Cum să vă decorați bicicleta

Bicicletele sunt atât o sursă de distracție, cât și un mijloc economic de a ajunge în jur. Indiferent dacă bicicleta dvs. este o sursă de divertisment sau mijloacele de transport, decorarea cadrului său poate fi o mulțime de distracție. Decorarea unei biciclete nu este doar pentru spectacol. Poate face datoria dublă de a face bicicleta dvs. unică și de a face în siguranță să călătorească noaptea sau poate fi pur și simplu o modalitate de a vă oferi ceva plăcut să vă uitați în timp ce călătoriți. Pentru a vă decora bicicleta și a face cu adevărat propria dvs., puteți utiliza lumini, autocolante, vopsea și modificări.

Pași

Metoda 1 din 4:
Decorarea cu lumini
  1. Imagine intitulată Decorează bicicleta Pasul 1
1. Puneți reflectoare speciale pe anvelopele din față și din spate. Reflectorii servesc scopului dublu de a vă asigura că sunteți vizibili pentru alții și stabiliți bicicleta în afară de alte biciclete. Reflectoarele personalizate pot include diferite forme și culori, precum și dimensiuni diferite. Reflectoarele sunt adesea disponibile la Superstores, în timp ce reflectorii de specialitate sunt cel mai bine preluați la un magazin dedicat de ciclism sau online.
  • Dacă vă place inimile și culoarea roz, puteți cumpăra reflectori roz, în formă de inimă.
  • Dacă sunteți utilitar în natură, puteți găsi reflectoare clipi pentru a vă face cunoscută prezența în întuneric.
  • Imagine intitulată Decorează pasul dvs. de bicicletă 2
    2. Achiziționați lumini clipitoare. Luminile clipite din stick-uri vă vor face bicicleta unică și vă vor face extrem de vizibil în timpul zilei și al nopții. Deși acestea sunt de obicei găsite la parade și alte evenimente stradale, acestea pot fi, de asemenea, achiziționate online și fac o declarație minunată.
  • Luminile clipești pot fi, de asemenea, periculoase, deoarece pot declanșa dureri de cap și chiar convulsii în unele. Asigurați-vă că nu sunteți sensibil la luminile strobe sau la alte efecte înainte de utilizare.
  • Imagine intitulată Decorează bicicleta Pasul 3
    3. Utilizați luminile cu șnur LED. Luminile cu șnur LED sunt excelente pentru decorarea, deoarece majoritatea nu necesită o sursă de alimentare exterioară. Aceste lumini vin în multe culori și lungimi diferite, și sunt o modalitate simplă de a personaliza bicicleta.
  • LED-urile sunt disponibile la majoritatea magazinelor de îmbunătățire la domiciliu, dar pot fi achiziționate și online.
  • Puteți plasa lumini LED în spițele roților dvs. sau puteți folosi legăturile zip pentru a le plasa de-a lungul cadrului bicicletei.
  • Imagine intitulată Decorează etapa de bicicletă 4
    4. Aplicați luminile de șir. Luminile de șir, spre deosebire de luminile LED, vă va solicita să faceți unele modificări pentru a le puterea, dar poate fi o modalitate distractivă și ieftină de a vă decora bicicleta.
  • Dacă mergeți calea de lumini de șir, asigurați-vă că urmați un ghid atunci când creați o sursă de alimentare pentru a evita un pericol de incendiu.
  • Luminile de șir funcționează minunat pentru a împacheta în jurul cadrului bicicletei pentru a adăuga un interes pentru ghidonul dvs. Dacă alegeți lumini de șir, asigurați-vă că le-ați înfășurat strâns în jurul metalului pentru a evita un pericol care se încadrează.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind autocolante
    1. Imagine intitulată Decorează bicicleta Pasul 5
    1. Aplicați autocolante concepute pentru utilizarea în aer liber. Autocolante în aer liber, cum ar fi cele concepute pentru biciclete sau skateboard, sunt o modalitate excelentă de a vă personaliza bicicleta și de a veni în multe modele și culori diferite. Deși puteți utiliza autocolante regulate, murdăria și umiditatea le vor rupe repede.
    • Pentru a vă asigura că autocolantul va fi plasat așa cum doriți să fie, luați în considerare marcajul în care doriți cu un creion înainte de aplicare.
    • Multe magazine de skate și biciclete vând aceste autocolante, dar le puteți găsi online prin vânzătorii populari, cum ar fi Amazon, și magazine de specialitate online de biciclete.
  • Imagine intitulată Decorează bicicleta Pasul 6
    2. Obțineți creativ cu aplicație și locație. În loc să plasați câteva autocolante pe barul Sissy, obțineți creativi! Decorați ghidonul, mânerul mânerului și chiar și spițele cu autocolante.
  • Dacă nu vă place culoarea bicicletei, puteți acoperi în întregime rama cu autocolante suprapuse.
  • Dacă sunteți un fan al modelelor, puteți plasa autocolante la spoturi predeterminate în cadrul bicicletei pentru a crea modele.
  • Imagine intitulată Decorează bicicleta Pasul 7
    3. Se amestecă și se potrivesc teme și culori. Obțineți creativ cu temele și culorile autocolante. Pereche personaje de desene animate cu tonuri de pământ și combină caractere din copilărie cu autocolante de brand. Asocierea autocolantelor standard cu autocolante în aer liber ar putea ajuta autocolantele standard să dureze mai mult.
  • Când alegeți perechi de autocolante, optați pentru lucrurile pe care le iubiți. Dacă sunteți un fan al Kitty Hello și Simpsons, de exemplu, ați putea crea o mică scenă cu aceste personaje.
  • Imagine intitulată Decorează pasul dvs. de bicicletă 8
    4. Stickere de straturi pentru o schimbare totală. Utilizând banda de spălare sau alte autocolante, strat pentru a acoperi complet cadrul de biciclete în loc să-l picteze o altă culoare.
  • Pentru a vă ajuta banda de spălare să dureze mai mult, aplicați un strat de poliuretan sau alt material de etanșare. Acest lucru va face împotriva daunelor meteorologice și a peelingului.
  • Dacă banda de spălare este prea scumpă pentru a acoperi complet bicicleta, puteți utiliza și banda Patternedduct. Există nenumărate tipuri și culori pentru a alege de la.
  • Metoda 3 din 4:
    Personalizarea cu vopsea
    1. Imagine intitulată Decorează bicicleta Pasul 9
    1. Vopsea cadrul bicicletelor. Pictura Cadrul bicicletei este o modalitate simplă de a decora și personaliza bicicleta pentru a se potrivi cu preferințele dvs. sau personalitatea.
    • Pictura cadrului dvs. este o modalitate excelentă de a acoperi și de a preveni o ruginări suplimentare a unei biciclete vechi.
    • Bicicletele de pictură funcționează bine cu vintage, culori dezactivate, cum ar fi Teal, Monetărie și Seafoam.
    • Când selectați o vopsea, asigurați-vă că alegeți unul destinat utilizării în aer liber.
    • Deși puteți achiziționa vopsea destinată în mod specific pentru biciclete, înscrierea unei vopsele formulate pentru metal va funcționa la fel de bine.
  • Imagine intitulată Decorează bicicleta Pasul 10
    2. Adăugați un pop de culoare prin pictura clopot de biciclete. Dacă bicicleta are un clopot, dă-i un pic de culoare strălucitoare, cum ar fi neon portocaliu sau pepto-bismol roz. Acesta este un compromis perfect pentru cineva care nu-i plac culorile strălucitoare, dar vrea o estetică unică pentru bicicleta lor.
  • Puteți chiar să obțineți fețe creative și vopsea, animale sau modele pe clopotul sau cornul dvs. de biciclete.
  • Imagine intitulată Decorează bicicleta Pasul 11
    3. Aplicați un strat de vopsea la spițele roților. În timp ce pictura cadrului dvs. de biciclete este destul de obișnuit, pictura spițele oferă o culoare unică și interesantă și este distractiv să urmăriți ca roțile dvs., deoarece creează un efect de curcubeu.
  • Imagine intitulată Decorează bicicleta Pasul 12
    4. Vopsiți anvelopele bicicletei. Deși lucrarea de vopsea va purta în cele din urmă cu utilizare, pictura anvelopelor bicicletelor oferă un aspect interesant - în special în timp ce mergeți. Pentru a adăuga fler într-o bicicletă de epocă, de exemplu, puteți picta anvelopele cu alb pentru a crea un efect albă comun la mașinile de epocă.
  • Utilizați vopsea în aer liber, cum ar fi vopsea (sau vopsea de pulverizare) destinată punților sau a lemnului tratat.
  • Imagine intitulată Decorează bicicleta Pasul 13
    5. Vopsea întreaga dvs. bicicletă cu vopsea strălucitoare în întuneric. Pentru a vă păstra bicicleta în siguranță și unică, vopsea bicicleta cu vopsea strălucitoare în întuneric. Există multe culori diferite de vopsea, variind de la culori simple alb până la neon.
  • Strălucirea în vopsea întunecată este disponibilă imediat la supermarketuri, magazine de hardware și magazine de artizanat, precum și online. Magazinele de ambarcațiune sunt susceptibile de a avea cea mai largă gama de culori.
  • Imagine intitulată Decorează bicicleta Pasul 14
    6. Utilizați stilouri de vopsea pentru a face modele specializate. Pixurile de vopsea sunt o modalitate excelentă de a adăuga personalitate și pizzazz la bicicleta dvs., deoarece puteți crea caractere graffiti, doodle și schițe.
  • Dacă sunteți un artist calificat, vă puteți prezenta talentul dvs. prin pictarea scenelor pe bicicletă cu un stilou de vopsea.
  • Pentru a păstra orice proiectare pe care ați putea crea cu un stilou de vopsea, sigilați vopseaua cu un strat de pulverizare sau de etanșare a vopselei.
  • Metoda 4 din 4:
    Modificarea bicicletei pentru a vă potrivi
    1. Imagine intitulată Decorează bicicleta Pasul 15
    1. Adăugați un coș pentru călătorii de cumpărături. Dacă bicicleta dvs. este în uz pentru un articol de navetă, un coș este atât adorabil, cât și util. Coșuri de biciclete variază în material de la răchită la lemn sau plastic și vin în multe dimensiuni diferite.
    • Frecvența cu care utilizați bicicleta va ajuta la determinarea coșului de care aveți nevoie pentru a achiziționa, deoarece unele sunt aplicate cu materiale delicate, cum ar fi pielea.
  • Imagine intitulată Decoreaza bicicleta ta Pasul 16
    2. Achiziționați un scaun special de biciclete. Modificarea scaunului dvs. de biciclete poate oferi un aspect proaspăt și un alt confort pentru capătul din spate. Scaunele din piele împrumută o privire de vintage la bicicletă, în timp ce scaunele de gel se adaugă un factor masiv de confort.
  • Imagine intitulată Decorează bicicleta dvs. Pasul 17
    3. Utilizați componente colorate de biciclete. Roți colorate, spițe, șocuri și ghidonuri pot ajuta la decorarea bicicletei. Puteți avea chiar culori diferite pentru toate componentele bicicletei pentru un efect de curcubeu.
  • Imaginea intitulată Decorează bicicleta dvs. Pasul 18
    4. Modificați ghidonul. Puteți schimba în totalitate forma ghidonului dvs. sau puteți utiliza banda, crep sau vopsea pentru a schimba aspectul general al ghidonului dvs.
  • Dacă vă modificați ghidonul, asigurați-vă că nu faceți nimic pentru a interfera cu frânele.
  • Imagine intitulată Decorează bicicleta Pasul 19
    5. Adăugați streamers la ghidonul dvs. În cele din urmă, adăugați un fler încântător de copil la bicicleta prin adăugarea de streameri la mânerul mânerului.
  • Streamerii pot fi creați cu pungi vechi de plastic, benzi de țesătură sau chiar Pom-uri vechi.
  • Streamerii comerciali vin cu clipuri mici care sunt introduse în capetele barei de bare. Dacă faceți propriile dvs. streamers, puteți moda propriile clipuri pentru a le atașa utilizând consumabile de la un magazin de meserie sau de hobby.
  • sfaturi

    Decoreaza casca ta pentru a se potrivi cu bicicleta cu lumini, vopsea (lucrari acrilice cele mai bune) si autocolante.
  • Decorează conținutul inimii voastre. Puteți adăuga steaguri, pinwheels și alte extras la bicicleta dvs., care sunt ușor de eliminat și personalizat.
  • Avertizări

    Nu sacrificați niciodată siguranța bicicletelor din motive de decorare. Evitați să plasați nimic în spițele sau lanțul de anvelope, deoarece acest lucru intensifică șansa de a avea un accident.
  • Evitați pictura bicicletei toate culorile negre sau întunecate, deoarece acest lucru vă va face dificil să vedeți seara.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar