Cum să angajeze angajații

Fiecare angajator dorește ca angajații să apară pentru muncă plină de scopuri și pasiune. Dar pur și simplu angajați angajați și oferindu-le un salariu sau salariu nu este suficient. Un angajat trebuie să fie motivat și angajat în rolul lor de a asigura performanțe ridicate și rezultate profitabile pentru afaceri. Angajamentul angajaților este o abordare structurată concepută de companii pentru a-și păstra angajații angajați la obiectivele și valorile companiei. Managementul ar trebui să depună toate eforturile pentru a-și angaja angajații, care vor lucra și la atingerea obiectivelor și a succesului lor, precum și obiectivele și succesul companiei.

Pași

Metoda 1 din 5:
Partea 1: Colaborarea cu angajații dvs
  1. Imagine intitulată Angajați angajați Pasul 1
1. Lăsați angajații dvs. să ia decizii mici. Pentru a vă angaja angajații, trebuie să le împuterniciți mai întâi, permițându-i să ia decizii, la fel ca un partener în afacerea dvs. Acest lucru ar putea oferi anumite aprobări, conducând mici întâlniri sau înființarea de sesiuni fără a cere semnarea de la management.
  • În calitate de manager, va trebui să prezentați anumite orientări în jurul acestui lucru, bineînțeles. Dar acest lucru va permite angajaților să facă parte din procesul de gestionare, astfel încât să puteți lua împreună deciziile comune.
  • Tratarea fiecărui angajat ca membru valoros al echipei îi va motiva să-și îndeplinească cel mai bun efort în mod consistent.
  • Imagine intitulată Angajați Angajați Pasul 2
    2. Încurajați angajații dvs. să contribuie la soluții și idei pentru problemele și problemele companiei. De exemplu, pentru a discuta despre creșterea vânzărilor pentru depășirea obiectivelor trimestriale, puteți organiza o sesiune în care angajații echipei de a prezenta posibile soluții și idei pentru a îmbunătăți vânzările. Managerul departamentului de vânzări poate acționa ca facilitator pentru a păstra discuția pe calea. În acest fel, angajații dvs. au o șansă de a-și aduce vocea unică pentru rezolvarea problemelor de afaceri.
  • Imagine intitulată Angajați Angajați Pasul 3
    3. Implicați angajații dvs. în diferite sarcini, sarcini și proiecte. Acest lucru le va face să simtă că apreciați implicarea și contribuția la o discuție la nivel înalt și le permiteți să-și ilustreze expertiza și talentul.
  • Imagine intitulată Angajați Angajați Pasul 4
    4. Dacă este posibil, implementați ideile angajaților dvs. Acest lucru le va arăta într-un mod tangibil că contribuțiile lor și sprijină problemele companiei și că, în calitate de manager, vă luați în serios ideile.
  • Imagine intitulată Angajați Angajați Pasul 5
    5. Face doar promisiuni pe care le puteți păstra. Așa cum observați ce fac și spun angajații dvs., angajații dvs. vor observa dacă vă păstrați sau nu promisiunile și îngrijirea ideilor lor.
  • Angajații vor fi mai angajați pentru dvs. și compania când vă vor vedea că trăiți până la promisiunile dvs. Așadar, păstrați promisiunile dvs. angajaților dvs., chiar dacă par mici sau minori.
  • De exemplu, dacă un angajat vă apropie de îndrumare sau sprijin în timp ce sunteți ocupat și vă promiteți să vă întoarceți la ei când aveți un moment liber, urmați și ajutați angajatul la o dată ulterioară. Dacă uitați și angajatul vă amintește de promisiunea dvs., dar faceți o scuză că sunteți prea ocupați sau că nu aveți timp, acest lucru ar putea afecta moralul și nivelul de încredere al angajatului și respectul pentru dvs.
  • Metoda 2 din 5:
    Partea 2: Comunicarea cu angajații dvs
    1. Imagine intitulată Angajați Angajați Pasul 6
    1. Spuneți-i angajaților dvs. despre planul de acțiune al companiei. Planul de acțiune al companiei ar trebui să indice unde se îndreaptă afacerea și ce rol va juca fiecare angajat pentru a ajunge acolo. Este nerezonabil să vă așteptați ca angajații dvs. să lucreze eficient atunci când nu știu ce lucrează.
    • Fiind transparent și deschis despre planul general al companiei va comunica angajaților dvs. că aveți încredere în ei. Angajații dvs. nu ar trebui să aibă nici o suspiciune sau confuzie cu privire la management în nici un fel. Dacă există o lipsă de încredere sau suspiciune de părtinire, ei vor pierde probabil interesul pentru munca lor și se simt inconfortabil de comunicarea ideilor lor.
  • Imagine intitulată Angajați angajați Pasul 7
    2. Țineți unul pe o singură întâlnire pentru a discuta așteptările dvs. Într-o organizație dinamică, angajații trebuie să rămână în plus față de responsabilitățile zilnice. Dar angajații dvs. pot să funcționeze doar atunci când știu și înțeleg rolul lor în viziunea generală a companiei.
  • Unul la o singură întâlnire va permite, de asemenea, angajaților dvs. să știe dacă efectuează mai sus sau sub așteptările dvs. În caz contrar, angajații dvs. nu vor fi conștienți că ar putea fi nevoie să ajusteze comportamentul acestora. Păstrați aceste întâlniri deschise și primite și veți fi clare despre așteptările dvs.
  • Cel de la o întâlnire este o modalitate de a aduce și la suprafață orice provocări pe care angajatul le-ar putea confrunta care îi împiedică capacitatea de a efectua sarcini zilnice. Aceste întâlniri ar trebui să fie frecvente și să se concentreze asupra obiectivelor biweekly sau lunar.
  • Imagine intitulată Angajați Angajați Pasul 8
    3. Specificați exact ceea ce este necesar pentru un angajat într-un grup sau un proiect. Atribuiți sarcini specifice fiecărui angajat, dar asigurați-vă că sarcina se încadrează în setul de competențe al angajatului și de descrierea postului.
  • În calitate de manager, pur și simplu atribuirea sarcinilor angajaților dvs. nu este suficientă - angajații dvs. ar trebui să înțeleagă exact ceea ce trebuie să facă și să aibă instrumentele și formarea necesare, astfel încât acestea să fie implicate într-o sarcină, mai degrabă decât să o facă doar de dragul verificării mai multă sarcină de pe lista lor.
  • De exemplu, depunerea pentru impozite sună ca o sarcină simplă. De fapt, această sarcină aparent simplă implică colectarea de date din partea fiecărui departament din companie, consolidând conturile și apoi să le pregătiți conform unui format - devine clar că mai multe persoane și seturi de competențe sunt implicate în completarea acestei sarcini.
  • Metoda 3 din 5:
    Partea 3: Setarea obiectivelor și furnizarea de feedback
    1. Imagine intitulată Angajați Angajați Pasul 9
    1. Stabiliți obiective clare și realiste. Un obiectiv care nu este realist sau prea larg sau vag va avea un efect demotivant asupra angajaților dvs. Vrei ca angajații tăi să ajungă la sfârșitul zilei de lucru să se simtă ca și cum ar fi îndeplinit obiective mici, în loc să se simtă ca și cum nu vor atinge niciodată un scop mai mare, mai intimidant.
    • De exemplu, fiind unul dintre primii zece distribuitori pe o piață cu sute de concurenți este un scop nerealist pentru o afacere mică, în creștere. Ar putea fi mai eficient să ne concentrăm pe îmbunătățirea vânzărilor trimestriale ale companiei sau de îmbunătățire a listei distribuitorului companiei pentru anul.
  • Imagine intitulată Angajați angajați Pasul 10
    2. Au o misiune pe termen lung în loc și traduceți-o în obiective mici. Aceste "obiective mici" pot fi ținte lunare sau trimestriale. Legați în mod clar aceste obiective la o misiune pe termen lung. Angajații vor fi foarte angajați, știind că eforturile lor contribuie în mod direct la misiunea companiei.
  • Imagine intitulată Angajați angajați Pasul 11
    3. Configurați evaluări periodice de performanță. Acest lucru va permite angajaților dvs. să obțină feedback direct de la management cu privire la cât de aproape sau de departe sunt de a-și atinge obiectivele. Anulați timpul pentru a le spune angajaților ce fac dreptate și unde trebuie să se îmbunătățească.
  • Nimic nu angajează un angajat cum ar fi perspectiva unei majorări sau aprecieri într-o revizuire viitoare, astfel încât să utilizați aceste sesiuni pentru a motiva angajatul să muncească mai mult. Revizuirea poate acționa ca un "sistem de recompensare programată. Puteți observa chiar angajații să devină mai grave și dedicate muncii lor mai aproape de revizuirea timpului.
  • Când managerii oferă feedback consistent, angajații simt că managerii lor îi susțin. Prin construirea unei relații de încredere și deschidere, angajații se vor simți liberi să discute chiar și greșelile lor mici și rare pentru ei, astfel încât acestea să nu se transforme mai târziu la probleme mai mari.
  • Încurajați creșterea și dezvoltarea prin furnizarea de sugestii sau dacă angajații dvs. vor veni cu soluții pentru a-și rezolva problemele actuale în timpul sau după evaluarea performanței lor.
  • Metoda 4 din 5:
    Partea 4: Sprijinirea angajaților
    1. Imagine intitulată Angajați angajați Pasul 12
    1. Spuneți-vă când angajatul dvs. face ceva corect. Acest lucru va ajuta angajatul dvs. să se simtă ca fiind apreciat și succesul lor este recunoscut personal de către un manager.
    • Un e-mail rapid, un mesaj text sau o vizită la biroul unui angajat sau cubicle pentru o mulțumire de mulțumire poate face minuni pentru a le energiza.
  • Imagine intitulată Angajați angajați Pasul 13
    2. Sărbători câștiguri mici și victorii. Chiar dacă obiectivele de vânzări nu sunt îndeplinite din cauza unor obiective sau aspecte nerealiste care au ieșit din controlul angajaților dvs., arată aprecierea pentru victorii mici. Acest lucru va reaminti angajaților că eforturile lor nu merg neobservate și le împiedică să se simtă demoralizate sau apreciate.
  • Imagine intitulată Angajați angajați Pasul 14
    3. Recunoașteți și recompensați un angajat care merge în plus. Când un angajat face o muncă medie, urmați rutina medie. Dar când un angajat merge extra mile, asigurați-vă că recunoașteți și recompensați-i.
  • Recompensa angajații care și-au atins obiectivele pentru unul, doi sau chiar cinci ani. Apreciază accentul pe termen lung asupra strategiei de afaceri, precum și asupra contribuției lor în curs la îndeplinirea obiectivelor zilnice. Acest lucru va recompensa angajații pentru păstrarea ochilor asupra viziunii generale a companiei, în timp ce gestionează încă sarcinile zilnice.
  • Imagine intitulată Angajați Angajați Pasul 15
    4. Oferi angajaților dvs. instrumentele necesare pentru a-și face treaba în mod corespunzător. Indiferent dacă este potrivit să se configureze pentru stația lor de lucru sau pentru îndrumarea despre cum să finalizați o sarcină, doriți ca angajații dvs. să se simtă ca fiind înființați pentru succes, nu de eșec.
  • Imagine intitulată Angajați angajați Pasul 16
    5. Țineți sesiuni de instruire pentru noi angajați și / sau angajați actuali. Angajații dvs. pot să nu dispună abilitățile sau cunoștințele pentru a-și îndeplini sarcinile atribuite, mai ales dacă sunt noi la locul de muncă sau nu sunt familiarizați cu munca. Frica de a fi în imposibilitatea de a înțelege în mod corespunzător o problemă poate duce la dezangajare și o lipsă de motivație, deci abordează această teamă de formare.
  • Aceste sesiuni ar trebui să conecteze diferitele operațiuni ale afacerii la abilități specifice care trebuie învățate. Uneori nu este abilitățile la fel de mult ca și direcția și instrucțiunea care contează.
  • De exemplu, pur și simplu instruirea unui contabil pentru a gestiona depunerea fiscală nu este suficientă. Ei trebuie să fie instruiți cu privire la modul în care să aplice în mod specific abilitățile într-o anumită situație sau procedură.
  • Imagine intitulată Angajați Angajați Pasul 17
    6. Oferiți oportunități competitive pentru angajați să învețe și să-și îmbunătățească abilitățile. De exemplu, puteți crea un program în care cel mai eficient angajat va fi trimis în străinătate pentru formarea cu concediu plătit. Acest lucru va încuraja fiecare angajat să muncească din greu și să-și îmbunătățească abilitățile existente.
  • Imagine intitulată Angajați Angajați Pasul 18
    7. Creați programe de recompensă pentru a vă trimite pe alții să lucreze pentru compania dvs. În calitate de angajator, trebuie să încurajați advocacy angajaților, deoarece acest lucru vă oferă șansa de a vedea cât de eficient angajații dvs. se ocupă de clienți. Ia măsuri pentru a stimula advocacy, deoarece va transforma angajații în ambasadori pentru afacerea dvs.
  • Angajații care frecventează evenimente de rețea sau întâlniri externe, industriale pe o bază frecventă sunt cei mai buni avocați și ambasadori de brand pentru compania dvs. Ei vor răspândi bunăvoința și loialitatea față de compania dvs. și vă vor ajuta să vă extindeți marca.
  • Imagine intitulată Angajați angajați Pasul 19
    8. Configurați un program de implicare a voluntarului sau al comunității. În prezent, tinerii angajați din forța de muncă sunt interesați de modul în care organizația contribuie la ridicarea societății. Ele sunt mai puțin preocupate de performanța financiară a companiei comparativ cu acționarii companiei. În schimb, ei vor să știe cum influențează compania în jurul lor.
  • Obținerea companiei implicate în comunitate într-un mod pozitiv va ajuta angajații dvs. să rămână angajați în munca lor de zi cu zi și cu mandatul companiei în general.
  • Metoda 5 din 5:
    Partea 5: Crearea unui mediu de lucru social
    1. Imagine intitulată Angajați Angajați Pasul 20
    1. Organizați evenimente de birou, obțineți împreună și petreceri. Deținerea evenimentelor din birou vor permite angajaților să discute despre munca lor unul cu celălalt, să cunoască alți angajați în diferite departamente și să-și schimbe opiniile și perspectivele pe rolurile lor.
    • Un studiu a arătat că relațiile la locul de muncă joacă un rol crucial în fericirea angajatului - chiar mai mult decât relațiile angajatului / sefului. De asemenea, stima de sine individuală va fi stimulată atunci când angajații aud despre ei înșiși într-o lumină prietenoasă și pozitivă de la colegii și colegii lor.
    • Rețineți că mulți angajați sunt mai receptivi la evenimentele sociale inițiate de colegii lor, mai degrabă decât de conducere.
  • Imagine intitulată Angajați Angajați Pasul 21
    2. Promovați carpool de birou și prânzuri săptămânale de birou. Acest lucru va încuraja legăturile încrucișate printre angajații dvs. și va permite să se cunoască reciproc în afara cadrului de birouri.
  • Imagine intitulată Angajați Angajați Pasul 22
    3. Începeți fiecare întâlnire cu conversație informală sau discuții mici. Câteva minute de întâlnire, poate la început, pot fi dedicate conversațiilor ușoare sau ascultând experiența personală a cuiva. Acest lucru vă va ajuta angajații să aștepte cu nerăbdare întâlnirile și stați angajat.
  • Imagine intitulată Angajați angajați Pasul 23
    4. Păstrați biroul curat și bine întreținut. Uneori, probleme mici, cum ar fi întreținerea de rutină a zonelor comune sau chiar descoperirea mașinii de cafea, pot duce la distragerea de la accentul principal și de munca angajaților dvs. Să abordeze aceste probleme mai mici și să promoveze buna funcționare a Oficiului pentru a limita distragerile angajatului dvs. și pentru a se asigura că lucrează într-un spațiu bine păstrat, bine, și angajat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar