Cum să se ocupe de a afla că aveți profesori pe care îi urăști

În toată entuziasmul și nervozitatea pregătirii pentru școală, uneori obținem știri despre programul nostru de clasă care este supărător.Știind că veți avea un profesor pe care nu-l displace pentru un semestru sau chiar pentru un an întreg poate fi foarte stresant.Cu toate acestea, dacă faceți față în mod corespunzător cu știrile, sunt pozitive și încercați să construiți o relație cel puțin cordială cu profesorul dvs., puteți supraviețui și prospera în orice an școlar.

Pași

Partea 1 din 3:
Coping cu știrile
  1. Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăști pasul 1
1. Stai calm.Deși aruncăm o privire la noul dvs. program poate fi foarte supărător dacă vi se atribuie un profesor care nu vă place, este important să rămâi calm în ciuda acestei știri.Obținerea tuturor eforturilor în jurul situației va rezolva nimic și vă va face să vă simțiți mai rău.Luați câteva respirații adânci și uitați-vă la ceilalți profesori pe care ați primit-o, de asemenea.
  • Cu toate acestea, dacă simțiți nevoia de a plânge, luați câteva momente pentru a vă lăsa afară, dar nu vă permiteți să vă prindeți în stres.
  • Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăsc pasul 2
    2. Pune lucrurile în perspectivă.În loc să vă permiteți să vă supărați, puneți acest an școlar și acest profesor în perspectivă.Amintiți-vă că este doar un an sau un semestru și doar o clasă.Această clasă va ocupa o sumă relativ mică din ziua dvs. - amintiți-vă că.
  • De asemenea, gândiți-vă de ce vă place profesorul dvs. în primul rând.Dacă nu le place din cauza lucrurilor pe care le-ați auzit, aceste lucruri ar putea fi neadevărate și vă puteți bucura de învățător.
  • Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăști pasul 3
    3. Distrage-te.Nu permiteți aceste noi informații să vă ruineze ziua.Indiferent dacă ați primit programul dvs. în ziua în care începe cursuri sau câteva săptămâni în avans, luați câteva momente pentru a vă distrage atenția de această informație nouă.Wallowing nu va schimba nimic și vă va face să vă simțiți mai rău, deci luați ceva timp departe de acest stres.
  • Sunați la un prieten cu care puteți râde.
  • Redați un joc pe telefonul dvs.
  • Ascultați muzica pe care o bucurați.
  • 4. Apelați sau scrieți prietenii dvs. Ei pot avea același profesor, deci cel puțin vei avea pe cineva să se comită.
  • Imagine intitulată Deal cu a afla că aveți profesori pe care îl urăști pasul 4
    5. Faceți lucrurile pe care le iubiți.Nu vă permiteți să vă supărați că ați lăsat lucrurile pe care le place să le faceți.În zilele care au condus la școală și chiar după ce începeți, continuați să faceți lucrurile pe care le bucurați.Acest lucru vă va oferi ceva care să așteptăm cu nerăbdare după o zi potențial dificilă la școală.Nu lăsați niciodată pasiunile dvs. doar pentru că ați primit niște știri proaste.
  • Continuați hobby-urile ca să jucați pian sau să jucați fotbal.
  • Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăști pasul 5
    6. Discutați cu prietenii și familia.Părinții dvs. au avut probabil un profesor că au urât un timp sau două.Discutați cu ei despre ceea ce au făcut pentru a face față acestui lucru și despre sentimentele dvs. pentru acest profesor.Ei au întâmpinat multe dintre problemele cu care vă confruntați acum, deci nu uitați niciodată să vă bazați pe ele pentru ajutor.
  • De asemenea, puteți vorbi cu un consilier școlar.Ei sunt acolo pentru a vă ajuta să navigați pe orice probleme pe care ar trebui să le aveți, să le bazați atât de la ele pentru probleme precum acest lucru.
  • S-ar putea să începeți conversația spunând: "Hei mama și tata, am acest profesor în acest an școlar care nu-mi place foarte mult.Sunt nervos despre anul școlar și nu știu cu adevărat cum mă duc să mă ocup de asta.Aveți vreun sfat despre tratarea profesorilor pe care nu vă place?"
  • Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăști pasul 6
    7. Pregatește-te.Chiar dacă acest lucru este dificil, trebuie să vă pregătiți pentru clasa acestui profesor la fel cum ați face orice altă clasă.Verificați lista de materiale pentru acest profesor și achiziționați toate elementele necesare.Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru prima zi de clasă, astfel încât să nu aveți probleme.
  • Dacă există citiri pe care le-ați atribuit înainte de prima dvs. clasă, asigurați-vă că le faceți.
  • Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăsc pasul 7
    8. Schimbați-vă clasa dacă este necesar.Deși aceasta ar trebui să fie o ultimă soluție, știți că puteți, de asemenea, să vă schimbați programul de clasă în anumite cazuri.În majoritatea școlilor, clasele sunt schimbate în biroul de orientare, dar puteți merge și la secretarul școlii, astfel încât să vă poată direcționa la biroul potrivit.Cu toate acestea, ar trebui să știți că este posibil să nu puteți opri din clasă, așa că nu obțineți speranțele dvs. și folosiți acest lucru numai ca o ultimă soluție.
  • Partea 2 din 3:
    Concentrându-se pe pozitiv
    1. Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăști pasul 8
    1. Gândiți-vă la pozitivul anului.Deși această știre nu este cu siguranță cea mai bună, concentrați-vă asupra tuturor lucrurilor despre acest an școlar care va fi pozitiv pentru dvs.Permițându-vă să vă concentrați asupra pozițiilor situației, vă împiedică să vă scufundați în disperare despre profesorul dvs.Opriți întotdeauna dintr-o mentalitate bazată pe o mentalitate pozitivă, mai degrabă decât negative, iar perspectivele tale despre lucrurile în viitor vor rămâne bucuroși.
    • Dacă prietenii tăi apropiați sunt în multe dintre clasele tale, fii recunoscător pentru asta.
    • Poate că acesta este anul vostru senior și sunteți încântați de toate vremurile distractive pe care le veți avea în fața colegiului.
    • Poate că ai niște haine noi pe care le pompiți să purtați în primele zile de școală.
  • Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăști pasul 9
    2. Discutați cu alții care au avut acest profesor. În realitate, profesorul nu poate fi la fel de rău cum vă gândiți.Luați ceva timp pentru a afla lucruri bune despre profesorul dvs., astfel încât să vă puteți simți mai pozitiv pentru a lua un curs cu ei.Asigurați-vă că evitați operarea zvonurilor sau a ipotezelor despre profesor.
  • De exemplu, dacă profesorul dvs. arată sau pare să fie rău sau pupa, acest lucru ar putea fi înșelător.Permiteți acțiunilor lor să picteze o imagine mai veridică care nu sunt dictate de apariții.
  • Dacă prietenii dvs. nu oferă comentarii pozitive despre profesor, provocați-i să vină cu cel puțin una.
  • Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăști pasul 10
    3. Concentrați-vă pe ceilalți profesori.Chiar dacă ați fi putut fi atribuit acest profesor pe care nu-l place, acest lucru nu este probabil singurul profesor pe care îl veți avea pentru anul.Dacă sunteți în liceu sau în liceu, probabil că aveți trei sau mai mulți profesori.Ia ceva timp să se gândească la ei și la ceea ce știi despre ei.Poate că aveți unul dintre cei mai buni profesori de matematică din școală - ar trebui să sărbătoriți că mai mult decât să vă simțiți supărați de a avea profesorul pe care îl urăști.
  • Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăști Pasul 11
    4. Luați ceea ce știți despre profesor în considerare. Apoi, utilizați ceea ce știți despre profesorul dvs. pentru a vă modela comportamentul în clasa lor. Dacă știți că acest profesor, de exemplu, este foarte strict și raportează o mulțime de studenți la director, vă puteți pregăti făcându-vă o promisiune pentru a rămâne în afara necazurilor în clasa lor.Diferența dintre acest profesor și celelalte sunt programul dvs. este că puteți afla mai multe despre ele decât celelalte și puteți pregăti, răspunde și acționa în consecință.
  • Nu credeți orbește tot ce auziți despre profesorul dvs., totuși. Păstrați-vă ochii deschisi - s-ar putea sfârși să fie profesorul dvs. preferat odată ce le cunoașteți și stilul lor de învățământ mai mult.
  • Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăști pasul 12
    5. Nu vorbi prost despre profesorul tău.Deși poate fi dificil să reziste, nu bârfe sau să vorbești prost despre profesorul tău dacă o poți ajuta.Discuție negativă numai combustibili mai multe sentimente negative și, dacă doriți cu adevărat să faceți tot ce este mai bun din situație, Badmotarea profesorului dvs. nu vă va ajuta niciodată.Amintiți-vă fraza populară pe care părinții voștri ți-au spus: Dacă nu poți spune ceva frumos, nu spune nimic deloc.
  • Dacă profesorul face ceva inadecvat sau în afara liniei, totuși, ar trebui să-i spuneți unui alt profesor, directorului sau părinților dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăsc pasul 13
    6. Pregătiți-vă mintea înainte de clasă.Înainte de începerea clasei, probabil că vă simțiți nervosi, agitați sau poate chiar supărat.Luați câteva momente pentru a vă medita și respirați adânc, sau obțineți câteva grupe de apă.Luând ceva timp pentru a vă asigura că sunteți calm înainte de a intra într-o situație stresantă poate face o lume a diferenței de starea dvs. de spirit în clasă.
  • Când meditează, ați putea spune ceva ca "Voi avea o atitudine pozitivă în clasă.Voi avea o zi bună.Nu voi permite nimănui să-mi ia pacea și bucuria."
  • S-ar putea să doriți să mergeți la toaletă timp de câteva minute, astfel încât să puteți fi singuri cu gândurile dvs. sau dacă este posibil, luați câteva momente pentru a fi afară.
  • Scrieți câteva citate pe care le doriți să fie calm sau să vă ocupați de situații dificile pe cărți de note și să le păstrați în buzunar sau în notebook-ul pentru a vă reaminti că sunteți pozitiv și puternic pe tot parcursul zilei.
  • Imagine intitulată Deal cu găsirea dvs. Aveți profesori pe care îl urăști Pasul 14
    7. Creați o zi bună. În fiecare zi a vieții voastre, indiferent dacă este o zi obișnuită sau o zi de o importanță deosebită, ar trebui să lucrați pentru a face ziua bună.Zilele bune se pot întâmpla câteodată, dar adesea sunt încurajate de o atitudine pozitivă și o inimă recunoscătoare.Nu uitați să opriți și să miroșiți trandafirii și să nu lăsați adresa de anxietate.Esti responsabil pentru propria fericire.
  • Jot în jos o listă de lucruri pe care le-ai recunoscător pentru fiecare dimineață.
  • Plătiți pe cineva pe care îl iubiți sau ca un compliment.
  • Luați o plimbare plăcută sau mergeți la o alergare.
  • Ascultați dansul dvs. de muzică preferat în camera dvs.
  • Petreceți timp cu familia și prietenii.
  • Exercițiu, astfel încât să vă simțiți minunat în fiecare zi.
  • Dezvoltați oricare dintre celelalte hobby-uri mai mult, cum ar fi să jucați pianul.
  • Partea 3 din 3:
    Construirea unei noi relații
    1. Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăști pasul 15
    1. Au o atitudine pozitivă.În momentul în care vă vedeți noul profesor pe măsură ce sunteți pe punctul de a începe clasa lor, asigurați-vă că aveți cea mai pozitivă atitudine posibilă.Ei vor simți orice negativitate în voi și o pot reciproc, pentru a preveni acest lucru, aveți grijă de atitudinea voastră.Modelul limbajului corpului pozitiv prin păstrarea poziției dvs. în poziție verticală și nu vă așezați cu brațele îndoite.
    • Zâmbet.Un zâmbet poate merge foarte mult, chiar și cu cineva pe care nu-l place.Zâmbiți la profesorul dvs. când le vedeți, chiar dacă zâmbetul dvs. este ușor ușor.
  • Imagine intitulată Deal cu a afla că aveți profesori pe care îl urăști Pasul 16
    2. Vorbește cu profesorul tău.În dimineața, când le salutați cu un zâmbet, asigurați-vă că le spuneți "salut" sau "bună după-amiază", de asemenea.Puneți-le întrebări despre misiunile sau proiectele dvs.Cereți-le sfaturi despre ce colegii să se aplice, deoarece relația dvs. se îmbunătățește progresiv și devine mai prietenoasă.Tratarea profesorului dvs. mai mult ca o persoană decât un inamic este o modalitate foarte bună de a deveni mai pozitivă.
  • De asemenea, puteți încerca să discutați cu ei dacă ați avut probleme în trecut.Poate că nu vă place acest profesor pentru că ați intrat într-un argument cu ceva timp în urmă.Faceți tot posibilul pentru a rezolva acest lucru, astfel încât să puteți merge mai departe.
  • Dacă v-ați luptat cu profesorul dvs., ați putea începe conversația spunând: "Vroiam să vă spun că am fost nervos când am aflat că tu erai profesorul meu din cauza a ceea ce sa întâmplat între noi ceva timp în urmă.Cu toate acestea, știu că o parte a devenind un adult este matur și se confruntă cu problemele voastre.Sperându-mă și cu mine putem merge mai departe și mă angajez să fiu un student bun în timp ce vă am ca profesor."
  • Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăști pasul 17
    3. Fi un student bun.Veniți la clasă la timp în fiecare zi și întotdeauna să fiți în locul tău când sună clopotul.Du-te la îndrumare dacă te lupți în clasă și studiați materialul în timpul liber, astfel încât să vă efectuați bine pe teste și cursuri de clasă.Arată un interes real în materialul prezentat prin angajarea atunci când profesorul predă și pune întrebări.Dacă profesorul dvs. simte că faceți un efort de a face bine, relația dvs. se va îmbunătăți.
  • Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăsc pasul 18
    4. Fereste-te de probleme.Examinați politicile de conduită specifice profesorului dvs. pentru sala de clasă, care este adesea postată undeva în cameră și revizuită în prima zi a clasei.Deși există reguli școlare pe care fiecare student trebuie să le respecte, profesorul dvs. are adesea un set separat pe care îl găsesc benefice pentru a pune în aplicare.Asigurați-vă că nu vă rupeți nici unul dintre regulile pe care le-a stabilit profesorul pentru dvs., astfel încât să puteți evita pedeapsa inutilă.
  • De exemplu, dacă profesorul dvs. are o regulă împotriva sa ridicat înainte de clopotul inelelor sau guma de mestecat, asigurați-vă că nu faceți aceste lucruri.
  • Imagine intitulată Deal cu găsirea de profesori pe care o urăști pasul 19
    5. Faceți ceva frumos pentru profesorul dvs.Deși acest pas poate fi cel mai dificil, poate merge foarte mult în schimbarea relației dvs. între dvs. și profesorul dvs.De multe ori, suntem atât de concentrați pe pierderea oamenilor că putem uneori tot ceea ce fac ca răul, chiar dacă acțiunile lor nu sunt întotdeauna rele și pot avea sentimente similare despre noi.Luați ceva timp pentru a face ceva grijuliu pentru ca profesorul dvs. să le arate că faceți un efort pentru a schimba dinamica dintre voi doi.
  • Acest lucru ar putea fi ceva mic, cum ar fi deschiderea ușii pentru ei sau ajutați-i cu pungile sau ceva mai mare ca cumpărarea unui mic cadou pentru ziua de apreciere a profesorului.Oricum, acțiunile dvs. vor fi apreciate și vor începe să vă trateze mai bine de când ați făcut acest lucru cu ei.
  • sfaturi

    Rețineți că drama poate fi adesea evitată.

    Avertizări

    Dacă nu vă place profesorului din motive serioase, cum ar fi abuzul, este important să lăsați un adult de încredere să știe imediat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar