Cum să devii un ciclist profesionist

Deși scopul principal al ciclismului ar trebui să fie distractiv, puteți urmări și o carieră ca un ciclist profesionist. Cicliștii profesioniști concurează în curse precum Giro d`Italia, turneul de Franța și alte evenimente de pe tot globul pentru a vedea care ciclist și care echipă poate face cel mai rapid timp. Citiți următorii pași pentru a afla cum să deveniți un ciclist profesionist.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătiți-vă corpul
  1. Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 1
1. Ciclu în fiecare zi. Formarea și experiența sunt fundamentele oricărui sport și pentru un ciclist profesionist, aceasta înseamnă a face o mulțime de kilometri pe drum. În medie, ar trebui să instruiți cel puțin 2 ore pe zi timp de 6 zile pe săptămână dacă doriți să deveniți un ciclist profesionist. Dacă vremea este prea rece pentru a circula afară, tren pe o bicicletă staționară într-o sală de gimnastică sau acasă.
  • Instruirea pentru Pro Ciclismul durează de obicei aproximativ 4 până la 6 ore pe zi, deși uneori, care ar putea include timpul petrecut la sala de gimnastică face greutăți și forța de construcție.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 2
    2. Construiți-vă puterea. Faceți un antrenament de 60 de minute de antrenament de câteva ori pe săptămână pentru a vă construi mușchii, în special mușchii piciorului și de bază. În general, va trebui să fiți în formă mare, cu o mulțime de mușchi slabi.
  • Exerciții bune includ squats, bucle picioare și lunges.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 3
    3. Mâncați dreptul de a vă combusi antrenamentele. Va trebui să mâncați dreptul de a vă menține corpul prin provocările înfricoșătoare ale sportului. Obțineți toate substanțele nutritive ale corpului dvs., atât acasă, cât și în timpul unei curse, pentru a vă ajuta corpul să țină pasul.
  • Dieta dvs. ar trebui să fie bogată în fructe și legume, precum și carbohidrați și proteine ​​slabe.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 4
    4. Creșteți-vă puterea utilizând instrumente și adăugarea rezistenței. Pro bicicliștii trebuie să poată înfășura un deal chiar și când se apropie sfârșitul unei curse și corpul lor este deja obosit. Lucrați la creșterea puterii dvs., astfel încât să puteți face față situațiilor ca acestea. Adăugați rezistență la sesiunile de ciclism și utilizați un monitor de ritm cardiac sau o calculator de ciclism pentru a vă asigura că stați în zona de ritm cardiac țintă. Unele modalități bune de adăugare a rezistenței includ:
  • Călătoresc un deal
  • Călătoresc în vânt
  • Schimbarea la o viteză mai mare
  • Partea 2 din 4:
    Participarea la comunitate
    1. Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 5
    1. Familiarizați-vă cu regulile UCI. Union Cyclist Internationale (UCI) este organizația care rulează cele mai competitive curse de biciclete. Aflați regulile pentru tipul de eveniment pe care doriți să îl finalizați înainte de a începe să vă implicați în curse. Acest lucru vă va oferi o mai bună înțelegere a ceea ce este și nu este acceptabil în lumea ciclismului competitiv.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 6
    2. Începeți la fel de tineri cât poți. Dacă este posibil, să se alăture unei echipe de liceu sau colegiu pentru a obține un picior în industrie. Nu numai că acest lucru vă va ajuta să dezvoltați abilitățile și forța pe care trebuie să o reușiți, dar vă va ajuta să vă ajutați să obțineți numele dvs. în comunitate. Veți avea capul începutul de care aveți nevoie și prieteni în toate locurile potrivite.
  • Va trebui să începeți tineri în general, totuși, deoarece SUA are reguli care stipulează vârsta pentru bicicliști în unele curse.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 7
    3. Ciclu cu alții. Alăturați-vă unui club local de ciclism și participați la cursuri săptămânale. Acest lucru vă va ajuta să vă motivați și să vă oferiți posibilitatea de a învăța de la alții. Puteți găsi grupuri locale căutând forumuri Internet, verificând cu sala de gimnastică locală sau căutați prin parcurile locale și departamentul de recreere.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 8
    4. Au prieteni acel ciclu. Viața Pro Ciclism poate deveni foarte singură. Veți avea orare intensă și foarte puțin timp liber. Dacă doriți să mențineți o viață socială, veți dori prieteni care sunt chiar acolo cu dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 9
    5. Plimbare cu oameni care sunt mai buni decât tine. Veți simți nevoia de a vă ridica la provocare, simțul concurenței care vă ajută să vă împingeți mai greu pe drum.
  • Partea 3 din 4:
    Îmbunătățirea tehnicii dvs
    1. Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 10
    1. Găsiți un antrenor pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți timpul și tehnica. Uneori puteți găsi un antrenor bun prin clubul dvs. de ciclism, dar puteți privi și anunțurile din revistele de ciclism. Un antrenor bun vă poate ajuta să vă rupeți propriile înregistrări de timp, să vă construiți rezistența și viteza și să vă îmbunătățiți tehnica atunci când curse împotriva altora. Un antrenor experimentat vă poate oferi, de asemenea, sfaturi despre cea mai bună nutriție pentru sporturile de anduranță și vă sfătuiește pe cele mai bune echipamente.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 11
    2. Obțineți așezarea terenului. Analizați fiecare rasă pentru a vedea ce vă puteți îmbunătăți în ceea ce privește tehnica, echipamentul sau rezistența fizică. Uită-te la pistă și vezi ce provocări trebuie să te confrunți și de ceea ce aveți nevoie pentru a face față lor! De asemenea, puteți să vă uitați la videoclipurile de curse pe care le cunoașteți că veți concura, dacă le puteți găsi, pentru a vedea cum se ocupă de provocări similare.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 12
    3. Luați o pagină din cartea PRO. Studiați cicliștii profesioniști pentru a afla cum se antrenează și mănâncă și care sunt tehnicile și strategiile lor de curse. Veți observa modelele în ceea ce privește modul în care se apropie de o cursă și de a lucra cu alți bicicliști din echipele lor. Adoptați tehnicile care lucrează pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 13
    4. Practicați abilitățile cheie. Abilități de ciclism cheie, cum ar fi descendența și virajele, pot însemna diferența dintre succes și eșec. Practicați aceste abilități-cheie prin luarea de rute care includ aceste caracteristici atunci când practicați.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 14
    5. Selectați un eveniment pe care doriți să îl specializați. Există mai multe tipuri diferite de evenimente de ciclism și găsirea nișei dvs. vă poate ajuta să vă despărțiți. Găsiți un antrenor care vă poate ajuta să vă dezvoltați abilitățile în evenimentul ales.
  • De exemplu, ați putea să vă concentrați asupra încercărilor de timp, criterii sau rase de scenă, dacă sunteți un curse de drum.
  • Ați putea specializa în coborâre, enduro sau transversală dacă sunteți o curse de biciclete de munte.
  • Sau, în cazul în care preferă să curgă pe o pistă (aka o velodrom), atunci puteți participa la sprint, urmărire sau curse de zgârieturi.
  • Partea 4 din 4:
    Mergând pro
    1. Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 15
    1. Asigurați-vă că aveți o lucrare flexibilă pentru a vă susține ciclismul. Este dificil să faci bani ca un ciclist pro, dar unii oameni reușesc să facă acest lucru pentru o vreme. Echipele PRO plătesc de obicei numai pentru echipamente și călătorii. Chiar și plățile pentru cursele majore este de fapt destul de scăzută. Alegeți o slujbă flexibilă care va funcționa cu programul de pregătire și rasă.
    • Predarea este o profesie care se poate împrumuta la ciclism, deoarece veți avea veri oprite, ceea ce este atunci când are loc cea mai mare parte a sezonului.
    • De asemenea, ați putea lua în considerare lucrul într-un magazin de biciclete, astfel încât să puteți interacționa cu alți oameni care iubesc sportul.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 16
    2. Introduceți rasele locale. Efectuarea bine la evenimentele locale vă va ajuta să vă construiți tehnica, încrederea și reputația. Dacă intrați cu alți membri ai clubului local, asigurați-vă că lucrați cu ei pentru a domina cursul de curse. Căutați curse locale prin căutarea site-urilor ca ACTIVE.com sau site-ul oficial de ciclism pentru țara dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 17
    3. Găsiți un sponsor. Deși cicliștii profesioniști se antrenează extrem de greu (ca toate celelalte sporturi profesionale), recompensele financiare asociate cu câștigul sunt mult mai mici decât cele din baseball profesional, fotbal, baschet sau hochei pe gheață. Ca atare, sponsorizarea este o parte importantă de a deveni un ciclist profesionist, deoarece cantitatea de bani disponibilă va determina calitatea echipamentelor, coaching-ului și îngrijirii medicale pe care o veți avea.
  • Deși sponsorii, de obicei, nu donează cât mai multe numerar în ligile amatori așa cum fac ei pentru cicliștii profesioniști, având un sponsor poate face diferența în acoperirea costurilor echipamentelor, instruirii și călătoriei. Este greu de făcut, dar merită să încercați la fel.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 18
    4. Introduceți în concursuri mai mari ca tine deveniți mai bine și mai rapide. Cu cât aveți mai multă atenție în concursuri amatori, cu atât mai multe șanse să vă prindeți ochiul unui cercetător pentru o echipă profesională.
  • La site-ul web de ciclism din SUA, puteți cerceta evenimente pe stat și găsiți care sunteți calificați să introduceți.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 19
    5. Sper să întâlnească un cercetaș. Dacă sunteți foarte norocos, puteți ajunge la ciclism într-un eveniment în care un cercetaș va căuta noi talente. Dacă vă prindeți ochii, faceți ocazia. Încercați când un cercetaș pentru o echipă profesionistă vă cere să concurezi pentru o echipă profesională.
  • Imaginea intitulată deveni un ciclist profesionist Pasul 20
    6. Acceptați ofertele. Acceptați o ofertă pentru a merge pentru o echipă profesională, dacă aveți noroc suficient pentru a obține unul. Noroc!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar