Cum se calculează orele omului

Omul de om sunt un element crucial în depunerea unei oferte câștigătoare a proiectului, precum și încărcarea pentru muncă finalizată. Deoarece forța de muncă constituie o astfel de mare parte a oricărui lucru contractual, estimarea și raportarea orelor de precizie sunt esențiale pentru a avea o afacere de succes.

Pași

Partea 1 din 2:
Estimarea orelor de lucru pentru o ofertă de proiect
  1. Imagine intitulată Calculați orele MAN Pasul 1.jpg
1. Împărțiți-vă proiectul în componente. Prima parte a calculării orelor de funcționare a omului va trebui să faceți o slujbă este să împărțiți proiectul în componente mai mici. Apoi estimați cantitatea de ore necesare pentru a finaliza fiecare componentă. Aceste componente ar trebui să fie desemnate în funcție de tipul de muncă implicat. Dacă construiți un complex de apartamente, veți avea nevoie de excavare, construcții, electrice, instalații sanitare și așa mai departe. Asigurați-vă că fiecare componentă a proiectului dvs. este inclusă în estimare.
  • Imagine intitulată Calculați orele MAN Pasul 2.jpg
    2. Determinați tipul de lucrători de care aveți nevoie. Acest lucru depinde în mare măsură de complexitatea sarcinilor care trebuie îndeplinite.Nu aveți nevoie de un maistru pentru a face fiecare loc de muncă.Unele sarcini mai simple pot fi făcute de asistenți sau de ucenici.Imaginându-se acest lucru este mai greu pentru locuri de muncă mai mari care necesită o combinație de muncă pentru a face sarcini care variază de la simplu la complex.
  • Imagine intitulată Calculați orele MAN Pasul 3.jpg
    3. Estimați timpul necesar pentru a finaliza fiecare componentă. Odată ce ați stabilit componentele dvs. și tipurile de muncă, fiecare necesită, estimați numărul total de ore de om pe care l-ar duce lucrătorii să completeze un pas de la început până la sfârșit. Nu includeți pauze. Acest număr ar trebui să fie orele de muncă dedicată pe care o va lua pentru a termina un pas.
  • Dacă sunteți familiarizat cu tipul de lucru necesar într-un pas, puteți trage din proiectele anterioare pentru a obține estimări de timp. De exemplu, dacă știți că a durat un lucrător zece ore pentru a instala patru ferestre noi sau 2.5 ore pe fereastră, proiectul dvs. actual va fi probabil similar.
  • Dacă un pas în proiectul dvs. include un tip de muncă pe care sunteți nu familiarizat cu, ar trebui să faceți niște cercetări în pregătirea estimării. În funcție de proiect, este posibil să puteți obține informații valoroase online sau de la un alt contractor. De asemenea, puteți angaja un consultant familiar cu tipul de muncă de care aveți nevoie. Această persoană vă poate ajuta să estimați orele necesare într-un anumit pas.
  • Factor în lucruri cum ar fi dificultatea locului de muncă atunci când vă faceți estimarea. Dacă ferestrele de pe proiectul dvs. viitoare se află pe cea de-a șaptea poveste a unei clădiri, iar ferestrele vechi ale proiectului dvs. au fost pe prima poveste, creșteți orele dvs.-pe-fereastră pentru a reflecta această diferență.
  • Includ estimări pentru timpul petrecut pe sarcinile administrative care pot fi solicitate de contract.
  • Imagine intitulată Calculați orele MAN Pasul 4.jpg
    4. Includeți orele pentru supraveghetori.De asemenea, este posibil să includeți orele de proiect pentru un maistru sau manager, care va conduce echipa de lucrători și va gestiona detaliile de raportare și respectarea cronologică.Unele proiecte pot necesita mai mult de un supraveghetor sau de maistru, gestionând diferite componente ale proiectului.Alte proiecte pot necesita niveluri diferite de supraveghere.Este posibil să fiți în funcția de gestionare a lucrătorilor în diferite componente ale proiectului și un supraveghetor general care gestionează toți șefii.
  • Imagine intitulată Calculați orele MAN Pasul 5. PNG
    5. Utilizați estimările pentru a pregăti o cronologie de proiect. Clientul dvs. va specifica probabil un timp pentru finalizarea proiectului. Poate că vă va cere să indicați în oferta dvs. cât de curând vă puteți completa munca. Puteți utiliza pașii și orele pe care le-ați calculat pentru a dezvolta o cronologie de proiect. Determinați care componente pot fi finalizate simultan și care trebuie completate secvențial, în cazul în care intrarea unui proces depinde de ieșirea procesului anterior.Dacă știți când fiecare pas al proiectului trebuie completat, puteți împărți numărul de ore necesare pentru a finaliza un pas cu numărul de zile lucrătoare de opt ore în perioada de timp. Este posibil să puteți extinde sau să scurtați cronologia proiectului prin adăugarea sau eliminarea lucrătorilor. Cu cât mai mulți muncitori aveți, cu atât mai repede puteți completa un pas.
  • Unele proiecte pot necesita mai mult de 8 ore sau 40 de ore săptămâni pentru a îndeplini programul.Ei vor necesita ore suplimentare care ar trebui să fie taxate la locul de muncă
  • De exemplu, dacă aveți o lună să puneți fundația unei case noi și știți că fundația necesită 1000 de ore de muncă, împărțiți 1000 de numărul de zile lucrătoare de opt ore în luna pentru a calcula numărul de lucrători de care aveți nevoie Închiriați pentru a finaliza acel pas la timp. (1000 de ore de proiect / 20 de zile lucrătoare în luna = 50 de ore pe zi - 50 de ore pe zi / 8 ore pe lucrător = 6.25 de muncitori necesari.) În jurul numărului de lucrători în sus sau în jos la un număr întreg și ajustați în consecință numărul de zile lucrătoare necesare.
  • Fii realist cu privire la numărul de lucrători pe care îl puteți angaja într-o anumită perioadă de timp. Dacă aveți nevoie de șapte electricieni pentru a completa cablajul într-o săptămână, acest lucru poate fi nerealist, în funcție de disponibilitatea electricienilor din zona dvs. Este posibil să fie necesar să vă extindeți cronologia pentru a găzdui disponibilitatea muncii pentru proiectul dvs.
  • Dacă intenționați să completați mai mulți pași în același timp, veți avea nevoie de lucrători separați pentru a lucra la fiecare pas.
  • Imagine intitulată Calculați orele MAN Pasul 6.jpg
    6. Pregătiți și trimiteți oferta dvs. Adăugați orele pentru fiecare tip de muncă de care aveți nevoie, deci aveți un total pentru fiecare tip. Dacă aveți nevoie doar de un singur tip de muncă, puteți combina toate orele de proiect într-un singur număr. Dacă aveți nevoie de mai multe tipuri de forță de muncă, oferta dvs. ar trebui să specifice orele totale pentru fiecare tip. Ar trebui să includeți toate costurile forței de muncă, inclusiv impozitele și beneficiile. Unele contracte federale pot necesita un salariu minim pentru fiecare categorie de lucrători.De asemenea, includeți orice marcaj pe care intenționați să îl taxați.
  • De exemplu, imaginați-vă că ați fost angajat să instalați o bucătărie nouă într-o casă de dimensiuni medii. Ați împărțit proiectul în pași, fiecare necesitând instalații sanitare, electrice și generale. Oferta dvs. ar trebui să reflecte totalul omului electrician, orele de instalator de ore de instalator și lucrările generale, precum și ratele de plată pentru fiecare tip de muncă.
  • Imagine intitulată Calculați orele MAN Pasul 7.jpg
    7. Ajustați estimările omului pe măsură ce progresează munca. Deoarece estimările timpului sunt într-adevăr doar presupuneri, va trebui să vă actualizați estimările pe măsură ce proiectul dvs. merge împreună. Veți factura probabil clientul dvs. pe baza orelor actuale, echipa dvs. funcționează, astfel încât să vă furnizați clientului dvs. actualizat estimările orare în timp ce trece timpul. Acest lucru ajută la prevenirea surprizelor pentru clientul dvs. atunci când timpul de facturare se rostogolește în jur.
  • Include A "Factorul Fudge," care este o creștere a timpului estimat datorită cauzelor necunoscute. Cantitatea de factor de Fudge depinde de complexitatea locului de muncă, de disponibilitatea muncii, dependența de agenții externi și relația unui proces la altul.
  • Majoritatea contractanților clarifică faptul că oferta lor este doar o estimare, că orele reale vor varia și că clienții vor plăti pentru orele efective lucrate pe măsură ce progresează postul. Cu toate acestea, este posibil ca un client să vrea să vă plătească o sumă forfetară bazată pe estimarea dvs. și să nu plătiți pentru orele efective lucrate. Acordați o atenție deosebită oricărui limbaj contractual care ar semnala acest tip de aranjament, deoarece acest lucru necesită o estimare foarte atentă din partea contractantului.
  • Dacă clientul dvs. vă va plăti bazați pe orele efective lucrate, amintiți-vă că oferta dvs. a servit ca o estimare și că nu trebuie să vă taxați pentru mai multe ore decât ați planificat dacă nu puteți cita justificarea rezonabilă. Dacă întâmpinați probleme și știți că veți trece peste estimările dvs. de timp, păstrați clientul informat pentru a preveni comunicația.
  • Au un acord scris care definește contingențele și munca în afara domeniului de aplicare.Includ procesul de identificare și de aprobare a acestor modificări, cum ar fi aprobările și documentația necesare.
  • Partea 2 din 2:
    Raportarea orelor de lucru pentru locurile de muncă contractuale
    1. Imagine intitulată Calculați orele MAN Pasul 8.jpg
    1. Colectați informații despre lucrătorii dvs. Mențineți fișierele exacte ale angajaților pentru toți cei care lucrează la proiectul dvs. Care vor include înregistrări de salarizare și toate documentele necesare legal. Dacă utilizați ingineri, electricieni, instalatori sau alți lucrători licențiați, va trebui să păstrați dovada fișierului certificărilor lor active. Acest lucru este necesar pentru majoritatea lucrărilor de inginerie și construcții, indiferent dacă sunt sau nu contracte guvernamentale. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că toți lucrează pentru dvs. este certificată în mod corespunzător, inclusiv subcontractanții.
    • Puteți plăti persoane care nu sunt angajații dvs. să lucreze la proiectul dvs. Aceste "subcontractanți" Lucrați pentru dvs., Contractantul și vă facturați clientul pentru munca lor. Chiar dacă subcontractanții nu sunt de fapt angajații dvs., trebuie să le aduni informațiile de certificare și să o păstrați în dosar. În calitate de contractor, sunteți responsabili pentru a vă asigura că oricine pe care îl angajați pentru a lucra la un proiect este calificat, dacă nu se specifică altfel în contractul lor.
    • Contractele guvernamentale necesită, în general, informații suplimentare privind angajații și subcontractanți care indică respectarea legii federale. Acest lucru poate include raportarea asupra etnicității angajaților și a ratelor de plată pentru a se asigura că nu există nicio discriminare la locul de muncă. Dacă aveți un contract guvernamental, citiți-l cu atenție și urmați toate instrucțiunile de angajare și raportare pentru a preveni dificultăți în a fi plătit.
  • Imagine intitulată Calculați orele MAN Pasul 9.jpg
    2. Urmăriți timpul lucrătorilor. Pentru a trimite rapoarte exacte clientului dvs., aveți nevoie de o metodă fiabilă de urmărire a numărului de ore lucrătorii dvs. la locul de muncă. Puteți utiliza un ceas de timp sau o foaie de timp scrisă, dar aceste înregistrări ar trebui verificate pentru a vă asigura că acestea sunt corecte. În funcție de contractul dvs., este posibil să fiți supuși unor audituri periodice și poate fi necesar să se dovedească că orele pe care le trimiteți sunt justificate.
  • O modalitate de a asigura acuratețea raportării timpului este de a înființa autorități de supraveghere asupra fiecărui angajat sau grup de angajați. La sfârșitul săptămânii, când un angajat își prezintă termenul de timp, supraveghetorul poate revizui și semna cardul, certificând informațiile corecte. Acest lucru va împiedica angajații să depună carduri de timp pentru ore, nu au funcționat.
  • De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea unui sistem electronic de timp orar pentru a urmări munca angajaților dvs. la locul de muncă. Asigurați-vă că sistemul este controlat pentru a preveni abuzul. Veți dori să fiți capabili să dovediți că este cazul dacă raportarea dvs. orară este în discuție.
  • Clienții guvernamentali sunt obligați prin lege să adune toate aceste informații înainte de a-și plăti contractorii, deoarece folosesc banii contribuabili pentru a plăti pentru muncă. Vă puteți aștepta la un nivel sporit de examinare atunci când raportați timpul în locuri de muncă guvernamentale. Urmați cu atenție toate instrucțiunile de raportare detaliate în acordul dvs.
  • Imagine intitulată Calculați orele MAN Pasul 10.jpg
    3. Trimiteți rapoartele de salarizare pentru clienți la intervale regulate. Contractul dvs. ar trebui să specifice cât de des sunteți de a raporta orele omului pentru clientul dvs. pentru a primi plata. Când trimiteți aceste rapoarte, veți transfera probabil informații din documentele dvs. de salarizare și de timp la un raport dedicat clientului dvs. comparând un număr de ore pe care îl încărcați la estimările pe care le-ați trimis în timpul licitării. Dacă există variații mari între orele dvs. reale și estimările dvs., va trebui să furnizați explicații ale acestor variante clientului dvs.
  • Imagine intitulată Calculați orele MAN Pasul 11.jpg
    4. Utilizați înregistrările dvs. pentru a pregăti estimările viitoare. La sfârșitul unui proiect, informațiile dvs. de urmărire a timpului vor fi extrem de valoroase, deoarece vă oferă detalii despre cât timp a fost nevoie să completați locuri de muncă specifice. Puteți utiliza aceste date pentru a crea estimări orare, cum ar fi numărul de ore pe poalele pătrat de țiglă așezată sau timpul în jos după ce a pus ciment proaspăt. Utilizați aceste informații pentru a vă îmbunătăți ofertele viitoare și pentru a vă menține afacerea profitabilă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar