Cum să fii un vicepreședinte al consiliului student

Vicepreședintele Consiliului Student este un rol destul de dulce. Veți colabora îndeaproape cu președintele pentru a pune în aplicare schimbări care vor afecta cu adevărat școala, participă la evenimentele sponsorizate de consiliul de distracție, și să intre și să se ocupe de tot ce este de câte ori președintele nu este disponibil. Înainte de a vă putea bucura de toate aceste avantaje, trebuie să conduceți o campanie de succes și să vă alegeți! Nu vă faceți griji - acest articol vă va duce prin tot ce trebuie să știți pentru a vă începe campania, a fi ales și a fi un VP minunat pentru școala dvs.

Pași

Partea 1 din 4:
Planificarea campaniei
  1. Imagine intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 1
1. Verificați cerințele campaniei. Școala dvs. ar putea solicita ca candidații consiliilor de studenți să aibă un anumit GPA sau să fie într-o anumită clasă. Asigurați-vă că verificați aceste cerințe înainte de lansarea campaniei. Începeți prin verificarea cu consilierul facultății consiliului de studenți, care va ști ce sunt aceste cerințe.
  • Imagine intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 2
    2. Gândește-te de ce vrei să fugi. Odată ce știți că sunteți eligibil, petreceți ceva timp gândindu-vă de ce ați face un vicepreședinte al Consiliului Student. Aveți o poziție fermă despre alimentele de cantină? Numărul de dansuri școlare în fiecare an? Gândirea despre acest lucru înainte de timp vă va ajuta când vine timpul să vă planificați campania.
  • Imagine denumită Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 3
    3. Aflați ce doresc studenții și au nevoie. Campania dvs. va fi cea mai reușită dacă puteți demonstra că se concentrează pe aceleași lucruri pe care le îngrijește colegii de clasă. Promițătoare înghețată gratuită în fiecare miercuri sună ca o idee bună, dar ar putea să nu fie o prioritate pentru restul clasei dvs.
  • Pune la dispoziție un sondaj. O modalitate bună de a afla ce doresc colegii dvs. de clasă este de a le oferi un sondaj pentru a completa. Puteți face deschis, cu întrebări cum ar fi "Ce îmbunătățire doriți să vedeți în școala noastră?" sau mai specific, solicitându-le să aleagă dintr-o varietate de opțiuni.
  • Discutați cu alți studenți. De asemenea, puteți vorbi colegilor dvs. în persoană despre ceea ce doresc să se întâmple în școala dvs. Încercați să începeți cu prietenii dvs. Poți spune ceva "Chiar vreau să alerg pentru vicepreședinte al Consiliului Student, dar să fiu unul bun, trebuie să știu ce vrea toată lumea de la VP. Ce vrei să-ți vezi VP? Ce doriți să vă schimbați despre școală?"
  • Imaginea intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 4
    4. Dezvoltați o platformă. Utilizați informațiile pe care le obțineți de la colegii de clasă pentru a crea o platformă. Aceasta înseamnă a decide ce vrei să faci ca vicepreședinte. Poate colegii tăi vă îngrijorează să mănânce prea multă mâncare junk. O parte din platforma dvs. ar putea crește opțiunile sănătoase din cantină. Cu atât mai mult platforma dvs. corespunde ceea ce au spus colegii dvs. de clasă, cu atât mai bine.
  • Imaginea intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 5
    5. Faceți un plan pentru executarea platformei dvs. Trebuie să aveți un plan pentru a vă face platforma o realitate sau altfel colegii de clasă vor crede că sunteți plin de aer cald! Dacă platforma dvs. include stocarea canteriei cu alimente mai sănătoase, ați putea planifica să vă întâlniți cu asistenta școlară pentru a identifica opțiunile mai sănătoase, iar apoi cu principalul de a propune și implementa aceste modificări.
  • Imagine intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 6
    6. Vino cu un slogan de campanie. Nu vă puteți împărtăși platforma și planurile pe un poster, motiv pentru care un slogan de campanie este atât de important. Ar trebui să reflecte de ce alergi și ceea ce crezi. Amintiți-vă, ar putea fi singurul lucru pe care colegii tăi aud despre tine, așa că vrei să fie bun.
  • Sloganul dvs. de campanie poate fi amuzant sau serios, dar ar trebui să fie simplu. Ceva asemănător cu "Jane Seymour pentru vicepreședinte" va functiona. Așa că va fi ceva asemănător "Cel mai interesant om din lume nu votează adesea consiliul elevilor. Dar când o face, el votează pentru Jane!"
  • Imagine intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 7
    7. Găsiți voluntari pentru a vă ajuta. Nu puteți face și închideți postere, ieșiți din fluturași și discutați cu alți studenți de unul singur. Puneți câțiva prieteni dacă sunt dispuși să vă ajute să faceți o campanie! Poți spune ceva "Chiar vreau să conduc pentru vicepreședinte al Consiliului Student, dar nu voi putea să o fac singur. Ai fi dispus să mă ajuți cu campania mea?" Sau puteți solicita ajutor mai specific "Ai fi dispus să mă ajuți să-mi atârg posterele de campanie?"
  • Partea 2 din 4:
    Campanie
    1. Imagine intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 8
    1. Imprastie vestea. Dacă ați pus efortul de a alerga pentru vicepreședinte, nu doriți să sperați că cineva va vota pentru dvs. Există o mulțime de modalități de a obține cuvântul că alergi și de ce
    • Face postere. Posterele dvs. pot fi la fel de simple sau mai strălucitoare cum vă place. S-ar putea ajuta să vedeți ce fac alții și apoi să facă opusul - dacă toată lumea face postere luminoase, îndrăznețe, strălucitoare, fac un poster mai simplu, dar încă ușor de remarcat. Dacă toți ceilalți merg simplu, mergeți luminați! Acest lucru vă va ajuta să ieșiți în evidență.
    • Faceți o mână. Colegii dvs. de clasă vor vedea o mulțime de postere în timpul campaniei, deci luați în considerare făcând o mică mână pentru a le oferi și ei. Acest lucru ar trebui să aibă numele dvs., sloganul dvs. și de ce alergi. Dar asigurați-vă că școala dvs. permite aceste primele - unele școli permit doar postere!
  • Imagine intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 9
    2. Scrie un discurs câștigător. Cea mai importantă parte a campaniei dvs. va veni când vi se cere să dați un discurs în fața clasei sau al școlii, descriind de ce ar trebui să voteze pentru dvs. Există câteva sfaturi pentru a scrie un discurs câștigător pe care ar trebui să îl urmați!
  • Începeți prin introducerea dvs! Puteți spune "hi! Numele meu este Jane și conduc pentru vicepreședinte al Consiliului Student!"Nu toată lumea știe cine sunteți, astfel încât introduceți-vă că sunteți un prim pas bun și păstrarea simplă îi va ajuta să vă amintiți.
  • Spune-le de ce sunteți calificat să fiți vicepreședinte. De aceea, gândindu-mă la aceste lucruri înainte de timp este de ajutor! Trebuie să-ți spui clasa / școala ce te va face un bun vicepreședinte. Puteți spune ceva de genul: "Sunt un junior, așa că am experiență știind ce are nevoie de școală" sau "am servit ca secretar al consiliului studențesc, așa că deja știu cum funcționează deja!"
  • Explicați-vă platforma și cum intenționați să o executați. Acest lucru ar trebui să fie scurt și la punctul: Listați principalul lucru pe care doriți să-l adresați și cum intenționați să îl adresați. Puteți lăsa o mulțime de detalii la manualele și conversațiile pe care le aveți cu colegii de clasă.
  • Sfârșitul cu sloganul tău. Terminarea discursului dvs. cu sloganul dvs. vă ajută colegii să conecteze posterele pe care le văd în hol către dvs. și despre planurile dvs.
  • Imagine intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 10
    3. Furnizați-vă discursul. Când vă dați discursul, asigurați-vă că îl livrați în așa fel încât să fie ușor de urmărit și lasă o impresie. Discursul dvs. nu ar trebui să fie prea lung - la cel mult 2 până la 3 minute. Scurt și dulce este cel mai bun!
  • Partea 3 din 4:
    Ziua electorală supraviețuitoare
    1. Imagine intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 11
    1. Stai calm. Este o zi mare, dar freacă-te sau a avea o criză nu va inspira încrederea în colegii de clasă care votează pentru tine. Rămâi calm - nu țipă la oameni să voteze pentru tine, să nu întrebi oamenii despre cine au votat și nu panică și să spună lucruri urâte despre adversarii tăi.
  • Imaginea intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 12
    2. Imbraca-te potrivit. Acest lucru se repetă pentru că este la fel de important atunci când vă dați discursul așa cum este atunci când oamenii votează pentru dvs! Purtați ceva frumos la școală în ziua alegerilor. O mulțime de oameni nu vor decide până în ultimul moment în care vor vota, și văzându-vă că deja în căutarea părții pot schimba mintea lor!
  • Nu trebuie să purtați ceva super formal, dar ar trebui să arătați cel puțin profesionist. Încercați să purtați o jachetă și niște pantaloni drăguți. Părul tău ar trebui să arate curat. S-ar putea să nu fie corect, dar toți suntem judecați după aspectul nostru. Dacă arăți ca și cum ai lua campania în serios, alte persoane vă vor lua în serios.
  • Imaginea intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 13
    3. Fii prietenos. Agitați mâinile cu oamenii pe măsură ce votați. Zâmbiți la ei în holuri. Este important să fii amabil cu toate tipurile de studenți, nu doar copiii populari. Oamenii vor vota pentru cineva care este frumos pentru ei înainte ca ei să voteze pentru școală.
  • Partea 4 din 4:
    Fiind vicepreședinte
    1. Imagine intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 14
    1. Urmăriți alegerile. Dacă sunteți ales, există câteva lucruri pe care ar trebui să le faceți imediat după alegeri înainte de a ajunge la lucru ca VP!
    • Mulțumesc voluntarilor. Asigurați-vă că vă mulțumiți tuturor celor care au ajutat la campania dvs. Puteți face acest lucru în persoană sau puteți scrie mulțumiri de mulțumiri. Sau puteți face ambele!
    • Eliminați materialul de campanie. Luați posterele și curățați oricare dintre materialele dvs. care ar putea fi în continuare în jur. Acest lucru este deosebit de important dacă școala dvs. are reguli despre momentul în care acest lucru trebuie realizat.
    • Felicitați adversarii dvs. Indiferent dacă câștigi sau nu, ar trebui să mulțumești oamenilor pe care ai fugit. Acest lucru vă va ajuta să mențineți o bună reputație dacă vă decideți să rulați din nou pentru o altă poziție sau dacă executați pentru realegere în aceeași poziție. Și sunt și maniere bune!
  • Imagine intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 15
    2. Ține pasul cu responsabilitățile dvs. Responsabilitățile VP variază de la școală la școală, dar probabil că veți fi responsabili pentru desfășurarea reuniunilor Consiliului studenților în absența președintelui. De asemenea, ați putea fi responsabili de comitete specifice. Asigurați-vă că mergeți la toate întâlnirile și verificați cu președintele!
  • Imagine intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 16
    3. Vorbi la întâlniri. Ai alergat pe promisiuni specifice colegilor tăi. Puteți cere să adăugați elemente la agendele de întâlnire ale Consiliului Student care se concentrează pe problemele din platforma dvs. De asemenea, puteți vorbi în timpul întâlnirilor pentru a vă asigura că vocea dvs. este auzită cu privire la toate problemele.
  • Imagine intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 17
    4. Verificați frecvent. Nu ignorați colegii de clasă odată ce ați ales! Consultați-vă cu ei în mod regulat pentru a vă asigura că sunt mulțumiți de ceea ce fac consiliul studențesc și, în special, faceți acest lucru. Puteți face acest lucru în convorbirile față-în-față prin simpla întrebare "Ce crezi despre slujba Suntem / Fac?" Sau puteți emite sondaje noi care întreabă același lucru.
  • sfaturi

    Sunteți în control, nu lăsați pe alții să vă împingă în jur.
  • Nu trageți alte campanii - vă va face să arătați rău! Chiar dacă câștigi după ce a făcut acest lucru, veți pierde o mulțime de respect.
  • Fii încrezător! Nu continuați să vă spuneți, "Nu voi primi treaba" sau "Nu pot face acest lucru" Dacă sunteți ales. Dacă crezi că poți, o vei face!
  • Avertizări

    Nu faceți tot ce va provoca daune campaniei dvs. sau rolul dvs. de vicepreședinte. Rămâneți sănătoși, nu luptați cu colegii de clasă și evitați detenția. Oricare dintre aceste acțiuni vă poate întrerupe campania și vă poate scoate din birou.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un discurs
    • Haine îngrijite
    • Postere
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar