Cum să prăbușești o clasă în colegiu

În multe universități, clasele pot fi afectate. Colegii adesea nu au suficientă finanțare pentru a furniza suficienți profesori pentru a răspunde cererii. Iată câteva modalități de a intra într-o clasă când toate punctele sunt pline.

Pași

Partea 1 din 3:
Înainte de prima zi
  1. Imagine intitulată Învățați literatura la studenții Pasul 15
1. Lista de așteptare Clasa, dacă este posibil. Profesorii vor avea adesea opțiunea de a adăuga elevii de capacitate anterioară atât timp cât există suficiente scaune. Acest lucru trebuie făcut în mod obișnuit înainte de o anumită dată, deci asigurați-vă că ați planificat ce clase pe care doriți să le luați mult înainte de timp.
  • Imagine intitulată vizualizați noul dvs. prieten de chat prieten Pasul 3
    2
    Trimiteți prin e-mail profesorul. Dacă aveți un interes deosebit în clasă, aveți nevoie de ea ca o condiție prealabilă sau aveți nevoie de absolvent, profesorii pot fi simpatici.
  • Partea 2 din 3:
    În prima zi
    1. Imagine intitulată Învățați literatura la studenți Pasul 5
    1
    Arată mai devreme. Dacă profesorul vine prea devreme, acest lucru vă va oferi o șansă de a vă prezenta. Profesorul poate, de asemenea, să vă poată spune șansele de a intra în. Dacă profesorul nu vă va putea adăuga, acest lucru vă economisește timp și vă oferă șansa de a se prăbuși sau de a participa la alte clase.
  • Imagine intitulată Învățați literatura la studenți Pasul 3
    2
    Fii atent În timpul clasei și participa. Dacă profesorul pune o întrebare sau solicită voluntarilor, nu ezitați să vă cunoașteți.
  • Imagine intitulată Învățați literatura la studenții de colegiu Pasul 7
    3
    Vorbiți cu profesorul după clasa. Agitați mâinile și introduceți-vă și asigurați-vă că vă reiterați interesul față de clasă și motivele pentru care ați luat-o. Întrebați dacă ar fi bine să participați la câteva întâlniri de clasă pentru a vedea dacă un loc se deschide.
  • Partea 3 din 3:
    După prima zi
    1. Imaginea intitulată Faceți un caracter de roleplay Pasul 2
    1. Urmăriți-vă cu profesorul prin e-mail și / sau în orele de lucru pentru a întreba dacă s-au deschis vreun loc.
  • Imagine intitulată Învățați literatura la studenții Pasul 10
    2. Întrebați despre posibilitatea de a audita în mod oficial clasa sau chiar să stați în prelegeri. Unii profesori pot oferi chiar și de a vă califica temele și examenele. Este posibil să puteți lista clasa pe transcrierea sau testul din acesta în viitor.
  • Imagine intitulată Pregătirea pentru doctorat în Psihologia Pasul 1
    3. Luați în considerare crashing alte cursuri. Dacă problema pur și simplu are suficiente unități, fii aventuros și privește cursurile pe care nu le-ați lua în mod normal, cum ar fi dans, psihologie, filozofie sau comunicații.
  • sfaturi

    Discutați cu consilierul dvs. Dacă cursul de care aveți nevoie este o condiție prealabilă pentru altul, este posibil să puteți lua cursuri din secvența cu permisiunea profesorului sau consilierului.
  • Dacă profesorul nu vă poate oferi un loc, întrebați dacă pot asigura un loc pentru dvs. într-o secțiune viitoare.
  • Avertizări

    Să înțeleagă că adăugarea unor studenți suplimentari poate fi interzisă din cauza restricțiilor spațiale sau a codurilor de incendiu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar