Cum de a divorța cât mai pașnic posibil

Nici un divorț nu este dulce și rar este la fel de amiabil ca spera. Multe pierderi sunt experimentate la terminarea unei relații, cum ar fi pierderea unei case, a securității, a finanțelor, a confortului, intimității etc., doar pentru a numi câteva. Cu toate acestea, există câteva strategii pe care le pot învăța cuplurile de divorțare pentru a-și face plecarea de la relația cât mai pașnică și fără stres posibil. Găsind strategii de succes pentru a face față pierderii și durerii, ambii parteneri pot găsi o cale eficientă pentru a facilita procesul și pentru a ajunge la un rezultat pașnic.

Pași

  1. Imaginea intitulată Știți dacă vă aflați într-o relație parazitară Pasul 09
1. Să se ocupe de aspectul emoțional al despartire Mai presus de toate. Divorțul este un moment de mare durere emoțională și o schimbare enormă. S-ar putea să fi făcut tot posibilul pentru a salva căsătoria, doar pentru a avea ca rezultat un sfârșit definit. Dacă sunteți dificil să lucrați prin schimbările și sentimentul de pierdere emoțională, este vital să căutați consiliere de la o petrecere neutră, deoarece acest lucru vă va ajuta să vă ocupați de pierderea încrederii, respectului și afecțiunii în cadrul relației. Învățarea strategiilor de coping vă va ajuta să supraviețuiți durerii și pierderilor. Probleme emoționale pe care le puteți întâlni includ:
  • Poate deveni foarte traumatic pentru a accepta că ați fost respinsă sau înlocuiți. Vă lasă să vă simțiți ca și cum ați fi fost respinși și vă afectează Stimă de sine, Mai ales unde ești partenerul care a fost lăsat în urmă.
  • Sentimente de furie și resentiment trebuie să fie difuzate pentru a vă permite să vă recuperați viața ca o singură persoană din nou.
  • Un sentiment de golici atunci când se uită în viitor vă poate copleși. Îngrijorările despre împărtășirea vieții cu cineva din nou este în mod natural pervazivă, dar vă poate bloca capacitatea de a vă recupera.
  • Simțiți răniți, uneori foarte profund și nu dorește să se deschidă oricui altcineva despre oricare dintre emoțiile voastre. Sentimentul tău de încredere poate fi spulberat.
  • Imaginea intitulată divorțul ca fiind cât mai pașnic posibil 02
    2. Scopul este de a vedea partea pozitivă pentru a face față avocaților și a instanțelor. Deși această parte a procedurii de divorț poate fi stresantă, odată ce acest lucru oferă câteva beneficii tangibile procesului de divorț. Partenerii sunt acum separați legal de îndatoririle lor pentru a fi responsabili unul de celălalt. Mai mult decât atât, certitudinea active care apare din procesul legal poate soluționa mizerie pe care atașamentele emoționale le creează. Ca parte a copingului cu aspectele juridice ale divorțului, următoarele considerații vor ajuta un proces mai pașnic pentru dvs .:
  • Cunoașteți drepturile dvs. legale. Este important să vă cunoașteți drepturile și modul de aplicare a acestora în legătură cu soluționarea proprietății, întreținerea și custodia. Cunoașterea vă poate ajuta să vă păstrați mai calme și mai mult la ușurință la ceea ce se întâmplă cu dvs.
  • Găsiți un avocat cu care faceți clic cu. Nu vă mulțumiți pentru prima dată dacă avocatul nu se simte corect. Uneori, tulpina divorțului poate fi mai mult decât potrivită de iritarea dvs. cu anticul avocatului dvs., deci asigurați-vă că sunteți mulțumiți de această persoană înainte de a fi de acord să le păstrați. Mai agresiv și mai agresiv și "ia totul" Atitudinea avocatului tău, cu atât este mai puțin amiabilă procesul de așezare, așa că țineți cont de faptul că atunci când alegeți unul.
  • Luați în considerare un divorț reciproc fără avocați. Recunoaște că interesul unui avocat de divorț rău se află în mod fără probleme, vă suge la un război. Divorțele sunt în mare parte boilerplate - o Google de "divorț pentru" se intoarce "Divorțul pentru manechine" ca prima lovitură.
  • Din păcate, dacă aveți divorțul copiilor poate fi prea complicat pentru "Fă-o singur" abordare. Avocații de divorț bun nu sunt interesați să vă suge în război. Ei fac mai mulți bani pe termen lung, oferind servicii de calitate rapidă, care vă lasă mulțumiți de ei și dispuși să le referați prietenilor, familiei și chiar străinilor totale. În timp ce citind cum funcționează divorțul este o idee bună amintiți-vă acea carte ca "Divorțul pentru manechine" sunt scrise pentru o piață națională. Ele nu sunt specifice de stat. Dacă dvs. și soțul / soția dvs. sunt capabile să ajungeți la un acord cu privire la fiecare aspect al divorțului dvs., vă puteți întocmi propria dvs. lucrare utilizând un formular găsit pe Internet, dar ar trebui să plătiți cel puțin o oră de timp a unui avocat pentru a le revizui. Acest lucru vă poate economisi timp, având în vedere greșelile minore care ar putea împiedica judecătorul să semneze decretul. Dacă aveți copii, situația este și mai complicată, deoarece există numeroase cerințe suplimentare pe care statul le poate impune că un avocat poate fi sigur că există și o proprietate. Plata unui avocat pentru o oră de timp pentru a revizui documentul dvs. are mai mult sens decât a petrece 2 ore la tribunal doar pentru a vă spune judecătorul, există un defect în decretul dvs. și că nu este permisă să vă spună ce este pentru că asta ar da sfaturi juridice și nu poate face asta.
  • Imagine intitulată divorțul ca fiind cât mai pașnic posibil 03
    3. Evitați amărăciunea atunci când activele trebuie împărțite. Acest lucru creează nefericire majoră, pe măsură ce fiecare partener se simte jefuit și acest lucru generează argumentând cu cine are dreptul la ce. Cele mai multe cupluri se luptă să fie de acord cu cine ar trebui să obțină ce. Cuplurile în mod ideal ar trebui să se concentreze asupra Crearea unei noi vieți, Mediu nou, fără amintiri de durată ale căsătoriei anulate. Această noțiune îi va ajuta să nu lupte împotriva elementelor care vor aduce amintiri și dureri ale căsătoriei odată ținute.
  • Au toate faptele și cifrele în mână pentru a vă ajuta avocatul în construirea unui caz financiar solid și pentru a vă convinge soțul / soția fără argumente și ipoteze care sunt implicate. Utilizare încasările, Dovezi documentate și alte surse de informare fiabile pentru a vă susține dorințele. Acest lucru ar putea include scrierea unui istoric financiar complet al căsătoriei dvs. care reflectă resursele pe care le aveți, valoarea estimată a proprietății partajate, a activelor individuale și a pasivelor. În timp ce acest lucru poate suna calculul, nu este mai mult decât faptic și faptele sunt cea mai bună abordare în păstrarea emoțiilor în jos.
  • Dați-vă soțului dvs. opțiunea de a lua de la casă. S-ar putea să fiți extrem de surprinși de cât de puține discuții trebuie să împărțiți a gospodărie Când eliberați luarea. Pentru multe cupluri, devine clar că există întotdeauna "a lui" sau "a ei și a mea" Diviziile în casă și numai atunci când se certă că aceste diviziuni evidente sunt folosite ca arme pentru a vă înfășura reciproc. Luați această șansă prin simpla oferire soțului dvs. posibilitatea de a lua ceea ce vă place. Propriul lor sentiment de responsabilitate și vină vor face o parte din sortare pentru tine!
  • Aruncați o monedă pentru elementele pe care le-ați plătit jumătate pentru. Va fi chiar în cele din urmă. Sunt lucrurile tale atât de merita altora altfel?
  • Imaginea intitulată divorțul ca fiind cât mai pașnic Pasul 04
    4. Decideți despre modul în care ar trebui organizată viața de familie atunci când copiii sunt implicați. "Care are custodie", "Cum pot fi aranjate drepturile de vizitare ale părintelui de acces", " Cum pot fi împărțite responsabilitățile părinților între două părți", sunt toate problemele importante care trebuie rezolvate. Nu este sănătos pentru copii atunci când părinții le folosesc ca arme împotriva celuilalt. Copiii nu sunt protejați de conflict și amărăciunea care râde între părinții furioși. Puneți mai întâi copiii și evitați crearea de situații prin care copiii devin prinși emoțional de loialitatea lor față de ambii părinți.
  • Aveți grijă de transferul abuzului emoțional de la un părinte abuziv asupra copiilor. Nici nu faceți acest lucru, nici nu lăsați celălalt soț să o facă. Semnele includ "Ai alege să trăiești cu mine dacă m-ai iubit." Care este clasic manipulare Și când sunt făcute copiilor, este nemulțumit și pune copiii într-o legătură pe care nu pot câștiga ceea ce spun sau aleg.
  • Utilizați un consultant sau mediator pentru a ajuta la determinarea aranjamentelor de custodie dacă nu vă simțiți că sunteți în stare să faceți acest lucru. Dacă aranjamentele de custodie trebuie să fie convenite de către o instanță sau să ajungi în instanță, oricum, o instanță care poate vedea părinții care încearcă deja din greu va fi impresionată de munca în echipă și de luarea în considerare a nevoilor copiilor în primul rând.
  • Fiți pregătiți să încercați câteva sisteme înainte de a se stabili pe cel care funcționează pentru amândoi. Nu puteți ști ce va funcționa cel mai bine până când veți da diferite aranjamente o șansă. Ia în considerare și impresiile copiilor.
  • Pentru cea mai mare tranziție pașnică, ambii dintre voi ar trebui să fiți pregătiți să împărtășiți majoritatea deciziile despre bunăstarea copiilor și de a continua să interacționeze unul cu celălalt în legătură cu viața copiilor.
  • Imagine intitulată divorțul ca fiind cât mai pașnic Pasul 05
    5. Se ocupă în mod corespunzător cu ajustarea în Comunitate. Cel mai adesea cuplurile de divorțare trebuie să lase o comunitate de prieteni și colegi să se alăture altui. Prietenii împărțiți de la prima căsătorie adesea trebuie să aleagă a cărui "latură" ele sunt:. Să se ocupe de pierderi într-un mod matur, știind că unele dintre acestea Prietenii, Ca și căsătoria nu a fost niciodată menită să fie. Aceasta poate fi o pierdere uriașă pentru mulți oameni care au apreciat relațiile formate și un sentiment de apartenență pe care le-au împărtășit odată. Cu toate acestea, fiind realist cu privire la relațiile pot ajuta la buna calea pentru tine.
  • Evitați să vă așteptați pe prietenii dvs. să ia părți. Dacă nu vorbiți bolnav de fostul vostru soț, ei au mai puțin teren pentru a face acest lucru. Dacă le reasigurați că divorțul a fost amiabil și că cei doi sunteți încă prieteni, uneori acest lucru poate ușura tensiunea cu prietenii (cu condiția ce spuneți că este adevărat). În mod similar, nu vă aduceți soțul / soția - acest lucru sparge conexiunea atât pentru dvs și prietenii tăi și îi permite tuturor să meargă mai departe.
  • Pentru mai multe idei despre modul în care prietenii dvs. văd situația, citiți Cum să fii un bun prieten pentru ambele părți într-un divorț.
  • Imagine intitulată divorțul ca fiind cât mai pașnic Pasul 06
    6. Învață să-ți recâștigi simțul tu ca individ. Această parte este marcată, văzându-vă din nou ca o persoană din nou decât a fi o parte a unui cuplu intim. Reacțiile intense de negare, furie, negociere și durere trebuie înlocuite cu sentimente de acceptare.
  • Dă-ți timp. Inițial, vă veți simți probabil fragmentate, vulnerabilă, spartă, scăzută în sine și diverse alte emoții în funcție de sexul dvs., indiferent dacă ați inițiat divorțul sau nu și ce sa întâmplat prin cursul divorțului. Pentru unii, poate exista un sentiment absolut de ușurare! Indiferent de sentimente, apropiindu-vă la noua dvs. viață necesită timp și formarea de noi rutine și obiceiuri.
  • Pentru a vă păstra propria pace interioară, evitați auto-vina. Relațiile necesită două persoane și consimțământul și implicarea ambelor. Dacă încercați să vina tu pentru ceea ce sa întâmplat, atunci te vei simți vinovat, furios și neajutorat. Vina este o emoție inutilă și când este legată de sfârșitul unei căsnicii, vă provoacă pur și simplu rău. Acceptați că căsătoria sa încheiat și că există lucruri noi de făcut în viață acum, inclusiv găsirea unui nou sentiment de scop.
  • Iau yoga, meditație sau o artă marțială pentru a vă oferi șansa de a vă dezvolta atenția interioară și ca o sursă de ameliorare a stresului.
  • Imagine intitulată divorțul ca fiind cât mai pașnic Pasul 07
    7. Distanța de la Alllaspecții relației rupte. Treceți la redescoperirea propriei individualități. Acest lucru este denumit separarea centrală, scena când persoana începe să se simtă din nou din nou. În acest stadiu, trebuie să aveți reguli clar definite în capul dvs. despre orice altă interacțiune cu soțul / soția dvs., pentru a continua menținerea păcii. Unele dintre aceste reguli ar putea include (depinde de dvs.):
  • Tratarea viitoarelor interacțiuni într-o profesional, de afaceri. Mai trebuie să vorbești de dragul copiilor? Acționează ca și cum ai fi într-o întâlnire de afaceri la locul de muncă, cu bunăstarea copiilor fiind afacerea la îndemână.
  • Încheiați orice conversație cu fostul dvs. soț care se transformă într-un meci de strigare sau unde sunteți întrerupt în mod constant. Explicați-vă că veți vorbi din nou când toată lumea sa calmat. Face clar în viitoarele întâlniri care ar trebui soțul / soția dvs întrerupe sau să explodeze, veți sfârși și acea întâlnire.
  • Nu folosiți niciodată copii să transmiteți informații despre fostul dvs. soț / soție. Utilizați e-mailuri sau postul pentru acest lucru. Evitați textele - sunt prea personale, intime și prea conectate.
  • Depersonalizați toate comunicările dvs. Păstrați-vă punctele simple (vă poate ajuta să scrieți mai întâi puncte de discuție) și să păstrați totul neutru.
  • Tăiați legăturile. Nu discutați cu fostul dvs. soț pentru sfaturi, ajutor, expertiză sau orice alt fel, dacă nu aveți de ales într-un context de lucru. Găsiți locuri noi pentru sfaturi, cum ar fi dvs contabil, Doctor, avocat, a plătit hărțuitorii la domiciliu sau altcineva din profesia sau linia de lucru a soțului dvs.
  • Dacă aveți nevoie de mai mulți bani pentru copii, lucrați-l ca o propunere de afaceri cu fostul dvs. soț / soție și nu certați, să nu plângeți, să manipulați sau să vă arătați ca o victimă.
  • sfaturi

    Uneori, sfatul prietenilor și profesioniștilor poate fi de ajutor și de alte ori, poate face lucrurile mai rău. Fiți pregătiți să continuați să utilizați propria judecată cu privire la ceea ce este probabil să ducă la cele mai pașnice și mai amicale rezultate.
  • Găsiți un avocat care are grijă, sprijinind și cooperativ. Pe de altă parte, realizați că avocatul dvs. nu pare să pară acest lucru soțului dumneavoastră și avocatului soțului dvs. nu poate părea acest lucru. Avocații sunt acolo pentru clienții lor, nu pentru cealaltă parte - așa funcționează sistemele adversariale. Dacă se transformă într-o deranjare reală, este posibil să fie nevoie să vă luați deoparte și să discutați împreună cu tacticile avocaților împreună și apoi să raportați la fiecare avocat respectiv și să le cereți să-și toneze poziția de atac. Acest lucru poate apoi să ușureze tensiunea pentru amândoi.
  • Amintiți-vă să vorbiți lucrurile, pentru că vorbirea este mai bună decât violența.
  • Avertizări

    Dacă vă simțiți suicidați în timpul unui divorț, primiți imediat ajutor. Acest lucru este greu, dar nu merită niciodată să te omori.
  • Dacă comunicațiile devin blocate în timpul unui divorț, lucrurile pot merge de la dorința de a fi rezonabili și amiabil să fie neplăcute. Este ușor să fii prins în acest spirală negativă ca urmare a propriilor emoții negative. Faceți tot posibilul să ieșiți de la tactica urâtă. O modalitate de a ajuta ar putea fi angajarea unui mediator, în special în ceea ce privește împărțirea finanțelor și a proprietății. Această persoană neutră poate îndepărta o mare parte a emoției, epuizării și mâniei și se poate mișca între voi doi fără a lua părți.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un avocat bun
    • Spațiul dvs. propriu pentru a vă întoarce din nou împreună
    • Listele de gânduri, idei și puncte de discuție
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar