Cum să vă apărați în timpul unui audit de imigrare

Dacă dețineți sau operați o afacere mică, primind notificarea de la u.S. Imigrația și aplicarea vamală (ICE) că formularele dvs. de imigrare sunt auditate pot fi o experiență stresantă - dar nu trebuie să fie. Deși încălcările pot avea ca rezultat amenzi rigidă, aceste sancțiuni rezultă dintr-o lipsă de cunoaștere a documentației necesare pentru toți angajații. Cea mai bună modalitate de a vă apăra în timpul unui audit de imigrare trebuie să fie proactivă și să fi stabilit politici în vigoare pentru a urma legea federală. Dovada unor astfel de politici combinate cu o evidență strictă a înregistrărilor pot învinge acuzația pe care ați ignorat în mod intenționat cerințele legale.

Pași

Partea 1 din 3:
Administratorii de formare
  1. Imagine intitulată Oprirea bunicilor Drepturi de vizitare Pasul 2
1. Să stabilească politici pentru crearea și reținerea I-9S. Având politici standard pentru manipularea I-9S și în urma acestor politici diminuează în mod constant riscul de a pierde documentele necesare.
  • Afacerea dvs. trebuie să păstreze un fișier I-9 pentru fiecare angajat angajat după 6 noiembrie 1986. Dacă terminați un angajat, trebuie să-i păstrați fișierul I-9 de la 3 ani de la data angajării sau la un an după terminare, oricare dintre acestea este mai lungă.
  • Fiecare închiriere nouă trebuie să completeze partea superioară a i-9 la data angajării. Secțiunea 2 ar trebui completată și documentele corespunzătoare verificate în termen de trei zile de la data angajării angajatului.
  • Nu este necesar în mod specific documentele de fotocopiere furnizate pentru a verifica autorizația de muncă a unui angajat. Cu toate acestea, dacă decideți să faceți fotocopiați aceste documente, ar trebui să se facă pentru fiecare angajat în mod consecvent.
  • Păstrați două fișiere separate, unul pentru angajații actuali și unul pentru angajații terminați. Acest lucru face ca procesul de curățare I-9S să poarte mai eficient.
  • Fișierele dvs. I-9 ar trebui să fie păstrate separat de celelalte fișiere de personal, astfel încât nu trebuie să vă petreceți timpul să le sortați atunci când efectuați audituri anuale de auto-audit sau dacă obțineți o notificare de inspecție din gheață.
  • Imaginea denumită devenind un pas oncolog 6
    2. Furnizați un manual scris. U.S. Serviciile de cetățenie și de imigrare (USCIS) publică un manual I-9, care explică formularele și modul de respectare a legii federale.
  • Puteți descărca manualul angajatorului I-9 la http: // USCIS.Gov / I-9-Central.
  • În plus față de manualul oferit de USCIS, trebuie să aveți o documentare scrisă a politicilor și procedurilor specifice ale companiei, inclusiv numele și informațiile de contact pentru administratorii responsabili de respectarea imigrației. Verificați informațiile din manualul dvs. și actualizați-l în mod regulat.
  • Imagine intitulată Stocuri comerciale Pasul 1
    3. Desemnează administratorii specifici pentru a finaliza I-9S. Permițând numai anumitor administratori să completeze I-9S-urile care au fost pe deplin instruiți vă pot ajuta să controlați procesul și să evitați erorile.
  • Asigurați-vă că administratorii dvs. au examinat manualul USCIS și formularul I-9 în sine. Ei ar trebui să fie capabili să recunoască angajații de erori comune fac în completarea formularelor astfel încât i-9-urile dvs. să fie corecte prima dată, mai degrabă decât să aștepte un audit pentru a identifica inexactități sau forme incomplete.
  • Dacă aveți un personal mic, puteți desemna un singur manager care să fie responsabil de I-9S, chiar dacă aveți mai mulți manageri care au puterea de a angaja noi angajați.
  • Administratorul responsabil de I-9S ar trebui să creeze mementouri atunci când angajați angajați cu autorizații temporare de lucru, astfel încât formularele lor pot fi actualizate atunci când aceste autorizații se schimbă sau expiră.
  • Imagine intitulată Deal cu rasismul Pasul 10
    4. Țineți sesiuni de instruire anual. Cursurile de formare și de perfecționare regulate pentru administratori oferă o apărare importantă în cazul în care discrepanțele sunt descoperite în timpul unui audit.
  • În mod ideal, ar trebui să programați sesiuni de instruire după ce vă completați auto-auditul anual, astfel încât să puteți informa administratorii adecvați cu privire la orice erori care au fost găsite.
  • Asigurați-vă că administratorii responsabili de I-9 au înțeles, de asemenea, prevederile antidiscriminare ale legii federale. Orice politici ar trebui să fie consecvente și nu trebuie să solicitați o documentație suplimentară sau diferită de la un angajat pur și simplu pentru că el sau ea are un nume de sunet străin.
  • Partea 2 din 3:
    Conducerea auditurilor de sine
    1. Imagine intitulată Recunoașterea compensării pentru Whiplash Pasul 36
    1. Luați în considerare contractarea cu o companie de audit extern. Un serviciu terță parte cu auditarea experienței I-9S poate găsi erori pe care cineva pe propriul dvs. personal ar fi dor de.
    • Folosirea unui auditor terță parte poate merge mult spre stabilirea că ați făcut un efort de bună credință pentru a respecta legea federală a imigrației.
    • Unele companii oferă avocați pentru apărarea auditului, precum și efectuarea de servicii de audit. Căutați online sau discutați cu alți proprietari de afaceri mici pentru a găsi un serviciu care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului afacerii dvs.
    • ICE include audituri anuale de sine ca parte a celor mai bune practici. În cazul în care o inspecție a gheții descoperă erori, dovezile auditurilor regulate oferă o apărare că sunteți serios cu privire la respectarea imigrației.
    • Dacă nu utilizați o companie de audit extern, ar trebui să aveți un angajat care nu este în mod normal implicat în procesul de angajare sau I-9 auditul dvs. I-9S.
  • Imaginea intitulată Obține o comandă de protecție de urgență Pasul 3
    2. Compila o listă a tuturor angajaților. Trebuie să aveți un I-9 pentru toți angajații actuali, precum și cei care au încetat în ultimii trei ani.
  • Poate doriți să creați o foaie de calcul cu lista dvs. de angajați, astfel încât să puteți urmări fiecare I-9 pe măsură ce efectuați auditul dvs. Faceți un rând pentru fiecare angajat care are nevoie de un I-9 și apoi să creeze coloane pentru un I-9 complet și precis, un I-9 care necesită corectare sau o lipsă I-9. Acest lucru vă permite să revizuiți întregul dvs. personal dintr-o privire.
  • Imaginea intitulată Calculează reținerea fiscală federală Pasul 9
    3. Adunați I-9S pentru toți angajații. Trageți toate formularele pe care le aveți și comparați-le cu lista de angajați pentru a vă asigura că nu aveți niciun lipsă I-9S.
  • De asemenea, trebuie să țineți cont de I-9S pentru angajații inactivi - oricine a fost concediat, dar este eligibil pentru restabilire, sau cei aflați în prezent în concediu de absență.
  • Pentru angajații terminați, verificați dacă trebuie să le păstrați. Dacă angajatul a fost angajat cu mai bine de trei ani în urmă, sau a fost terminat cu peste un an în urmă, puteți distruge că i-9 al angajatului.
  • Face o notă de toate I-9S vă curățați din înregistrările dvs. cu numele angajatului și data la care i-9 a fost curățată. Apoi a tăiat i-9.
  • Imagine intitulată Bugetul dvs. Pasul 7
    4. Evaluați fiecare I-9. Verificați cu atenție fiecare secțiune a fiecărui formular care utilizează liniile directoare stabilite în manualul I-9 publicat de USCIS.
  • Angajatul trebuie să completeze secțiunea 1 din I-9, oferind numele, adresa, numele de fată și data nașterii. Angajatul trebuie să furnizeze numărul său de securitate socială și să semneze sau să se adreseze formularul.
  • Dacă un formular nu este completat corect, trebuie să discutați imediat cu angajat despre corectarea erorii sau a deficienței.
  • Examinați informațiile despre formularul despre documentele furnizate de angajat. Dacă aceste documente au expirat sau trebuie să fie actualizate, cereți angajatului să furnizeze documentația curentă.
  • Asigurați-vă că documentele verificate au fost listate în mod corespunzător și că fotocopiile documentelor verificate sunt incluse în i-9 angajatului.
  • Face o notă privind lista sau foaia de calcul care este necesară re-verificarea documentelor angajatului. Când primiți și examinați documentele curente, actualizați-vă foaia de calcul cu data re-verificată.
  • Deși nu sunt necesare fotocopii ale documentelor, dacă sunt făcute fotocopii, acestea trebuie să fie citite și trebuie păstrate împreună cu forma I-9 la care se referă.
  • Imaginea intitulată Găsiți starea unei cereri de securitate socială Pasul 14
    5. Corectați orice erori. Mai degrabă decât pur și simplu, angajatul completează o nouă formă, trebuie să urmați procesele specifice stabilite de USCIS pentru a corecta o eronată I-9.
  • Este posibil ca unele forme să fie actualizate - de exemplu, dacă un angajat sa căsătorit și și-a schimbat numele de familie.
  • În majoritatea cazurilor, puteți corecta pur și simplu informațiile despre formularul original. Loviți informațiile inexacte și adăugați corecția. Apoi inițialți corectarea și scrieți data corecției.
  • Face o notă despre lista dvs. de corecție și data la care a fost făcută.
  • Dacă eroarea nu poate fi corectată cu ușurință, cum ar fi simpla lovire prin informațiile incorecte și scrierea informațiilor corecte deasupra acesteia, ar trebui să aveți angajatul complet al I-9. Atașați vechiul, incorect I-9 la noul, corect unul. Nu distrugeți sau aruncați vechiul I-9 și nu-i întoarceți pe cel nou.
  • Imaginea intitulată Găsiți starea unei cereri de securitate socială Pasul 11
    6. Lucrați cu angajații pentru a finaliza lipsa I-9S. Dacă un angajat actual nu a finalizat un I-9, solicită-i să completeze partea superioară a unui formular și să prezinte documentația corespunzătoare.
  • Dacă un angajat nu are un I-9 și creați unul pentru a acoperi deficiența, aveți grijă să nu faceți acest lucru. Mai degrabă, ar trebui să utilizați data la care sunt revizuite documentele justificative ale angajatului.
  • Rețineți crearea noului I-9 pe lista dvs. de angajați ca o acțiune corectivă și include data la care a fost finalizată noul I-9.
  • Dacă există o lipsă de I-9 pentru un angajat care a fost reziliat, face o notă cu privire la absența și păstrați această notă cu I-9S pentru aceeași perioadă de timp, deoarece ar trebui să păstrați i-9 angajatului.
  • Partea 3 din 3:
    Manipularea inspecțiilor de gheață
    1. Imaginea intitulată Găsiți starea unei cereri de securitate socială Pasul 10
    1. Primiți anunțul de inspecție (NOI). Procesul de inspecție a gheții începe când sunteți servit cu un NOI care vă obligă să trimiteți formularele dvs. I-9 pentru audit.
    • Comunicarea dvs. va indica modul în care va avea loc inspecția. În unele cazuri, este posibil să aveți un ofițer de gheață să apară la locul dvs. de afaceri pentru a efectua inspecția. În altele, pur și simplu trebuie să trimiteți formularele către biroul de gheață adecvat.
    • Este posibil să primiți o citație sau să justificați mai degrabă formularele decât o notificare. În timp ce aveți trei zile pentru a trimite documentele solicitate de un NOI, trebuie să furnizați documente solicitate într-o citație sau un mandat imediat.
  • Imaginea intitulată Îndepărtați o persoană decedată dintr-o parte a unui pas 17
    2. Luați în considerare consultarea unui avocat. Dacă sunteți preocupat de faptul că i-9-urile pe care le trimiteți nu vor trece de control, ar trebui să contactați un avocat cu experiență cât mai curând posibil pentru a discuta despre opțiunile dvs.
  • Căutați un avocat care are experiență care lucrează cu gheață și USCIS și care înțelege cerințele și procedurile juridice I-9.
  • Imagine intitulată Înregistrați o companie în India Pasul 16
    3. Aduna i-9s. Aveți doar trei zile lucrătoare de la data la care sunteți servit cu un NOI pentru a vă trimite I-9S auditorului.
  • Gheața poate solicita o documentație suplimentară suplimentară, cum ar fi o copie a salarizării dvs., lista angajaților curenți sau a documentelor de afaceri, cum ar fi licențiații dvs. de licențe de funcționare de încorporare.
  • După ce ICE primește documentele, un auditor îl va analiza pentru exhaustivitate și precizie.
  • Dacă efectuați auto-audituri anuale, este posibil să doriți să luați în considerare trimiterea rezultatelor acestor audituri la gheață împreună cu i-9s. Aceasta include orice note pe care le-ați făcut despre lipsa sau corectarea I-9S și a foilor de calcule pe care ați creat-o în timpul auto-auditului. Aceste rapoarte demonstrează că ați făcut un efort de bună credință pentru a respecta legea.
  • Dacă stocați I-9S-urile electronice, trebuie să oferiți ofițerului accesul la formularele împreună cu orice software sau hardware necesar pentru a le vizualiza.
  • Imaginea intitulată Obțineți o comandă de restricție Pasul 18
    4. Primiți notificarea privind rezultatele inspecției. Odată ce auditul este finalizat, veți primi o notificare de la ICE care explică ceea ce a găsit auditorul și ce acțiuni vor urma.
  • Dacă auditorul nu găsește probleme cu formularele dvs., veți primi o scrisoare de conformitate care să ateste că sunteți în conformitate cu Legea federală a imigrației.
  • Auditorul poate găsi discrepanțe care ridică suspiciuni că un anumit angajat nu poate fi autorizat să lucreze. În aceste cazuri, dvs. și angajatul au posibilitatea de a prezenta o documentație suplimentară, dovedind că angajatul este autorizat să lucreze.
  • Dacă auditorul găsește încălcări semnificative de verificare, este posibil să primiți o notificare de intenție. Această notificare este rezervată discrepanțelor de documente în care auditorul are dovezi suplimentare sau motive de a crede că erorile erau cunoscute și intenționate.
  • Rețineți că amenzile pot fi evaluate pentru documente inexacte sau incomplete care nu respectă legea federală a imigrației, chiar dacă toți angajații dvs. sunt autorizați să lucreze în U.S.
  • Imagine intitulată Obțineți o marcă comercială Pasul 18
    5. Efectuați orice corecții necesare. Dacă auditorul găsește orice defecțiuni tehnice sau procedurale, de obicei veți avea zece zile pentru a corecta aceste formulare.
  • Dacă formularele nu sunt corectate în termen de zece zile, erorile vor fi considerate încălcări substanțiale și veți fi trimis o notificare de intenție de a fi bine.
  • De exemplu, este posibil să aveți un angajat care este un u.S. cetățean și este autorizat să lucreze în U.S., Dar licența șoferului pe care a oferit-o pentru identificare este acum expirată. Acest I-9 ar trebui să fie actualizat după ce a verificat că individul și-a reînnoit licența prin includerea noii date de expirare.
  • Imagine intitulată Recunoașterea compensării pentru Whiplash Pasul 32
    6. Cereți o audiere. Dacă gheața vă trimite o notificare de intenție de a fin (NIF), aveți opțiunea de a negocia o decontare, fie să solicitați o audiere.
  • Aveți 30 de zile de la primirea NIF pentru a solicita o audiere. Citiți NIF-ul dvs. pentru a afla cerințele procedurale și termenele limită pentru depunerea răspunsului dvs.
  • Chiar dacă solicitați o audiere, puteți continua să negociați o înțelegere.
  • Rețineți că amenzile sunt de obicei evaluate numai pentru cunoașterea încălcărilor. Vă puteți apăra în timpul unui audit de imigrare, dovedind că ați făcut un efort cu bună-credință pentru a respecta legea federală, chiar dacă unele greșeli au alunecat prin crăpături.
  • Imagine intitulată Recunoașterea compensării pentru Whiplash Pasul 39
    7. Argumentează cazul tău. La auzul dvs., veți avea ocazia să vă apărați împotriva pretențiilor auditorului.
  • Documentarea auditurilor de sine, precum și politicile și procedurile scrise servește ca dovadă pentru o apărare de bună-credință. Puteți argumenta că ați făcut un efort de bună credință pentru a respecta legea oferită de auto-audituri și au fost create și operaționale politici scrise înainte de a primi o notificare de inspecție din gheață.
  • De asemenea, alți factori pot fi argumentați pentru a atenua amenzile evaluate împotriva dvs. Judecătorul va lua în considerare mărimea afacerii, indiferent dacă operează sezonier și gradul de cifră de afaceri a angajaților.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar