Cum să fii singur în școală

Nu toată lumea îi place să se alăture celorlalți și să fie socială în timpul școlii. Fiind un loner în școală înseamnă că nu vrei să faci prieteni sau să interacționezi cu colegii tăi. A fi un singuratic, păstrați-vă pentru tine, utilizați limba corpului drept și concentrați-vă asupra intereselor dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Acționând ca un singuraticObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala Pasul 1
1. Păstrați-vă la funcțiile școlare. Dacă trebuie să mergeți la școală, ca un raliu sau un ansamblu, stați singur dacă puteți. Stați în spatele camerei, dacă este posibil. Poate doriți să puneți căști și să ascultați muzică, să citiți o carte sau să jucați pe telefon.
  • Dacă puteți, încercați să ieșiți din funcțiile școlare. Dar nu o săriți dacă veți avea probleme.
  • Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala Pasul 2
    2. Stai singur la prânz. Prânzul este unul dintre cele mai comune momente în timpul zilei școlare unde oamenii socializează. Cu toate acestea, dacă vrei să fii singur, ar trebui să stai singur dacă poți. Încercați să stați la o masă de către dvs. sau pe podea, dacă școala dvs. permite acest lucru. Dacă nu puteți sta într-o zonă singur, stați la sfârșitul unei mese cu oameni pe care nu o cunoașteți.
  • Găsiți activități solitare pentru a face în timpul prânzului. De exemplu, puteți desena, citi sau asculta muzică.
  • Dacă școala dvs. va permite acest lucru, mergeți la bibliotecă sau la o clasă de profesori, unde puteți mânca doar prânzul.
  • Dacă școala dvs. are prânzul deschis, puteți merge în oraș la restaurante și alte locuri pentru a mânca prânzul sau puteți merge acasă dacă locuiți aproape de școală.
  • Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala Pasul 3
    3. Păstrați-vă pentru tine în timpul educației fizice. P.E. este un alt moment în timpul zilei de școală în care oamenii încearcă să vorbească cu dvs. și să vă implice. Păstrați-vă pentru tine în timpul p.E. Dacă aveți o alegere de activitate, luați în considerare mersul pe jos, alergând sau ridicarea greutăților. Dacă vi se permite, puneți-vă căștile și ascultați muzică.
  • Dacă profesorul dvs. vă face să participați cu ceilalți, faceți ceea ce trebuie să faceți bine în clasă. Joacă baschet sau volei pe echipă, dar nu ieși din calea ta să vorbești cu oamenii.
  • Dacă vă va permite profesorul dvs., așezați-vă pe marfă sau în afara laterală ori de câte ori puteți.
  • Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala Pasul 4
    4. Evitați să începeți conversațiile cu oamenii. Singurul se păstrează pentru ei înșiși și nu pleacă din calea lor de a vorbi cu alți studenți. Aceasta înseamnă că nu veți merge la cineva și să începeți să vorbiți cu ei sau să vă alăturați unei conversații când sunteți într-un grup. În schimb, ar trebui să vă păstrați singur.
  • Dacă cineva vorbește direct, nu fi nepoliticos. Răspundeți la întrebare, dar nu urmăriți sau întrebați persoana o întrebare în schimb.
  • Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala Pasul 5
    5. Concentrați-vă pe interesele dvs. O modalitate de a fi un singuratic în școală este să vă angajați în interesele voastre în timpul zilei. Aceasta poate însemna luarea de cursuri care vă interesează, cum ar fi clasele de artă sau muzică. Petreceți-vă timpul de nefuncționare la școală, făcând lucruri pe care le doriți.
  • Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala 6
    6. Alegeți clasele care vă permit să fiți independenți. Când alegeți clase elective, alegeți cele care vă vor permite să lucrați independent sau care nu necesită activități de grup. Unele clase care vă pot permite să fiți independenți includ clase de calculator sau tehnologie, clase de magazine, clase de artă, clase de muzică sau clase de limbă străină. Ați putea dori, de asemenea, să luați cursuri sportive care vă permit să vă exercitați singuri, cum ar fi ridicarea greutății sau în țara transversală.
  • Din moment ce sunteți un singuratic, nu ați dori să luați clase de teatru sau chorus. Lecții de muzică vocală sau instrumentală independentă, cum ar fi pianul, sunt o clasă mai bună de luat.
  • Metoda 2 din 4:
    Adoptarea limbii corpului corectObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala Pasul 7
    1. Evitați contactarea ochilor cu oamenii. Singurul se păstrează pentru ei înșiși și nu doresc ca oamenii să încerce să interacționeze cu ei. Pentru a ajuta la acest lucru, descurajați oamenii să se apropie sau să vorbească cu dvs. prin păstrarea ochilor în jos. Nu arătați oameni în ochi și încurajați-i să vorbească cu dvs
    • Asigurați-vă că nu faceți contact vizual cu oamenii din zone în care ar putea veni și vor vorbi cu dvs., ca în sala de prânz sau în sala de clasă.
    • Pentru a arăta respect, asigurați-vă că faceți contact vizual cu profesorii și alte cifre ale autorităților.
  • Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala Pasul 8
    2. Țineți-vă brațele îndoite. Încercați să vă pliați brațele peste piept. Acest semnale pe care nu doriți să le deranjați și doriți să rămână singuri. Această poziție a corpului vă ajută să vă arătați închisă și incompacioasă.
  • Împieziți brațele pe corpul tău și ține-ți capul în jos. Acest lucru va ajuta oamenii să-și dea seama că nu vrei să fii deranjat.
  • Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala Pasul 9
    3. Utilizați accesorii pentru a menține oamenii departe. Adăugarea accesoriilor ajută la punerea la o barieră între dvs. și altele. Ei vă vor vedea că faceți ceva cu accesoriul și nu vă deranjează. Accesoriile vă oferă, de asemenea, un motiv pentru a ignora pe toată lumea din jurul vostru.
  • De exemplu, puteți purta căști, citiți o carte, căutați pe smartphone-ul dvs. sau trageți pe un sketchpad.
  • Metoda 3 din 4:
    Participarea la clasaObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala Pasul 10
    1. Întrebați dacă puteți lucra singur. Dacă profesorul tău pune oamenii în grupuri, întreabă-i dacă poți lucra singur. În general, singurii nu le place să lucreze și să interacționeze cu alți studenți. Dacă profesorul dvs. vă oferă opțiunea de a lucra împreună sau singur, lucrați singur.
    • Dacă profesorul dvs. nu vă va permite să lucrați singur, faceți parte din grupul de lucru, dar nu vorbiți cu ceilalți studenți decât dacă trebuie să.
  • Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala Pasul 11
    2. Fi atent in clasa. S-ar putea prefera să fii singur și să nu socializezi cu colegii tăi, dar asta nu înseamnă că ar trebui să ignori clasele tale. O modalitate de a fi cu succes un singuratic este să vă concentrați asupra studiilor și să fiți un student bun.
  • Ascultați în clasă, luați note și studiați astfel încât veți face grade bune.
  • Nu face diferența în cazul în care stați în clasă, atâta timp cât plătiți atenția.
  • Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala Pasul 12
    3. Întrebați și răspundeți la întrebări din clasă. Fiind un singuratic nu înseamnă că nu poți să vorbești și să participi la clasă. Ridicați-vă mâna și puneți întrebări când aveți una. Dacă profesorul vă solicită sau pune o întrebare, răspundeți.
  • Fiind un singuratic înseamnă că nu stai cu adevărat cu alți studenți. Nu înseamnă că nu participați la clasă.
  • Metoda 4 din 4:
    Conectarea cu alțiiObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala Pasul 13
    1. Căutați un prieten în afara școlii. Dacă nu sunteți interesat să fiți prieteni cu oameni la școală, luați în considerare prietenii sau cunoștințele în afara școlii. Acesta poate fi un vărul sau un vecin. De asemenea, puteți căuta prieteni sau cunoștințe la orice activități în afara școlii.
    • De exemplu, puteți întâlni oameni la o clasă de muzică sau pe computer în comunitate. Puteți lua în considerare obținerea unui tutore prin clubul de băieți și fete sau cu un copil colegiu local care vă poate învăța o abilitate.
    • Chiar dacă preferați să fiți un singuratic, este sănătos să vă conectați cu oamenii, uneori, chiar dacă sunt doar 1 sau 2 alți oameni care împărtășesc interese similare ca tine sau cine te înțelegi.
  • Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala Pasul 14
    2. Alăturați-vă activităților în afara școlii. Nu trebuie să vă alăturați cluburilor sau organizațiilor prin școală. În schimb, puteți găsi un club sau o organizație care să se implice prin Comunitate. Puteți face lucruri prin bibliotecă, cu o organizație religioasă sau printr-un grup de voluntari.
  • Multe comunități au după cluburile școlare cu care te poți implica.
  • A face lucrurile printr-o organizație comunitară vă permite să fiți o șansă de a fi un singuratic în timp ce vă bucurați să faceți lucrurile.
  • Imaginea intitulată Fii un singur loner în școala Pasul 15
    3. Luați în considerare făcând prieteni cu alți singuri. Este posibil să nu doriți să fiți prieteni cu majoritatea oamenilor de la școala dvs., dar puteți găsi alte singuri și copii timizi cu care vă puteți conecta. Poate că există și alți copii care stau singuri cu care puteți vorbi sau lucrați cu proiecte.
  • Puteți căuta, de asemenea, oameni timizi sau introverti în orice cluburi sau organizații. Acești oameni pot avea interese similare ca tine.
  • sfaturi

    Dacă școala dvs. permite acest lucru, puteți purta telefoane cap și puteți asculta muzică sau orice altceva doriți să vă puneți oamenii să vă vorbească cu dvs. Puteți avea doar mugurii de urechi sau telefoanele capului ca un factor de descurajare, nu trebuie să aveți nimic de joc.

    Avertizări

    Mulți oameni văd singuri ca "ciudat" sau "înfiorător" și poate fi o țintă pentru agresiune de agresiune, hărțuire și evaluare a sănătății psihice aposibile.Ar trebui să fiți conștienți de faptul că, înainte de a vă gândi la alegerea acestui stil de viață.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar