Cum să răspundeți "care sunt punctele dvs. De vedere" într-un interviu

"Care sunt punctele tale forte?"Este o întrebare care este frecventă frecvent în interviuri, deoarece angajatorii doresc să știe cum puteți contribui la succesul companiei lor. Puteți fi pregătiți să răspundeți la această întrebare sincer și cu încredere, petrecând ceva timp înainte de interviul evaluând punctele forte și compararea acestora cu dorințele companiei. Cuplate cu cunoașterea a ceea ce să nu spuneți, veți putea da un răspuns puternic și veți avea o impresie bună.

Pași

Partea 1 din 3:
Identificarea punctelor forte
  1. Imaginea intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 3
1. Identificați abilitățile bune de comunicare pe care le aveți. Unii oameni sunt buni la abilitățile de comunicare verbală, în timp ce altele sunt mai bune la comunicarea scrisă.Alegeți ce tip sunteți mai confortabil cu la locul de muncă, astfel încât să puteți fi specific în răspunsul dvs.
  • Fiți și mai aprofundați prin detalierea lucrurilor ca dacă sunteți buni să fiți convingători și / sau un negociator bun sau dacă sunteți deosebit de confortabil vorbind în public.
  • 2. Recunoașteți căile pe care le-ați putea fi considerate de încredere. Toți angajatorii ca angajații să fie de încredere, dar gândiți-vă cum demonstrați această calitate la locul de muncă. Dacă ați avut întotdeauna o participare bună și apăsați întotdeauna la timp, specificați acest lucru. Dacă pentru tine de încredere înseamnă că sunteți foarte motivați sau orientați spre detalii și rareori faceți greșeli - care contează și asta.
  • Cu cât este mai specific și mai beton puteți fi în răspunsul dvs., cu atât va fi mai impresionat intervievatorul dvs.
  • 3. Figurați ce vă face un bun jucător de echipă. Chiar dacă slujba dvs. vă cere în primul rând să lucrați singur, este posibil să existe vremuri pe care trebuie să le puteți lucra cu ceilalți - poate șeful dvs. Chiar dacă nu vă place în mod deosebit aceste vremuri, este mai bine să fii pregătit cu un răspuns care reflectă capacitatea ta de a face acest lucru.
  • Poate că sunteți bun la motivarea altora sau la manipularea unor oameni dificili. Aceste calități demonstrează încă modul în care puteți contribui la locul de muncă, ajutându-vă pe alții.
  • Imaginea intitulată ia măsuri pentru combaterea traficului de ființe umane Pasul 7
    4. Analizați punctele forte personale. Unele puncte forte pot veni imediat. Dacă vă blocați, gândiți-vă la educația sau formarea, abilitățile și experiențele de lucru din trecut. Întrebați-vă întrebări cum ar fi: Ce ți-a plăcut? La ce ai fost bun la? Ce ați primit cea mai mare laudă?
  • Uneori există puncte forte personale pe care le puteți poseda, care nu par relevante pentru o poziție profesională, ci le adăugați în lista dvs. oricum. De exemplu, în timp ce este un părinte de ședere la domiciliu poate părea că ar fi off-punerea angajatorilor, experiența se poate împrumuta bine pentru pozițiile care lucrează cu copii sau în îngrijire.
  • Imaginea intitulată Începeți un jurnal de recunoștință Pasul 6
    5. Re-vizitați calificările menționate în postarea postului. Comparați aceste calificări la punctele forte pe care le-ați identificat despre dvs. Dacă oricare dintre punctele forte pe care le-ați enumerat despre dvs. se potrivesc cu calificările solicitate de companie, planificați cu siguranță să menționați pe cei din interviu. Dar pentru moment, continuați să lucrați prin întreaga listă pentru a găsi alte puncte forte potențiale.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătiți-vă răspunsurile
    1. Imagine intitulată Învățăm despre istoria americană africană Pasul 8
    1. Adăugați exemple pentru fiecare forță pe care ați scris-o pe lista dvs. Intervievatorul și potențialul angajator vor dori să audă mai mult decât doar: "Sunt bun la vânzări."Întreabă-te, cât de așa? Gândiți-vă de câteva ori în viața voastră când ați demonstrat fiecare dintre punctele forte și le scrieți jos.
    • Acest lucru vă va ajuta să fiți pregătiți cu un răspuns bun și solid.
    • Ai putea spune ceva de genul: Sunt un vânzător calificat cu peste 10 ani de experiență în domeniu. Am depășit obiectivele mele de vânzări în fiecare trimestru și am câștigat un bonus bazat pe performanța mea în fiecare an de când am început cu angajatorul meu actual."
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți memoria Pasul 12
    2. Analizați cum se aliniază punctele forte la nevoile companiei. În timp ce toate punctele forte sunt ceva de mândru, nu toți se îndreaptă către anumite poziții. Gândiți-vă la companie și / sau la poziția pe care o aplicați și pe care punctele forte ar fi utile - sau necesare - să aibă succes.
  • Dacă solicitați o poziție contabilă, probabil că nu trebuie să menționați că sunteți un jucător de echipă sau sunteți bun la scriere. În schimb, spuneți-le despre experiența dvs. de evidență, atenția la detalii și utilizarea de 10-cheie.
  • Dacă solicitați o poziție care lucrează cu copii, concentrați-vă asupra punctelor forte cum ar fi creativitatea, empaticii și entuziasmatică.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un handicap Pasul 1
    3. Alegeți 3 puncte forte pe care le aveți relevante pentru această poziție. Alegeți o forță pe care vă veți concentra în primul rând. Această forță ar trebui să se alinieze în mod clar cu dorințele companiei sau ale calificărilor pentru poziție. Fiți pregătiți cu încă 2 puncte forte în cazul în care intervievatorul cere mai mult.
  • De exemplu, dacă solicitați o poziție didactică, adaptabilitatea ar fi o putere bună de menționat. Educația și curriculum-ul este întotdeauna în schimbare - elevii au personalități diferite, stiluri de învățare și nevoi, iar școlile variază foarte mult în ceea ce privește procedurile și programele. A fi capabil să se adapteze este imens în acest domeniu. Alte puncte forte ar putea fi bune managemente de timp sau abilități de rezolvare a problemelor și răbdarea.
  • Dacă vă simțiți confortabil cu el, luați răspunsul dvs. cu 1 pas mai departe decât listați rezistența și dați un exemplu. Spuneți o scurtă (dar minunată) poveste dacă aveți una.
  • Imagine intitulată Întrebări de interviu Pasul 13
    4. Pregătiți-vă să răspundeți la o întrebare ulterioară despre slăbiciunile dvs. "Care sunt slăbiciunile tale?" poate fi o întrebare dificilă, de asemenea. Nu este ușor să vorbim despre lucrurile pe care ni le place despre noi înșine. Dar gândindu-se la această întrebare și a fi pregătit cu un răspuns cinstit, grijuliu, va face o impresie bună asupra intervievatorului.
  • Alegeți un răspuns care nu vă va descalifica automat din poziție. De exemplu, probabil că nu doriți să spuneți că sunteți timid dacă solicitați o poziție de service pentru clienți.
  • Este inteligent să alegi slăbiciuni pe care le lucrați în mod activ la îmbunătățirea. De exemplu, dacă sunteți de obicei neorganizat, dar ați investit într-un planificator de zi și o aplicație Calendar pentru telefonul dvs. pentru a vă ajuta să vă organizați, menționați-o.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând greșelile comune
    1. Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 7
    1. Rămâi concentrat pentru a-ți demonstra onestitatea. Poate fi tentant să continuați și să listați toate lucrurile pe care le aveți bune - dar nu. Această întrebare nu este o oportunitate pentru a vă lăuda despre dvs. Nu te rog, nu te lăuda, și nu exagera.
    • Rambling vă poate face să parcă nervos și nepregătit, bragingul va fi în afara punerii, iar un intervievator va fi capabil să spună dacă exagerați sau doar făcând lucrurile să încercați și să aterizați slujba.
    • Ansambluri de ambarcațiuni care sunt concise, relevante și reflectă cu exactitate calificările dvs. pentru poziția.
    • Acesta este locul în care lista pe care ați făcut-o va veni la îndemână pentru a vă ajuta să vă concentrați.
  • Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 8
    2. Evitați să fiți prea modest. Mulți oameni se încadrează accidental în capcana de a fi prea umili atunci când vorbește despre punctele lor forte. Acestea nu se simt confortabile discutarea a ceea ce sunt bune sau încearcă prea mult pentru a evita sunetul arogant. Soldul drept este undeva între urmărea sa sunet confortabil și încrezător.
  • Nu spune: "Probabil că cel mai talentul solicitant pe care îl veți întâlni. Toată lumea spune că sunt extrem de inteligentă, de muncă grea și un comunicator fabulos."
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "Am o etică de lucru extrem de puternică. Când lucrez la un proiect, nu vreau doar să îndeplinesc termenele limită, vreau să completez proiectul cu mult înainte de program. Mă mândresc să fiu în timp util și eficient."
  • Utilizați lista pe care ați făcut-o pentru a vă ajuta să fiți pregătiți să răspundeți fără a se vedea inconfortabil sau modest.
  • Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 3
    3. Fi direct pentru a arăta că sunteți pregătiți. Nu enumerați o grămadă de puncte forte care sunt prea vagi sau nu sunt relevante pentru această poziție. "Abilități bune de comunicare" nu le va tăia. Detaliu Ce fel de comunicare, în mod specific, ești bun la. De asemenea, în timp ce ceva de genul "a fi punctual" este o calitate dorită de a avea, într-adevăr nu ar fi considerată o forță, deoarece este de obicei o așteptare a tuturor angajaților în toate pozițiile.
  • O declarație directă ar putea să sune ceva, "am abilități de scriere extrem de puternice. După ce a lucrat ca editor de copiere timp de 5 ani, am o atenție deosebită la detalii când vine vorba de scrisul meu. De asemenea, am scris pentru o varietate de publicații, așa că știu cum să-mi modelez stilul de scriere pentru a se potrivi cu sarcina și publicul."
  • Din nou, referindu-vă la lista dvs. va fi un ajutor imens în demonstrarea faptului că sunteți pregătit.
  • Eșantion de răspunsuri și lucruri de spus

    Răspunsuri la întrebarea Care sunt punctele dvs. forte

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Lucruri de evitat atunci când răspundeți la întrebare care sunt punctele dvs. forte

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Nu există nici un singur răspuns cu o singură dimensiune - toate răspunsurile la această întrebare. Dar petrecând ceva timp, imaginându-vă propriile forțe și compararea acestora cu nevoile companiei vă va ajuta să fiți încrezători și pregătiți când apare întrebarea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar