Cum să faci temele

Chiar dacă părinții tăi se plâng probabil despre cât de greu a fost în ziua lor, studenții de astăzi au mai multe teme decât oricând, chiar și atunci când începi doar primul lor an la școala de mijloc. Că temele nu trebuie să fie o luptă acum. Învățând să planificați un program eficient pentru completarea temelor dvs., lucrând în mod eficient și știind când să obțineți ajutor cu sarcini dificile, vă poate ajuta să luați stresul de studiu. Nu mai puneți-o mai departe. Vedeți pasul 1 pentru mai multe informații.

Pași

Partea 1 din 4:
Lucrul la teme
  1. Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 6
1. Asigurați-vă că aveți tot ce aveți nevoie înainte de a începe. Este distractiv și dificil de a căuta un conducător sau un protractor după ce vă aflați în mijlocul temei de geometrie și poate fi dificil să vă întoarceți în ea după ce ați făcut o vânătoare care durează o jumătate de oră. Dacă ați planificat eficient, ar trebui să știți exact ce va trebui să finalizați misiunea și puteți configura totul în spațiul dvs. de studiu de care veți avea nevoie.

Odată ce intrați în spațiu și începeți să lucrați, încercați să nu plecați până când nu aveți o pauză programată. Dacă doriți o gustare rapidă sau o băutură, obțineți-o acum înainte de a începe. A lovit baia și asigurați-vă că veți putea să lucrați pentru perioada de timp înainte de următoarea pauză, neîntreruptă.

  • Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 7
    2. Eliminați cât mai multe distracții posibil. Puneți telefonul departe, scăpați de computerul dvs. și faceți mediul înconjurător cât mai liniștit posibil. Oferind tematică atenția dvs. nedivizată, va face mai ușor, deoarece mintea ta nu va echilibra în același timp diferite sarcini. Dacă găsiți acest lucru greu, încercați să vă oferiți părinților / tutorilor dvs. sau încercați să o puneți într-o altă cameră.
  • Este obișnuit ca elevii să încerce multi-sarcină, vizionând televiziunea sau ascultarea radioului sau continuând să vorbească pe Facebook sau Instagram, încercând, de asemenea, să facă temele. Va fi mult mai distractiv să faceți aceste lucruri după ce ați făcut deja cu temele, iar temele dvs. vor dura jumătate atât de mult timp dacă vă concentrați că nu faceți decât temele.
  • Verificați telefonul sau site-urile dvs. de socializare în timpul pauzei dvs. de studiu, dar nu înainte. Utilizați aceste distragere ca un morcov, nu ca un suzetă.
  • Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 8
    3. Concentrați-vă pe o singură sarcină la un moment dat. Finalizați complet fiecare misiune și verificați-o de pe lista dvs. înainte de a trece la următorul element. De obicei, este mai bine să terminați complet un lucru, astfel încât să vă puteți pune din minte și să vă deplasați la alte lucruri. Concentrarea asupra sarcinilor individuale vă ajută să vă concentrați. Puneți toate celelalte sarcini din mintea dvs. și să vă concentrați asupra sarcinii la îndemână. Poate că ați putea chiar să întrebați un prieten apropiat sau o familie care să vă ajute.

    Dacă o sarcină demonstrează o provocare și consumatoare de timp, este bine să comutați o vreme la altceva. Doar Asigurați-vă că salvați suficient timp pentru a circula înapoi și dați-i o altă lovitură.

  • Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 9
    4. Luați o pauză în fiecare oră. Setați o anumită perioadă de timp pe care o veți petrece în fiecare oră făcând ceva în afară de temele și să-l lipiți. Asigurați-vă că ați setat cât timp după începerea orei și cât timp veți lua. Nu lăsați pauza să fie prea lungă! Ai putea începe să faci ceva și să nu vrei să te întorci la muncă!
  • Încercați să vă dați seama ce funcționează cel mai bine pentru dvs. Unii studenți ar putea dori să-și înceapă temele imediat după școală pentru ao face cât mai repede posibil, în timp ce ar putea fi mai bine să vă oferiți o oră să vă relaxați înainte de a începe și decomprima din ziua școlii lungi. Nu așteptați ultimul minut.
  • Deși poate părea o idee mai bună de a lucra direct și de a termina, este posibil ca calitatea muncii pe care o faci, va începe să sufere dacă nu-ți dai mintea. Este dificil să se gândească din greu pentru mai mult de 45 de minute la un moment dat pe un anumit subiect. Dați-vă odihnă și reveniți înapoi.
  • Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 10
    5. Scufundați înapoi după întreruperea studiului. Nu lăsați să spargă balonul în pauze mai lungi și mai lungi, sau "se face." Poate fi dificil să vrem să vă întoarceți la lucru după ce v-ați lăsat să luați o pauză, dar încercați să găsiți sfârșitul în vedere și să lucrați din greu până când ajungeți acolo.
  • Primele cincisprezece minute după o pauză sunt cele mai eficiente minute, pentru că mintea voastră va fi curățată și gata să muncească din greu. Dați-vă o discuție și vă scufundați înapoi, reîmprospătați și pregătiți.
  • Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 11
    6. Creați stimulente pentru a termina. Puneți un morcov la sfârșitul temei dvs., ca un nou episod al spectacolului dvs. preferat sau o bucată de joc de joc video. Faceți ceva pe care nu ați făcut-o în timpul întreruperii studiului, deci va fi mai atractivă pentru a continua să lucrați și să terminați complet.
  • Dacă aveți probleme să vă concentrați, obțineți un părinte, frate sau un prieten pentru a vă ajuta să vă păstrați cinstit. Dați-le telefonul în timp ce lucrați pentru a evita tentația de a le verifica sau a le oferi controlerului de jocuri video, astfel încât să nu puteți conecta la câteva minute de vânătoare străin când ar trebui să faceți Temele tale. Apoi, când ați terminat, arătați-le produsul finit și câștigați-vă distracția. Face imposibilă cheat.
  • Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 12
    7. Lăsați temele să dureze atâta timp cât are nevoie. Așa cum ar fi tentant, cum ar fi să vă grăbiți prin temele de matematică pentru a ajunge la halo la capătul tunelului, încetiniți și faceți-o eficient. Nu are sens să o faci dacă o faci greșit să o faci. încercați să lăsați temele să dureze atâta timp cât trebuie să se asigure pentru a vă asigura că o faceți corect.
  • Vă puteți face să luați suficient timp prin a avea poarta dvs. de poartă (persoana cu telefonul dvs. sau controlerul de jocuri video) Verificați-vă temele pentru calitate când ați terminat. Dacă știți că nu o veți obține oricum decât dacă sa făcut bine, nu veți avea nici un motiv să vă grăbiți. Încetiniți și faceți-o corect.
  • Imagine intitulată face temele pas cu pas 13
    8. Examinați-vă munca după ce ați terminat. Când se face ultima problemă sau când este scrisă ultima teză, nu doar să-ți închizi cartea și să-ți bloci temele în rucsac. Luați o scurtă pauză și reveniți la temele dvs. cu ochi proaspeți pentru ao citi și căutați greșeli evidente. Fixarea erorilor de ortografie, greșeli sau erori de adăugare evidentă este o modalitate excelentă de a vă oferi punctele suplimentare pe care le meritați. Dacă mergeți la toate problemele pentru a face acest lucru, ați putea lua și câteva minute suplimentare pentru a vă asigura că o faceți bine.
  • Partea 2 din 4:
    Planificați-vă temele
    1. Imagine intitulată face temele pas cu pas 1
    1. Scrieți-vă temele zilnice într-o listă. Ar trebui să aveți o secțiune a notelor dvs. dedicate în mod specific la temele, pentru a fi ușor de găsit și convenabil. Unii studenți consideră că este eficient să folosească un planificator de zi sau un calendar pentru a rămâne organizat, în timp ce alții preferă hârtie simplă de hârtie sau cărți de compoziție. Utilizați orice se potrivește cu propriul dvs. stil de organizare, și listați în fiecare noapte de temă în același loc.
    • Este obișnuit să scrieți rapid problemele de matematică pe care trebuie să le faceți în partea de sus a notei dvs. sau să scrieți numărul paginii de citire engleză pe o pagină de manual, dar încercați să vă recopiți aceste informații într-o listă specifică de acasă va fi sigur de a vă aminti să o faceți.
    • Notați cât mai multe detalii cum puteți despre fiecare misiune. Este bine să includeți data scadenței, paginile de manuale corespunzătoare și instrucțiunile suplimentare de la profesorul dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă planificați mai eficient noaptea de teme. De asemenea, este o idee bună să scrieți despre temele dvs. într-un planificator.
  • Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 2
    2. Asigurați-vă că înțelegeți fiecare misiune. Este important să petreceți un pic de timp înainte de a vă scufunda în temele dvs. pentru a vă asigura că înțelegeți abilitățile așteptate de la dvs. în atribuirea temelor. Când primiți o listă de probleme pentru a finaliza în matematică, flip-o și citiți toate problemele, căutând cele potențial dificile. Faceți mai întâi întrebările ușoare și mutați mai târziu cele mai grele. Uită-te printr-o misiune de lectură pentru a obține un sentiment de cât va dura, cât de dificil va fi citirea și dacă va trebui sau nu să completezi orice întrebări ca urmare a acesteia.
  • Temele nu trebuie să aștepte până când ajungi acasă. Uită-te printr-o misiune de îndată ce a fost dată, deci vei avea timp să-ți adresați profesorului dvs. întrebări pe care le-ați putea avea înainte de a părăsi școala pentru această zi.
  • Imagine intitulată face temele pas cu pas 3
    3
    Creați un loc confortabil la domiciliu. Cea mai bună modalitate de a face temele se află într-un spațiu liniștit fără distragere, unde veți putea petrece totuși mult timp pentru care aveți nevoie pentru a vă face temele confortabile. Fie că este acasă sau în altă parte, un loc liniștit este necesar pentru o sesiune bună a temelor. S-ar putea să vrei o gustare și să bei doar în caz.
  • Acasă, Un birou din dormitorul tău ar putea fi cel mai bun loc. Puteți închide ușa și puteți tune orice distragere a atenției. Pentru unii studenți, totuși, este o modalitate bună de a fi distras. S-ar putea să aveți jocuri video, computere, chitare și tot felul de alte distrageri în dormitorul dvs. Ar putea fi o idee mai bună să stați la masa de bucătărie sau în camera de zi, unde părinții dvs. vă pot numi pentru procrastinator. Veți reuși mai repede fără tentația distragerii.
  • In public, Biblioteca este un loc minunat pentru a studia și a face temele. La toate bibliotecile, este o regulă pe care trebuie să o fiți liniștiți și nu veți avea nici o distragere a casei. Biblioteca școlară va rămâne adesea deschisă după terminarea școlii, făcându-l o opțiune bună pentru a termina temele înainte de a merge acasă, sau școala dvs. poate avea chiar și un loc de studiu post-școlar în special în scopul scopului.
  • Încercați să-l schimbați. Studierea în același loc prea des poate face munca mai dificilă. Unele studii au arătat că o schimbare a mediului vă poate face mintea mai activă, deoarece procesează informații noi. Veți putea să vă modificați rutina și să vă amintiți ce ați învățat mai eficient.
  • Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 4
    4. Alegeți cele mai importante misiuni pentru a lucra la. La sfârșitul zilei școlii, când vă pregătiți să începeți pe temele dvs., încercați să vă dați seama ce sunt cele mai importante misiuni și le puneți în ordinea potrivită pentru a vă oferi suficient timp pentru a finaliza tot ce trebuie să faceți. Acest lucru este deosebit de important dacă aveți mai multe misiuni sau unele misiuni care nu se îndreaptă a doua zi, dar vor lua mai multe zile pentru a finaliza. Trebuie să vă împărțiți timpul în mod corespunzător, făcând prioritizarea unui pas important.
  • Încercați să începeți cu cea mai dificilă temă. Chiar urăști ideea de a intra în temele de algebră? Citirea pentru engleza ia cel mai lung? Începeți cu cea mai dificilă temă pentru a vă oferi cel mai mult timp pentru ao completa, apoi treceți la sarcinile mai ușoare pe care le puteți completa mai repede.
  • Încercați să începeți cu cea mai presantă temă. Dacă aveți 20 de probleme de matematică de făcut pentru mâine și 20 de pagini pentru a citi într-un roman de vineri, probabil că este mai bine să începeți cu temele de matematică pentru a vă asigura că veți avea suficient timp pentru ao completa. Faceți temele la data următoarei zile prioritate.
  • Încercați să începeți cu cea mai importantă temă. Temele dvs. de matematică ar putea fi dificil, dar dacă merită doar câteva puncte de completare, ar putea fi mai puțin important să petreceți mult timp în acest sens decât proiectul mare pentru studiile sociale care se datorează în două zile. Dedicați cel mai mult timp la cele mai valoroase sarcini.
  • Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 5
    5. Face un calendar. Există doar atât de multe ore în această zi. A lăsat deoparte o anumită perioadă de timp pentru a dedica fiecărei misiuni în temele dvs., bazată pe cât timp credeți că fiecare misiune ar trebui să ia și cât timp trebuie să lucrați în seara. Dați-vă suficient timp pentru a finaliza fiecare misiune și pentru a face alte treburi de noapte.
  • Setați o alarmă sau un cronometru pentru a vă menține cinstit. Cu cât petreceți mai puțin timp procrastanting și verificați mesajele text, cu atât veți fi mai rapid. Dacă credeți că puteți termina totul într-o jumătate de oră, setați un cronometru și să lucrați eficient pentru a termina în această perioadă de timp. Dacă nu terminați destul, dați-vă câteva minute suplimentare. Tratați-l ca un burghiu.
  • Urmăriți cât timp petreceți de obicei pe anumite sarcini în medie. Dacă temele dvs. de matematică vă duce de obicei 45 de minute pentru a termina, economisiți atât de mult timp în fiecare noapte. Dacă începeți să conectați o oră, dați-vă o pauză și lucrați la altceva pentru a evita obosirea.
  • Programați 10 minute de timp de pauză pentru fiecare 50 de minute de timp de lucru. Este important să luați pauze de studiu și să vă dați mintea o odihnă sau veți lucra mai puțin eficient. Nu ești un robot!
  • Partea 3 din 4:
    Găsirea unui timp suplimentar
    1. Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 14
    1. Începeți să lucrați acum. Este mult mai ușor să veniți cu motive pentru a face alte lucruri și pentru a evita să vă faceți temele. Dar dacă vă luptați să terminați și să găsiți timp pentru a vă completa temele în mod regulat, acest tip de amânare este probabil de vina. Cea mai ușoară cale de a fura timp suplimentar pentru temele tale? Doar fă-o. Acum.
    • Aveți într-adevăr nevoie de o oră de televizor sau de la școală după școală pentru a decomprima? Ar putea fi mai ușor să vă scufundați în temele dvs. și să o faceți în timp ce abilitățile sunt încă proaspete în mintea voastră. Așteptând câteva ore înseamnă că va trebui să vă revizuiți notele și să încercați să vă întoarceți în același loc pe care ați fost deja. Fă-o în timp ce este proaspătă.
    • Dacă aveți trei zile pentru a citi o sarcină, nu așteptați până în seara trecută să faceți totul. Spațiu-l și să vă dați mai mult timp pentru a termina. Doar pentru că aveți o dată scadentă, care este mult timp departe nu înseamnă că nu ar fi mai ușor să termini acum. Stați înainte de joc. Încercați fie trezirea mai devreme, fie mergeți la culcare mai târziu. Dar nu prea obosiți!
  • Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 15
    2. Fura ceva timp de lucru pe autobuz. Ați fi surprins cât timp ați fost probabil ascunși pe parcursul zilei că ați putea fi în măsură să utilizați mai eficient. O plimbare cu autobuzul lung este o mare oportunitate de a face unele dintre temele dvs. mai puțin intense sau cel puțin să începeți să căutați prin el pentru a planifica cum o veți face când ajungeți acasă.
  • Dacă trebuie să citești o grămadă de lucruri pentru temele, citiți în autobuz. Pop în unele căști la zgomotul alb, care va îneca strigătul altor studenți și se potrivește în cartea dvs.
  • Autobuzul poate distrage atenția sau poate fi o resursă excelentă. Din moment ce este plin de colegii tăi, încercați să obțineți alți elevi să lucreze cu dvs. și să facă lucrurile mai repede. Lucrați împreună la problemele matematice și încercați să vă dați seama de lucrurile împreună. Nu este înșelător dacă toată lumea face munca și nimeni nu copiază doar. De asemenea, ați putea face niște prieteni noi în timp ce sunteți la el!
  • Imaginea intitulată face temele de acasă Pasul 16
    3. Lucrați la temele dvs. între perioadele de clasă. Uneori perioadele de trecere sunt destul de lungi, la fel de mult ca 10 minute. Dacă ajungeți la următoarea dvs. clasă, fără să vă hotărâți în hol pentru a vorbi cu prietenii dvs., puteți fura la fel de mult ca o oră în timpul zilei de școală pentru a lucra la temele dvs. între clase. Imaginați-vă că bateți o întreagă misiune de matematică în ziua în care a fost atribuită și nici măcar nu trebuie să-ți aducă cartea acasă.
  • Nu vă bazați pe acest timp pentru a termina temele chiar înainte de a fi datorat. Rushing pentru a-ți termina ultimele probleme în cele cinci minute înainte de a avea nevoie să-l transformi în Arată rău în fața profesorului, plus nu vă dă timp să vă revizuiți temele după ce ați terminat-o. Rushing este o modalitate bună de a face greșeli. Și verificați întotdeauna problemele dificile cu care ați avut probleme.
  • Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 17
    4. Lucrați la temele în timpul așteptărilor lungi. Dacă aveți o oră pentru a ucide înainte de practica sportivă, ați putea să-l cheltuiți în jurul valorii de sau ați putea să vă petreceți finisarea temelor. Nu faceți scuze că nu există destule ore în timpul zilei dacă petreceți câteva din acele ore care pierd timpul așteptând ceva. Utilizați-vă timpul cu înțelepciune și veți fi curse prin temele în cel mai scurt timp!
  • Lucrați la temele dvs. în timp ce așteptați o plimbare, în timp ce ucideți timpul la jocul de fotbal al fratelui dvs. sau în timp ce vă așteptați ca prietenul dvs. să vină peste. Profitați de orice timp suplimentar pe care îl aveți în această zi.
  • Partea 4 din 4:
    Obținerea ajutorului la domiciliu
    1. Imaginea intitulată face temele de acasă Pasul 18
    1. Discutați cu profesorul dvs. despre sarcini dificile. Prima, cea mai bună și cea mai importantă resursă pentru ajutorul pentru temă ar trebui să fie profesorul care la atribuit. Dacă vă luptați cu o misiune cu o noapte înainte de a fi datorată și se termină durerea de mult, nu vă lăsați să vă bateți capul pe perete. Este bine să vă opriți când nu vă puteți imagina ceva după un efort serios și întrebați-vă profesorul pentru ajutor. Cu toate acestea, mulți profesori găsesc acest lucru enervant și cereți elevilor să încerce cel puțin.
    • Solicitarea ajutorului cu temele dvs. nu este un semn că sunteți rău la acest subiect sau că sunteți "prost." Fiecare profesor de pe planetă va respecta un student care își ia temele suficient de serios pentru a cere ajutor. Mai ales întrebați dacă nu ați fost acolo în acea zi!
    • Solicitarea ajutorului nu este același lucru ca și plânsul de dificultatea tegurilor sau de a face scuze. Petrecând zece minute, făcând jumătate din problemele de matematică și lăsându-le pe cei mai mulți dintre ei, deoarece au fost greu și apoi spunând profesorului dvs. că aveți nevoie de ajutor nu vă va câștiga favoruri la data scadenței. Dacă este greu, consultați-vă profesorul înainte și găsiți timpul pentru a obține ajutor.
  • Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 19
    2. Vizitați centrul de îndrumare sau biroul de ajutor la școală. Multe școli au servicii de îndrumare post-școală sau birouri de ajutor pentru studenții care au nevoie de un ajutor suplimentar cu temele lor. Poate fi foarte util să aveți pe cineva să vă uitați peste munca dvs., să vă așezați cu dvs. în timp ce îl completați și vă mențineți să lucrați cu sârguință.
  • Dacă nu există un grup de ajutor organizat de acasă la școala dvs., există multe organizații private de îndrumare care lucrează atât pentru plata, cât și non-profituri. Centrul de învățare a Sylvanului și alte întreprinderi au ore după școală pe care le puteți programa întâlniri la pentru a vă ajuta să studiați și să vă completați temele, în timp ce centrele comunitare cum ar fi YMCA sau chiar bibliotecile publice vor avea adesea ore de ajutor de acasă în zona dvs.
  • Obținerea de ajutor nu înseamnă că ești rău la temele tale. Toată varietatea de studenți vizitează centrele de îndrumare pentru ajutor suplimentar, doar pentru a vă asigura că au suficient timp și motivație pentru a face totul făcut. Este greu să fii student! Nu există nici o rușine în plus. Imaginați-vă că vă este frică să cereți ceva! Nu ați putea să vă întrebați în restaurante, magazine, oriunde!
  • Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 20
    3. Lucrați cu alți studenți. Găsiți alți studenți în clasa dvs. pe care îl căutați și lucrați la temele dvs. împreună. Ajutați reciproc prin lucrul la temele dvs. în același timp pentru a vă menține reciproc onest și pentru a vă pune la piscină resursele.
  • Asigurați-vă că sesiunile de studiu ale grupului dvs. nu traversează linia în înșelăciune. Împărțind un atribuit, astfel încât prietenul tău face jumătate și copiați răspunsurile celorlalți este considerat înșelăciune, dar discutarea unei probleme și a veni cu o soluție împreună nu este. Atâta timp cât faceți fiecare lucru separat, nu ar trebui să aveți probleme.
  • Imagine intitulată face temele de acasă Pasul 21
    4. Vorbește cu părinții tăi. Utilizați părinții, frații mai mari sau alte rude ca o resursă dacă vă luptați cu temele. Toți au fost acolo și au trecut prin ceea ce ați trecut, chiar dacă a fost cu mult timp în urmă. Având ceva să vă ascultați "Această matematică este atât de tare!" Reclamațiile pot fi o eliberare utilă, chiar dacă nu vă pot gândi destul de în abordarea corectă.
  • Unii părinți nu știu neapărat cum să vă ajute cu temele și ar putea ajunge prea mult. Încercați să vă păstrați cinstiți. Solicitarea ajutorului nu înseamnă să vă cereți părintelui să vă facă munca pentru dvs.
  • De asemenea, unele rude mai în vârstă au depășit modalități de completare a sarcinilor specifice și pot sugera cu forța că ceva în care ați învățat în clasă este greșit. Utilizați întotdeauna abordarea profesorului dvs. ca abordare corectă și discutați aceste modalități alternative de completare a unei alocări cu profesorul dvs., dacă este necesar.
  • sfaturi

    Dacă ați pierdut școala în acea zi, atunci ar trebui să sunați la un prieten pentru a obține notele și / sau temele din acea zi.
  • Asigurați-vă că spațiul dvs. de studiu mic este bine luminat, liniștit și confortabil. Acest lucru va face mult mai ușor să vă faceți temele în mod corespunzător.
  • Luați o bucată de hârtie sau ștergeți placa și creați un program pentru temele dvs. Fii generos cu timpul pe care îl dați pentru fiecare sarcină. Dacă ajungeți la finalizarea unei sarcini mai devreme decât programul, vă veți simți realizat și veți avea timp suplimentar pentru a finaliza următoarea sarcină. Face ca temele să se facă mai repede decât de obicei.
  • Nu depășiți stresul asupra temelor, dar nu împingeți lucrurile. Obținerea stresată face lucrurile mai greu de făcut, așa că amintiți-vă să respirați adânc și să vă relaxați.
  • Du-te la culcare devreme, a lua un somn bun și mâncați sănătoși. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți mult mai concentrați și nu veți fi la fel de obosiți. Majoritatea adolescenților au nevoie de nouă sau zece ore de somn, așa că nu încercați să rămâneți până la trei dimineața și presupunând că patru ore este o mulțime de somn.
  • Luați note bune în clasă și activați. Veți afla mai multe, iar notele dvs. vă pot ajuta cu adevărat după aceea.
  • Evidențierea cuvintelor cheie este, de asemenea, o bună strategie, astfel încât să puteți înțelege mai bine întrebarea.
  • Ridică-te la sfârșitul săptămânii. Aveți o concentrare completă dimineața și dacă începeți să lucrați la 6 sau 7 dimineața, veți fi terminat înainte de amiază și veți avea restul zilei pentru tine însuți.
  • Dacă treceți prin întrebări de la domiciliu, care sunt repetitive, probabil că puteți scăpa de a sări peste câteva dintre ele, de dragul petrecerii unui pic mai mult timp pe întrebări mai dure. Uneori poate fi cele mai ușoare care vă aduc la un test.
  • Începeți cu cel mai greu subiect și mergeți până la cea mai ușoară. Asigurați-vă că nu există distrageri ușoare.
  • Blocați ușile pentru a micșora sunetul.
  • Dacă încă nu vă puteți concentra, ați putea juca muzică sau puteți merge la bibliotecă sau la cafe pentru câteva minute.
  • Nu luați niciodată pe cineva să vă facă temele.
  • Treziți-vă devreme pentru a vă completa misiunile atunci când toată lumea este adormită și în imposibilitatea de a vă distrage atenția.
  • Întotdeauna faceți temele de îndată ce veți obține.
  • Încercați întotdeauna să vă lăsați o notă dacă uitați să vă puneți temele în geantă sau să luați un manual din dulapul dvs. Cele mai jenante lucruri vin și scuza voastră "Am uitat-o ​​acasă" sau " Nu mi-am primit cartea."
  • Faceți temele îngrijite și cu precizie. Acest lucru va impresiona părinții și profesorii.
  • Dacă vă plictisit cu temele, încercați să vă gândiți la satisfacția dvs. atunci când se va face și apoi începeți.
  • Bea mai multă apă pentru a vă ajuta creierul și pentru a stimula concentrația.
  • Obțineți cel puțin 8 ore de somn și mâncați și un mic dejun bun, faceți-vă temele imediat după ce veți ajunge acasă de la școală sau faceți-o pe drum dacă este temele de hârtie poate fi tema computerului dacă aveți internet bun pe drum.
  • Nu vă grăbiți! Dacă vă grăbiți lucrurile prea mult, puteți face greșeli. În același timp, nu luați prea mult timp, deoarece faceți temele, probabil că nu este singura responsabilitate.
  • Dacă aveți o misiune lungă de teme, întrerupeți-o în piese mai mici (întrebările ex 4-9). Realizarea obiectivelor mici vă va ajuta să rămâneți motivați.
  • Avertizări

    Nu lăsați niciodată teme neterminate pentru a doua zi pentru că ați putea avea alte teme de făcut și va trebui să faceți ambele.
  • Uitarea temele tale doar merge pentru a arăta că ești iresponsabil, care nu este o scuză pentru că nu o completează. Și ar putea să vă dau mai multe teme la sfârșit! Fi inteligent și faceți temele.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Birou.
    • Echipamente de scriere, cum ar fi creioane, conducători și radiere.
    • Resurse care vă pot ajuta să lucrați mai repede.
    • Un loc confortabil pentru a sta în timp ce faci temele.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar