Cum să vă întoarceți în siguranță în ciclism (după o pauză lungă)

Dacă ați beneficiat de ciclism și a fost un timp de când ați ieșit pe drum, vă puteți gândi să vă întoarceți pe șa. Ciclismul a devenit mai popular decât a fost vreodată de când am fost blocați în carantină și cu un motiv bun. Ciclismul este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți capacitatea generală fără a vă pune prin exerciții riguroase și cu impact ridicat și este o tona de distracție. În total, există o mulțime de motive pentru a alege hobby-ul de ciclism înapoi și aproape nici un motiv să presupunem că este prea târziu pentru tine și pentru bicicleta ta!

Pași

Metoda 1 din 4:
Motivation
  1. Imaginea intitulată se întoarce în ciclul 1
1. Stabiliți un scop clar și simplu pentru dvs. Stabilirea unui obiectiv clar vă oferă ceva de lucru și este una dintre cele mai bune modalități de a vă motiva să obțineți de fapt pe bicicletă. Scrieți-vă obiectivul undeva unde va fi vizibil, astfel încât să nu pierdeți din vedere de ce doriți să călătoriți din nou. Obiectivele posibile includ:
  • Vreau să completez plimbări de 45 de minute de cel puțin 3 ori pe săptămână pentru a pierde 15 lire sterline (6.8 kg) și reveniți în formă.
  • Vreau să fiu distractiv ciclism și să-mi reconstruim dragostea pentru hobby prin ciclism cel puțin de două ori în fiecare weekend.
  • Vreau să aleg bycling-ul înapoi, astfel încât să pot concura din nou în maraton și curse.
  • Vreau să încep din nou ciclismul, ca să mă pot reconecta cu prietenii mei de ciclism și să fiu mai socială.
  • Vreau să ies din casă mai des, luând o plimbare de 15 minute de cel puțin 4 ori pe săptămână.
  • Imaginea intitulată Reveniți în ciclul 2
    2. Determinați de ce ați oprit ciclismul în primul rând. Faceți o mică reflectare și explorați ce sa întâmplat să vă opriți ciclismul. Acest lucru vă va ajuta să vă întoarceți pe bicicletă, evitând orice greșeli care vă vor opri în trecut. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă înscrieți obiectivele de echitatie pentru viitor.
  • A existat un eveniment de viață sau de lucru care te-a făcut să te oprești? Dacă da, intenționați să începeți să călătoriți în zilele libere când sunteți relaxați să luați o anumită presiune.
  • A făcut o vătămare vă opriți în melodiile dvs? Dacă a făcut-o, discutați cu medicul dumneavoastră despre a vă întoarce în formă de vârf înainte de a vă întoarce pe bicicletă și luați-o încet.
  • A fost ciclismul nu mai distractiv? Dacă răspunsul este da, tratați acest timp ca un hobby, nu un loc de muncă. Nu vă bateți peste obiectivele de întâlnire sau abordarea traseelor ​​dure.
  • Ai făcut doar o pauză și faci altceva? Dacă da, nu-l transpirați. Este natural să se mute și să iasă din hobby-uri ca interesele noastre.
  • Imaginea intitulată Reveniți în Ciclism Pasul 3
    3. Faceți o listă cu motivele pentru care doriți să începeți din nou ciclismul. Indiferent de motivul pentru care te-ai oprit, amintește de toate beneficiile ciclismului vă va ajuta să rămâneți într-un spațiu cap pozitiv pe măsură ce vă pregătiți să vă întoarceți în ea. Nimic nu vă va amplifica mai mult decât amintirea cât de multă distracție ați avut și cât de bine ați simțit după o plimbare lungă. Tine minte:
  • Ciclismul este un mod distractiv, ieftin de a deplasa și de a ajunge în jur. Este, de asemenea, bun pentru mediul înconjurător!
  • Ciclismul este bun pentru dvs. Este o modalitate plăcută de a vă întoarce în formă.
  • Este o modalitate excelentă de a vă stresa și de a vă simți mai bine despre tine după o zi lungă.
  • Dacă scopul dvs. este de a pierde în greutate, ciclismul este unul dintre cele mai bune modalități de a vărsa câteva kilograme.
  • Imaginea intitulată Revenirea în ciclism Pasul 4
    4. Găsiți un amic de călărie dacă doriți să vă păstrați responsabilitatea. Dacă ați pus ciclismul, deoarece nu vă găsiți distractiv pentru a vă bicicleta pe cont propriu sau aveți nevoie de un suport mic, adresați-vă unui prieten să înceapă ciclismul cu dvs. Alternativ, puteți ajunge online pentru a găsi pe cineva care este interesat să se întoarcă pe bicicletă. În acest fel, cei doi vă puteți împinge unii pe alții să rămână cu ea și să apară pentru acele plimbări de dimineață devreme.
  • Strava este un site de socializare conceput special pentru entuziaștii de ciclism. Sunteți sigur că veți găsi pe cineva care ar fi interesat de ciclism cu dvs! Puteți utiliza aplicația pentru a urmări progresul dvs. pe bicicletă, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Reveniți în ciclism Pasul 5
    5. Tratați acest proces ca și cum ați învăța să faceți ciclu pentru prima dată. Uitați de vechii voștri maratonii sau de treci de 2 ore și nu vă bateți la performanță, precum și despre tine. Probabil că veți fi un pic ruginit, care este complet bine. Dar dacă vă compari în mod constant de performanțele dvs. din trecut sau cu alți entuziaști de ciclism, știți, veți fi descurajați.
  • Este bine să vă păstrați în minte gloria fosta voastră dacă aveți o mentalitate competitivă și vă conduce să rămâneți cu ea, dar pentru majoritatea oamenilor, acest lucru nu este o modalitate productivă de a începe un obicei vechi.
  • Este important să fii realist cu privire la performanța dvs. viitoare. După ani de relaxare fără biciclete, nu vă așteptați să aveți un timp ușor de abordat gradele abrupte și traseele grele.
  • Imaginea intitulată se întoarce în ciclul Pasul 6
    6
    Reveniți în formă Dacă nu ați activat o vreme. Mănâncă o dietă sănătoasă plină de proteine ​​slabe, boabe întregi și legume. Începeți să vă întindeți în fiecare zi pentru a vă pregăti mușchii pentru drum. Calisthenicii, cum ar fi push-up-urile și frazele, și haltere ușoară sunt ambele modalități minunate de a vă recondiționa mușchii.
  • Yoga este o modalitate excelentă de a vă construi flexibilitatea înapoi dacă încercați să reintroduceți fitness.
  • Stacirea hidratată și tranzacționarea în alcool și sifon pentru apă este o altă modalitate excelentă de a vă întoarce corpul în formă de echitatie.
  • Metoda 2 din 4:
    Angrenaj
    1. Imaginea intitulată Reveniți în etapa de ciclism 7
    1. Inspectați bicicleta pentru a vă asigura că este gata de drum. Verificați presiunea anvelopei și reumpleți anvelopele după cum este necesar. Strângeți orice piuliță și șuruburi libere. Degresați și re-lubrifiați lanțul cu un lubrifianți cu lanț de biciclete de la acesta, probabil că a ajuns destul de murdar în timp ce ați avut bicicleta în depozit. Verificați frânele pentru a vă asigura că sunt strânse și reîncărcați ghidonul dacă mânerul sunt puțin uzate.
    • Puteți lua întotdeauna bicicleta la un magazin de biciclete locale și să plătiți pentru a obține o ton-up. Aceasta este o opțiune excelentă dacă aveți și unele cumpărături pentru a face pentru unele haine noi de ciclism sau casca.
    • Puteți cumpăra întotdeauna o bicicletă nouă dacă doriți să începeți proaspete! Probabil că nu este o idee bună să renunțați la mii de dolari pe o construcție personalizată dacă nu sunteți sigur că veți rămâne cu ea, deci apucați o bicicletă ieftină de pornire dacă vă întoarceți în leagăn de lucruri.
  • Imaginea intitulată Reveniți la Ciclism Pasul 8
    2. Ajustați șaua astfel încât bicicleta dvs. să fie confortabilă. Dacă a fost un timp de când ați fost pe bicicletă, acum este momentul perfect pentru a face ajustări. Stați pe bicicletă și încercați pedalarea de câteva ori. Dacă picioarele nu sunt aproape complet extinse atunci când pedalele sunt la punctul cel mai scăzut, ridicați un loc puțin. Ajustați înclinarea șei astfel încât să fie paralelă și de pământ.
  • Dacă sunteți puțin mai în vârstă, poate doriți să ridicați și înălțimea ghidonului. Acest lucru va lua o parte din presiunea din spate a spatelui în timp ce vă plimbați.
  • Imaginea intitulată Reveniți în ciclul Pasul 9
    3. Împingeți hainele de ciclism și vedeți dacă aveți nevoie să înlocuiți nimic. Dacă ți-ai luat vechea unelte de ciclism, spargeți-o din dulap pentru a vă asigura că totul se potrivește încă. Încercați pe vechiul tău bibel de ciclism și Chamois pentru a vedea cum se simt. Dacă sunt prea strânse sau pierdute, mergeți la magazinul dvs. local de biciclete și ridicați niște haine proaspete.
  • Dacă cumpărați un nou Chamois, asigurați-vă că are o umplutură confortabilă pentru spatele dvs!
  • Dacă nu ați fost niciodată în special în haine de biciclete, nu este nimic în neregulă cu lipirea tricoului și a pantaloni scurți. Costumul de ciclism nu este obligatoriu dacă doar călătoresc pentru distracție.
  • Ați putea dori, de asemenea, să luați niște mănuși de ciclism și unele ochelari de protecție.
  • Imaginea intitulată Reveniți în ciclul Pasul 10
    4. Ridicați o nouă casca pentru a rămâne în siguranță pe drum. Este posibil să nu știți acest lucru, dar căștile de ciclism expiră după 3-5 ani. Paddingul degradează în timp și că casca veche nu vă poate proteja foarte bine. Leagăn de magazinul dvs. de biciclete și găsiți o casca confortabilă, dar nu strânsă. Este absolut esențial să rămâneți în siguranță pe drum sau pe trasee - mai ales dacă a trecut o vreme de când ați călătorit.
  • Există un mit semi-popular acolo că este mai periculos să purtați o casca, deoarece vă oferă un sentiment fals de protecție. Realitatea este că casca ta este mult mai probabil să-ți salveze viața decât să te conduci să faci ceva riscant.
  • Metoda 3 din 4:
    Plimbari cu biciclete
    1. Imaginea intitulată se întoarce în etapa de ciclism 11
    1. Alegeți o zi calmă și liberă pentru a merge pe o plimbare casuală și se obișnuiește cu bicicleta. Într-o după-amiază confortabilă, luați bicicleta și du-te doar pentru o plimbare relaxantă printr-o zonă relaxantă, cu trafic redus. Pedala încet și luați în aerul și atracțiile proaspete. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a vă reaminti cât de multă ciclism distractiv este și veți avea mai multe șanse să vă întoarceți în obișnuința de ciclism dacă începeți o plimbare de răcire sau două.
    • Dacă a trecut mult timp de când ați călătorit, luați în considerare să mergeți într-o zonă cu iarbă plată în care bicicletele sunt permise. Apoi, odată ce vă simțiți confortabil, vă puteți muta într-o zonă pavată.
    • Dacă vă bucurați de acest lucru, continuați să o faceți! Nu este nevoie să vă grăbiți înapoi în curse competitive dacă vă distrați doar călătoriți în propriul ritm.
    • Dacă sunteți într-o zonă cu pietoni sau cu alți bicicliști, treceți întotdeauna pe stânga și întotdeauna lăsați persoana să știe când sunteți pe punctul de a le transmite.
  • Imaginea intitulată Reveniți în Ciclism Pasul 12
    2. Păstrați-o nestructurată și distractivă pentru primele plimbări. Nu începeți să vă împingeți să luați plimbări de oră înainte ca soarele să apară imediat. Acest lucru vă poate descuraja să vă întoarceți în obișnuința de a călări. Dacă aveți un amic de ciclism, bicicleta în ritmul cel mai lent al călărețului. Petreceți aceste primele plimbări doar rătăciți oriunde vă ia inima. Libertatea și explorarea vor păstra lucrurile interesante.
  • Odată ce ați avut o distracție pe bicicletă, puteți începe să lucrați până la luarea mai multor plimbări fizice.
  • Imaginea intitulată se întoarce în etapa de ciclism 13
    3. Alegeți locații interesante pentru primele dvs. plimbări mai dure. Pentru primii dvs. plimbări "serioase", alegeți o destinație locală pe care o găsiți interesantă și bicicletă acolo. Încercați să o păstrați la început locală și apoi să lucrați treptat până la unele site-uri care sunt mai departe de casa dvs. Ați putea alege un traseu care duce la un pârâu care vă place sau conduceți la o atracție turistică locală. Mergând undeva vă place să adăugați un strat interesant la aceste câteva plimbări.
  • Puteți chiar să biciclete la un magazin sau un cină pe care îl iubiți cu adevărat și petreceți puțin timp acolo înainte de a merge înapoi. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă recompensa pentru a lucra până la plimbări cu biciclete mai lungi și mai lungi.
  • Imaginea intitulată Revenirea în ciclism Pasul 14
    4. Construiți-vă rezistența în timp și luați zile de odihnă după plimbări lungi. Dacă întâmpinați dureri articulare, problemele genunchiului sau sunteți extrem de dureroasă, luați câteva zile libere pentru a vă da corpului timp să se vindece. Încet și pentru a vă construi treptat drumul până la plimbări mai lungi sau viteze mai mari. Luând lucrurile lente, va face mult mai ușor să vă întoarceți în obișnuința de a călări în mod regulat.
  • Dacă ați stabilit un obiectiv cu adevărat înalt la bicicleta de la 10 mile (16 km) sau ceva, veți fi descurajați când nu vă atingeți ținta. Încercați să măriți plimbările cu 10 minute o sesiune sau adăugați /2-1 mi (0.80-1.61 km) Pentru fiecare plimbare pentru a lucra încet.
  • Metoda 4 din 4:
    Realizarea obiectivului
    1. Imaginea intitulată Reveniți la Ciclism Pasul 15
    1. Fiți consistenți și luați plimbări regulate în fiecare săptămână. Setați un program pentru a vă plimba o dată la 3-5 zile. Dacă nu călătoresc în mod explicit cu intenția de a vă distra, construirea unei rutine consistente este cea mai bună modalitate de a vă transforma în mod obișnuit călătoriile. Este, de asemenea, cea mai bună modalitate de a lucra spre scopul dvs. global de a obține în formă, îmbunătățirea sănătății dvs. generale sau devenind cel mai bun ciclist competitiv pe care îl puteți fi.
    • Asigurați-vă că luați cel puțin 2 zile între plimbări dure. Corpul dvs. are nevoie de timp pentru a se repara după călătorii mai lungi sau mai dure de ciclism.
    • Dacă obiectivul dvs. este doar să vă distrați pe bicicletă, nu vă faceți griji prea mult despre călărie pentru o anumită perioadă de timp sau ceva. Doar încercați să biciclete de 2-3 ori pe săptămână.
  • Imaginea intitulată Reveniți în ciclul Pasul 16
    2. Urmăriți performanța dvs. cu o aplicație sau un jurnal. Urmărirea performanței dvs. este una dintre cele mai bune modalități de a măsura dacă vă îmbunătățiți sau vă îmbogățiți. Fie scrieți-vă distanța și timpul după fiecare plimbare sau descărcați o aplicație (cum ar fi Strava, Zwift sau Cyclemeter) pentru a urmări viteza, caloriile și distanța în timp ce mergeți.
  • De asemenea, puteți utiliza un monitor de inimă sau un monitor O2 dacă doriți să urmăriți sănătatea în timp ce călătoriți.
  • Dacă faceți orice ciclism în zone îndepărtate, este posibil să doriți să investiți într-un tracker GPS impermeabil care se atașează la bicicletă.
  • Imaginea intitulată Revenirea în etapa de ciclism 17
    3. Recompensați-vă după plimbări lungi cu un mic tratat. Ori de câte ori ați completat o traseu mai dure sau o trek mai lungă, dă-vă un mic tratat și sărbătoriți. Aceasta ar putea fi o bomboană mică, o ceașcă caldă de cafea sau o bere rece după o plimbare de noapte. Având ceva de așteptat să vă motivați să împingeți când mergeți greu și că micul tratat va fi atât de mult mai gustos dacă vă simțiți că ați câștigat-o.
  • De asemenea, puteți lua o altă abordare cu acest lucru prin reținerea ceva ce vă bucurați până când vă întâlniți obiectivul săptămânal sau luați această plimbare dificilă.
  • Imaginea intitulată Reveniți în Ciclism Pasul 18
    4. Construiți-vă drumul spre evenimente sau trasee dure. După ce te-ai întors în obișnuința de a călări în mod regulat, continuați să stabiliți noi obiective pentru a vă provoca. Abordarea dealurilor sau traseelor ​​noi, provocatoare. Scopul de a vă împinge pe plimbări mai lungi. Dacă sunteți interesat de ciclism competitiv, înscrieți-vă la curse sau să vă alăturați unui club de biciclete competitive. Prin stabilirea de noi obiective pentru tine, veți păstra distracția de ciclism și proaspătă pentru anii următori!
  • Nu este nimic în neregulă cu continuarea călătoriei regulate, relaxante, dacă acesta a fost obiectivul dvs. original.
  • Lucrați până la evenimente și plimbări dificile vă va împiedica să vă plictisiți cu plimbări obișnuite.
  • De exemplu, ați putea bicicleta la 5 mile (8.0 km) o săptămână timp de o lună, apoi creșteți la 7 mile (11 km) pe săptămână în luna următoare. Prin încearcă încet, în cele din urmă veți fi gata de maraton!
  • Ați putea, de asemenea, să începeți prin ciclism calme pe străzi laterale timp de o lună și apoi treceți la abordarea căilor de bord Busier Lake sau Trasee de înfășurare. De acolo, ați putea să vă deplasați până la urâci de urgență sau pe căile de deal.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Este un mit pe care nu-ți poți îmbunătăți abilitățile de ciclism pe măsură ce îmbătrânești. Dacă ați auzit că bicicliștii încearcă să funcționeze la 50 de ani sau ceva de genul asta, ignorați-l. Ești mai mult decât capabil să te întorci pe bicicletă!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar