Cum să câștigi abilitățile de management

Pentru a fi un manager, trebuie să vă asumați o multitudine de responsabilități, inclusiv planificarea, organizarea, conducerea, supravegherea și executarea sarcinilor. În plus, trebuie să integrați abilitățile și cooperarea celor responsabili pentru gestionarea în îndeplinirea tuturor responsabilităților dvs. Este posibil să înveți cum să fii un manager eficient într-o varietate de moduri. Urmați acești pași pentru a obține abilități de management.

Pași

  1. Imagine intitulată Abilități de gestionare a câștigului Pasul 1
1. Familiarizați-vă cu caracteristicile unui bun manager. Pentru a fi un manager, va trebui să dezvoltați fiecare dintre aceste domenii:
  • Abilități eficiente de comunicare implică exprimarea punctelor dvs. într-un mod pe care alții îl pot înțelege, precum și ascultarea altora într-un mod care vă permite o înțelegere optimă a ceea ce se spune.
  • O aptitudine pentru căutarea și recunoașterea adevărului este o parte necesară a bunelor abilități de management. Acest lucru se datorează faptului că managerii sunt într-o poziție de putere și este vorba doar de faptul că cei care lucrează sub dvs. pot uneori să vă spun doar ceea ce doriți să auziți.
  • Empatia este necesară pentru a înțelege pe cei pe care îi gestionați, precum și clienții dvs.
  • Pentru a fi un manager, trebuie să știți cum să utilizați convingerea pentru a afecta rezultatele atât la locul de muncă, cât și pe piața de consum.
  • Leadershipul este aproape sinonim cu managementul și este o parte integrantă a oricărui program de formare a managementului. Pentru a fi un manager, trebuie să puteți îndruma pe alții într-un mod care aduce cele mai bune rezultate. De asemenea, trebuie să puteți absorbi stresul într-un mod de a proteja angajații din responsabilități care nu sunt ale lor, astfel încât să le puteți arăta, prin exemplu, cum să gestioneze sarcinile.
  • Managerii trebuie să fie capabili să rezolve problemele într-un mod care să aibă un impact cel mai puțin negativ asupra colegilor și clienților și trebuie să poată accepta responsabilitatea pentru orice probleme care apar, fără să devină sau să transfere vina altora.
  • Înțelegeți că există o diferență între gestionarea oamenilor și gestionarea unui proiect și că sunteți responsabil pentru a face ambele.
  • Abilitățile organizaționale și administrative vă permit să dezvoltați bugete, să urmăriți salarizarea, să monitorizați performanța angajaților, să dezvoltați strategii de afaceri Andmuch More.
  • Imagine intitulată Abilități de management al câștigului Pasul 2
    2. Citiți cărți despre management. Mergeți la bibliotecă sau căutați pe Internet, pentru a găsi texte care vă pot ghida despre principiile și aplicațiile abilităților de management.
  • Imagine intitulată Abilități de management al câștigului Pasul 3
    3. Găsiți un mentor. Dezvoltați o relație cu un manager pe care îl respectați și aspirați să fiți ca și să cereți sfaturi și îndrumări. Puteți chiar să optați să plasați un anunț în secțiunea Anunțuri locale sau pe Internet pentru a recruta un mentor care vă poate oferi instruire personalizată de management.
  • Imagine intitulată Abilități de gestionare a câștigului Pasul 4
    4. Voluntar să stai în calitate de manager de proiect la locul de muncă curent. Gestionarea unui proiect specific, spre deosebire de trecerea într-o poziție permanentă de supraveghere, este o modalitate excelentă de a obține abilități de management, menținând în același timp o plasă de siguranță în timpul procesului.
  • Imagine intitulată Abilități de gestionare a câștigului Pasul 5
    5. Luați seminarii de instruire de management. O căutare online a seminariilor de management va returna o multitudine de seminarii de instruire în stilul de management în stil web.
  • Imagine intitulată Abilități de gestionare a câștigului Pasul 6
    6. Frecventați la școală pentru a învăța cum să fiți manager. Puteți să urmăriți un asociații, licenți sau masterat în managementul afacerilor de la orice colegiu sau universitate care oferă un astfel de program.
  • sfaturi

    Site-ul Asociației Americane de Management (AMA) oferă o gamă largă de informații gratuite pentru a completa și a vă ajuta să vă ghideze formarea de management.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar