Cum să vă simțiți încrezători

S-ar putea să fi citit deja și ați învățat Cum să fii încrezător, Dar dacă încă nu o faceți simt Tot ceea ce încrezător? Uneori vă iau puțin emoțiile puțin pentru a vă prinde de comportamentele dvs., dar vă puteți ajuta să mutați procesul de-a lungul. Poate că tot ce aveți nevoie cu adevărat este unii care lucrează și se îmbracă pentru a vă simți mai bine sau poate puteți începe să vă gândiți pozitiv și să zâmbiți mai des. În orice caz, sentimentul încrezător este cu siguranță un proces continuu care, atunci când este realizat, vă va îmbunătăți imensul calitatea vieții.

Pași

Ajuta la construirea de încredere

Modalități de a depăși timiditatea

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Modalități de probă de a construi încrederea

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Partea 1 din 3:
Tricking creierul tău
1
Gandeste pozitiv. Când vine vorba de ea, realitatea este percepția. Dacă vă simțiți încrezători, sunteți. Dacă viața se încadrează în jurul tău, dar nu observi, nu se destramă cu adevărat, acum este? Așa că gândiți-vă la gândurile mai fericite! Nu vă deranjați într-un fel sau altul - nu vă faceți griji că sunteți prost că gândiți-vă pozitiv - luați doar control.
  • Când te prinde gândindu-te la gânduri negative despre tine, spune-ți să te oprești. Sa demonstrat că pur și simplu vă spuneți să vă opriți, poate ajuta la ruperea ciclurilor de gândire negative. De asemenea, puteți încerca să vă refracționați gândurile. De exemplu, dacă credeți că sunteți grăsime, refracționați într-un mod mai puțin negativ, cum ar fi "Sunt nemulțumit de greutatea mea. Ce fac despre asta?" Nu trebuie să fie toți soarele și curcubeele - trebuie doar să fii mai greu de greu.
  • Gândirea pozitivă duce la o dispoziție pozitivă și mai încrezătoare. Când credeți negativ despre tine, devine obișnuit și dintr-o dată vă gândiți negativ Tot. Tu devii bârfă-y și plâng-y și unul dintre acei oameni care pune mereu altceva în jos.
  • Permiteți-vă să fiți încântați de cine sunteți, nedeterminați de limitele părinților, comunității sau al locului de muncă pe dvs.
  • 2
    Fii recunoscător. Bine, așa că ați citit Cum să gândiți pozitiv Articolul, de asemenea, și sunteți încă la o pierdere? Apoi începeți doar să fiți recunoscători. Cu cât mai multe lucruri îți dai seama că te duci pentru tine, cu atât mai mult poți să stai înapoi și să pleci, "Huh. Cred că viața este destul de darnă bine." Singura parte tristă este că nu este!
  • Serios. Probabil că aveți haine pe spate, talente, oameni care te iubesc și un viitor, doar pentru început. Asta e lucrurile pe care majoritatea oamenilor le au - ce altceva aveți unic pentru dvs?
  • 3
    Zâmbet. Există o mulțime de argumente despre gândire și comportament și ceea ce vine primul. Vă dezactivează minte de fapt, are indicii de la dvs corp. Deci, ajungeți să vă plictisiți mintea și să zâmbiți!
  • Zâmbitoare eliberează endorfinele și serotonina. Dacă forțezi un zâmbet, o vei face literalmente Fii mai fericit. Nu arata mai fericit, nu par mai fericit, fi mai fericit.
  • Zâmbind reduce stresul, scade tensiunea arterială și îmbunătățește sistemul imunitar.
  • Zâmbind ne face mai atractivă pentru alții.
  • Oamenii mai fericiți sunt, în general, mai încrezători. Asta e ideea de aici. Nu există loc de îngrijorare când este bine!
  • 4. Porniți-vă mediul. Gândiți-vă la persoana în care vă aflați acasă, persoana în care vă aflați la școală, persoana pe care o faceți la serviciu, persoana în care vă aflați la cafeneaua preferată etc. Probabil că nu acționați la fel în toate mediile. Cotele sunt că există un mediu sau două unde vă simțiți mai confortabil și mai încrezător. Deci, dacă sunteți într-un loc în care nu vă simțiți încrezători, ridicați-vă și mutați! Dacă nu vă puteți muta într-un mediu în care vă simțiți mai încrezători, recunoașteți pur și simplu că vă simțiți mai puțin încrezători din cauza mediului vă poate îmbunătăți perspectivele.
  • 5. Utilizați vizualizarea și respirația profundă. Acesta este ceva ce puteți face oricând.
  • Vizualizați-vă să faceți minunat și totul merge bine. Când vă așteptați la succes, ați putea să o obțineți. Dar când vă așteptați să eșuezi, o veți face.
  • Respiră adânc. Când respirăm prea repede, ratele noastre de inimă se ridică și creierul nostru poate intra "lupta sau zbor" Mod. Te faci doar mai nervos. Pentru că nu vă confruntați cu o amenințare fizică, nu este nevoie de acest lucru.
  • 6. Discuție cu sine însuși. Priviți-vă în oglindă și vă convingeți că sunteți voi și că sunteți strălucit. Convingeți-vă că nu există nimic pentru ca dvs. să vă ascundeți, cu excepția dvs. Faceți poziții feroce și încrezătoare în oglindă, acest lucru vă va ajuta să gândiți pozitiv!
  • Partea 2 din 3:
    Care lucrează din exterior
    1. Imagine intitulată se simt încrezător Pasul 7
    1. Rochie Sharp. Cum ați simți dacă ați intrat într-un restaurant fantezist în pijama dvs. de pinguin? Probabil că te simți destul de conștient de sine și ciudat. Acum, cum v-ați simți dacă ați intrat în același loc îmbrăcat în cea mai bună duminică? Deși hainele nu fac omul (WO), ei îl pot face să se simtă ca un milion de dolari.
    • Este mult mai ușor să vă simțiți bine despre noi înșine când credem că arătăm bine. Deci, luați un duș, faceți părul, purtați haine curate și purtați deodorant. Nu simți nevoia de a busta îmbrăcămintea de bal, dar puneți puțin efort să vă simțiți împreună.
  • Imaginea intitulată se simt încrezător Pasul 8
    2
    Fiți conștienți de poziția dvs. Găsiți o cameră sau o zonă plină de oameni. Poți probabil că oamenii necondiționați se bazează pe postura lor. Persoanele mai puțin încrezători sunt probabil puțin lovite sau privirea în jos. De fapt, doar imită-i să vă poată pune într-o stare de spirit mai necondiționată. Așa că nu o faceți! Păstrați-vă bărbia, umerii înapoi și mergeți ca tine dețineți locul.
  • Imaginea intitulată se simt încrezător Pasul 9
    3
    A face exerciții fizice. Când lucrăm, arătăm mai bine. Când arătăm mai bine, ne simțim mai bine. Dar apoi există, de asemenea, că de lucru eliberează endorfinele, ne face să ne simțim productivi, ne dă energie și practic doar pune o PEP în pasul nostru.
  • Nu trebuie să fii un alergător de maraton pentru a profita de beneficiile exercițiilor fizice. 30 de minute pe zi (chiar și în bucăți mai mici) este tot ce trebuie să urcați pe trenul de sănătate.
  • Imaginea intitulată se simt încrezător Pasul 10
    4. Purtați culoarea. Există un motiv pentru care purtăm negru când ne plângem: reflectă starea noastră de spirit. Oamenii asociază culoarea cu starea de spirit. Dacă vă simțiți puțin, aruncați ceva luminos. Micul spike din Pizzz ar putea fi toate nevoile dvs. de încredere.
  • Partea 3 din 3:
    Practicarea, practicarea, practicarea
    1. Imaginea intitulată se simt încrezător Pasul 11
    1. Faceți ceva cu care sunteți bine. Când facem lucruri pe care le avem bune, simțim un sentiment de mândrie și realizare. Încrederea provine de acolo. Și nu numai că o faceți, dar faceți-o de multe ori. Vă va aminti cât de minunat sunteți.
    • Fiind bun la ceva, stăpânind o abilitate, ne dă personalitate, ne dă ceva pentru a vorbi și ne face interesant în plus față de a ne da un sentiment de împlinire.
    • Asigurați-vă că încercați lucrurile care sunt noi și pentru dvs. Încercarea de lucruri noi vă ajută să construiți noi abilități și să descoperiți mai multe despre cine sunteți. Acest lucru vă va ajuta să vă construiți încrederea.
  • Imaginea intitulată se simt încrezător Pasul 12
    2. Discutați cu toată lumea. O parte a lipsei de încredere vine de la nu într-adevăr înțelegerea oamenilor. Pentru a obține acest lucru, discutați cu toată lumea. Chiar dacă este vorba doar de mici discuții, discutați cu toată lumea. Iată ce veți învăța probabil:
  • Majoritatea oamenilor sunt destul de prietenoși. Nu sunt plecați să vă aducă sau să vă judecați. De fapt, probabil că se vor bucura probabil să vorbească cu tine și cu tine pentru ei.
  • Majoritatea oamenilor nu-i plac nici inițierea. Se vor deschide dacă faceți prima mișcare. Sunt la fel de nervoși ca și cum trebuie să te pui acolo.
  • Oamenii primesc clidice. Ei rămân la ceea ce știu și nu le place să se abateze mult. Acest lucru este plictisitor. Nu o faceți. Veți învăța atât de mult de la oameni care sunt diferiți de tine.
  • Imagine intitulată se simt încrezător Pasul 13
    3. Continuă să vorbești cu toată lumea. Cu cât vorbești mai mult cu oamenii cu atât mai puțin înfricoșător, cu atât mai puțin sunteți îngrijorați de ceea ce se gândesc la dvs., cu atât mai puțin veți gândi la cât de mare este toată lumea și cu atât mai mult veți realiza că majoritatea oamenilor sunt complet media. Când nimeni altcineva nu este o afacere mare, nu aveți nici un motiv să vă îngrijiți atât de mult despre cum ați ieșit.
  • Și cu cât vorbești mai mult cu oamenii, cu atât mai mult vei coborî acest lucru de socializare. Poate fi destul de intimidantă, dar nu va fi după 100 de ori mai mare decât aceeași discuție mică pe care o găsiți peste și peste. Dacă nu știți cum sau unde să începeți, puteți citi Cum să fii extrovertit, Cum să fii un fluture social și Cum să fugi.
  • Imaginea intitulată se simt încrezător Pasul 14
    4. Compliment pe alții. Amintiți-vă că ceea ce am vorbit despre un timp înapoi? Îmbunătățește oameni de genul asta. Lăsați-i să știe că ești destul de bun prin complimentarea lor. Este ceva de genul "dăruirea este mai bună decât primirea." Se simte minunat să ai pe cineva să te simți bine, dar se simte chiar mai bine știind că ai ajutat pe altcineva să se simtă bine despre ei înșiși.
  • Acceptați complimente grațios. Un simplu "mulțumesc" este cel mai bun mod de a face acest lucru. Nu conduceți și faceți scuze când cineva este drăguț cu tine. Asta e modest, sigur, dar nu este chiar bun cu cealaltă persoană. Imaginați-vă dacă v-au dat un cadou și ați fost toți, "Nu, nu, nu merit asta - ia-o înapoi."
  • Care se spune, păstrați complimentele autentice. Nu spune-o dacă nu vrei să spui asta.
  • Imaginea intitulată se simt încrezător Pasul 15
    5. Observați-vă și pe toți în jurul vostru. Acest lucru este valabil din două motive:
  • Observați-vă și alții in schimb de judecată. Când încetați să judecați, negativitatea se oprește. Mintea ta se deschide și puteți învăța.
  • Observați-vă și alții, astfel încât să puteți învăța. Ceea ce face ca alții să pară atât de încrezători? Ce te face să te simți încrezător și să nu te simți încrezător? Care sunt declanșatoarele și modelele dvs?
  • Un exercițiu distractiv este de a folosi o platformă ca Pinterest pentru a colecta fotografii de lucruri pe care le place să te uiți la. De-a lungul timpului, puteți observa tendințe în aceste imagini care dezvăluie detaliile tipurilor de caracteristici apreciază subconștientul dvs.
  • Imagine intitulată se simt încrezător Pasul 16
    6. Găsiți modele de rol real. Având cineva să vă inspire și încrederea dvs. poate fi un mare impuls. Doar asigurați-vă că persoana este reală - scopul de a fi ca Kim Kardashian nu este o idee bună. Doriți o sursă de pozitivitate pe care o puteți atinge atunci când aveți nevoie de ea.
  • Împreună cu un model real de rol sau mentor, Păstrați o mulțime pozitivă de oameni din jurul vostru. Fiind cu oameni care încearcă să vă aducă în jos (în mod neatent sau nu) sau să vă forțezi să fii cineva pe care nu te vei face niciodată fericit și nu merită, indiferent de cât de frumos sau bogat sau inteligent sau orice sunt.
  • Imagine intitulată se simt încrezător Pasul 17
    7. Fi adevărat pentru tine. Este foarte greu să fii încrezător atunci când încercăm să fim pe cineva pe care nu suntem. Nu numai că trebuie să ne amintim să venim încrezător, dar trebuie să ne amintim cine încercăm să fim. Vorbiți despre oboseală. Așa că tăiați intermediarul și tu ești tu. Atât de ușor.
  • Nu poți fi cu adevărat fericit să fii ceva sau cineva nu ești. Puteți vedea o pozitivitate inițială de la alții din jurul vostru (purtarea de haine care vă fac să vă potriviți, etc.), dar în cele din urmă se va opri și veți rămâne cu ceea ce credeți despre dvs. Deci, dacă există o voce în tine care spune, "Nu multumesc," ascultă asta. Asta e încredere în tine, asta face propriul tău lucru - este încrederea!
  • Este mai bine să aveți câțiva oameni care sunt super-fani ai cine sunteți cu adevărat, decât o mulțime de oameni care se simt călduți despre cine nu sunteți. Nu vrei să te mulțumești pe toată lumea, vrei să-i mulțumești pe oamenii potriviți!
  • sfaturi

    Amintiți-vă că toată lumea are teamă. Nu ești singur.
  • Stați înalt cu umerii înapoi și păstrați-vă capul în sus!
  • Înconjurați-vă cu oamenii pe care îi iubiți și care vă fac încredere. Nu vă mulțumiți pentru mai puțin. Cel mai mare lucru care vă va face să vă simțiți bine despre dvs. este dacă vă aflați într-un loc în care oamenii vă susțin.
  • Presupuneți egal cu toată lumea din audiență.
  • Întotdeauna practică o bună igienă!
  • Faceți întotdeauna contactul vizual cu persoana cu care vorbiți.
  • În fiecare seară, chiar înainte de a vă culca, gândiți-vă la cel puțin zece ori, "Sunt o persoană încrezătoare." Acest lucru lasă un cadru pozitiv de minte în interiorul vostru și vă va face să vă simțiți mai încrezători în ziua următoare.
  • Ești uimitor așa cum ești! Nu uitați niciodată acest lucru!
  • Dacă cineva te pune jos sau te distrează de tine, gândește-te și cât de prost este comentariul. Faceți-o să se simtă ca o glumă și nu veți lua în serios comentariul.
  • Faceți ceva ce vă fie frică să faceți cum ar fi conducerea unei mașini, vorbind cu publicul etc.. Așa cum a spus Vincent Van Gogh "Dacă auziți o voce înăuntru "Nu poți picta," Apoi, prin toate mijloacele, vopsea și vocea asta va fi tăcută."
  • Fiți drăguți cu alții și tolerați insultele cu un bob de sare.
  • Păstrați o imagine a super-eroului dvs. preferat ascuns în fișierele dvs. de telefon mobil. Sneak Peeks la imagine în timp ce te duci în ziua ta pentru a vă reaminti cât de curajos vrei să fii. Spune-ti, "Voi supraviețui, indiferent de ce se întâmplă astăzi!"
  • Nu lăsați să meniți comentarii în calea dvs.
  • Zâmbiți la toată lumea! Veți simți pozitiv și încrezător când zâmbesc înapoi.
  • Afirmațiile sunt foarte puternice și trebuie să fie vorbit ca și cum s-au întâmplat deja.Spune-te singur, "Sunt o persoană foarte încrezătoare, pot face orice dacă mi-am pus mintea."
  • Fiți întotdeauna cinstiți și credeți în voi înșivă. Dacă nu o vei face pe nimeni altcineva.
  • Întotdeauna păstrați un zâmbet mare pe fața voastră, acest lucru va face pe alții să simtă că acest tip / fată este încrezător în ceea ce spune ea / el.
  • Avertizări

    Nu fiți niciodată înviați sau puneți alte persoane în jos pentru a vă mări propria încredere, deoarece oamenii vor începe să vă placă.
  • Mai degrabă decât să facă eforturi frenetice "Cumva se simt încrezător", Explorați și aveți grijă de adevăratul dvs. sine. Sinele tău adevărat este nobil și demn. Explorarea și îngrijirea pentru sinele dvs. adevărat va asigura revitalizarea și apariția naturală și fulnizată a sentimentului de încredere [CF: Stres: Înțelegerea și managementul: Dr. Shiniwas Kashalikar]
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar