Cum să fii un bun manager

În fiecare organizație mare, există o ierarhie a conducerii care păstrează întreaga operațiune care rulează fără probleme. Un bun manager este capabil să se amestece în fundal, schimbând lucrurile mici aici și acolo în mare efect. Fiind un manager bun este de a conduce prin exemplu. Este una dintre cele mai dificile locuri de muncă acolo - în parte, deoarece trebuie să gestionați așteptările altor persoane - și, de asemenea, pentru că este una dintre cele mai puțin recunoscute sarcini. În ciuda acestui fapt, există mai multe trucuri ale comerțului care vă vor ajuta să vă gestionați cu succes responsabilitatea, în stil și cu Verve.

Pași

Partea 1 din 4:
Motivarea angajaților dvs
  1. Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 1
1. Motivați oamenii. De ce sunt angajații de acolo? Ceea ce le ține cu organizația dvs. și îi împiedică să meargă în altă parte? Ce face zilele bune bune? Ceea ce le face să rămână cu organizația după o zi proastă sau o săptămână proastă? Nu presupuneți că sunt bani - majoritatea oamenilor sunt mai complexe decât asta.
  • Amintiți-vă, valorile noastre sunt ceea ce ne face "Tick." Dacă gestionați prin respectarea valorilor echipei dvs., ei vă vor da cel mai bun efort.
  • Adresați-vă angajaților cum îi plac în mod regulat slujba. Încurajați-i să fie cinstiți cu dvs. Apoi luați măsuri bazate pe ceea ce vă spun.
  • Oferă beneficii pe care angajații dvs. îl vor aprecia.Dacă sănătatea este importantă pentru ei, dați-le timp să meargă la sala de gimnastică și să lucreze. Dacă familia lor este importantă, respectați timpul necesar să-și trimită copiii la școală dimineața sau să-i iau după-amiaza.
Sfat de experți
Chloe Carmichael, PhD

Chloe Carmichael, PhD

Psihologul clinic licențiat Clinic, Doctorul este un psiholog clinic licențiat care conduce o practică privată în New York City. Cu o decadă de experiență psihologică de consultanță, Chloe este specializată în problemele de relații, managementul stresului, stima de sine și coaching-ul de carieră. Chloe a instruit, de asemenea, cursuri de licență la Universitatea Long Island și a servit ca facultate adjuvantă la Universitatea orașului din New York. Chloe a completat doctoratul în psihologia clinică la Universitatea Long Island din Brooklyn, New York și pregătirea clinică la Spitalul Lenox Hill și Kings County Hospital. Ea este acreditată de Asociația Americană de Psihologie și este autorul "energiei nervoase: valorificați puterea anxietății voastre."
Chloe Carmichael, PhD
Chloe Carmichael, PhD
Licențiat psiholog clinic

Adoptarea unei mentalități manageriale poate fi o ajustare. Dr. Chloe Carmichael, un psiholog clinic licențiat, spune- "Lucrurile care vă ajută să aveți succes în cariera dvs. timpuriu nu vor fi neapărat aceleași lucruri care vă ajută să găsiți succesul ca manager. Ca membru junior al echipei, puteți obține o mulțime de atenție pentru a fi deferență la șeful dvs. Când deveniți manager, trebuie să învățați cum să delegeți responsabilități, să oferiți recenzii de performanță și să aveți limite cu oamenii aflați sub tine."

  • Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 2
    2. Face oamenii să se simtă bine. Managerul de succes este mare la identificarea punctelor forte ale angajaților și aplaudându-le din când în când. Asta pentru că managerii buni știu că oamenii fericiți fac oameni productivi. Încercați să vă aplauziți pe angajați - atâtea lungimi atât în ​​mod public cât și privat.
  • Într-o întâlnire cu șeful dvs., de exemplu, menționați ceva ce unul dintre muncitorii dvs. a făcut bine. Dacă șeful dvs. se întâmplă să menționeze acelui lucrător că ați spus ceva bun despre ei, probabil că vor simți că le apreciați și ați făcut efortul de a pune un cuvânt bun. Acest tip de compliment nu merge neobservată.
  • În mod privat, ce fac angajații dvs. bine. Spune-le când ai un moment. Intrați în detaliu. Un chat privat, cu toate acestea, scurt, poate avea un impact pozitiv asupra moralei, rezultând mai multă motivație.
  • Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 3
    3. Spuneți-i angajaților cât de mult le apreciați din când în când. Doar ieși și spune-o. Întreabă-le pentru o ceașcă de cafea și spune-le ce apreciezi despre ei: sunt un muncitor greu - motivează eficient alte persoane - sunt ușor de antrenor - sunt disciplinate sau merg în plus de mile - întotdeauna tu, etc. Nu mâncați cuvintele - spuneți-le direct. Un angajat care știe cât de mult sunt apreciați vor lucra mai greu, se bucură de ceea ce fac mai mult și vor trece acea fericire psihică de-a lungul altor angajați.
  • Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 4
    4. Tratați pe toată lumea în mod egal. Majoritatea dintre noi nu sunt la fel de egalitare cum am vrea să fim. De multe ori, favoritismul se întâmplă la un nivel subconștient. Tendința este de a da mai mult Recunoaștere pozitivă Pentru oamenii care ne amintesc de noi înșine și care de fapt ne plac noi, mai degrabă decât pentru cei care fac cele mai mari contribuții la organizație. Pe termen lung, sunt oameni din ultimul grup care va face cele mai multe progrese în atingerea obiectivelor organizației, deci monitorizați-vă cu atenție propriul comportament și asigurați-vă că nu le-ați schimbat accidental, chiar dacă vă dau impresia că privința dvs. pozitivă nu le afectează. Unii oameni timizi departe de feedback pozitiv, dar apreciază totuși.
  • Imagine intitulată Fii un bun manager Pasul 5
    5. Tratați bine angajații.Dacă ești bun pentru muncitorii tăi și sunt mulțumiți de slujbele lor, vor transmite acea bunătate asupra clienților și vor sprijini în mod inepabil imaginea companiei dvs.Sau, vor face același lucru pentru al lor angajați și menținerea unei culturi corporative pozitive.
  • Partea 2 din 4:
    Stabilirea obiectivelor
    1. Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 6
    1. Promisiunea sub-promisiune. Această idee se poate aplica în mai multe domenii diferite de viață, dar este o mare mantre. Doriți să fiți tipul de persoană care are obiective optimiste sălbatice pe care nu le întâlnesc niciodată sau doriți să fiți genul de persoană care stabilește obiective măsurate și se termină depășirea lor prin salturi și limite? Deși acest lucru este despre imagine, imaginea este extrem de importantă.
    • Nu fi felul de persoană care nu împușcă niciodată pentru lună. Starea măsurată în obiectivele dvs. nu înseamnă că trebuie să o jucați întotdeauna conservatoare, să nu stabiliți niciodată obiective mari. Un manager care niciodată nu durează deasupra greutății sale se poate întâlni ca ambiție lipsă. Chiar și jucătorul de poker conservator știe că trebuie să meargă din când în când "all-in".
  • Imagine intitulată Fii un manager bun Pasul 7
    2. Asigurați-vă că fiecare angajat știe ce se așteaptă.Având obiective concrete împuternicește angajații dvs. și le păstrează axată pe muncă.Contur în mod explicit ceea ce vă așteptați, când este termenul limită și ceea ce veți face cu rezultatele.
  • Imagine intitulată Fii un manager bun Pasul 8
    3. Oferiți feedback orientat spre obiectiv.Furnizarea angajaților dvs. cu feedback rapid care se concentrează pe munca lor poate contribui la îmbunătățirea îmbunătățirii.Întâlniți în echipe mici sau una-on-on-one și treceți de comentariile dvs. în detaliu.
  • Configurați un program de feedback.Oferiți-le în mod regulat, astfel încât angajații dvs. să știe când să se aștepte și să facă spațiu pentru el în fluxurile lor de lucru.
  • Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 9
    4. Țineți-vă la cele mai înalte standarde. Știm cu toții tipul de manager care strigă în mod constant sau se plânge cu amărăciune când se fac greșeli, dar se dă un "pas" când nu reușesc. Nu fi un fel de manager. În mod ideal, fiți mai greu pentru dvs. decât sunteți în angajații dvs. Acest lucru poate avea un efect de scurgere: angajații văd tipurile de obiective și standarde pe care le-ați stabilit pentru dvs. și doriți să vă emultați pentru că vă privesc.
  • Partea 3 din 4:
    Delegarea responsabilității
    1. Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 10
    1. Delega. Ești un manager pentru că ești bun la ceea ce faci, dar asta nu înseamnă că ar trebui să faci totul singur. Slujba ta ca manager este de a învăța alți oameni cum să facă o treabă bună.
    • Începeți mici. Oferiți oamenilor sarcini care, dacă sunt efectuate incorect, pot fi fixate. Să profite de ocazia de a învăța și de a vă împuternici angajații. Apoi dați-le treptat sarcini cu o mai mare responsabilitate pe măsură ce veniți să înțelegeți punctele forte și punctele slabe ale acestora.
    • Aflați cum să anticipați orice probleme pe care le-ar putea avea, astfel încât să le puteți antrena în mod corespunzător înainte de a începe.
  • Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 11
    2. Atribuiți sarcini care vă vor întinde angajații.Pe măsură ce lucrătorii dvs. încep să-și asume mai multă responsabilitate și să demonstreze că sunt capabili, le dau sarcini care își vor extinde abilitățile și îi vor ajuta să-și asume mai multă responsabilitate asupra muncii lor.Nu numai că aflați cât de mult se pot descurca angajații dvs., îi faceți mai valoroase companiei.
  • Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 12
    3. Își asumă responsabilitatea pentru greșelile angajaților dvs. Când una dintre subsolurile tale face o greșeală, nu-i stăpânește-o peste ei - să-și asume greșeala ca a ta, chiar dacă nu este din punct de vedere tehnic. Ceea ce faci este crearea unei culturi în care angajații dvs. se simt confortabil făcând greșeli. Acesta este un concept foarte important:
  • Acest lucru permite angajaților dvs. să inoveze și, în cele din urmă, să învețe sau să crească. Lucrătorii care învață din greșelile lor vor deveni muncitori mai buni - cei care nu reușesc să facă greșeli în primul rând, îl joacă, de obicei, prea sigure, nu se aventurează niciodată în apă adâncă.
  • Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 13
    4. Nu luați credit pentru realizările angajaților dvs. Lăsați-i să ia credit pentru propriile realizări. Acest lucru îi motivează să continue să urmărească după succes. Managerul de succes este ca un dirijor care orchestrează muzica astfel încât fiecare element să sune cât mai bine și rezonează cu grupul ca întreg. Un dirijor mare va conduce prin exemplu, amestecând în fundal.
  • Ce se întâmplă dacă sunteți tipul de manager care "fură" ideea cuiva și îl joacă ca pe propriul tău? Trimiteți mesajul că vă pasă doar de imaginea dvs. și sunteți suficient de nemilos pentru a sacrifica pe altcineva pentru a merge mai departe. Aceasta nu este o imagine minunată de a avea și cu siguranță nu motivă oamenii de sub tine să muncească mai mult.
  • S-ar putea să vă gândiți - să vă răspundeți pentru greșelile altor persoane și nu luați credit pentru ceea ce fac angajații dvs- Unde mă lasă asta? Dacă faci o treabă bună și ești un manager eficient, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la îmbrăcămintea dvs. de lauri. Oamenii vor recunoaște munca pe care o faceți. Chiar mai important, vor fi impresionați că motivați-vă angajații, știți cum să fiți umili și să rămâneți în afara drumului. Dacă lucrați din greu, veți primi taxele.
  • Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 14
    5. Recunoașteți propriile tale greșeli. Când lucrurile nu se dovedesc așa cum ați așteptat, recunoașteți ceea ce ați fi putut face diferit și verbalizați această realizare angajaților dvs. Acest lucru le arată că și tu faci greșeli și le arată și cum ar trebui să se ocupe de propriile lor greșeli.
  • Ori de câte ori faceți ceva corect după ce ați făcut-o incorect în trecut, lăsați-o pe oricine urmărește să știe. De exemplu: "Motivul pentru care știu să apăs acest buton este pentru că acest lucru mi sa întâmplat când am pornit prima dată și am făcut greșeala de a apăsa butonul albastru, gândindu-mă "acest lucru va închide sistemul, care ar trebui să rezolve problema" și am aflat - Modul greu - că face problema și mai rău!"
  • Partea 4 din 4:
    Comunicarea eficientă
    1. Imagine intitulată Fii un bun manager Pasul 15
    1. Păstrați ușa deschisă. Întotdeauna reamintiți oameni că, dacă au întrebări sau preocupări, sunteți gata și dispuși să ascultați.Menținerea unui canal deschis de comunicare vă va face să vă conștient de problemele rapide, astfel încât să le puteți repara cât mai curând posibil.
    • Nu fiți unul dintre acei manageri care fac din neatenție un angajat să se simtă ca și cum te deranjează când aduc o întrebare sau îngrijorare. În loc să-l vadă ca o altă criză pentru a gestiona, uita-te la ea ca o oportunitate de a arăta angajatului dvs. cât de mult doriți ca această organizație să fie un loc de îndeplinire pentru a lucra.
    • Să nu minimalizați sau să respingeți preocupările angajaților dvs. și să vă asigurați întotdeauna că ați răspuns complet la întrebările lor.
  • Imaginea intitulată Fii un bun manager Pasul 16
    2. Aveți un interes în angajații dvs.Nu faceți fiecare interacțiune cu lucrătorii dvs. strict de afaceri.Întrebați după bunăstarea lor, discutați cu ei despre dvs. și stabiliți o conexiune personală.
  • Fiind în acord cu viața angajaților din afara biroului, vă poate alerta în timp ce acea persoană are nevoie de o atenție suplimentară de la dvs., de exemplu, dacă el sau ea necesită timp brusc pentru o înmormântare familială.Dacă vă puteți găzdui la răsturnările în viața personală a muncitorilor dvs., ei se vor simți bine despre recompensarea cu loialitate.
  • Cunoaște-ți limitele.Nu depășiți și întrebați angajații dvs. despre ceva prea personal, cum ar fi religia, politica sau relațiile personale.Puteți păstra un raport prietenos fără a fi invaziv.
  • Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 17
    3. Nu amestecați feedback-ul pozitiv și negativ. Spuneți că vă oferiți feedback-ul angajatului într-o revizuire a performanței. Începeți să menționați cât de mare este angajatul să lucreze și să notați unul sau două lucruri suplimentare pe care le-au excelat la. Apoi lansați într-o detaliere extinsă a deficitelor lor - "vânzările au fost în acest trimestru," "Veniturile alunecă," etc. Ce credeți că angajatul aude cel mai ravă, pozitiv sau negativ?
  • Când amestecați feedback pozitiv și negativ, ambele zone suferă. Pozitivul devine umbrit de negativ, iar negativul nu poartă întreaga forță a impactului său potențial. Desigur, pot exista situații în care doriți să comunicați acest lucru, dar în ansamblu este comunicarea mai puțin eficientă.
  • Atunci când feedback-ul siloz pozitiv și negativ, pozitivul se remarcă și mai mult și negativul devine mai urgent.
  • Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 18
    4. Asculta. Ascultați ce trebuie să spună angajații și colegii dvs. Nu trebuie întotdeauna să fii șoferul întâlnirilor, păstrând alții prin dominarea podiumului. Faceți întotdeauna un efort sincer de a asculta, dar să fiți în căutarea cel mai mult în următoarele situații:
  • Când angajații împărtășesc în mod activ idei. Nu puneți și discutați doar pentru a vă asigura că vocea dvs. face parte din amestec. Acest lucru poate pune partajarea ideii într-un stranglehold.
  • Când emoțiile sunt turbulente. Lăsați oamenii să-și exprime emoțiile într-un mediu sigur și controlat. Emoțiile înfundate se pot transforma în resentimente, erodând relația dvs. de lucru. În mod similar, emoțiile care nu sunt abordate în mod adecvat pot interfera cu discuția rațională, care ar trebui să fie suportul mediului dvs. de lucru.
  • Când echipele construiesc relații sau au discuții. Oferiți-vă angajaților o ureche receptivă atunci când construiesc relații și creativi.
  • Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 19
    5. Clarificați ceea ce auziți. Un bun manager nu numai că se străduiește să se facă mai clară, dar și să se străduiască să înțeleagă ce spun cei din jurul ei. Puteți face acest lucru prin repetarea a ceea ce a spus cealaltă persoană ca parte a conversației dvs. Utilizați această tehnică atunci când nu sunteți sigur că ceea ce spune cealaltă persoană.
  • În loc să-ți întrebi colegul "Îmi pare rău, puteți repeta ceea ce tocmai ați spus? Nu sunt sigur că am înțeles." spune ceva de genul "Așa că spui că am putea determina productivitate oferind stimulente mai semnificative. Ce ar putea arăta ca în carne?"
  • Imaginea intitulată Fii un manager bun Pasul 20
    6. Întreabă întrebări. Întrebările inteligente arată că puteți urma fluxul conversației și puteți clarifica când este necesar. Nu vă fie frică să puneți întrebări pentru că sunteți îngrijorat de apărurea "prost." Managerii eficienți se ocupă de înțelegerea a ceea ce este important - nu le pasă de modul în care ajung acolo. Știți, de asemenea, că alții vor avea probabil întrebări și nu pot cere. Dacă puneți întrebarea lor, puteți acționa ca facilitator și puteți construi nivelul de angajament al echipei dvs. Aceasta este adevărata marcă a unui manager.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fii bun pentru echipa ta. Fără ei nu poți reuși.
  • Evitați ca angajații să rămână după orele normale de lucru. Respectați timpul și angajamentele personale și vor reciproc prin producerea unor rezultate excepționale pentru managerul și organizarea.
  • Sărbătoriți succesul cu echipa dvs., indiferent dacă le dați un pat pe spate, luându-le la prânz sau dându-le după-amiaza.
  • Nu mustrați niciodată un angajat public, indiferent cât de bine meritat.
  • Dacă rezilierea este absolut necesară, nu dați automat angajatului o referință proastă. Locul de muncă poate fi pur și simplu o potrivire proastă. Accentuați punctele forte și abilitățile angajatului.
  • Fiind un manager bun nu înseamnă Fiind un popor plăcut. Dacă un angajat continuă să traverseze linia sau să nu răspundă așteptărilor, utilizați a Feedback Sandwich sau Comunicare nonviolentă Pentru a corecta situația. Dacă aceasta nu reușește, ia în considerare arderea lor.
  • Nu certa întregul departament pentru ceea ce o persoană face rău. De exemplu, observați că Jane este adesea târziu pentru a lucra.În loc să trimiteți un e-mail de grup avertizând pe toată lumea să fie la timp, se confruntă cu Jane în mod privat.
  • Interveniți imediat ori de câte ori există un conflict între angajați. Nu ignorați problema sau sugerează că ei o fac în sine. Un angajat în această situație se simte adesea prins și fără putere, mai ales dacă ceilalți angajați îi depășesc sau are vechimea cu compania. Programați întâlniri individuale cu fiecare angajat, apoi le vedeți împreună. Apelați la un mediator de companie, dacă este necesar. Abordați problema (problemele) specifice, nu plângerile generale."Îmi respingem să-l ajut pe Bob când se află în urmă, pentru că nu face același lucru pentru mine" este o problemă specifică. "Nu-mi place atitudinea lui Bob" este o plângere generală.
  • Zilele de zăpadă prezintă o problemă pentru angajații cu copii. Centrul de zi sau școala pot fi închise.Dacă îi permiteți angajaților să-și aducă copiii să lucreze la Zile de zăpadă?Consultați departamentul de resurse umane, deoarece pot exista probleme de siguranță sau de asigurare. Este foarte important să respectăm timpul și viața personală a angajaților.
  • Înainte de a lua un pas drastic ca terminarea, luați în considerare faptul că angajatul transferat unui alt departament.El sau ea poate înflori într-un mediu diferit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar