Cum să se deplaseze pe o bicicletă

Drifting - cunoscut și ca derapare atunci când o faci pe o bicicletă - este o tehnică în care vă apropiați de un colț pe bicicletă la o viteză mare și să vă deplasați în jurul valorii de întoarcere, pe măsură ce anvelopa din spate își pierde tracțiunea cu solul. Pentru a vă deplasa cu succes în jurul unui colț, trebuie să vă aplecați în rândul său, pe măsură ce vă mergeți în jurul lui și treceți greutatea corporală înainte. Decuparea pe o bicicletă ia practică, dar odată ce obțineți atârnă de ea, puteți folosi tehnica pentru a vă îmbunătăți viteza și traseele private cu ușurință cu ușurință.

Pași

Metoda 1 din 2:
Învățarea mișcărilor de bază
  1. Imagine intitulată Drift pe o etapă de bicicletă 1
1. Pedala rapid spre o întoarcere. Cu cât mergeți mai repede când ajungeți la rândul său, cu atât va fi mai ușor să vă aduceți anvelopa din spate. Călătoresc în jos spre o întoarcere vă poate ajuta să ridicați viteza.

Bacsis: Rețineți că deraparea poate ruina trasee, mai ales când sunt umede. Evitați deraparea pe trasee publice. S-ar putea să doriți, de asemenea, să vă oferiți voluntar cu organizația locală de construcție a traseului dacă intenționați să vă deplasați.

  • Imagine intitulată Drift pe o etapă de bicicletă 2
    2. Înclinați în direcția roții odată ce ajungeți. Schimbați greutatea corporală în direcția pe care o transformați astfel încât corpul și bicicleta dvs. sunt la aproximativ un unghi de 45 de grade de la sol. Continuați să vă înclinați în timp ce mergeți în colțul rândului.
  • De exemplu, dacă luați o întoarcere stângă, vă înclinați corpul spre stânga.
  • Imagine intitulată Drift pe o etapă de bicicletă 3
    3. Schimbați greutatea înainte, pe măsură ce mergeți în jurul rândului. Pentru a vă schimba greutatea, înclinați ușor înainte de ghidonul dvs. Aceasta va ușura sarcina pe anvelopa din spate, care o va lăsa să scadă de pe pământ. Pe măsură ce mergeți în jurul rândului, ar trebui să începeți să vă simțiți în aer liber. Apăsați ușor frâna din spate dacă aveți nevoie de ajutor pentru a obține pneul să se desprindă.
  • Imagine intitulată Drift pe o etapă de bicicletă 4
    4. Extindeți-vă piciorul interior, așa că se plimbă ușor deasupra solului. Piciorul dvs. interior este piciorul dvs. care este cel mai apropiat de colțul interior al rândului. Continuați să vă țineți piciorul chiar deasupra solului pe măsură ce mergeți în jurul turnului.
  • De exemplu, dacă luați o întoarcere dreaptă, piciorul drept ar fi piciorul dvs. interior.
  • Dacă vă simțiți ca și cum ați deplasa de control sau că bicicleta dvs. se va întoarce, plantați piciorul interior pe teren pentru a vă stabiliza.
  • Imagine intitulată Drift pe o etapă de bicicletă 5
    5. Aduceți corpul și bicicleta în poziție verticală din nou odată ce ați terminat rândul. Acest lucru vă va ajuta în spatele anvelopei să recâștige tracțiunea după derapare. Pentru a vă aduce în poziție verticală pe bicicletă, opriți înclinați în rândul său și trageți în greutate corporală.
  • Metoda 2 din 2:
    Practicând derapaj
    1. Imagine intitulată Drift pe o etapă de bicicletă 6
    1. Practicați în primul rând la viteze mai mici. Skidding-ul este mai ușor atunci când mergeți mai repede, dar vitezele mai mari pot crește șansele de a șterge. Când începeți mai întâi, abordarea se întoarce încet și lucrează la înclinarea în rândul și schimbarea greutății înainte. Odată ce obțineți mișcările în jos, creșteți treptat viteza de a intra în rândul său.
  • Imagine intitulată Drift pe o etapă de bicicletă 7
    2. Încercați să vă deplasați într-o parcare de pietriș înainte de a vă practica pe o traseu. Utilizați conuri sau un alt marker pentru a indica unde ar trebui să vă întoarceți în parcare. Apoi, pedala spre acel loc și încercați să vă aduceți anvelopa din spate să vă deplasați spre exterior pe măsură ce mergeți în jurul turnului. Practicarea într-o parcare este mai sigură decât practicarea pe o traseu de coborâre și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la deteriorarea traseului.

    Bacsis: Amintiți-vă, nu vă deplasați niciodată pe o pistă publică, deoarece va ruina traseul pentru alți utilizatori! Numai pe un traseu, dacă este unul privat pe care îl dețineți.

  • Imagine intitulată Drift pe o etapă de bicicletă 8
    3. Treci în jurul valorii de lățime, rotund se întoarce când începeți. Tineriile subțiri, ascuțite vă oferă mai puțin spațiu pentru eroare și mai puțin timp pentru a vă deplasa, deci nu sunt cele mai bune pentru a practica. Căutați rânduri care sunt rotunde și largi, astfel încât să aveți mai mult timp să lucrați la forma dvs. pe măsură ce mergeți în jurul lor.
  • Imagine intitulată Drift pe o etapă de bicicletă 9
    4. Fii persistent. Skiddingul este o mișcare avansată de ciclism și poate dura o mulțime de practici pentru ao face jos. Dacă continuați să vă întoarceți sau anvelopa din spate nu depășește în afară, încercați să ajustați cât de mult vă sprijiniți și să vă schimbați greutatea înainte. Puteți chiar să cereți pe cineva să vă filmească practicând astfel încât să puteți vedea cum arată forma voastră. Păstrați practicarea și în cele din urmă veți ajunge acolo!
  • Avertizări

    Purtați întotdeauna o casca când călăriți cu bicicletă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar