Image denumită un președinte de clasă bun Pasul 4
    4. Demonstrează mici acte de bunătate. Este la fel de important ca fiind respectuos. Afișarea bunătății nu trebuie să fie extravagantă. Chiar și cel mai mic gest de bunătate face o diferență.
  • Salut oamenii când treceți de ei în holuri. Spunând "bună dimineața" sau "bună după-amiază" este o modalitate excelentă de a stabili o legătură pozitivă cu oamenii. Salutările pot, de asemenea, să facă o diferență în zilele oamenilor dacă nu merg prea bine.
  • Deschideți ușa pentru alții când există oameni care merg în spatele tău.Acest mic gest prezintă maniere bune și este foarte apreciat.
  • Ajuta elevii să-și poarte lucrurile dacă au prea multe lucruri pe mâini. Făcând acest lucru, preveniți orice posibil dezastru de studenți care împiedică, lucrările care cad peste tot sau proiectele de rupere.
  • Afișați aprecierea lucrătorilor de cantină spunând "mulțumesc". Este atât de ușor să uitați să faceți acest lucru când sunteți ocupați să vorbiți cu prietenii dvs., dar acest lucru este important, astfel încât oricine altcineva o pot spune și ea.
  • Image denumită un președinte de clasă bun Pasul 5
    5. Planificați zile specifice pentru a arăta recunoștința. Facultatea de școală, personalul și voluntarii fac mult pentru studenți. Din păcate, mai des decât nu, efortul lor nu este suficient de apreciat. Să ia inițiativa de a arăta aprecierea prin diferite activități în care mulți studenți se pot implica.
  • Obțineți elevii să vă ajute în scris, vă mulțumesc scrisori tuturor facultății și personalului. Scrierea de mulțumesc scrisori este o modalitate excelentă de a implica o mulțime de colegii tăi și profesorii vor aprecia obținerea de scrisori unice de la diferiți studenți.
  • Ajutați la organizarea unui Potluck pentru facultate și personalul în care elevii aduce toate produsele alimentare. O POTLUIK poate fi o mare experiență de legare între profesori și studenți.
  • Alegeți o zi pentru a avea dulciuri și tratamente livrate profesorilor din sălile de clasă. Desemnarea studenților pentru a livra dulciuri, cum ar fi cookie-urile sau ciocolata pentru profesori, după o zi lungă de lecții, este sigur că va aduce un zâmbet acestor instructori de lucru greu.
  • Imaginea intitulată Fii un președinte de clasă bun Pasul 6
    6. Apreciați și părinții dvs. Părinții tuturor fac atât de mult pentru a le face la școală pregătită și gata să învețe. Există mai multe moduri pe care le puteți ajuta elevii să arate recunoștință părinților lor pentru tot ceea ce fac pentru copiii lor.
  • Configurați o stație în timpul prânzului cu arte și meșteșuguri pentru elevii să utilizeze pentru a crea scrisori unice pentru a le oferi părinților lor atunci când ajung acasă. Făcând acest lucru va ajuta elevii să devină creativi și îi va permite să se distreze în timp ce arată recunoștință.
  • Sugerează departamentului de muzică care creează o melodie special pentru a vă bucura că vă mulțumesc părinților dvs. ar fi o idee bună. Cântecul ar putea fi prezentat de corul elevului, în timpul unei prezentări de talente, sau studenții individuali ar putea să o învețe și să o cânte părinților lor în confortul casei lor.
  • Metoda 2 din 4:
    Să-ți cunoști colegii de clasă
    1. Imaginea intitulată Fii un președinte de clasă bun Pasul 7
    1. Discutați cu toți colegii dvs. de clasă cel puțin o dată. În funcție de dimensiunea școlii și a clasei, acest lucru se poate dovedi a fi o sarcină dificilă. Dar întâlniți cât mai mulți oameni pe care îl reprezentați, deoarece președintele de clasă este important! Petreceți timpul cu înțelepciune în timpul zilei, astfel încât să puteți întâlni oameni diferiți în timpul diferitelor activități.
    • Porniți o conversație cu cineva între clase. Chiar dacă vă opriți doar de dulapul cuiva să întrebi cum merge ziua lor, va ajuta elevii să înțeleagă că sunteți o persoană prietenoasă.
    • Stați cu cineva nou în fiecare zi în timpul prânzului. Uită-te în jurul cantinei pentru a vedea dacă cineva stă singură și se alătură la prânz. Aceasta este șansa dvs. de a aborda elevii care sunt singuri și cunoașteți ce fel de probleme pe care doriți să vă ocupați.
    • Partener cu diferite colegii de clasă pentru proiecte în clasă. Este ușor să rămâi cu prietenul tău pentru proiecte, dar împerecherea cu oameni diferiți poate fi recompensantă pentru că le veți cunoaște mai bine în timp ce lucrați împreună.
  • Imaginea intitulată Fii un președinte de clasă bun Pasul 8
    2. Amintiți-vă numele persoanelor cu care vorbiți. Asigurați-vă că știți colegii de clasă pe o bază de nume este esențială pentru un bun președinte de clasă. Elevii se vor conecta mai bine dacă știți sincer cine sunt, și nu vă prefaceți că aveți grijă.
  • Introduceți-vă când vedeți colegii de clasă pe care nu l-ați întâlnit încă.
  • Cereți numele studenților și repetați-le pentru ei pentru a vă asigura că spuneți-o corect.
  • Recunoașteți persoanele pe care le-ați întâlnit deja în diferite ocazii, adresându-le după nume.
  • Amintiți-vă părți ale conversațiilor din trecut, astfel încât colegii să vă poată vedea să le acordați atenție.
  • Image denumită un președinte de clasă bun Pasul 9
    3. Puneți împreună evenimente distractive în afara școlii. Efortul pe care l-ați pus în cunoașterea colegilor dvs. de clasă în școală este la fel de important ca să-i cunoașteți în afara școlii. Este mai ușor pentru colegii de clasă să vă deschidă dacă vă distrați cu ei departe de clasă.
  • Planificați adunările la mall pentru a face cumpărături împreună. Există atât de multe magazine și activități la un mall, deci este locul perfect pentru a interacționa cu colegii dvs. de clasă și pentru a afla mai multe despre ele într-un cadru casual.
  • Adunați-vă pentru a viziona filme la cinematograful ca un grup mare.Nu va mai vorbi prea mult în timpul filmului, dar discuția după ce va ajuta pe toți să se familiarizeze între ei. Acest lucru va deschide calea pentru un dialog mai serios la școală în viitor.
  • Organizați o zi în parc cu toată lumea să joace în aer liber. Puteți juca diferite jocuri sau chiar vă puteți bucura de un picnic împreună. Setarea perfectă pentru conversație relaxată.
  • Metoda 3 din 4:
    Fiind vocea poporului
    1. Imaginea intitulată Fii un președinte de clasă bun Pasul 10
    1. Ajuta la apărarea studenților care sunt agresați. Dacă vedeți un student care se agită sau rănit, ajutați-i. În calitate de lider, este responsabilitatea dvs. de a ajuta la apărarea studenților care nu se pot apăra. Există mai multe modalități de a gestiona situații dificile între elevi.
    • Separați imediat studenții și întrebați dacă toată lumea este în regulă. Prin calmarea tuturor și difuzând situația, studenții vor putea să se relaxeze și să explice ce sa întâmplat exact.
    • Adresați-vă unui profesor sau unui personal pentru asistență dacă situația este prea mare pentru a vă ocupa pe cont propriu. Uneori, având un cadou adult este singurul mod în care elevii se vor comporta, așa că cererea de ajutor ar trebui să vină întotdeauna în minte în situații dificile.
    • Încurajați elevii să raporteze vreun nedreptățit sau oficialilor școlari. Dacă cineva vă spune despre o situație specifică, lăsați un consilier școlar să știe, astfel încât să poată aborda student profesional.
  • Image denumită un președinte de clasă bun Pasul 11
    2. Planificați activități pentru a ajuta la sfârșitul agresiunii. Elevii ar trebui să se simtă în siguranță în școală și puteți face multe pentru a vă face școala un mediu mai bun pentru toată lumea. Trebuie să vă amintiți că acest lucru nu este un jobjust pentru dvs., dar și cu facultatea școlii.
  • Sugerează să aveți monitoare de sală pentru a supraveghea elevii între clase. Monitoarele Hall pot ajuta la asigurarea faptului că totul funcționează fără probleme, în timp ce toată lumea merge la clasă. În cazul în care există o problemă, un monitor de sala îl poate adresa sau permite unui instructor să știe despre această problemă.
  • Ajutați posterele postere anti-agresiune în jurul școlii. Făcând acest lucru, elevii vor fi conștienți de modul în care acționează și vor trata reciproc. Punerea de amintiri pentru toată lumea va vedea că poate ajuta la reducerea agresiunii.
  • Veniți cu ateliere sau seminarii pentru a ajuta elevii să vorbească dacă sunt agresați.
  • Imaginea intitulată Fii un președinte de clasă bun Pasul 12
    3. Aflați ce probleme de îngrijire a elevilor. Știind ce fel de probleme sunt colegii dvs. de clasă la școală este importantă, în special studenții care sunt timizi sau nu le place să vorbească. Mulți studenți nu doresc să recunoască deschis că au probleme. Este treaba dvs. să încercați să identificați aceste probleme.
  • Lăsați elevilor să știe că sunteți disponibil să discutați cu ei ori de câte ori trebuie să.
  • Spuneți elevilor dvs. numărul de dulapuri, astfel încât să poată lăsa note anonime cu problemele care le deranjează. Veți primi în continuare mesajele pe care trebuie să le vedeți, dar elevii vor putea evita confruntarea pe care ar putea să nu vrea să o facă față.
  • Ghidați studenții care își exprimă în mod activ problemele pentru a ajuta pe alții studenți să-și vocească propriile probleme.
  • Metoda 4 din 4:
    Creșterea ca lider
    1. Imaginea intitulată Fii un președinte de clasă bun Pasul 13
    1. Faceți ideile colegilor dvs. Prioritatea. Veți avea idei despre propria voastră că ați putea dori să vedeți în acțiune, dar trebuie să luați ideile colegilor dvs. în considerare egal. Luați timp pentru a cere oamenilor ce fel de probleme vroiau să lucrați și apoi încercați să vă adresați-le.
    • Efectuați întâlniri periodice în care studenții vă pot pune întrebări sau vă pot spune ce este important pentru ei.
    • Căutați în mod activ sugestii de la ambele studenți că interacționați cu zilnic și cu alții că nu vedeți de multe ori.
    • Veniți cu idei diferite pentru a aborda problemele pe care elevii doresc să le rezolve.
    • Solicitați asistența studenților pentru a lucra cu dvs. pentru a ajuta la atingerea obiectivelor de clasă împreună.
  • Imaginea intitulată Fii un președinte de clasă bun Pasul 14
    2. Fii deschis la feedback despre conducerea ta. Nu veți face totul drept de președinte de clasă și asta este ok! Dar trebuie să căutați critici constructive, astfel încât să puteți înțelege ce faceți bine și ce faceți greșit. Acest lucru vă va ajuta să vă dezvoltați într-un lider mai puternic.
  • Cereți profesorilor să evalueze metoda de conducere pentru a vedea dacă există ceva ce trebuie să vă schimbați.
  • Transmiteți "comentarii" carduri pentru studenți, astfel încât să vă poată informa în ce zonă trebuie să vă îmbunătățiți ca lider de clasă.
  • Creați un "pro și consul" cu colegii de clasă după școală pentru stilul dvs. de conducere.
  • Identificați-vă punctele forte pe cont propriu și încercați să aplicați acest lucru în zonele în care credeți că aveți nevoie de îmbunătățire.
  • Imaginea intitulată Fii un președinte de clasă bun Pasul 15
    3. Eliberați stresul cu ușurință cu ajutorul altora. Nu totul va fi ușor de manevrat ca președinte de clasă. Unele zile vor fi mai greu decât altele, deoarece lucrurile nu vor merge la fel de neted. Înțelegeți că nimeni nu este perfect și că încercați cel mai bine este ceea ce contează cel mai mult.
  • Luați o oră de zi pentru dvs. fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la nimic legate de poziția dvs. de președinte de clasă dacă există mai multe probleme pe care încercați să le ocupați.
  • Împărțiți responsabilitățile pe care le aveți cu restul consiliului studențesc, astfel încât să nu aveți o încărcătură excesivă de lucruri de făcut.
  • Amintiți-vă că puteți cere ajutor în orice moment pentru a face lucrurile mai ușoare. Colegii dvs. de clasă, profesorii și părinții sunt mai mult decât dispuși să vă ajute în organizarea atelierelor, planificarea dansurilor școlare, de strângere de fonduri sau completarea oricărei alte activități în beneficiul clasei dvs.
  • sfaturi

    Întrebându-l pe foștii președinți de clasă pentru sfaturi despre conducere, vă pot ajuta să fiți un lider mai puternic.
  • Comunicarea cu colegii dvs. de clasă în mod constant îi va arăta că vă pasă de ceea ce cred ei.
  • Având un comportament pozitiv va permite studenților să înceapă cu ușurință o conversație cu dvs.
  • Avertizări

    Vor exista anumite situații pe care nu le aveți nici un control, faceți mai bine.
  • Nu toată lumea vă place ca tine ca președinte de clasă, așa că fi pregătit.
  • Nu lăsați să fie președintele de clasă Du-te în capul tău, rămâneți umili!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar