Cum să fii un supraveghetor eficient

Supraveghetorii eficienți sunt necesari în toate setările în care angajații au nevoie de îndrumare și supraveghere pentru îndeplinirea sarcinilor, servesc clienților și respectă termenele limită. Un supraveghetor calificat este un comunicator eficient, un solver de probleme și un motivator al angajatului. Pentru a fi un lider bun și obțineți maximum de toți angajații dvs., trebuie să aveți o perspectivă asupra nevoilor lor forte și dezvoltării. De asemenea, trebuie să aveți un set clar de așteptări și obiective.

Pași

Partea 1 din 3:
Câștigând credibilitatea
  1. Imaginea intitulată Fii un supraveghetor eficient pasul 1
1. Au credință în tine. Unul dintre cele mai grave lucruri pe care le puteți face ca un supraveghetor este să vă îndoiți de propriile dvs. abilități. Dacă sunteți nou la supravegherea altora, recunoașteți că probabil veți face unele greșeli de-a lungul drumului, dar asta nu înseamnă că nu sunteți un lider bun. Tăiați-vă un pic cam slăbit, dar apoi să vă angajați să faceți cele mai bune rezultate pe care le puteți.
  • Rețineți că ați fost angajat să fiți un supraveghetor, deoarece șeful dvs. crede că sunteți capabil să faceți slujba! Acum trebuie doar să-ți dovedești dreptul șefului tău.
  • Nu vă lăsați să credeți că șefii nu fac niciodată greșeli. Nimeni nu se așteaptă să fii perfect, cu excepția ta.
  • Imaginea intitulată este un supervizor eficient pasul 2
    2. Condus de exemplu. Este important să oferiți angajaților dvs. un exemplu bun de comportament model. Doar pentru că sunteți responsabil, nu înseamnă că nu mai trebuie să respectați regulile. Dacă sunteți greu de lucru, angajați și etici, angajații dvs. sunt mai probabil să fie și aceleași.
  • Amintiți-vă să nu lăsați puterea nouă găsită să mergeți la cap. Este important să vă respectați angajații dacă doriți să vă respectați în schimb.
  • Atitudinea ta este la fel de importantă ca și acțiunile tale. Fi întotdeauna prietenos și profesional.
  • Imaginea intitulată este un supraveghetor eficient pasul 3
    3. Fii consistent. Este important ca angajații dvs. să știe ce să vă așteptați din partea dvs. Asigurați-vă că întotdeauna să stați regulile și așteptările către noii angajați și să impuneți în mod consecvent aceste politici. Dacă există modificări ale politicii, asigurați-vă că angajații le înțeleg.
  • Încercați să vă păstrați cât mai mult posibil emotiile.
  • Tratați întotdeauna angajații în mod corect și nu favorizați unul peste altul.
  • Imaginea intitulată Fii un supraveghetor eficient Pasul 4
    4. Fi dispus să se schimbe. Supraveghetorii buni nu pot fi blocați complet în căile lor. Ei trebuie să fie dispuși să recunoască când o abordare specifică nu funcționează și să facă schimbări în consecință, chiar dacă implică recunoașterea faptului că au greșit.
  • De asemenea, trebuie să vă puteți adapta stilul de conducere la nevoile diferiților angajați. Unii angajați pot înflori în managementul hands-on, în timp ce alții pot beneficia de mai multă libertate. Este responsabilitatea dvs. să recunoașteți aceste nevoi și să reacționați în consecință.
  • Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să aveți standarde diferite pentru diferiți angajați în același rol. În timp ce vă recomandăm să vă personalizați abordarea pentru stilul de lucru al fiecărui angajat, trebuie totuși să fiți consecvenți în așteptările și măsurile disciplinare.
  • Imaginea intitulată Fii un supraveghetor eficient Pasul 5
    5. Fi responsabil. Ca supraveghetor, sunteți responsabil pentru întreaga echipă. Dacă pierdeți un termen limită sau pierdeți un client, nu îndreptați degetele și vina pe alții pentru greșeala. În schimb, evaluați rolul pe care l-ați jucat, recunoașteți propriile greșeli și veniți cu un plan pentru a evita să faceți aceleași greșeli în viitor.
  • Partea 2 din 3:
    Obțineți cel mai mult din echipa dvs
    1. Imaginea intitulată este un supraveghetor eficient pasul 6
    1. Comunică eficient. Comunicarea este vitală pentru o bună conducere. Trebuie să vă comunicați clar așteptările, indiferent dacă explicați un singur proiect sau reamintiți întreaga echipă cu privire la politicile companiei.
    • Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vă cunoaște pe toți angajații dvs. și lăsați-i să știe că sunteți disponibil să discutați cu ei ori de câte ori este necesar.
    • Comunicarea implică ascultarea, precum și vorbirea, astfel încât să fiți deschisi să ascultați orice intrare pe care o au angajații dvs. pentru dvs. Când îi oferiți lucrătorilor dvs. atenția lor nedivizată, se simt respectați și sunt mai dispuși să vă ascultați îndrumarea. Acordarea strictă a ordinelor fără a asculta poate eroda angajamentul și entuziasmul lucrătorilor.
    • Evitați lecturarea lucrătorilor sau trimiterea directivelor prin e-mailuri Wordy. Gândiți-vă la cele mai importante mesaje pe care doriți să le transmiteți și să le comunicați față în față sau la telefon. Puneți-vă gândite în comunicațiile dvs. de e-mail pentru a vă asigura că acestea sunt clare, concise și respectuoase.
    • Întâlnirile regulate cu angajații vă vor oferi posibilitatea de a le întreba despre proiectele pe care le lucrează, auziți nemulțumirile și triumfurile lucrătorilor, discutați despre succesele echipei și Brainstorm Soluții la noi probleme.
    • Să fiți întotdeauna receptivi răspunzând la e-mailurile angajaților dvs. și returnându-le cu promptitudine.
    • Multitasking-ul este foarte convenabil în lumea ocupată de astăzi, dar uneori doar nu funcționează. Lăsați angajații dvs. să știe că prețuiți timpul prin punerea tuturor distragerilor deoparte atunci când vă întâlniți cu ei.
  • Imaginea intitulată Fii un supervizor eficient pasul 7
    2. Stabiliți așteptări rezonabile. Nu vă puteți aștepta la perfecțiunea echipei dvs., deci aveți grijă de supra-criticarea sau stabilirea obiectivelor care sunt dincolo de atingere. Acest lucru va descuraja numai angajații dvs.
  • Încă vă puteți aștepta la excelență din angajații dvs., atâta timp cât excelența este de fapt atinsă.
  • Luați timp pentru a vorbi cu angajații dvs. despre așteptările dvs. și obțineți feedbackul lor. Dacă încuraja o discuție onestă, angajații dvs. sunt mai probabil să vă informeze dacă așteptările dvs. par a fi nerezonabile.
  • Ar trebui să aveți o bună înțelegere a volumului de lucru care există deja și timpul de timp pe care îl va lua angajații dvs. pentru a finaliza un anumit proiect înainte de a stabili un termen limită. Dacă nu aveți informațiile corecte, riscați să vă depășiți echipa.
  • Imaginea intitulată este un supraveghetor eficient Pasul 8
    3. Delegați responsabilitățile. În calitate de supervizor, este imposibil să faci totul singur, așa că trebuie să fii în stare să ai încredere în angajații tăi pentru a avea grijă de lucruri fără tine. Este posibil să trebuiască să renunțați la un mic control, dar veți avea mai mult timp să vă concentrați asupra propriilor responsabilități și veți oferi angajaților dvs. posibilitatea de a înflori.
  • Amintiți-vă că sunteți în cele din urmă responsabil pentru munca angajaților dvs., chiar dacă delegeți sarcini specifice altora. Dacă nu aveți încredere în angajații dvs. pentru a face munca pe cont propriu, stabiliți un fel de proces de revizuire până când credeți că se pot descurca.
  • Imaginea intitulată Fii un supraveghetor eficient Pasul 9
    4. Recompensarea realizărilor. Când un angajat face o treabă bună, este important să o recunoști! Dați tuturor angajaților dvs. creditul pentru un loc de muncă bine făcut și să-i spuneți că munca lor grea este apreciată.
  • Unii supraveghetori se simt amenințați de angajați de succes, dar acest lucru va împiedica doar capacitatea dvs. de a fi un supraveghetor eficient. Ar trebui să fii mândru de angajații tăi de înaltă performanță, nu gelos.
  • Imaginea intitulată Fii un supraveghetor eficient Pasul 10
    5. Încurajați creșterea. Una dintre responsabilitățile dvs. ca supraveghetor este de a debloca potențialul tuturor angajaților dvs. Puteți face acest lucru oferind critici constructive și prin căutarea unor modalități de a le permite să preia noi responsabilități sau roluri noi în cadrul organizației.
  • Fiți atenți la talentele și abilitățile unice ale fiecărui lucrător și folosiți aceste puncte forte în beneficiul proiectului sau al companiei. De exemplu, un lucrător poate fi excelent pe telefoane, dar un tipist lent. Găsiți oportunități pentru a-și aplica abilitățile de telefonie pentru construirea conexiunilor companiei, vânzarea de produse sau servirea clienților.
  • Ori de câte ori este posibil, oferiți instruire angajaților pentru ai ajuta să învețe noi abilități.Un tipist lent, de exemplu, poate fi încurajat să ia o clasă de tastare sau să fie atribuită sarcini suplimentare de tastare pentru a-și îmbunătăți abilitățile.
  • Evitați atenția asupra punctelor slabe în mod inutil. Focusul excesiv asupra slăbiciunilor angajaților poate duce la descurajarea și moralul scăzut al angajaților.
  • Utilizați evaluările angajaților ca o oportunitate pentru a vă lăuda pe angajați pentru punctele forte, cât și pentru a oferi critici constructive asupra a ceea ce pot face mai bine. O parte din Fiind un manager eficient ajută angajații să-și transforme punctele slabe în competențe. Primul pas este crearea de conștientizare a unei zone care necesită îmbunătățire.
  • Nu așteptați ca revizuirea anuală a angajatului dvs. dacă puteți oferi astăzi o critică constructivă!
  • Imaginea intitulată Fii un supraveghetor eficient Pasul 11
    6. Conflicați conflictul. Supraveghetorii trebuie să se ocupe de o mulțime de situații incomod, din litigiile dintre angajați la concedieri. În timp ce ar putea fi tentant să evitați să se ocupe de aceste situații cât mai mult posibil, este mai bine să le abordăm în schimb.
  • Angajații dvs. nu vă vor respecta dacă vă vor vedea ca pe cineva care se află în fața conflictului.
  • Când aveți o conversație dificilă cu un angajat, concentrați-vă întotdeauna pe observații obiective și evitați să faceți acuzații.
  • Partea 3 din 3:
    Satisfacerea cerințelor
    1. Imaginea intitulată Fii un supraveghetor eficient Pasul 12
    1. Nu amânați. Amânarea este rea atunci când angajații o fac, dar este și mai rău atunci când supraveghetorii o fac. În calitate de lider, trebuie să faceți un plan pentru abordarea unui proiect cât mai curând posibil.
  • Imaginea intitulată Fii un supraveghetor eficient Pasul 13
    2. Găsiți soluții. În loc să vă pierdeți timpul plângându-vă de problemele organizației dvs. sau de departamentul dvs., utilizați acel moment pentru a veni cu un plan de joc.
  • Rețineți că soluțiile pe termen lung sunt întotdeauna mai bune decât soluțiile pe termen scurt, chiar dacă acestea sunt mai greu de implementat.
  • Fiind un solver eficient de probleme înseamnă să se concentreze asupra faptelor situației și gândirii soluțiilor creative. Evitați să vă concentrați asupra emoțiilor și vină. Gândiți-vă la pașii necesari pentru a ajuta angajații să-și recâștige calmul și să reia sarcina la îndemână.
  • Imaginea intitulată Fii un supraveghetor eficient Pasul 14
    3. Provoaca-te. Liderii buni ar trebui să caute întotdeauna noi modalități de a se contesta și de echipele lor.
  • Acest lucru nu înseamnă copleșitor echipa sau preluarea mai mult decât vă puteți ocupa, dar înseamnă că intenționați în afara zonei dvs. de confort din când în când. Încurajați angajații să facă același lucru oferindu-le posibilitatea de a lucra la proiecte care nu le sunt familiare.
  • Imaginea intitulată Fii un supraveghetor eficient pasul 15
    4. Obiective stabilite. Este important ca un lider să aibă o bună înțelegere a obiectivelor și obiectivelor Departamentului, deci luați ceva timp periodic pentru a trece peste proiecte pe care echipa dvs. lucrează la. Creați termene specifice sau ținte specifice pentru angajații dvs. pentru a le ajuta să le mențineți pe drumul și motivați.
  • Asigurați-vă că ascultați echipa dvs. dacă vă spun că obiectivele nu sunt atinse. Nu există niciun motiv pentru care un obiectiv nu poate fi modificat.
  • Cu atât mai bine, simțul dvs. este cât de mult echipa dvs. trebuie să realizeze într-o anumită perioadă de timp, cu atât mai bine veți înțelege cât de mult o muncă suplimentară sunt în stare să preia.
  • Imaginea intitulată este un supervizor eficient Pasul 16
    5. Fi de susținere. Supraveghetorul trebuie să poată intra și să ajute problema echipei să rezolve ori de câte ori este necesar. Asigurați-vă că echipa dvs. știe că, dacă au vreodată o problemă cu un proiect, sunteți disponibil pentru a le ajuta să-i dați seama.
  • Importanța feedback-ului nu poate fi supraestimată. Asigurați-vă că ați lăsat angajații dvs. să știe cum fac, fie că sunt bine sau rele.
  • Imaginea intitulată Fii un supraveghetor eficient Pasul 17
    6. Eficientizarea proceselor. Creați sisteme pentru a salva timpul angajaților pe o sarcină și / sau pentru a elimina erorile. Creați documente care conturează responsabilitățile angajaților și care sunt responsabili pentru care sarcini.
  • Automatizați sarcinile meniale ori de câte ori este posibil, încurajând angajații să se concentreze mai mult pe proiecte productive și angajate.
  • Imaginea denumită este un supraveghetor eficient Pasul 18
    7. Fii rezistent. Nu totul va merge conform planului și ca supraveghetor, trebuie să fii bine cu asta. Încercați să nu luați prea multe eșecuri personale. În schimb, învățați de la ei și aplicați acea cunoaștere la următorul proiect, astfel încât să puteți evita aceleași greșeli.
  • Rețineți că energia negativă se va scurge în întregime echipei dvs., deci asigurați-vă că ați stabilit tonul potrivit.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Este important să vă alegeți bătăliile. Supraveghetorii se confruntă cu o mulțime de conflicte în fiecare zi.
  • Nu vă luați prea serios! Vă puteți bucura în continuare de slujba dvs. și vă puteți încuraja o atmosferă de lucru distractivă.
  • Este esențial ca angajații tăi să aibă încredere în tine, dar asta nu se va întâmpla dacă nu le arăți că ai încredere și tu.
  • Au un proces puternic de interviu pentru a alege angajatul potrivit.Acest lucru vă poate economisi o mulțime de stres inutil de la alegerea angajatului greșit.Angajați pentru abilitățile de locuri de muncă, nu cine știți sau ca cel mai personal.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar