Cum să ajungeți în timp ce licența dvs. Este suspendată

Dacă permisul de conducere a fost suspendat, se poate simți ca și cum ați fi prins acasă. Dar acest lucru nu trebuie să fie cazul. Aplicarea cu succes pentru o licență restricționată vă poate întoarce pe drum în cel mai scurt timp. Sau, dacă aceasta nu este o opțiune, puteți să cunoașteți sistemul dvs. local de transport public și să economisiți și niște bani. Bazându-vă pe prieteni și familie pentru ascensoare nu este o idee proastă, mai ales dacă oferiți pentru a cip pentru gaz.

Pași

Metoda 1 din 3:
Aplicând pentru o licență de conducere restrânsă
  1. Imaginea intitulată Obțineți în timp ce licența dvs. este suspendată pasul 1
1. Determinați dacă sunteți eligibil. În general, puteți aplica numai pentru o licență de greutăți după ce ați fost suspendat pentru o primă infracțiune. De asemenea, va trebui să dovediți de ce aveți nevoie de o licență. Uneori este posibil să obțineți un permis limitat care să permită călătoria către și de la locul de muncă. Participarea la școală sau îngrijirea altora în nevoie de transport sunt alte motive posibile.
  • Imaginea intitulată obțineți în timp ce licența dvs. este suspendată pasul 2
    2. Completați aplicația dvs. Contactați departamentul local de autovehicule (DMV) sau agenția care reglementează licențele din zona dvs. și întrebați despre cerințele cererii. Aveți grijă să completați orice formulare și asigurați-vă că le completați în întregime. Apoi, atașați orice documente necesare sau a unor dovezi pe care le-ar putea cere, cum ar fi o declarație care arată un program de vizitare a copilului care necesită conducere.
  • Dacă formularele sunt prea complicate sau dacă sunteți îngrijorați de succes cu cererea dvs., luați în considerare angajarea unui avocat pentru a completa documentele pentru dvs.
  • Alte tipuri de dovezi de greutăți includ o verificare înscriere dacă sunteți înscris în școală. Sau, o notă de la angajatorul dvs. care descrie responsabilitățile și orele de lucru. Pentru o scuză medicală, furnizați scrisoarea unui medic. Indiferent de documentul pe care îl alegeți, obțineți-l pe antet oficial, dacă este posibil.
  • Imaginea intitulată obțineți în timp ce licența dvs. este suspendată pasul 3
    3. Afișați dovada asigurării. Va trebui probabil să completați un formular cu toate informațiile dvs. de asigurare ca parte a pachetului dvs. de aplicații. Asigurați-vă că asigurarea dvs. este actuală și îndeplinește cerințele minime de acoperire ale statului dvs. Este, de asemenea, o idee bună să atașați o copie tipărită a cărții de asigurare.
  • Imaginea intitulată obțineți în timp ce licența dvs. este suspendată pasul 4
    4. Urmați orice restricții plasate la licența dvs. de greutăți. Este posibil să vi se permită să conduceți cu libertate relativă până când vechea licență este reactivată. Sau, este posibil să vi se solicite să utilizați numai vehiculul dvs. în anumite ore și în anumite zile. Curtea și DMV pot solicita, de asemenea, să conduci doar un traseu stabilit.
  • Imaginea intitulată Obțineți în timp ce licența dvs. este suspendată pasul 5
    5. Alertați DMV cu privire la orice modificare a informațiilor dvs. Odată ce licența dvs. restricționată este activă, asigurați-vă că rămâneți în contact cu DMV. Dacă adresa dvs., numărul de telefon sau motivul pentru modificările licenței, contactați imediat DMV cu informații actualizate. În caz contrar, ați putea fi considerat în încălcarea legii și privilegiile dvs. pot fi luate.
  • Metoda 2 din 3:
    Utilizarea transportului public sau a călătoriilor
    1. Imaginea intitulată obțineți în timp ce licența dvs. este suspendată pasul 6
    1. Luați autobuzul pentru o opțiune ieftină. Acum, cele mai multe zone urbane și rurale au un fel de sistem de autobuz în loc. Găsiți o hartă a rutelor și a programelor online, căutând numele orașului dvs. și "autobuzul" sau "transportul public."Apoi, planificați călătoriile în avans, astfel încât să nu pierdeți autobuzul. Puteți chiar să descărcați o aplicație de călătorie sau de tranzit pentru a ajuta la planificarea.
    • Verificați cu compania de autobuze sau autoritatea de tranzit pentru a afla cum să plătiți pentru tarif și cât va fi, în avans. Unele autobuze necesită schimbări exacte sau carduri de numerar de plată.
    • Utilizați timpul de călătorie suplimentar pentru a obține o anumită muncă prin aducerea laptopului dvs. De asemenea, puteți să vă relaxați sau să jucați pe telefon pentru un pic.
    • Probabil veți salva sute de dolari pentru fiecare lună că luați autobuzul în loc să conduceți.
  • Imaginea intitulată Obțineți în timp ce licența dvs. este suspendată pasul 7
    2. Hop pe o linie de cale ferată de lumină sau de navigație pentru călătorii rapide. Determinați dacă zona dvs. are acest tip de transport disponibilă prin căutarea numelui orașului dvs. și "linia de cale ferată" online. De asemenea, puteți contacta autoritatea locală de tranzit. Pentru a călători pe o linie de cale ferată, uitați-vă la harta liniei și programul. Planificați-vă cu atenție călătoria, astfel încât să ajungeți la opritorul feroviar la timp.
  • Unele linii oferă chiar și tarife gratuite pentru distanțe scurte. Sau, puteți obține o carte de tarif, care ar putea reduce tariful total pe care îl veți plăti. Aceasta este o opțiune excelentă pentru navetele zilnice.
  • Imaginea intitulată obțineți în timp ce licența dvs. este suspendată pasul 8
    3. Încercați "înălțați" în timpul perioadelor de trafic ridicat. Aceasta nu este atât de răspândită, dar poate fi o opțiune în orașele mai mari, cum ar fi Washington D.C. La "Instant Carpool" sau "Slug", va trebui să mergeți online la un site web listarea locației "liniilor Slug."Apoi, așteptați ca un șofer să vă ia în sus și să vă ducă la destinația dvs. Șoferul, la rândul său, ajunge să folosească banda HOV (vehicul de înaltă ocupare) din cauza faptului că sunteți în mașina lor.
  • "Slugging" este, de obicei, disponibil numai la perioadele de oră când șoferii sunt dispuși să facă schimb de spațiu în mașina lor pentru o navetă rapidă.
  • Fiți conștienți de faptul că "înălțimea" nu este reglementată, deci veți dori să păstrați siguranța în minte atunci când acceptați o plimbare de un străin.
  • Imaginea intitulată obțineți în timp ce licența dvs. este suspendată pasul 9
    4. Du-te cu o plimbare în timp real. Acesta nu este un serviciu comercial, cum ar fi Uber, ci o rețea informală de șoferi care caută pasageri suplimentari. Driverele potențiale vor posta, de obicei, înregistrări pe site-urile de căutare, cum ar fi Craigslist. Vor cere, de obicei, bani de gaz sau o taxă fixă ​​pentru fiecare plimbare, deși unele sunt libere. Aceasta poate fi o opțiune convenabilă într-un oraș mare, dar poate să nu fie la fel de sigur ca un serviciu de taxi sau de transportare.
  • Imaginea intitulată obțineți în timp ce licența dvs. este suspendată pasul 10
    5. Încercați un taxi sau un serviciu comercial de îngrijorare. Puteți merge cu o companie de taxi, deși acest lucru poate deveni costisitor în timp. În funcție de cât de modernă este compania, poate fi, de asemenea, un pic de hassle pentru a programa plimbări. Uber, Lyft sau un alt serviciu de îngrijorare este o altă opțiune. Puteți programa plimbări online sau prin telefon bine în avans. De asemenea, veți ști exact cât veți datora șoferului înainte de a intra chiar în mașină.
  • Mulți piloți găsesc că serviciile, cum ar fi LYFT, oferă experiențe mai curate, mai confortabile decât taxiul tradițional.
  • Fiți conștienți de faptul că companiile cu călătorii își sporesc, de obicei, ratele pentru a reflecta perioadele de cerere ridicată și evenimente speciale. De exemplu, o plimbare într-o noapte de sâmbătă va costa probabil mult mai mult decât una de marți seara.
  • Versiunea companiei și un sistem de rating al șoferului adaugă o măsură a siguranței sistemului de îngrijorare. Dar este încă cel mai bine să ai încredere în instinctele tale.
  • Metoda 3 din 3:
    Carpooling, mersul pe jos și ciclism
    1. Imaginea intitulată obțineți în timp ce licența dvs. este suspendată pasul 11
    1. Adresați-vă prietenilor sau membrilor familiei pentru plimbări. Aflați dacă se îndreaptă spre magazinul alimentar și întrebați dacă ar fi minți să vă aducă și tu. Încercați să nu vă bazați prea mult pe o singură persoană și să nu cereți pe nimeni să vă ducă prea departe din calea lor. Dar, dacă locuiesc aproape și cu adevărat nu păreau în minte, nu doare niciodată să ceară ajutor. Pentru a îndulci potul, oferta de a plăti pentru gaz.
    • De exemplu, ați putea spune: "Știu că ați lovit magazinul de bacanie miercuri. Trebuie să iau și niște lucruri. V-ar deranja să mă luați și voi merge cu voi?"
  • Imaginea intitulată Obțineți în timp ce licența dvs. este suspendată pasul 12
    2. Carpool cu ​​colegii. Aflați dacă vreunul dintre colegii dvs. locuiesc în cartierul dvs. Apoi, întrebați dacă sunt dispuși să se oprească și să te ia pe drum în muncă. De asemenea, puteți încerca să vă alăturați unui grup carpool deja stabilit. În schimbul nu a făcut un drum de conducere, oferiți-vă la chip în gaz sau cumpărați toată lumea de prânz ocazional.
  • Dacă aceeași persoană conduce în fiecare zi, oferă să contribuie cu niște bani către permisul de parcare, dacă este necesar.
  • Un pozitiv de carpooling este oportunitatea de a cunoaște colegii dvs. Cu toate acestea, un dezavantaj este că va trebui să rămâneți la un program strict pentru a păstra pe toți să întârzieți.
  • Imaginea intitulată Obțineți în timp ce licența dvs. este suspendată pasul 13
    3. Mergeți pe distanțe scurte. Arunca pe pantofii de tenis și a lovit trotuarul. Încercați să rămâneți la rute cu care sunteți familiarizați și cei care au trotuare. Evitați mersul pe jos, dacă nu aveți pe unelte de siguranță reflectorizante. Nu numai că mergeți gratuit, veți găsi în curând să vă faceți în formă și mai bună.
  • Fiți pregătiți să vă luați mai mult la destinația dvs. Și, poți fi transpirat când ajungi. Au un plan de a contracara acest lucru dacă mergeți la muncă.
  • Imaginea intitulată obțineți în timp ce licența dvs. este suspendată pasul 14
    4. Biciclete sau skate. Ciclismul sau patinajul sunt opțiuni mai rapide decât mersul cu beneficii chiar mai bune pentru sănătate. Hartă pe traseul dvs. în prealabil și evitați orice domeniu provocator dacă nu sunteți un ciclist experimentat. Fii o ciclism foarte atent pe drum dacă nu există o bandă de bicicletă desemnată."Urmăriți toate regulile de trafic și păstrați un ochi pentru șoferi.
  • Datorită popularității navetei de biciclete, unele orașe au creat chiar și programe de cotă de biciclete. Acestea sunt standuri de biciclete care permit închirieri pe termen scurt.
  • Bicicletele sunt ținte pentru hoți. Pentru a vă menține bicicleta în siguranță, blocați-o cu un blocaj ur greu în jurul cadrului.
  • Ca și în cazul mersului pe jos, ciclismul nu poate fi cea mai bună opțiune pe zilele reale. Deci, asigurați-vă că aveți un plan de back-up.
  • sfaturi

    Dacă vă puteți permite, ați putea, de asemenea, să angajați un driver personal pentru perioada suspendată.
  • Dacă aveți un handicap sau sunteți în vârstă, unele programe din comunitatea dvs. ar putea oferi transport gratuit sau cu costuri reduse.
  • Avertizări

    Luați în considerare siguranța dvs. în primul rând atunci când luați în considerare capturarea unei călătorii cu altcineva, mai ales un străin.
  • Nu încercați să conduceți fără licență sau ați putea intra în necazuri legale și puteți face o amendă mare sau în unele cazuri ați putea ajunge în închisoare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar