Cum să aflați dacă școala este anulată pentru vreme rea

Uneori vremea rea, cum ar fi zăpada grea și gheața, pot fi atât de periculoase încât școlile se închid devreme sau sunt anulate pentru întreaga zi. Școala dvs. consideră vremea rea ​​în timp ce programează anul școlar. Fiecare școală este responsabilă pentru siguranța studenților săi și nu va pune în pericol pe nimeni. Dacă școala este închisă, școala ta vrea să știi asta.

Pași

Metoda 1 din 2:
Pregătiți-vă cu o noapte înainte
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă școala este anulată pentru vremea rea ​​Pasul 1
1. Verificați vremea. Prognoza meteo pentru mâine nu vă va da întotdeauna o predicție corectă, dar vă va da o idee. Verificați online sau formați în stația de știri locale pentru a vedea prognoza de mâine. Uită-te la predicția procentuală a zăpezii. Dacă prognoza solicită o șansă de peste 80% sau arată o avertizare meteo, atunci șansele sunt ridicate.
  • De asemenea, ar trebui să aruncați o privire la prognoza orară pentru mâine. A se vedea dacă precipitarea presupune creșterea sau scăderea pe măsură ce progresează ziua.
  • Asigurați-vă că toate rapoartele de știri legate de zăpadă pe care le găsiți provin din surse fiabile, cum ar fi serviciile meteorologice naționale și site-urile de știri de încredere. Rapoartele meteorologice publicate în tabloide sunt adesea exagerate și, uneori, chiar și fals.
  • Imagine intitulată Aflați dacă școala este anulată pentru vremea rea ​​Pasul 2
    2. Verificați linia telefonică a școlii. Părinții și studenții pot să numească un număr oferit de școală pentru a afla informații despre întârzieri școlare sau anulări. De când vine direct de la școala dvs., aceasta este cea mai fiabilă modalitate de a obține informații. Majoritatea școlilor sunt echipate cu un astfel de sistem, dar verificați pentru a fi sigur înainte de următoarea mare problemă de vreme.
  • De asemenea, puteți verifica site-ul școlii, dacă are unul, pentru o întârziere de întârziere / anulare. Multe site-uri web vor lista clar aceste informații pe prima pagină.
  • Dacă școala dvs. are un cont social media (cum ar fi Twitter sau Instagram), verificați și asta. S-ar putea să fi postat actualizări cu privire la faptul că școala este sau nu anulată.
  • Imagine intitulată Aflați dacă școala este anulată pentru vremea rea ​​Pasul 3
    3. Cunoașteți politicile meteo ale școlii. Cea mai bună modalitate de a planifica înainte este de a revizui politicile școlii cu privire la vremea rea. Examinați manualul sau site-ul școlii pentru orice informații despre regulile școlii dvs. pentru vreme. Dacă o școală este pregătită, acestea vor fi documentate pentru părinți și studenți.
  • De exemplu, o școală se poate închide fără îndoială dacă zăpada ajunge la trei picioare. Școala ar putea fi anulată dacă puterea este în afara școlii sau în comunitățile învecinate.
  • O altă politică comună este de a anula sau întârzia școala dacă transportul public este întrerupt.
  • Imagine intitulată Aflați dacă școala este anulată pentru vremea rea ​​Pasul 4
    4. Du-te la culcare pe măsură ce în mod normal ar fi. Aceasta înseamnă că ați făcut toată temele și ambalate, așa cum ar fi în mod normal. De asemenea, ar trebui să așteptați ca școala să fie deschisă a doua zi. Mai multe predicții de zăpadă au fost greșite. Nu doriți să vă treziți la dezamăgire sau panică, deoarece nu ați studiat pentru testul dvs. de matematică!
  • Dacă școala este anulată, atunci sunteți pentru o surpriză! Ea face distracția chiar mai bună. Chiar dacă nu este anulată, vă puteți face cercetarea și puteți fi primii care știu despre următoarea mare furtună de zăpadă pentru a vă atinge orașul!
  • Metoda 2 din 2:
    Verificați dimineața înainte de școală
    1. Imagine intitulată Aflați dacă școala este anulată pentru vremea rea ​​Pasul 5
    1. Verificați știrile locale. De îndată ce vă treziți, verificați site-ul web al știrilor despre întârzieri școlare și anulări. Acestea ar trebui să aibă o listă exactă care să fie în mod normal reîmprospătată la fiecare câteva minute pentru informații actualizate.
    • Ați putea activa în mod alternativ știrile locale. Lângă partea de jos a ecranului, vor arăta anulări școlare și întârzieri bazate pe districtele județene.
    • Dacă participați la o școală privată, informațiile școlare nu pot fi listate în știri.
    • Bifați acest site pentru informații: http: // Anulări.COM /
  • Imaginea intitulată Aflați dacă școala este anulată pentru vremea rea ​​Pasul 6
    2. Verificați cu școala dvs. Multe școli vor trimite un apel telefonic automat sau un e-mail tuturor casele studenților. Dacă școala dvs. nu face acest lucru, puteți apela direct școala sau puteți merge la site-ul său web. Școala dvs. ar trebui să aibă o linie de asistență meteo nefavorabilă pe care vă puteți referi.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă școala este anulată pentru vremea rea ​​Pasul 7
    3. Adresați-vă colegilor. Dacă nu puteți obține un răspuns clar, apelați la un prieten și întrebați-i dacă știu orice informație. Nu le numiți prea devreme dimineața.
  • Asigurați-vă că aveți încredere în prietenul vostru. Ar fi nefericit pentru tine să afli că școala a fost anulată când nu este.
  • Image denumită Aflați dacă școala este anulată pentru vremea rea ​​Pasul 8
    4. Ascultați o stație de radio locală. Unele posturi de radio locale includ informații de întârziere și anulare pentru școli. Ancheta prin posturile dvs. până când veți obține postul local de știri. Probabil că nu veți auzi despre întârzieri școlare de la stația clasică rock.
  • Imagine intitulată Aflați dacă școala este anulată pentru vremea rea ​​Pasul 9
    5. Du-te la școală. Dacă totul eșuează, pregătiți-vă și mergeți la școală ca și cum ați fi într-o zi normală. Dacă parcarea este goală, ușile sunt blocate etc., apoi școala este cea mai probabilă închisă. Chiar dacă școala dvs. este deschisă, există întotdeauna o șansă ca să fiți trimiși acasă devreme din cauza vremii nefavorabile.
  • Dacă nu ați reușit să obțineți un răspuns clar, școala dvs. este probabil deschisă ca de obicei.
  • sfaturi

    Să fie conștienți de faptul că o prea mare anulare ar putea duce la extinderea anului școlar. În timp ce vremea este evident în afara controlului dvs., școala dvs. nu poate închide evenimentele meteorologice minore dacă a fost deja închisă de mai multe ori în ultimele luni.
  • Zilele de zăpadă sunt un moment minunat pentru a ajunge la studiu sau orice școală / temă pe care o aveți!
  • Avertizări

    Dacă decideți să nu mergeți la școală, asigurați-vă că este anulată mai întâi.
  • Știri și prezentatorii de radio nu au citit întotdeauna o listă organizată și alfabetică a anulațiilor școlare. Ar fi cel mai bine să verificați online.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar