Cum se creează o gospodărie mai calmă

Copiii care rulează peste tot? TV blasing la cea mai tare și ping-ul jocurilor video care vă conduce nebuni? Toate acele lupte constante pe care le puteți auzi prin ușurință prin ușurință, făcând capul să explodeze. Între timp, vecinii și prietenii continuă să scadă și soțul dvs. se ascunde în baia de la parter așteptând pacea pentru a coborî. Are acest sunet familiar? Dacă da, atunci ar putea fi timpul să începeți să instituiți o pace în întreaga gospodărie și să încercați să conduceți împreună o viață mai caldă.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați o gospodărie mai caldă Pasul 1
1. Fiți dispuși să stabiliți limite și să vă asigurați că este urmat calea voastră. Acesta este primul și cel mai important lucru pe care îl puteți face.Aceasta înseamnă limite în ceea ce privește vremurile, nivelurile de zgomot și activități și da, culturile de culturi. Și părinții, dacă copiii trebuie să-și facă părinții din pat pentru o plimbare la școală, care va fi o situație oribilă de reocare în fiecare dimineață. Acest lucru poate fi ușor evitat de a merge la culcare în același timp cu copiii dvs., somnul dvs. este important, dar nu vă așteptați să dormiți când copiii dvs. au nevoie de plimbări la școală.
  • Imaginea intitulată Creați o gospodărie mai caldă Pasul 2
    2. Vizualizați o casă mai calmă. Ce vezi?Scrie în jos lucrurile pe care le vizualizați și le transformați în obiective pentru a obține în crearea gospodăriei clare.În mintea dvs. subconștientă, veți descoperi o adevărată imagine a casei pe care doriți să o întâmpinați - întotdeauna să vă concentrați în mintea voastră și să lucrați treptat.
  • Imaginea intitulată Creați o gospodărie mai caldă Pasul 3
    3. Stați jos și scrieți o listă a lucrurilor care par să creeze cel mai zgomot și simț al grăbirii în casa dvs. Acestea sunt primele lucruri pe care le veți viza cu limitele dvs. Luați în considerare aceste lucruri ca atunci când sunteți pregătiți să primiți vizitatori, limitarea nivelului de zgomot al televizorului și limitarea utilizării computerului. Și a interzic interzicerea în interior pentru cei mici.
  • Copiii au nevoie de jucării și divertisment, dar acest lucru nu înseamnă jocuri TV și video. Joacă șah, mahjong, backgammon în loc de jocuri video. O investiție în jocuri tradiționale bune sau jocuri de bord poate dovedi mai ieftin decât să conducă o consolă de televiziune sau de jocuri video.
  • Imaginea intitulată Creați o gospodărie mai caldă Pasul 4
    4. Scrieți o diagramă de sarcini. Această diagramă de sarcină trebuie să se aplice fiecărui membru al gospodăriei și trebuie să conțină zile și termene limită.Cu cât este mai mare sarcina care are nevoie de abordare, cu atât mai mult intervalul de timp trebuie să-l dați pentru a menține o abordare calmă a acestuia - biți-o va face mai degrabă decât să se grăbească în jurul jonglerii prea multe lucruri simultan.
  • Imaginea intitulată Creează o gospodărie mai caldă Pasul 5
    5
    Ordonați dezordinea departe. Dezordine sporește senzația de stres, graba și incapacitatea de a gândi drept. Cei mai puține biți și piese din calea voastră, calmul pe care îl veți simți. Să nu mai vorbim cu cea mai mică curățare implicată. Dacă copiii trebuie sa Păstrați atât de multe jucării, cărți și jocuri video, faceți o înțelegere cu ei. Acestea pot fi păstrate în spații de depozitare, dar dacă se găsesc împrăștiate peste podea de peste 3 ori la rând, vor fi donați celui mai apropiat magazin de caritate. Trebuie să spui asta și trebuie să fii pregătit să o faci pentru acest ultimatum pentru a avea un efect real.
  • Imaginea intitulată Creează o gospodărie mai caldă Pasul 6
    6
    Curat Așa cum creați. Gătit creează mai puțină mizerie dacă puteți spăla elementele pe măsură ce le utilizați între momentele de gătit.Același lucru pentru orice lucru care se folosește - reconjați-vă toată lumea să o pună înapoi acolo unde a venit din momentul în care a fost folosit. Cumpărați coșuri de depozitare sau coșuri cu etichete dacă acest lucru vă ajută să încurajați pe toți să facă ceea ce trebuie.
  • Imaginea intitulată Creați o gospodărie mai caldă Pasul 7
    7. Planificați mesele. Dacă vă întrebați întotdeauna ce să faceți pentru cină, petreceți o jumătate de oră pe săptămână (duminică seara este adesea un moment bun) pentru a scrie un plan de mese. Nu trebuie să fie incredibil de specific sau să vă plictisiți procesul de gătit și spontaneitatea, dar cel puțin scrieți "Paste - Mon", "Steak - marți", "Pizza - miercuri", "Sushi - Thurss", "scoateți-out - Fri". În acest fel, aveți o idee despre masa principală și puteți decide cu privire la arome și stilul în noapte, cu principalele ingrediente la îndemână.
  • Imaginea intitulată Creați o gospodărie mai caldă Pasul 8
    8. Cereți vizitatorilor să respecte limitele dvs. Informați familia de vizită, prietenii, copiii, câinii și orice alți oaspeți care trapsează în mod regulat în și din casa dvs. că timpul de închidere este tot ce ați stabilit. În plus, nu ezitați să stabiliți ore de limite, cum ar fi timpul de prânz familie în zilele de duminică. Acest lucru vă va permite familiei dvs. să vă conectați la o masă sau o activitate specială fără întreruperi externe. Acest lucru include, de asemenea, luarea telefonului de pe aplicațiile de e-mail cu cârlig și închidere.
  • Imaginea intitulată Creați o gospodărie mai caldă Pasul 9
    9. Fișier-l sau pierdeți-l!De îndată ce ajunge în post, școala sau servieta, se ocupă de ea. Deschideți plicurile și le aruncați imediat în reciclare. Citiți litera, factura sau notați și trimiteți-o. Faceți timpul de plată a facturii o dată pe săptămână și stați în jos cu dosarul și tratați-l într-un mod de fapt, unul câte unul.Dacă primiți note școlare, decideți când să vă așezați cu copilul pentru a discuta aceste probleme, apoi să le semnați și să vă retrageți în școală și dacă banii sunt rugați, scrieți cecul acolo și apoi și puneți-l în școala. Aceste acțiuni vor dura câteva minute, dar petrecând mai mult timp în chestiuni școlare și copil este mai importantă.
  • Imaginea intitulată Creați o gospodărie mai caldă Pasul 10
    10. A lăsat deoparte timpul calm.Cel puțin o dată pe săptămână și, de preferință, o dată pe zi, lăsați-o deoparte timp calm pentru tine în care tu nu face nimic mai mult decât relaxați-vă și opriți tot ce este în jurul vostru. În cele din urmă încurajați membrii de familie să vă alăture în acest sens. Selectați un colț special sau o cameră în casă și setați-o doar în acest scop, cu perne moi și draperii și spuneți-i ceva asemănător "Colțul de relaxare al mamei" sau "Zona de downtime familială".Să familiarizeze toată lumea în casă cu acest spațiu ca numai vreodată fiind pentru relaxare de către orice membru al familiei în orice moment al zilei sau al nopții. Trebuie să fie departe de televizoare, muzică sau alte surse de zgomot și întrerupere. Pacea este o virtute și poate fi greu de dobândit în viața noastră ocupată. Cu toate acestea, există multe modalități simple pe care le-am trecut cu vederea și ar trebui să încercăm să încurajăm în viața noastră de zi cu zi.-
  • sfaturi

    Verificarea meteoului pentru a doua zi și alegerea îmbrăcămintei în consecință poate face dimineața să meargă mult mai neted. Acest lucru este deosebit de util atunci când aveți mai mulți copii pentru a ieși la școală.
  • În funcție de vârstele copiilor tăi, să-ți dai treburile, astfel încât să nu pară atât de mult ca treburile - o săptămână de spălat haine, o altă săptămână, punând gunoiul, o altă săptămână curățând baie și așa mai departe. Variază rutina și le introduce, de asemenea, la o varietate de treburi că vor trebui să înțeleagă mai târziu în viață.
  • În loc să se certe cu toată lumea despre ceea ce vor să mănânce, trebuie să pregătiți tariful sănătos și să nu intrați într-o dezbatere despre mese. Mergeți mai departe și obțineți-o împreună. Veți fi șocați cât timp ați cheltuit dezbătând acest lucru, petrecerea timpului suplimentar pregătindu-se mâncăruri suplimentare, cheltuind bani în plus pe alimente prelucrate și fiind un bucătar de comandă scurtă pentru solicitări ciudate. În cele din urmă, toată lumea va aprecia și va mânca masa, dar poate dura ceva în picioare terenul pentru a recalifica mințile.
  • Încurajați-i pe copii să iasă din casă mai des. Dacă copiii dvs. sunt hiperactivi, apoi ieșiți și jucați fotbal cu prietenii lor îi va păstra pe jumătate din zi și le va plictisi pentru restul.
  • Dacă familia dvs. se încheie cu multe lupte / argumente, este responsabilitatea părinților să practice fiind modelul de rulare a răbdării și controlului temperamentului. Numărați la zece atunci când vă simțiți ca și temperamentul dvs. va obține mai bine
  • A respira. Doar luați o clipă pentru a reflecta. Respirațiile profunde pot ajuta cu adevărat să vă liniștească simțurile și să vă curățați capul.
  • Zahăr, cofeină, sirop de porumb de fructoză ridicată etc. sunt toți stimulenții. Încercați să evitați aceste ingrediente și veți evita înălțimile zahărului, precum și accidentele de zahăr care aduc nebunie despre casă.
  • Dacă bucătăria este un loc de adunare central, investiți într-o masă mare și câteva dulapuri de depozitare bune pentru uneltele care sosesc cu fiecare persoană. Denumiți o ușă pentru fiecare persoană și cereți-i să-și părăsească întotdeauna biții și piesele libere și să se încadreze în dulapul și nu pe masa de bucătărie pentru Tidiness Instant și Calm.
  • Setarea aparatului de cafea la auto-beți la timpul de trezire în fiecare dimineață vă ajută întotdeauna să coborâți la un început bun.
  • Citiți copiilor dvs. Nu costă nimic pentru a verifica cărțile din bibliotecă. Lăsați-i să se întoarcă să citească un paragraf sau o pagină cu voce tare. Obțineți mai multe cărți pe care le pot citi pe cont propriu. Bibliotecarul poate recomanda cărți adecvate nivelurilor de lectură. Copiii prea bătrâni în somn încă au nevoie de puțin timp. Stabiliți o perioadă de lectură zilnică pentru familie, chiar dacă este doar 20 de minute. În acel moment, opriți televizorul, computerul, telefoanele etc.
  • Banning TV într-o zi pe săptămână și umplerea zilei cu activități în aer liber, jocuri de bord sau alte activități neelectronice bazate pe bază și familială este o modalitate foarte minunată de a crea calm instant și, de asemenea, creează o legătură instantanee de familie.
  • Când vă imaginați mesele, încercați să faceți puțin suplimentar. Fie includeți-l ca o farfurie laterală, entrée sau ingredient într-un alt fel de mâncare mai târziu în săptămână. Dacă faceți suficient timp, puteți să vă hrăniți pe toți cu resturi pentru o zi sau două și nu trebuie să gătiți cu adevărat.
  • Schimbă-te. Pentru a face o casă mai calmă, trebuie să începeți la baza problemei. Fundația unei familii este la părinți. Părinții trebuie să-și accepte responsabilitatea pentru familia lor și pentru fiecare situație proastă care continuă în casa lor. O situație este de 10% acțiune și o reacție de 90%. Viața este despre modul în care reacționați, niciodată să vă strigați, să vă loviți, să vă aruncați sau să vă amenințați copiii cu pedepse care sunt mult dincolo de crimă). Strigând și lovirea poate lucra pe termen scurt, dar dacă vă ridicați copiii în acest fel, acesta va crea doar un copil instabil care are probleme cu socializarea la școală, este foarte agresiv față de alți copii, sau renunță la viață și privește drogurile fi fericit. O amenințare nerezonabilă pe care nu o puteți și nu ar trebui să susținăți că va duce doar la cuvântul dvs. fără valoare. În schimb, ar trebui să vă oferiți copiilor dvs. șansa de a-și corecta comportamentul sau de a pierde un lucru rezonabil.
  • Soluționați diferențele. Dacă tu și soțul tău nu te ridici, există trei opțiuni - obțineți un divorț, continuați să luptați cu restul vieții și copilăriei copiilor dvs. (nu este recomandată) sau să vă soluționați diferențele și să fiți productivi în loc de distructiv. Lupta părinților este distrugătorul absolut final într-o gospodărie. Schimbați-l, nu vă puteți aștepta să modificați dacă acest lucru nu se schimbă mai întâi.
  • Avertizări

    Nu vă așteptați imediat Schimbare. Instituirea oricărui nou mod de abordare a lucrurilor este greu atât pentru copii, cât și pentru adulți. Fii blând pe tine și pe alți membri ai familiei. Încercați să schimbați un mod de viață pe care toți ați devenit atât de obișnuit, a devenit un obicei. Luați-o încet și tratați fiecare nouă schimbare calmă ca o piatră de hotar enormă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar