Cum de a personaliza o bicicletă

Călărierea unei biciclete poate fi o mare exercițiu și o activitate distractivă de a face cu prietenii și familia. Personalizarea aspectului și performanței vechii biciclete poate fi o modalitate distractivă și rentabilă de a vă împrăștia călătoria. Indiferent dacă doriți să cuceriți un nou teren, să luați un nou exercițiu, sau să adăugați o mică culoare în viața dvs., există o mulțime de modalități minunate de a vă modifica bicicleta.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea aspectului
  1. Imaginea intitulată Personalizarea unei biciclete Pasul 1
1. Aplicați banda de ghidon colorat. Banda este o modalitate excelentă de a accentua ghidonul dvs. și de a oferi o aderență mai bună în același timp.
  • Pur și simplu cumpărați o bandă colorată de la orice magazin care vinde accesorii de biciclete și împachetați-o la spălare împotriva ghidonului până când întreaga suprafață este acoperită. Un strat de tip va fi suficient.
  • Imagine intitulată Personalizați o etapă de bicicletă 2
    2. Schimbați capacul căștilor. Fiecare bicicletă are un capac care stă la fața locului în cazul în care porțiunea de direcție este înșurubată împreună. Capul setului cu cască acoperă pur și simplu șurubul și este de obicei o culoare slabă. Puteți schimba capacul curent pentru o culoare sau un design personalizat și adăugați flare la o altă parte obișnuită de biciclete.
  • Capul setului cu cască vine în diferite dimensiuni. Cea mai sigură modalitate de a afla ce dimensiunea capacului aveți este să consultați manualul livrat împreună cu bicicleta dvs. sau să consultați un angajat la un magazin local. Instalarea este simplă, deoarece capacul ar trebui să se înșurubați și să se întoarcă.
  • Imaginea intitulată Personalizați o etapă de bicicletă 3
    3. Adăugați un sac unic. Pungi sunt o modalitate excelentă de a atașa spațiul suplimentar la bicicleta dvs., care stochează obiecte ca telefonul dvs., o sticlă de apă sau orice altceva de care aveți nevoie. Mai degrabă decât să obțineți o rulare a sacului de moară, puteți obține un design sau o culoare excelentă pentru a vă personaliza bicicleta.
  • Puteți obține o serie de pungi diferite în funcție de preferința dvs. Există pungi de trunchi care stau în spatele scaunului, o geantă de ghidare care se află în față, pannierii care atârnă de un raft sau unii care se află sub rama bicicletei din vedere.
  • Imaginea intitulată Personalizați o bicicletă Pasul 4
    4. Cumpărați un decal. Decalcile sunt o modalitate excelentă și simplă de a-ți ridica rama de biciclete fără a investi orele sau banii pentru ao picta. Puteți obține numele dvs., un brand preferat sau mai distractiv, care reprezintă interesele și hobby-urile dvs., cum ar fi rasa preferată de câine!
  • Imagine intitulată Personalizați o bicicletă Pasul 5
    5. Schimbați modul în care stați. Există o mulțime de diferite tipuri de scaune de biciclete care îmbunătățesc confortul și arată minunat. Schimbarea materialului și amortizarea scaunului dvs. este o personalizare ușoară.
  • Gel de amortizare. Aceste mucegai în corpul tău și oferă un mare confort pentru un călăreț ocazional.
  • Spuma de amortizare. Acest lucru este minunat pentru plimbări lungi și cei care cântăresc peste 200 de lbs. Este minunat pentru călătorii lungi, deoarece oferă mai mult suport pentru spatele dvs. inferior, dar încă suficient de mult pentru confort.
  • Piele din piele. Acestea devin din ce în ce mai populare. Deși au nevoie de ceva timp pentru a intra, vă va ajuta să vă răcoriți pe drumuri lungi și nu este al doilea în ceea ce privește durabilitatea. Aceasta este o alegere excelentă pentru cineva care călărește foarte mult.
  • Imaginea intitulată Personalizați o bicicletă Pasul 6
    6. Aplicați un strat proaspăt de vopsea. Acest lucru poate fi consumator de timp și necesită o mică muncă, dar o nouă lucrare de vopsea vă poate face bicicleta să arate nou.
  • Asigurați-vă că vă curățați bine bicicleta, coborând de pe rugină și imperfecțiuni de la uzură. Urmând acest lucru, puteți cumpăra grunduri și vopsele speciale concepute pentru biciclete care transformă vechiul cadru din Dingy într-o capodoperă strălucitoare.
  • Imagine intitulată Personalizați o bicicletă Pasul 7
    7. Adăugați accesorii. Poate doriți să schimbați modul în care bicicleta dvs. pare fără a schimba cadrul sau bicicleta în sine. Puteți cumpăra o mulțime de accesorii NEAT și le puteți aplica la bicicletă și pur și simplu scoateți-le când vă obosiți.
  • Clopote și coarne. Acestea pot fi mari din punct de vedere al siguranței pentru a alerta oamenii pe care îi călăriți lângă ei, dar puteți adăuga, de asemenea, o rotire unică în fața bicicletei.
  • Sticle și cuști de apă. Ciclismul este greu și este important să rămâi hidratat. Puteți adăuga sticle de apă și suporturi (cuști) la bicicleta dvs. care arată excelent în timp ce vă asigurați că rămâneți sănătoși.
  • Lumini. Dacă vă place să călătoriți mai târziu în această zi, este important să rămâneți vizibili. Puteți obține lumini care sunt acționate solare sau baterie care vin în culori diferite și asigurați-vă că vă aflați în evidență, nu numai în întuneric, ci și prietenilor dvs.
  • Pedalele pot fi, de asemenea, ușor decolat și înlocuit cu ceva mai confortabil pentru tine.
  • Imaginea intitulată Personalizați o bicicletă Pasul 8
    8. Schimbați ghidonul. Veți dori să vă asigurați că nu schimbă performanța bicicletei prea mult, dar noile ghidoane pot arăta grozav.
  • Ghidon plat. Acestea sunt cele mai frecvente tipuri de ghidon. Sunt simple și ușoare cu un mare control, dar nu sunt minunate pentru cei cărora le place să facă trucuri sau viteze mari.
  • Baruri de ridicare. Acestea sunt în principiu ghidonul plat care ridică din zona centrală a clapei și sunt de obicei mai largi decât barele plate. Vă dau un mare control, sunt bune pentru încheieturile voastre, dar pot, de asemenea, să vă facă bicicleta mai puțin aerodinamică și, prin urmare, încetinește-o.
  • Bullhorns. Acestea nu sunt minunate pentru a se întoarce, dar sunt altfel excelente pentru viteze mari și alpinism. Se curbează și înaintează din centru.
  • Drop barele. Acestea au o secțiune mijlocie dreaptă, fiecare curbare de capăt în jos și spre călăreț. Acestea sunt o mare ghidană generală, dar nu sunt recomandate pentru transformări frecvente strânse.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea unei biciclete rutiere
    1. Imaginea intitulată Personalizați o etapă de bicicletă 9
    1. Alegeți cadrul. Indiferent dacă este vorba de un cadru online sau un nou cadru dintr-un magazin de biciclete, puteți schimba rama dvs. pentru ceva mai puțin favorabil vitezei drumului ca un cadru de carbon sau aluminiu care aduce durabilitate și greutate ușoară.
    • Veți dori ceva luminos, dar dimensiunea cadrului este cel mai adesea bazată pe înălțimea și greutatea.
    • Greutatea de a trage pentru întreaga bicicletă este sub 20 kg și cadrele pot face o mulțime de greutate. Veți dori să consultați pe cineva de la magazinul dvs. local de biciclete dacă aveți orice îngrijorare cu privire la greutatea dvs. și durabilitatea unui cadru.
  • Imaginea intitulată Personalizați o etapă de bicicletă 10
    2. Cumpărați o furculiță ușoară. Anvelopele și cadrele dvs. de biciclete sunt conectate utilizând o furculiță. Cumpărați unul din carbon pentru a vă oferi că are nevoie de biciclete ușoare.
  • Imaginea intitulată Personalizați o bicicletă Pasul 11
    3. Alegeți anvelopele de biciclete rutiere. Anvelopele rutiere sunt destul de înguste și nu sunt construite pentru a rezista la loviturile și terenul dur al bicicletelor montane. Veți dori un turneu rutier sau o anvelopă de curse.
  • Ar trebui să existe un număr pe anvelopele pentru a indica dimensiunea. Veți dori ceva care este o lățime de 700 și ar trebui să citească ceva de genul 700x23. Primul număr este diametrul exterior al anvelopei în milimetri, iar al doilea număr este lățimea reală a anvelopei în milimetri.
  • Majoritatea bicicletelor rutiere utilizează tuburi gonflabile, iar tubul poate fi înlocuit dacă bicicleta o cere în viitor.
  • Metoda 3 din 3:
    Călătoresc de pe drum
    1. Imaginea intitulată Personalizați o bicicletă Pasul 12
    1. Găsiți un cadru robust. Veți dori să obțineți un cadru luminos, dar o mare suspendare care poate ajuta la absorbția șocurilor de lovituri și roci. Veți dori ca cadrul să fie în intervalul de 18 `la 19` `, în funcție de înălțimea dvs. și un cadru care cântărește aproximativ 7 lbs. Amortizoarele pot fi complicate. Există diferite puncte forte concepute pentru presiuni diferite și pot fi fie pe bază de aer, fie pe bază de arc.
  • Imaginea intitulată Personalizați o etapă de bicicletă 13
    2. Obțineți un loc confortabil. Dacă intenționați pe o mulțime de lovituri, veți dori să vă asigurați că scaunul dvs. are o umplutură și suport adecvat. Fibra de carbon este un material popular și nu are aceeași rigiditate a unei carcase de plastic.
  • Un scaun larg, în formă de scaun, este mare pentru bicicletele montane, deoarece oferă o bază bună.
  • Imaginea intitulată Personalizați o etapă de bicicletă 14
    3. Asigurați-vă că anvelopele sunt puternice. Dacă vă gândiți să vă luați bicicleta pe un teren accidentat, veți dori să vă asigurați că anvelopele dvs. sunt largi și să aibă suficientă treaptă de a nu aluneca. Ei vor trebui, de asemenea, să fie mai groși decât o anvelopă rutieră, astfel încât să nu luați un apartament.
  • Puteți găsi cu ușurință anvelope armate care au sprijin suplimentar pentru drum. Veți dori o anvelopă care este de 29, 27.5 sau 26 de centimetri. Anvelopa în sine ar trebui să precizeze ce dimensiune este. Lățimile pentru o bicicletă montană variază de la 1.8-2.2 inci.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că păstrați toate părțile mici într-un singur loc.
  • Un loc bun pentru a obține biciclete vechi sunt stații de transfer și juni.
  • Un Oxyfuel Tăierea torței poate fi utilizată pentru a tăia părți ale bicicletei.
  • Siguranța în primul rând. Este minunat să doriți o bicicletă frumoasă, dar întotdeauna să vă asigurați că este sigur și sigur înainte de a vă hrăni.
  • Asigurați-vă că părțile se potrivesc împreună. Nu este nici o utilizare dacă sunt toate fixe diferite.
  • De asemenea, puteți utiliza partea stângă pentru a face alte biciclete.
  • Merge "școală veche" și a pus bile de tenis între spițele roților, asta au făcut toți copiii răciți în această zi. Poate deteriora roțile.
  • Avertizări

    Aveți grijă să nu respirați vopseaua de pulverizare în timp ce pictați-o.
  • Dacă veți călători noaptea, aveți reflectori și lumini.
  • Făcând asta voi anulați toate garanțiile și garanțiile în vigoare pe biciclete.
  • Feriți-vă de bicicletele care se încadrează, ceea ce poate duce la rănire.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar