Cum se dezvoltă un sistem de management al performanței

Managementul performanței implică mai mult decât pur și simplu o revizuire anuală pentru fiecare angajat. Este vorba despre a lucra împreună cu acel angajat pentru a identifica punctele forte și punctele slabe ale performanței lor și cum să le ajute să fie un lucrător mai productiv și eficient. Aflați cum să dezvoltați un sistem de management al performanței, astfel încât să puteți ajuta pe toți cei din organizația dvs. să lucreze la întregul lor potențial.

Pași

  1. Imagine intitulată Dezvoltați un sistem de management al performanței Pasul 1
1. Evaluați procesul dvs. actual de evaluare a performanței. Uită-te la ce tip de feedback vă oferiți angajaților dvs. și cât de frecvent furnizați feedback. Determinați dacă există ceva ce trebuie să modificați sau să adăugați la evaluarea în sine. Puteți decide să construiți pe ceea ce aveți deja sau să dezvoltați un nou sistem complet.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea unui sistem de management al performanței Pasul 2
    2. Identificați obiectivele organizaționale. Sistemele de management al performanței ajută membrii personalului de raliu în jurul obiectivelor organizației dvs., deoarece ajută personalul să știe cum urmează să fie implicați în atingerea acestui obiectiv. Să ia timp pentru a clarifica ceea ce sunt obiectivele dvs. pentru anul următor ca o companie.
  • Identificați procesele sau procedurile care ar putea fi simplificate sau efectuate mai eficient.
  • Declarați obiectivele dvs. de vânzare pentru anul următor sau produse noi pe care doriți să le dezvoltați.
  • Împărtășiți-vă speranța pentru o mai bună comunicare între departamente și membrii personalului.
  • Imagine intitulată Dezvoltați un sistem de management al performanței Pasul 3
    3. Setați așteptările de performanță. În timp ce stai jos cu fiecare angajat, îți stai în mod clar așteptările pentru ei.
  • Recunoașteți ceea ce fac deja bine. Utilizați acest lucru pentru a le încuraja.
  • Împărtășiți câteva slăbiciuni pe care le-ați observat în ele și în obiceiurile lor de lucru și cât de depășind aceștia ar ajuta performanța lor în companie.
  • Identificați lucrurile specifice pe care le-ați dori să le realizați în anul următor sau indiferent de intervalul de timp funcționează cel mai bine pentru dvs. Prioritizează acest lucru, astfel încât membrii personalului să știe care este cel mai important și să se asigure că le-a dat un termen limită pentru fiecare sarcină.
  • Imagine intitulată Dezvoltați un sistem de management al performanței Pasul 4
    4. Monitorizați și dezvoltați performanța pe tot parcursul anului, unul pe un feedback este o modalitate excelentă de a face acest lucru. Întrucât angajații încep să lucreze la performanța lor, să păstreze un ochi asupra modului în care fac ei. Da laudă unde performanța este puternică. Dacă par să se lupte pentru a satisface așteptările de performanță, discutați cu ei și vedeți dacă puteți oferi orice suport sau coaching.
  • Imagine intitulată Dezvoltați un sistem de management al performanței Pasul 5
    5. Evaluați performanța lor. La fiecare revizuire a performanței, lăsați angajatul să știe cum fac ei. Este adesea utilă atribuirea unei valori numerice pe o scară, evaluarea angajatului de la "Nu vă satisface așteptările" la "îndeplinește așteptările" la "Întrece așteptările."
  • Oferiți feedback cu privire la performanța lor. Să fie cât mai specific posibil, să menționăm exemple cheie atunci când au demonstrat o anumită calitate.
  • Discutați despre consecințele sau recompensele performanței acestora. Lăsați-i să știe dacă sunt în stare de probă, primesc o majorare a salariului, schimbări în zilele de vacanță sau orice altă acțiune relevantă.
  • Discutați despre orice probleme pe care le pot avea. Ascultați preocupările lor sau îngrijorările pe măsură ce vorbiți prin soluții potențiale.
  • Aliniați feedbackul cu feedback-ul dat pe tot parcursul anului în unul pe unul
  • Imagine intitulată Dezvoltați un sistem de management al performanței Pasul 6
    6. Stabiliți așteptări de performanță noi pentru anul următor. Unele elemente pot fi aceleași. Cu toate acestea, deoarece acestea se bazează, de asemenea, pe obiective organizaționale, va trebui să vă reinstalați obiectivele pentru anul următor.
  • sfaturi

    Recompensa și sărbători adesea. Dacă o echipă depășește așteptările în îndeplinirea unui termen specific, scoateți-le la prânz. Dacă un individ se află în mod regulat cu întârziere pentru a vă asigura că lucrurile se completează, găsiți o modalitate de a le mulțumi pentru efortul lor.
  • Puneți planurile de performanță în scris. Aceasta oferă o înregistrare că atât organizația, cât și angajatul se pot întoarce la. De asemenea, verifică faptul că ambele părți au văzut și au fost de acord cu planul (prin semnăturile lor).
  • Spuneți-i angajaților despre noul sistem de management al performanței. Explicați de ce această schimbare trebuie să aibă loc și cum îi va ajuta ca membru al personalului și al organizației ca întreg.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar