Cum de a construi încredere în echipe

VIDEO

Clădirea încrederii în echipa dvs. este esențială, astfel încât toată lumea să poată funcționa eficient împreună. Este important să conduceți prin exemplu și să încurajați comunicarea deschisă între membrii echipei dvs. Încercați să construiți o cultură de cooperare cu echipa dvs. și să utilizați exerciții de construcție a echipei, după cum este necesar pentru a încuraja încrederea.

Pași

Metoda 1 din 4:
Conducând prin exemplu
  1. Imagine intitulată Build Trust în echipe Pasul 1
1. Modelul de fiabilitate și coerența în munca dvs. Urmați prin termenele pe care le-ați stabilit pentru dvs. și răspundeți la alți membri ai echipei în timp util. Fă ceea ce spui că vei face și ai nevoie de aceeași dedicație de la tine pe care o faci de la membrii echipei tale.
  • Dacă membrii echipei nu se simt ca se pot baza pe dvs. ca lider de echipă, nu puteți începe să construiți încredere. Membrii echipei dvs. vor observa cum vă purtați la locul de muncă și va afecta modul în care acționează în echipa dvs.
  • De exemplu, dacă vedeți că veți avea materiale la ele cu o anumită dată, asigurați-vă că livrați până la acea dată.
  • Imagine intitulată Build Trust în echipă Pasul 2
    2. Ne cerem scuze când faceți ceva greșit. Asigurarea responsabilității pentru acțiunile dvs. este o parte importantă a fiului. Îți arătați angajaților dvs. că este bine să faceți ceva greșit și că deținerea la el este cea mai bună modalitate de a face situația mai bună.
  • De exemplu, dacă neglijența dvs. a provocat ca echipa să rateze un termen limită, nu-i dați vina pe ei. În schimb, recunoașteți-l și faceți dreptate: "Bună tuturor, am vrut doar să spun că este vina mea am ratat acest termen limită. M-am ocupat și nu am urmat cu livrarea acestor lucrări pe care trebuiau să le faceți pentru a face lucrurile. Îmi cer scuze pentru asta și voi lua vina. Să trecem termenul limită la marți următoare, și vă voi aduce ceea ce aveți nevoie înainte de weekend."
  • Imagine intitulată Build Trust în echipe Pasul 3
    3. Oferiți critici constructive atunci când discutați cu angajații dvs. Doar arătând pe cineva face o slujbă proastă, nu-i va ajuta să facă mai bine și nu va construi încredere în echipa ta. În schimb, dacă aveți nevoie pentru a ajuta un angajat, utilizați critici constructive, ceea ce înseamnă critici care încurajează de fapt persoana să facă mai bine.
  • De exemplu, în loc să spună, "Ești un angajat teribil, Janet," poti spune, "Am observat câteva probleme în performanța dvs., cum ar fi întârzierea de a lucra de 4 ori în ultima lună și fără a vă oferi munca până la termenul limită. Cum putem lucra împreună pentru a face lucrurile mai bune pentru dvs?"
  • Imagine intitulată Build Trust în echipe Pasul 4
    4. Evitați să vorbiți negativ despre angajații dvs. în fața altora. Dacă cuvântul devine în jur de faptul că sunteți angajați răi, care descompune liniile de încredere. Nu vor să vină la tine cu idei sau sugestii. Dacă trebuie să aveți o conversație despre munca unui angajat, faceți-o în privat cu doar angajatul și orice alți supraveghetori relevanți. În felul acesta, nu-i să le încurci.
  • În plus, dacă sunteți angajați răi și se întoarce la ei, ei se vor simți probabil mai puțin angajați în echipă.
  • Imagine intitulată construi încredere în echipe Pasul 5
    5. Arătați că vă apreciați angajații cu privire la locul de muncă sau pe linia de jos. Cu fiecare decizie pe care o faci, îți spui angajaților dvs. pe care îl prețuiți mai mult: profit sau ei. Asigurați-vă că dvs. și compania vă arată angajații dvs. pe care îi puneți mai întâi și vor avea încredere în tine și vă vor prețui mai mult opinia.
  • De exemplu, spune că există o decizie în care puteți salva câteva cenți pe fiecare produs pe care îl vindeți, dar ar face munca de 10 ori mai greu. Nu merită agonia angajaților dvs. pentru a salva acele câteva cenți.
  • Metoda 2 din 4:
    Îmbunătățirea comunicării deschise
    1. Imagine intitulată Build Trust în echipe Pasul 6
    1. Cunoașteți oamenii din echipa dvs. Când conduceți o echipă, este treaba dvs. să vă asigurați că oamenii sunt confortabili și se simt bineveniți. O modalitate pe care o puteți face asta este să le întrebați despre ei înșiși și să le cunoașteți. Întrebați despre familiile sau hobby-urile lor și apoi urmați-le mai târziu.
    • De asemenea, este important să fiți dispuși să împărtășiți și dvs. câteva detalii personale despre dvs. În acest fel, vă arătați că aveți încredere în ele cu cunoașterea mai multor despre viața voastră.
  • Imagine intitulată construi încredere în echipe Pasul 7
    2. Să fie disponibilă angajaților dvs. cât mai mult posibil. Desigur, vor fi momente când sunteți ocupați, dar dacă vă spălați mereu angajații dvs. sau vă dați în mod constant un răspuns cu un singur cuvânt, vor înceta să vină la dvs. Faceți timp pentru angajații dvs. Dacă nu puteți să vă așezați cu cineva în acest moment, ați creat un timp când puteți.
  • Stabiliți o politică de ușă deschisă. Face cunoscut echipei dvs. că sunteți interesat de ceea ce au de spus și sunt bineveniți să vină să vă vorbească în orice moment.
  • Imagine intitulată Build Trust în echipe Pasul 8
    3. Încurajați-i pe toți să vorbească. Există mai multe moduri în care puteți face acest lucru într-un grup. Puteți încerca să rupă în grupuri mici mai întâi pentru a gândi idei, apoi au fiecare grup prezent. De asemenea, puteți merge doar în jurul camerei, apelând la fiecare persoană pentru a vedea dacă au idei. Alternativ, puteți deschide camera de discuție și când cineva vorbește, recompensați-i lingându-i pentru contribuția lor.
  • Imagine intitulată Build Trust în echipe Pasul 9
    4. Ascultați perspectiva fiecărei persoane fără judecată. Este important să nu vă prefaceți că ascultați. Într-adevăr auziți ce trebuie să spună persoana și să arate că le auziți. Puteți face lucruri cum ar fi scrieți ideile lor pe bord, întrebați-le întrebări despre ceea ce au spus și cereți altor persoane dacă au o contribuție similară.
  • Pe măsură ce începeți să vă încurajați comunicarea deschisă, va avea nevoie de curaj pentru angajații dvs. să-și ofere opiniile. Dacă le tragi imediat, asta va descuraja pe alții să vorbească. În schimb, ia în considerare pe deplin fiecare idee și întrebați cum alții se pot baza pe ea.
  • Imagine intitulată Build Trust în echipe Pasul 10
    5. Stabiliți un spațiu sigur pentru creștere. Acest spațiu este adesea numit "Siguranță psihologică." Înseamnă că membrii echipei nu se vor judeca reciproc pentru a vorbi și nu vor vorbi unul cu celălalt aspru. O parte a procesului Modelarea propriului comportament, dar trebuie, de asemenea, să vă asigurați că membrii echipei dvs. acționează și acest lucru.
  • De asemenea, poate ajuta la realizarea obiectivelor echipei Prioritatea. Când oamenii lucrează împreună pentru a ajunge la un scop comun, acestea au tendința automat să fie mai iertătoare și non-judecătoare unul față de celălalt.
  • Imagine intitulată Build Trust în echipe Pasul 11
    6. Discutați despre "problemă" În spatele obiectivelor și sarcinilor. Dacă doar spuneți echipei dvs., trebuie să facă ceva, nu se vor simți investit în sarcină. Lăsați-i să știe de ce trebuie făcut ceva, ei pot aborda sarcina cu o mai bună înțelegere a modului de a face făcut.
  • De exemplu, dacă aveți nevoie de bugetul revizuit la un număr mai mic, le puteți spune de ce se face. Ai putea spune, "Știu că va fi greu să reduceți bugetul de marketing cu 5%, dar departamentul nostru contabil a avut un deficit neașteptat. Nu numai că noi ne aflăm, dar fiecare număr mic! Apreciez că lucrați din greu la asta."
  • Imagine intitulată Build Trust în echipe Pasul 12
    7. Comunicați despre actualizările la proiectele pe care echipa dvs. lucrează. Când se întâmplă lucrurile care vor schimba rezultatele unui proiect, este important să lași membrii echipei să știe. Nu le păstrați în întuneric despre ce se întâmplă. Dacă surprindeți cu noi termene limită în apropierea sfârșitului proiectului sau modificați brusc ceva major fără prea multă atenție, care sparge liniile de încredere între dvs. și echipa dvs.
  • De exemplu, dacă știți că o parte din proiectul pe care lucrați este pe punctul de a fi tăiat, nu-l primiți în echipa dvs. în ultimul moment. Lăsați-i să știe în sus. De exemplu, ați putea spune, "Acesta este doar un cap. Știu că ați lucrat din greu despre această campanie de marketing și cu adevărat o apreciez. Tocmai am primit niște știri că noua linie de pantofi poate fi tăiată, așa că vreau să nu mai lucrezi la asta acum. Știu că este un bummer, dar am vrut să vă spun acum, astfel încât eforturile voastre să nu fie în zadar."
  • Imagine intitulată construi încredere în echipe Pasul 13
    8. Tăiați discursul stilat în comunicațiile dvs. Adesea, e-mailurile de lucru și comunicațiile tind să fie uscate și la punct. Te poate face să sune un mic ca un robot, care poate fi off-pus la angajații dvs. Nu vă fie frică să introduceți o mică personalitate în comunicarea dvs. și să vorbiți angajaților dvs. în loc de ei.
  • De exemplu, în loc să spunem, "Termenul limită pentru acest proiect este 3 iunie. Vă rugăm să trimiteți materialele dvs. lângă amiază în acea zi," Ai putea spune, "Hei echipa! Doar un memento că acest proiect se datorează la 3 iunie. Știu că putem să o facem dacă lucrăm împreună!"
  • Metoda 3 din 4:
    Crearea unei culturi de cooperare
    1. Imagine intitulată construi încredere în echipe Pasul 14
    1. Construiți-vă echipa în jurul obiectivelor dvs. în loc de invers. Pentru ca o echipă să lucreze, trebuie să aibă un scop comun. Dacă construiți echipe bazate pe anumite proiecte, puteți alege cine va fi cel mai bun pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele finale. În acest fel, toată lumea se concentrează pe motivul pentru care au fost adunați și sunt mai probabil să lucreze împreună pentru a face lucrurile.
    • Încercați să lucrați peste departamente și să trageți oameni din diferite zone pentru abilitățile lor.
  • Imagine intitulată Build Trust în echipe Pasul 15
    2. Stabiliți obiective pentru echipa dvs. cât mai curând posibil. Să comunice în mod clar și concis în echipă, ceea ce sunt obiectivele lor principale. Acest lucru trebuie făcut mai devreme, astfel încât echipa știe exact ce să se aștepte. Lucrați împreună cu ei să vină cu termene limită pentru a satisface anumite etape și când ar trebui să se aștepte să se facă cu proiectul. Prin stabilirea acestor obiective devreme, ați stabilit un ton de cooperare.
  • Cu toate acestea, nu spuneți angajaților dvs. atunci când aceste lucruri ar trebui făcute. Asigurați-vă că luați de intrare de la ei și încorporarea acesteia în reperele pentru proiect. În acest fel, se vor simți mai investiți și vor fi evaluați, deoarece contribuția lor este considerată și folosită.
  • De exemplu, obiectivele dvs. ar putea fi lucruri cum ar fi "Stabiliți domeniul de aplicare al campaniei de marketing până la 21 iulie," "Au fost finalizate bugetul de marketing până la 1 iunie," și "Creați un design pentru campanie până la data de 15 august."
  • Imagine intitulată construi încredere în echipe Pasul 16
    3. Permiteți conflictul, dar încurajați pozitivitatea în ansamblu. Un anumit conflict este important deoarece întoarcerea înainte și înapoi între diferitele puncte de vedere și idei pot duce la soluții creative. Cu toate acestea, nu vreți atât de mult conflict că membrii echipei se simt anxioși și nedoriți. Raportul ideal este de 3.5+ interacțiuni pozitive la fiecare negativ. Prin urmare, dacă grupul pare să se ia în mână și să meargă mai negativ, să încerci să le respingeți înapoi prin schimbarea direcțiilor sau re-focalizarea pe altceva pentru o vreme.
  • De exemplu, dacă grupul se luptă cu proiectul de marketing timp de 10-20 de minute, încercați să stabiliți la o parte un moment și să lucrați la buget pentru o vreme.
  • Imagine intitulată construi încredere în echipe Pasul 17
    4. Tratați greșelile ca o oportunitate de creștere. Poate fi tentant să coborâți din greu pe oameni pentru greșeli, dar dacă faceți asta, îl încurajezi pe oameni să o joace în siguranță. Greșelile reprezintă o oportunitate de a învăța, așa că tratați-le în acest fel. Discutați despre ceea ce ați fi putut face mai bine pentru a evita ceea ce sa întâmplat și apoi luați măsuri pentru a schimba acest lucru în viitor.
  • De exemplu, dacă echipa a ratat în totalitate marca pe un termen limită, lucrați împreună pentru a stabili termene realiste și pentru a crea obiective de referință, astfel încât să puteți măsura cum progresează proiectul. Ai putea spune, "Bine, acest lucru nu a fost suficient timp pentru a finaliza această parte a proiectului. Cât mai mult avem nevoie? Cum pot ajuta lucrurile să fie mai eficiente? Să punem niște obiective mai scurte, astfel încât să putem lucra împreună pentru a face acest lucru. Credeți că putem fi făcuți cu designul într-o săptămână?"
  • Imagine intitulată construi încredere în echipe Pasul 18
    5. Construiți împreună în excursii sociale. Dacă oamenii din echipa dvs. se vor cunoaște unii pe alții, de asemenea, timpul de întrerupere este important. Încercați să țineți o cină la casa dvs. sau să aveți un picnic în aer liber la un parc din apropiere. De asemenea, ați putea face ceva mai activ, cum ar fi mergeți la aleea de bowling sau chiar cu cuști de bătăi.
  • Cu toate acestea, țineți cont de nevoile oamenilor din echipa dvs. Dacă cineva trebuie să se plece dintr-o activitate, nu-l forțați.
  • Metoda 4 din 4:
    Utilizarea exercițiilor de construire a încrederii
    1. Imagine intitulată Build Trust în echipe Pasul 19
    1. Încercați improvizație pentru a îmbunătăți abilitățile de ascultare. Începeți cu o propoziție simplă, cum ar fi "Am mâncat ieri cina." Cereți următoarei persoane să facă o declarație legată de dvs. Continuați în jurul camerei, având fiecare persoană să adauge o linie la povestea pe care o creați.
    • Face clar la început că nu este vorba despre a spune ce sa întâmplat de fapt. Este vorba despre ascultarea a ceea ce spun alții și adăugând lucruri care au sens. De exemplu, următorul două propoziții ar putea fi, "Am avut pește și legume," "Am prăjit squash galben și Okra să meargă cu peștele," și "Am turnat un pahar de vin alb pentru a bea cu peștele."
  • Imagine intitulată Build Trust în echipe Pasul 20
    2. Utilizați desenul grupului pentru a încuraja comunicarea. Mână o persoană un marker și o tablă albă pentru a atrage și apoi le-a legat. Mână o altă persoană o imagine și să le suporți înapoi cu persoana legată. Este treaba lor să descrie imaginea (fără a-l numi) la desenul persoanei, care va încerca să o tragă la bord. Alți membri ai echipei vor încerca să ghicească ce este.
  • Acest lucru funcționează cel mai bine dacă rupeți echipa în 2-3 grupuri și le puteți concura. Echipa care presupune că primește mai întâi un punct și apoi puteți schimba oamenii pentru desenarea și descrierea oamenilor.
  • Imagine intitulată Build Trust în echipe Pasul 21
    3. Luați evaluări de personalitate pentru a identifica punctele forte comune. Fiecare membru al echipei iau unul și apoi comparați rezultatele. Examinați evaluările de personalitate ca un grup și evidențierea, care are puncte forte similare și care membrii echipei ar putea aduce abilități unice la masă. Acest lucru poate ajuta la construirea empatiei unul față de celălalt.
  • Puteți găsi evaluări de personalitate online, cum ar fi testul Myers-Briggs.
  • Imagine intitulată Build Trust în echipe Pasul 22
    4. Pauză în echipe de 6 pentru a construi încredere și comunicare vining vin. La fiecare echipă, legalizează 5 persoane, lăsând 1 persoană care nu este legată cu ochii. Persoana care nu este legată cu ochii poate să-i sfătuiască pe ceilalți. Apoi, fiecare membru al echipei face o singură sarcină, cum ar fi punerea tirbușonului în plută, îndepărtând plută și turnând un pahar. Scopul este de a vărsa 5 pahare de vin fără a se vărsa.
  • Nu uitați prosoape de hârtie pentru curățare și câteva vinuri suplimentare și ochelari pentru a vă bucura de sfârșit!
  • Expert Q & A

    Știați că puteți citi răspunsurile experților pentru acest articol?Deblocați răspunsurile experților prin sprijinirea WikiHow
    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cum pot construi încredere cu angajații mei?
      Amy Wong
      Amy Wong
      Leadership și antrenor de transformare
      Amy Eliza Wong este o conducere și un antrenor de conducere și fondatorul mereu în scop, o practică privată pentru persoane fizice și directori care caută ajutor în creșterea bunăstării personale și a succesului și în transformarea culturilor de muncă, în dezvoltarea liderilor și îmbunătățirea retenției. Cu o experiență de peste 20 de ani, antrenorii Amy unu-la-unu și desfășoară ateliere și produse cheie pentru întreprinderi, practici medicale, non-profituri și universități. Bazat în zona San Francisco Bay, Amy este un instructor regulat la studiile continue Stanford, deține un MA în psihologia transpersonală de la Universitatea din Sofia, o certificare în coaching-ul de viață transformator de la Universitatea Sofia și o certificare în Inteligența Conversației de la Institutul de Creare.Amy Wong
      Amy Wong
      Leadership și antrenor de transformare
      Expert răspuns

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns expert.

      Asigurați-vă că păstrați spațiul de lucru deschis la comunicare, astfel încât toată lumea se simte în siguranță când vorbesc.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 0
    Pune o intrebare

    Video: Cum de a construi încredere în echipe

    Ceas
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar