Cum să-ți conving principalul tău să te lași să ai un dans școlar

Planificarea dansurilor școlare necesită o mulțime de timp, efort și organizație, dar sunt tone de distracție!Înainte de a putea efectua planurile, cu toate acestea, trebuie să le aprobați de personal și de directorul.Iată cum!

Pași

  1. Imaginea intitulată Convingeți directorul dvs. pentru a vă permite să aveți un pas de dans școlar 1
1. Cercetați un grup mare de studenți care împărtășesc interesul dvs. și sunt dispuși să ajute planul, înființat și să participe la dans.Pentru a organiza și a efectua planurile pentru un dans școlar, aveți nevoie de o cantitate corectă de oameni. Asigurați-vă că acești studenți sunt destul de bine considerați în școală, deoarece dacă vorbești cu principalul, va trebui să vă arătați că aveți o echipă responsabilă să vă sprijine ideea.
  • Imprima "Ajutor necesar" fluturași și treceți-le în jurul studenților și profesorilor. Nu vă fie frică să întrebați oamenii. Ei cel mai probabil doresc același lucru ca tine, dar sunt prea timizi pentru a vorbi despre asta.
  • Adresați-i liderilor cluburilor și echipelor extracurriculare implicate la școala dvs. pentru a vorbi cu grupurile.Elevii care sunt implicați în cluburile și activitățile organizate de școală au mai multe șanse să se intereseze într-o funcție școlară ca un dans. Încercați să întrebați dacă aveți unul. Ei sunt cei care se ocupă de funcțiile școlare. De asemenea, ați putea vorbi cu un sport sau cu un club care are nevoie de mai multă publicitate în școală. Ar putea fi dispuși să ajute.
  • Obțineți Consiliul de Studenți implicat.Acest lucru va ajuta la obținerea cuvântului în jurul valorii și poate chiar mai bine șansele dvs. să câștige aprobarea administrației.
  • Imaginea intitulată Convinge Principalul dvs. pentru a vă permite să aveți un pas de dans școlar 2
    2. Programați o întâlnire (o) pentru a planifica dansul.Este esențial ca toți cei implicați să primească nota pe care nu o puteți conduce un dans școlar fără ca oamenii să cunoască importante, cum ar fi tema, datele și orele, codurile de îmbrăcăminte etc. Dansurile școlare sunt foarte greu dacă nu sunteți neorganizat. Au o bază bună cu oameni care sunt lideri născuți naturali.
  • Lucrează împreună pentru a decide asupra unei teme care este distractivă, fezabilă și școală adecvată.Unele teme populare includ Wild West, "În mare", "O noapte în Manhattan", Hollywood, "Sock Hop" și
  • Imaginea intitulată Convinge Principalul dvs. pentru a vă permite să aveți un pas de dans școlar 3
    3. Spațiul cosmic.Alternativ, în funcție de timpul anului, ați putea alege să aveți un dans de vacanță sau sezonier, cum ar fi Halloween, Ziua Îndrăgostiților, Crăciunul, etc.
  • Construi un cod de îmbrăcăminte.Pentru a evita dezvăluirea, rochia Risqué, veniți cu o listă de făcut și nu
  • Urmați codul de îmbrăcăminte standard.Codul de îmbrăcăminte este cel mai probabil abuzați deja reguli împotriva incompătării excesive, a îmbrăcămintei, simboluri ofensive, sloganuri și / sau imagini și culori / simboluri care promovează violența, sexul, drogurile și alte subiecte care nu sunt adecvate pentru școală.Este o idee bună să precizați în mod clar că pentru codul de dans Dress, toate aceleași reguli
  • Imaginea intitulată Convinge Principalul dvs. pentru a vă permite să aveți un pas de dans școlar 4
    4. aplica. Este mai ușor să vă ocupați de codul de îmbrăcăminte când aveți o temă. Alegeți o temă pentru dans și toată lumea va urma. Este mult mai ușor să prindeți studenții care stau într-o mulțime de hippies în timp ce purtați pantaloni scurți de pradă.
  • Luați în considerare formalitatea dansului.Pentru dansuri oficiale, elevii pot fi obligați să poarte îmbrăcăminte frumoasă, formală - aceasta înseamnă blugi, pantofi de tenis, haine baggice, tricouri, capace de baseball etc.
  • Face o listă.Acestea includ consumabile necesare, cum ar fi decorațiuni, alimente, băuturi etc., precum și voluntarii pentru a decora, înființării, curățați ulterior, etc.Atribuiți roluri diferite și
  • Imaginea intitulată Convinge-ți directorul pentru a vă permite să aveți un pas de dans școlar 5
    5. Responsabilități pentru fiecare persoană.
  • Furnizați muzică.Ați putea angaja un DJ, dar dacă școala dvs. este puțin scăzută în numerar, poate că ați putea găsi un student sau un părinte care dispus să o facă gratuit.Alternativ, printre corpul elevului, ar putea fi foarte bine aspiranți muzicieni, vocaliști sau trupe care caută concerte.Asigurați-vă că muzica jucată la dans este relativ curată dacă este oarecum sugestivă și nu promovează subiectul care este inadecvat pentru școală.
  • Decide cu privire la tipul (tipurile) muzicii care ar trebui să fie jucate.Asigurați-vă că la dans, jucați muzică pe care toată lumea le poate bucura.În timp ce nu puteți să vă rog pe toată lumea, încercați să adăugați la fel de multă varietate
  • Imaginea intitulată Convinge Principalul dvs. pentru a vă permite să aveți un pas de dans școlar 6
    6. cât mai mult posibil - înseamnă că nu ar trebui să joci toate Hip hop sau rap, nici nu ar trebui să joci toate rock sau alternativă.Compromite! Puteți verifica panoul pe cea mai tare muzică.
  • Imaginea intitulată Convinge Principalul dvs. pentru a vă permite să aveți un pas de dans școlar 7
    7. Creșterea fondurilor pentru a vă ajuta să vă finanțezi dansul școlar. Puteți vinde cupcakes, pizza, înghețată și alte alimente. Fii creativ!
  • Imaginea intitulată Convinge Principalul dvs. pentru a vă permite să aveți un pas de dans școlar 8
    8. Susține o cauză bună.Puneți o parte din venituri către echipa de fotbal școlar, departamentul de artă, unitățile de climatizare etc.Când veniturile merg la o cauză bună, dansul devine a Fundraiser, care va face apel la administrație. Acest lucru merge și împreună cu un sponsor al unui club sau sport.
  • Imaginea intitulată Convinge Principalul dvs. pentru a vă permite să aveți un pas de dans școlar 9
    9. Obțineți feedback de la profesori și membri ai personalului.Ei au cel mai bun interes al studenților.
  • Imaginea intitulată Convinge Principalul dvs. pentru a vă permite să aveți un dans școlar Pasul 10
    10. și școală în minte, deci ascultați ce spun ei.Ei pot sugera o temă diferită sau o altă dată.Gândiți-vă la acest lucru nu la fel de critică, ci ca consiliere constructivă.Întrebați-i sfaturi atunci când tu și grupul de planificare aveți probleme cu luarea deciziilor.
  • Imaginea intitulată Convinge Principalul dvs. pentru a vă permite să aveți un pas de dans școlar 11
    11. Prezentați propunerea de dans școlar către directorul într-o manieră profesională.Introduceți ideile și planurile pe care le-ați hotărât dvs. și de grupul dvs. și să citiți propunerea dvs. de către adulți înainte de ao trimite. De asemenea, încercați să evitați să utilizați dicționarul. Încercați să sunați ca și cum știți despre ce vorbești și sună foarte educat. Principalul dvs. se va aștepta la cele mai bune din tine, astfel încât să trăiți până la standardele sale și poate dacă dați o propunere suficientă, el / ea ar fi
  • Imaginea intitulată Convinge Principalul dvs. pentru a vă permite să aveți un pas de dans școlar 12
    12. ajutați banii înțelepți.
  • sfaturi

    S-ar putea să doriți să adăugați niște lucruri suplimentare, cum ar fi concursurile mici sau alimentele.Ar trebui să aveți o varietate de alimente.Adăugați săruri și dulciuri.
  • Având o înregistrare școlară curată poate crește șansa de a avea un dans școlar.
  • Dansul ar putea fi un dans drăguț.
  • Dacă participați la o școală publică, va trebui să fiți atenți și să vă gândiți la diferențele culturale în timp ce alegeți o temă.Un dans de Crăciun, de exemplu, probabil că nu ar câștiga favoarea personalului, pentru că ar putea ofensa elevii ale căror culturi nu sărbătoresc Crăciunul.Cu toate acestea, există modalități în jurul regulilor - în loc de un dans de Crăciun, ar putea fi a "Winter Wonderland" Dans - un dans de Halloween ar putea fi un dans de recoltare de cădere și o zi de Valentine
  • Avertizări

    Nu dătiți principalul tău! Du-te la secretarii săi și întrebați-i dacă ați putea stabili o întâlnire cu el. Dacă nu se va întoarce repede, nu vă faceți griji cu privire la asta. Directorii sunt întotdeauna destul de ocupați. Cu toate acestea, dacă nu vă întoarce la dvs. într-o săptămână, reveniți la secretarii săi.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Elevi
    • Alimente
    • Muzică (găsiți un bun DJ pe care școala le poate permite)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar