Cum de a dezvolta o forță de muncă eficientă

În calitate de angajator sau proprietar de afaceri, sunteți preocupat de rezultate: realizarea unui profit, creșterea rentabilității investiției (ROI) și extinderea rezistenței mărcii dvs. Dar cel mai mare avantaj al dvs. în atingerea acestor goluri nu este produsul dvs. sau planul dvs. de afaceri: este forța dvs. de muncă. Forța dvs. de muncă este formată din angajații companiei dvs .: de la lucrătorii la nivel de intrare la administratori și directori de nivel superior. Gândirea la modalități creative de a vă îngriji forța de muncă vă poate ajuta afacerea să prospere financiar și social.

Pași

Partea 1 din 3:
Recrutarea și angajarea unei forțe de muncă puternice
  1. Imagine intitulată Rebrand Pasul 1
1. Identificați slăbiciunile afacerii dvs. Indiferent dacă aveți doar un singur angajat sau o forță de muncă de sute, luați în considerare ceea ce ar putea fi punctele slabe ale afacerii dvs. Liderii de afaceri cu adevărat angajați sunt cinstiți cu privire la defectele companiei lor și să ia măsuri pentru a le aborda, spre deosebire de ignorarea sau minimizarea complexității problemelor lor.
  • Efectuați o analiză SWOT pentru a răspunde sincerărilor companiei dvs. SWOT reprezintă forțele, punctele slabe, oportunitățile și amenințările. Poate că compania dvs. a excelat în vânzări anul trecut, dar a pierdut un număr de angajați la o firmă concurentă. Poate că ați avut ocazia de a colabora cu un brand renumit la nivel național, dar ați pierdut parteneriatul din cauza presiunii acționarilor.
  • Vizualizați angajarea și recrutarea ca o oportunitate de a aborda unele dintre provocările dvs., spre deosebire de a umple pur și simplu o nevoie. Identificați obiectivele pe care le aveți ca o companie și uitați-vă la angajații dvs. ca actori interesați în succesul companiei dvs.
  • Imagine intitulată Rebrand Pasul 2
    2. Decideți când veți angaja noi talente. Calendarul de recrutare ar putea părea neimportant, dar poate avea un impact important asupra afacerii dvs. Majoritatea angajatorilor închiriază în timpul unei revolte din economie, dar cercetările au arătat că angajarea în timpul unei recesiuni - o practică numită angajare contra-ciclică - vă poate ajuta și afacerea dvs.
  • Deși s-ar putea să fiți cel mai preocupat de minimizarea costurilor în timpul unei recesiuni, această perioadă poate produce solicitanți de înaltă calificare care vor fi o investiție excelentă pentru compania dvs. pe termen lung.
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă la UPS Pasul 4
    3. Craft un anunț de muncă convingător. Atragerea talentului cu înaltă calificare va necesita un efort din partea dvs., mai ales dacă compania dvs. este mai mică și nu este cunoscută ca și concurenții dvs. Anunțul dvs. de muncă ar trebui să fie o reflectare mai largă a valorilor companiei dvs. și a culturii mai largi.
  • Cârlig cititorul la început. De ce este compania dvs. un loc minunat pentru a lucra? Care sunt valorile dvs. de bază și în ce mod vă prețuiți angajații? Puteți acoperi acest lucru rapid, în doar una sau două propoziții. Conduce cu aceasta în postarea dvs.
  • Definiți în mod clar cerințele locului de muncă. Ce fel de muncă face această persoană? Vor lucra într-o singură echipă sau vor lucra cu o varietate de departamente în afaceri? Vor scrie rapoarte, gestionarea proiectelor, analizarea datelor etc.? Vor trebui să călătorească?
  • Revizuiți și actualizați descrierea postului. Dacă ați angajat anterior pentru această poziție, acesta poate fi tentant să conectați aceeași descriere pe care ați folosit-o de ani de zile pe site-ul dvs. sau pe un motor de căutare de locuri de muncă. Dar ia timp să o actualizezi. Descrierea postului reflectă starea actuală a companiei dvs? Ați crescut de când ați scris inițial acest lucru? Au cerințele locului de muncă schimbate cu tehnologiile emergente sau o altă piață țintă a clienților?
  • Imaginea intitulată Obțineți o slujbă bancă Pasul 9
    4. Răspândirea conștientizării cu privire la oportunitățile dvs. de angajare. Postarea anunțului de locuri de muncă pe site-uri de motor populare, cum ar fi Monster, Glassdoor, într-adevăr (sau oportunități și idealist dacă sunteți non-profit) ar putea fi un loc evident pentru a începe, dar ar trebui să luați în considerare și dacă aveți deja candidați potențiali. Are cineva și-a exprimat interesul față de afacerea dvs. sau profesia când nu ați angajat?
  • Privind la CV-uri pe care le-ai avut deja în fișier ar putea fi de ajutor pentru că nu va trebui să treci prin sute de CV-uri pe care le vei primi atunci când postați jobul public.
  • Dacă aparțineți unei asociații comerciale sau a altor organizații profesionale, faceți publicitate și la locul de muncă. Lăsați rețeaua dvs. de colegi la alte companii să știe că căutați un nou talent.
  • Adresați-vă angajaților dvs. dacă știu despre prieteni sau membri ai familiei care ar putea fi interesați de slujbă.
  • Image denumită deveni un consultant de marketing Pasul 4
    5. Efectuați interviuri eficiente. Poate fi dificil să obțineți o viziune cu adevărat detaliată a unui candidat pe parcursul unui interviu. Dar trebuie să vă pregătiți pentru interviu, astfel încât să îl puteți folosi în cel mai înalt potențial.
  • Examinați materialele candidatului (CV-ul, scrisoarea de intenție, eșantionul de scriere, portofoliul, dacă este cazul) înainte de interviu. Puteți avea apoi un sentiment de modul în care vă veți structura întrebările și ce domenii ale experienței candidatului doriți să discutați mai departe.
  • Puneți întrebări pentru a obține un sentiment al personalității candidatului. Cum au manipulat situațiile stresante? La ce realizări sunt mândri? Cum au rezolvat probleme complexe în trecut?
  • Nu puneți întrebări cu privire la vârsta sau situația personală a candidatului (i.E. Dacă sunt căsătoriți sau dacă au copii). Aceste întrebări sunt ilegale de întrebat.
  • Dacă puteți, încercați să conduceți alți evaluatori interviul cu dvs., astfel încât să puteți obține opiniile colegului dvs. în plus față de dvs.
  • S-ar putea să luați în considerare, de asemenea, să faceți interviuri de pre-ecran prin telefon sau prin Skype pentru a obține un sentiment al candidatului înainte de a le aduce în biroul dvs. pentru un interviu secundar.
  • Imagine intitulată Obțineți o slujbă bancă Pasul 8
    6. Să comunice în mod clar povestea companiei dvs. La fiecare punct al procesului de recrutare și angajare, asigurați-vă că ați exprimat în mod clar valorile și obiectivele companiei dvs. Definiți ceea ce stați și ce fel de cultură creați pentru angajații dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Angajarea cu forța de muncă
    1. Imagine intitulată Gestionarea unui restaurant Pasul 3
    1. Construiți încrederea cu angajații dvs. Cea mai eficientă metodă de a face acest lucru este de a comunica în mod clar cu angajații dvs. în loc să rețină informații importante de la acestea.
    • Explicați deciziile pe care le faceți cu angajații dvs. și includeți contribuția lor. Dacă luați compania într-o nouă direcție sau urmăriți o altă afacere, discutați acest lucru cu ei și asigurați-vă că știu de ce. Acest lucru va spori propria investiție în companie.
  • Imagine intitulată Gestionarea unui restaurant Pasul 1
    2. Mentator angajații dvs. Programele de mentorat pot avea beneficii semnificative pentru angajați, de la promovarea reținerii la creșterea productivității. Stabilirea unui program de mentorat între angajații de rang înalt și angajații mai noi va ajuta angajații dvs. să se simtă conectați la obiectivele și valorile mai largi ale companiei.
  • În plus față de furnizarea de orientări și sfaturi, mentorii pot contribui la menținerea responsabilă a anumitor obiective sau pentru completarea diferitelor proiecte.
  • Imagine intitulată Gestionarea unui restaurant Pasul 13
    3. Evaluați-vă angajații. Stabiliți o metodă de măsurare a performanței angajaților, astfel încât să puteți face continuu modificările în personal, instruire, resurse sau structura proiectului. Rețineți că dezvoltarea unei forțe de muncă este întotdeauna un lucru în curs de lucru.
  • Faceți-vă așteptările clare. Dacă aveți nevoie ca angajații dvs. să ajungă la o anumită cotă de vânzări sau să câștige un număr minim de granturi, atunci faceți acest lucru foarte clar pentru ei la începutul angajării lor.
  • Pregătiți-vă angajații pentru revizuiri de performanță. Nu primiți aceste recenzii despre angajați din albastru. În schimb, ar trebui să aveți o dată permanentă (să spuneți, de două ori pe an, una în martie și cealaltă în octombrie), astfel încât angajații dvs. vor avea timp să se pregătească. Menținerea acestor forme de comunicare internă vă va ajuta angajații să contribuie la cea mai bună lucrare a companiei dvs.
  • Să comunice în mod clar cu angajații dvs. atunci când nu îndeplinesc așteptările sau când s-ar putea îmbunătăți.
  • Partea 3 din 3:
    Susținerea forței de muncă
    1. Imaginea intitulată deveni un investitor de valoare Pasul 4
    1. Protejați-vă forța de muncă de la potențialele crize. În timp ce probabil că aveți o viziune clară pentru creșterea companiei dvs., ar trebui să anticipați potențialele capcane sau obstacole. Anticipați modalitățile de restructurare a departamentelor sau puteți îmbina diferite roluri în cazul unei pierderi semnificative a profitului.
  • Imaginea intitulată Rulați un pas de afaceri de succes 17
    2. Valoare învățarea continuă. Angajații dvs. vor primi mai mult de la munca lor atunci când au libertatea de a învăța mai multe și de a dobândi noi abilități. Formarea suplimentară ar trebui poziționată ca mijloc de a vă contesta angajații și de a avea încredere în acestea cu mai multe responsabilități și un set de cunoștințe mai largi.
  • Încurajați angajații dvs. să participe la conferințe, seminarii și chiar să ia cursuri suplimentare sau să urmărească o diplomă mai mare în domeniul lor.
  • Image denumită Fii un bun lider de echipă Pasul 12
    3. Încurajați un mediu social. Angajații sunt mult mai probabil să prospere în medii în care simt o legătură personală cu colegii și administratorii lor. În timp ce nu trebuie să fiți prieteni apropiați cu angajații dvs., ar trebui să promovați un mediu în care angajații dvs. se simt confortabil în jurul celuilalt.
  • În plus față de petrecerile de vacanță standard, luați în considerare faptul că aveți mai multe ore fericite informale, nopți de bowling sau excursii la locurile locale, cum ar fi muzee, teatre și evenimente sportive.
  • Imaginea intitulată Fii un lider bun de echipă Pasul 8
    4. Creați o cultură responsabilă din punct de vedere social. În timp ce primul dvs. concentrare este acela de a face un profit și la îndeplinirea așteptărilor acționarilor dvs., ar trebui să luați în considerare amprenta socială mai largă a companiei dvs. Evaluarea bunăstării sociale și a unui profit nu sunt obiective reciproc exclusive.
  • Luați în considerare participarea la programe de filantropie corporativă cu non-profituri locale sau fundații de zonă.
  • Stabiliți un program de voluntariat pentru angajați în care pot lua o zi în fiecare trimestru pentru a vă reprezenta compania la un non-profit local.
  • sfaturi

    Rețineți că poate dura mult timp pentru a schimba cultura companiei dvs. și pentru a îmbunătăți forța de muncă globală. Fiți răbdători și asigurați-vă că angajații dvs. știu că respectați și apreciați contribuțiile acestora.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar