Cum de a alege o bicicletă

Există multe tipuri diferite de biciclete și multe tipuri diferite de persoane cu diferite necesități de ciclism. Unii oameni cum ar fi trucuri, unele ca niște curse și unii ca controlul vitezei. Va trebui să luați în considerare propriile dvs. preferințe atunci când alegeți bicicleta potrivită pentru dvs. Pentru a afla cum să alegeți ce tip de bicicletă este cel mai bun pentru dvs., întrebați-vă unde și cât de des intenționați să călătoriți, ceea ce veți folosi bicicleta și cât de mult sunteți dispus să investiți.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățați ce tip de bicicletă aveți nevoie
  1. Imagine intitulată Măsura și cumpăra bicicleta corectă Pasul 17
1
Aflați cum să mergeți Dacă nu știți deja. Acesta este primul și cel mai important pas. Puteți face acest lucru în practic orice bicicletă care este dimensiunea potrivită pentru dvs. Pornind de pe o bicicletă de bază cu frâne de bază cu frânele coasterului este de obicei cea mai bună. Deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea uneltelor și secvențelor frontale din față / spate, aceste biciclete oferă o curbă ușoară de învățare.
  • Imaginea intitulată Evitați durerea de spate inferioară în timpul ciclului 1
    2. Aflați despre tipurile de bază de biciclete. Există multe tipuri diferite de biciclete care oferă o gamă largă de capabilități. Dacă locuiți într-un oraș, probabil că doriți o bicicletă construită pentru drumuri. Dacă locuiți undeva unde puteți bicicleta pe trasee, atunci o bicicletă de munte ar putea fi mai mult viteza ta.
  • Biciclete standard. Acestea sunt biciclete de modă veche, cu frâne de coaster (pedale înapoi la frână). Bun pentru călărie în jurul orașului, dacă nu există dealuri grave sau alte obstacole.
  • Biciclete BMX. Biciclete cu profil redus cu 20 inch (50.8 cm), de obicei anvelope Knobby. Acestea sunt pentru "competiție" Ciclism pe trasee sau cursuri și au frâne de etanșare cu cablu pe față și în spate. Aceste biciclete sunt biciclete cu un singur geugate.
  • Biciclete rutiere. Acesta este un termen general pentru aspectul tradițional și curse, cum ar fi bicicletele concepute pentru o performanță bună pe trotuar. Există o gamă largă de opțiuni în această categorie. Bicicletele rutiere pot fi adesea clasificate în două grupe largi de curse / performanță sau turnee.
  • Bicicletele de curse sunt proiectate pentru o viteză pură, cu accent pe greutatea ușoară și puneți călărețul într-o poziție agresivă.
  • Bicicletele de turism sunt concepute pentru confort susținut și încărcături. Ele au componente mai grele pentru durabilitate, suporturi pentru atașamente de raft și fender și au o poziție mai în poziție verticală. Bicicletele rutiere au în mod tradițional "cădere brusca" sau "Aero" ghidon. Aceste ghidonuri permit călărețului o gamă de plasații de mână pentru confort sau pentru realizarea unei poziții de echitație aerodinamică.
  • Biciclete de munte. Biciclete concepute pentru utilizare off-road, cu cadre compacte, manipulare stabile, clearance-ul pentru anvelope largi și knobby și ghidon superior pentru o poziție mai dreaptă. Pentru terenul deluros, aceste biciclete vor veni, în general, cu un angrenaj cu rază mică. Există numeroase tipuri concepute în scopuri specifice, cum ar fi coborârea față de cursele încrucișate. Bicicletele montane pot fi echipate cu sisteme sofisticate de suspensie și discuri cu discuri. Bicicletele de munte sunt, de asemenea, foarte populare ca toate bicicletele din cauza versatilității.
  • Tandem biciclete. Aceste biciclete au un loc suplimentar și un set de pedale pentru doi oameni pentru a merge împreună.
  • Biciclete recurente. Aceste biciclete scade călărețul într-un "reclinarea" poziția cu pedalele poziționate înainte, ceea ce reprezintă o poziție mai naturală care necesită mai puțină flexibilitate decât bicicletele verticale. Aceste biciclete pot fi echipate cu parbrize pentru o performanță aerodinamică bună. Cu toate acestea, acestea sunt, în general, mai grele și nu se pot potrivi cu performanța bicicletelor în stilul de curse în poziție verticală.
  • Imagine intitulată Măsurați un copil pentru o bicicletă Pasul 15
    3. Gândiți-vă la utilizarea dorită. Dacă intenționați să vă plimbați cu bicicleta pe trasee și pe drumuri nepavate, o bicicletă de munte este o potrivire bună. Dacă nu intenționați să călătoriți pe trasee nepavate și să trăiți într-un oraș, o bicicletă rutieră va fi mai eficientă.
  • Bicicletele de stil de curse nu vor fi la fel de confortabile sau practice pentru călăreții casual. În funcție de locul în care locuiți, magazinele pot fi limitate la cea mai mare parte biciclete de curse și de munte. Un motiv de mijloc popular pe care îl puteți găsi este "hibrid" Bicicletă în stil. Bicicletele hibride se amestecă adesea elemente ale bicicletelor rutiere și de munte. Bicicletele hibride au de obicei roți mai groase și un scaun mai larg. Cadrele sunt, de obicei, destul de ușoare și cele mai multe utilizări frânele de mână cu șaibă.
  • Când decideți pe o bicicletă care va funcționa pentru dvs., întrebați-vă câteva întrebări pentru a începe. Care va fi timpul dvs. mediu de călătorie? Cât de des veți folosi bicicleta? Obțineți o bicicletă pentru distracție sau mai mult pentru transport? Ce ai călătorit în trecut?
  • Fiind capabil să răspundă la aceste întrebări de bază vă va oferi o imagine bună a ceea ce fel de caracteristici aveți nevoie într-o bicicletă. Dacă intenționați să călătoriți cu bicicleta pentru a lucra în fiecare zi, probabil că doriți mai mult o bicicletă de drum rapid și ușoară. Dacă doriți o bicicletă, puteți atașa componente suplimentare pentru a vă place un coș și plimbare în jur, un hibrid sau un crucișător ar putea funcționa. Și dacă intenționați să faceți exerciții și trasee de echitatie, atunci o bicicletă de munte este ceea ce căutați.
  • Partea 2 din 3:
    Decideți ce caracteristici doriți
    1. Imagine intitulată Calcularea costurilor de închidere Pasul 9
    1. Decideți între calitate și preț. Bicicletele vor varia în funcție de prețul în funcție de tipul pe care îl căutați, unde căutați și calitatea materialelor. Bicicletele rutiere vor fi mai bune pentru navete și viteză, dar pot obține costisitoare în funcție de calitatea materialelor. Cruiser sau biciclete hibride oferă uneori mai multe camere pentru a adăuga accesorii cum ar fi coșuri și pungi de șa.
    • Dacă intenționați să montați un coș, un șa de șa sau un scaun pentru copii, veți dori să vă asigurați că cadrul este compatibil cu aceste dispozitive. Multe magazine de biciclete au adunări complete cu aceste atașamente deja montate.
    • Dacă intenționați să atașați o mulțime de accesorii, evitați bicicletele din magazinele mari. Aceste biciclete, în timp ce mai puțin costisitoare, nu oferă în mod obișnuit o construcție adecvată pentru atașamente. Deoarece materialele nu sunt la fel de bune, adăugarea prea multă greutate poate provoca bicicleta să se descompună sau să nu funcționeze.
    • Gândiți-vă cât timp și cât de des intenționați să aveți și să utilizați bicicleta. Dacă intenționați să călătoriți în cele mai multe zile, să investiți într-o bicicletă de calitate superioară. În timp ce bicicletele mai scumpe, de calitate superioară vor dura mai mult și sunt construite cu materiale durabile, ușoare, care vor face performanțe mai bune și mai mult.
  • Imaginea intitulată Faceți un wheelie de bază pe o etapă de motocicletă 7
    2. Știți ce tipuri de teren veți fi ciclism. Bicicletele rutiere și de munte au, de obicei, unelte și schimbătoare, adesea operate de un fel de declanșare. Bicicletele care pot schimba uneltele sunt foarte utile pentru majoritatea pilulelor, în special în terenul deluros sau pentru performanțe ridicate. Fixi biciclete nu au schimbătoare, sunt mai ușoare și mai rapide, bune pentru navete plate, dar necesită o anumită abilitate.
  • Bicicletele care au unelte vă permit să vă ajustați efortul de pedalare pentru a ține cont de dealuri, vânt sau oboseală proprie. Cu toate acestea, aceste sisteme adaugă, de asemenea, costuri semnificative, complexitate și greutate.
  • Mulți piloți care călătoresc pe ocupat, în cea mai mare parte, străzi, care doresc viteza Alegeți o bicicletă cu o unitate unică ("viteză unică" sau biciclete fixe). Cele mai multe biciclete pot fi transformate într-o singură viteză. Cu excepția cazului în care cadrul este proiectat pentru acesta, va fi necesar un dispozitiv de tensionare a lanțului. O fixie este bună pentru călăreții care doresc o bicicletă minimă, rapidă. Cu toate acestea, aceste biciclete necesită practici și abilități pentru a vă obișnui. Fixiile nu au viață liberă, deci trebuie să vă pedalei în mod constant pentru a vă deplasa. Bicicletele cu o singură viteză sunt similare cu fixările, cu excepția unei singure viteze are o roată liberă și vă permite să coastă.
  • Imaginea intitulată Evitați durerile de spate inferioare în timp ce ciclismul 4
    3. Decideți la nivelul dorit de confort. Confortul pe bicicletă merge dincolo de modul în care vă simțiți pe scaun. În funcție de locul în care veți fi ciclism și timpul mediu de navetă, doriți o bicicletă care vă face să vă simțiți confortabil și în control. Bicicletele de croazieră au de obicei un scaun mai mare și vă lasă să stați în poziție verticală. Bicicletele de turism permit o bună capacitate de transport și, de obicei, au un ghid de ghidare pentru o poziție mai aerodinamică. Bicicletele rutiere permit, de asemenea, o poziție aerodinamică, dar poate fi incomod datorită pieselor mai mici, ușoare construite pentru viteză peste confort.
  • Alegeți o bicicletă montană dacă vă place să treceți peste bombe mari și murdărie. Multe biciclete de munte au cel puțin o suspensie frontală pentru a îmbunătăți confortul și controlul director pe suprafețe aspre.Bicicletele de munte pot fi, de asemenea, bune pentru călărie urbană generală, datorită stabilității și pentru a trece peste borduri și altele asemenea. Începătorii pot găsi ghiduri de biciclete de munte și controale mai ușor de utilizat.
  • Alegeți o bicicletă rutieră sau turnătoare dacă călătoriți pe drumuri și terenuri în cea mai mare parte. Aceste biciclete au de obicei ghidarii care permit mai multe poziții și poziții de mână. Bicicletele de turism oferă mai mult confort dacă intenționați să vă purtați foarte mult cu dvs. deoarece aceste biciclete sunt echipate cu șuruburile de montare necesare pentru încărcătura. Turismul și bicicletele rutiere oferă, de asemenea, unelte diferite care vă ajută să schimbați rezistența dacă întâmpinați un deal sau vânturi puternice.
  • Bicicletele hibride sunt bune dacă veți găsi mai mult confort în ședința în poziție verticală și doriți o șa mai potrivită. Anvelopele pe bicicletele hibride sunt mai largi și mai durabile decât bicicletele de drum și turnee și pot fi călătorite pe diferite terenuri cu ușurință.
  • Imaginea intitulată Evitați durerile de spate inferioare în timpul ciclului 2
    4. Găsiți o bicicletă care vă potrivește bine. Potrivirea bicicletei este esențială pentru a lua în considerare. Bicicletele diferite au diferite dimensiuni pentru diferite tipuri de corpuri. Asigurați-vă că înălțimea straddle nu este prea mare pentru dvs. Montarea și demontarea ar trebui să fie confortabile și ușoare.
  • Asigurați-vă că aveți o bună acoperire la ghidon. Când strângeți ghidonul, doriți o ușoară îndoire în cot. Ar trebui să vă puteți prinde cu ușurință ghidonul fără a fi nevoie să se aplece prea mult, chiar și pe biciclete rutiere sau de curse. Când călăriți, doriți să vă puteți păstra capul în sus fără să vă îndreptați gâtul. Dacă ajungeți prea departe înainte și vă uitați la pământ, ghidonul dvs. sunt prea departe de scaun.
  • Dimensiunea cadrului și înălțimea scaunului vor afecta și confortul. Căutați o bicicletă pe care o puteți ajusta cu ușurință înălțimea scaunului. Ar trebui să vă puteți atinge cu ușurință picioarele pe pământ și să mențineți controlul asupra bicicletei.
  • În timp ce puteți face ajustări la majoritatea bicicletelor, doriți să căutați unul care vă oferă o poziție bună a șei. Vrei genunchiul tău să fie direct deasupra mingelor piciorului când pedala este în poziția 3. Acest lucru va oferi o mișcare consecventă și o va face mai ușor în genunchi.
  • Verificați dimensiunea roții. Bicicletele sunt dotate cu anvelope de la 12" Pentru bicicletele pentru copii, până la un standard de 26 sau 28 de inci (66.0 sau 71.1 cm), pentru adulți și chiar mai mare pentru bicicletele de curse specializate. Roțile mai mari vă pot îmbunătăți viteza, dar dacă roțile tale sunt prea mari pentru corpul tău, călăria va fi mai dificilă.
  • Partea 3 din 3:
    Construirea sau cumpărarea unei biciclete
    1. Imaginea intitulată Puneți pe un lanț de bicicletă Pasul 6
    1. Încercați să călătoriți cu bicicleta înainte de ao cumpăra. Dacă nu puteți obține magazinul de biciclete pentru a vă permite să încercați o bicicletă afară, mergeți la un alt magazin sau împrumutați unul de la un prieten. Este mai ușor să obțineți o bicicletă care să se potrivească decât să se adapteze și să se acceteze la una care nu.
    • Plimbați bicicleta în jurul blocului pentru a obține o senzație bună pentru asta. Ar trebui să vă simțiți confortabil și în control în orice moment. Asigurați-vă că puteți ajunge cu ușurință la ghidon și toate componentele, cum ar fi schimbătorii și frânele.
    • Testați uneltele și frânele. Vedeți cât de ușor este pentru dvs. să schimbați rapid uneltele și frâna. Bicicleta ar trebui să fie receptivă și nu ar trebui să ia prea mult efort pentru a regla uneltele sau frânele.
    • Practicați colțurile de cotitură. Vrei să fii confortabil cu manevrabilitate. Unele biciclete sunt mai ușoare decât altele și necesită mai multă precizie atunci când manevrează. Dacă nu vă simțiți confortabil pe bicicletă, încercați alți să găsească ceva care se simte natural.
  • Imagine intitulată Măsurați un copil pentru o bicicletă Pasul 22
    2. Testați greutatea și materialele. Indiferent de tipul de biciclete, există greutăți și materiale diferite în fiecare.
  • Dacă vă uitați la o bicicletă montană, întrebați despre greutatea cadrului și modul în care afectează performanța. Deși bicicletele de munte vor fi de obicei mai grele decât bicicletele rutiere, puteți găsi că pentru dvs., unul mai greu va fi mai greu de operat pe teren. Verificați calitatea suspendării. Bicicletele montane de suspensie complete sunt destinate pentru călăreți grași în afara drumului. Este posibil să nu aveți nevoie de cea mai bună suspendare a căutării exclusiv pe teren extrem de dur.
  • Bicicletele rutiere și bicicletele de turism oferă o mulțime de opțiuni în calea cadrelor și construcțiilor de cadre. Cele mai multe opțiuni bazate pe performanță ar putea folosi un cadru de carbon. Carbonul este un material foarte ușor care ajută la performanță și viteză. Cu toate acestea, cadrele de carbon pot fi mai scumpe. Materialul și forma cadrului vă pot afecta confortul și viteza, dar ar putea să nu fie necesar pentru tipul de călărie. În timp ce carbonul este popular pentru natura sa ușoară, este ușor deteriorat. Ramele din aluminiu pot fi mai grele, dar sunt mai durabile și adesea mai puțin costisitoare.
  • Obțineți o bicicletă cu anvelopele potrivite pentru nevoile dvs. Anvelopele mai subțiri, adesea pe bicicletele rutiere, sunt rapide și ușoare. Cu toate acestea, anvelopele mai subțiri nu sunt bune pe teren stâncos și cu ușurință. Bicicletele de turism au pneuri mai groase mai groase, cu mai multe benzi de rulare, ceea ce permite mai multă versatilitate în teren. Partea de rulare ajută, de asemenea, să prindă pe drumurile umede sau alunecoase.
  • Imagine intitulată Măsura și cumpăra bicicleta corectă Pasul 16
    3. Cumpărați sau ați asamblat personal bicicleta dvs. Acest lucru este valabil mai ales cu bicicletele echipate cu derailleur, componentele care păstrează lanțul pe bicicletă. Având o bicicletă construită profesional, asigură că toate piulițele și șuruburile sunt instalate și strânse corect, precum și accesoriile.
  • Dacă sunteți mai nou la Ciclism, veți avea un timp mai ușor de a intra pe drumul cu o bicicletă construită profesional. Magazinele de biciclete vă vor asigura că bicicleta dvs. este reglată în mod corespunzător și că roțile sunt aliniate corespunzător.
  • Prin obținerea unei biciclete asamblate profesional, vă veți asigura că fiecare componentă, din poziția șa la orice accesorii, a fost echipată pentru dvs. Un magazin de biciclete va fi capabil să vă ia măsurile și să adapteze orice bicicletă pentru a se potrivi perfect corpului, permițând cele mai bune, cele mai sigure condiții de echitație.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Bicicletele de munte sunt adesea cumpărate pentru utilizarea ca biciclete de drum general. În timp ce aceste biciclete sunt confortabile și ușor de mers pe drum, nu veți experimenta aceeași performanță ca o bicicletă construită exclusiv pentru drumuri.
  • Gândiți-vă să investiți în noroi. Pentru ciclul zilnic pe drum, noroiul vă împiedică să obțineți o lovitură de noroi în spate.
  • Anvelope mai groase cu mai mult ajutor de rulare cu aderență. Dar anvelopele mai groase fac, de asemenea, ciclism mai dificil. Energia suplimentară necesară pentru pedala cu anvelope chunky este considerabilă. Dacă nu aveți nevoie de bicicleta pentru călărirea gravă, ar trebui să obțineți anvelope cu o suprafață de bandă superficială. Neted Slick Anvelopele sunt bune pentru călărie, dar mai ales pentru curse. Aceste anvelope pot fi alunecoase pe drumuri umede și sunt scumpe. Din fericire, aici este o gamă bună de anvelope rutiere cu scop general, cu o suprafață de bandă superficială, care oferă atât viteze, cât și prindere.
  • Este mai bine să cumpărați o bicicletă care este deja asamblată. Când bicicleta nu este asamblată, necesită asamblare profesională care costă și mai mulți bani decât dacă ați fi făcut-o singură. Dacă nu știți cum să asamblați o bicicletă, optați pentru unul construit.
  • Cumpărarea unei biciclete va fi mult mai ușoară dacă alegeți un magazin de biciclete, mai degrabă decât a "cutie mare" magazin. Un magazin de ciclism adecvat va angaja oameni cunoștinți care vă pot ajuta să faceți o alegere bună.
  • Spuneți unui specialist ce tip de călărie veți face, nivelul de experiență și ce caracteristici căutați. Specialiștii de la magazinele de biciclete vor putea găsi cea mai bună bicicletă pentru dvs.
  • Jantele de perete unice din aluminiu se deformează cu ușurință atunci când loviți gropi sau borduri. Ele sunt, de obicei, numai pe biciclete de calitate scăzută, deci pentru călăreții obișnuiți, nu sunt cea mai bună opțiune.
  • Avertizări

    Purtați o casca în orice moment. Leziunile capului vă pot dezactiva pentru restul vieții.
  • Dacă călătoresc noaptea, purtați unelte reflectorizante și aveți întotdeauna o lumină de bicicletă. Acest lucru vă va ajuta să vedeți și să vă ajutați pe alții să vă vadă.
  • Asigurați-vă că frânele dvs. sunt întotdeauna în ordine de funcționare și că vă puteți opri cu ușurință.
  • Investiți într-o blocare bună și închideți întotdeauna bicicleta. Bicicletele rutiere în orașe sunt adesea furate datorită valorii bicicletei. Investiți într-o încuietoare care nu poate fi tăiată. Când vă blocați bicicleta, blocați rotița din față și a cadrului la postarea bicicletei. Este mai greu să scoateți roata din față a unei biciclete.
  • Evitați călăria în ploaie dacă puteți. Drumurile umede fac ca ciclism mult mai periculos.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar