Cum să urcați dealurile abrupte în timpul ciclismului

Alpinism dealuri pe o bicicletă nu este ideea de distracție a tuturor... Cu toate acestea, dacă locuiți într-o hillyarea sau călătoriți prin dealuri, de ce vă neagă plăcerea de a continua să călătoriți în mod regulat doar din cauza acelor dealuri mai mari? Urcând dealurile abrupte pe un ciclu necesită cunoașterea câtorva sfaturi despre creșterea rezistenței dvs., poziționându-vă corect pe ciclu și schimbați aceste unelte. Astfel încât să vă întoarceți pe bicicletă cu acest sfat și să vă găsiți câteva dealuri abrupte pentru a practica până când se simte mult mai ușor!

Pași

  1. Imagine intitulată urcă dealuri abrupte în timpul ciclismului Pasul 1
1. Pregătiți-vă mental. Dacă ați ciclu un deal înainte, veți ști deja că doare fizic și ia mult efort. Dacă ați fost mult timp să vă supuneți bicicleta și să umblați pe deal, veți avea nevoie de o mică pregătire mentală!
  • Acceptați că călăria este mai mare efort. Odată ce încetați să luptați din punct de vedere mental, puteți petrece mai mult timp motivându-vă corpul și învățând cum să faceți călătoria mai ușoară asupra dvs.
  • Fi încântați de provocarea de a ajunge la vârful dealului. Acesta este un lucru pe care sunteți destul de capabil să faceți și să-l dovediți pentru tine poate fi o mulțime de distracție între agonie!
  • Nu vă așteptați să mergeți repede. Care este nerealist și probabil să vă poarte înainte de a începe cu greu.
  • Înțelegeți beneficiile pentru corpul dvs. de ciclism pe terenul deluros. Hilly teren vă construiește Nivelurile de fitness Sus prin ajutorul corpului dvs. să învețe să folosească mai eficient oxigenul. De asemenea, procesul de alpinism pe bicicletă folosește diferite grupuri musculare pe măsură ce treceți pe bicicletă pentru a menține puterea maximă. Urcarea vă permite să lucrați din greu și coborârea vă permite să vă recuperați, oferind un antrenament perfect de exerciții fizice pe fiecare deal.
  • Imagine intitulată urcă dealuri abrupte în timp ce ciclism Pasul 2
    2. Porniți urcarea dealului să rămână așezată pe scaunul bicicletei (sau șa). Păstrați greutatea înapoi și țineți ghidonul peste partea de sus și aproape de centru. Mâinile tale ar trebui să fie de aproximativ 2-3 inci (5-7.5cm) de la Centrul Stern pentru a permite maximul respiraţie. Dacă pieptul dvs. este deschis și umerii înapoi, veți putea să respirați mult mai ușor.
  • Imagine intitulată urcă dealuri abrupte în timp ce ciclism Pasul 3
    3. Pe măsură ce vă deplasați pe deal, coborâți. Acest lucru vă cere să păstrați corpul scăzut și coatele mici, dar ușor subliniate pentru a vă menține pieptul deschis pentru o respirație mai ușoară și pentru a vă menține corpul superior relaxat.
  • Imagine intitulată urcă dealuri abrupte în timpul ciclismului Pasul 4
    4. Spre partea de sus a dealului, se ridică de la scaun (șa). În acest moment, utilizați toată greutatea corporală pentru a vă ajuta să vă împingeți greu pe pedale. În picioare durează mult mai multă energie decât starea în jos, așa că nu suprasolicitați această tehnică - păstrați-o până la ultima porțiune a dealului abrupt. Mâinile tale ar trebui să stea pe partea de sus a pârghiilor de frână.
  • Schimbați corpul în timp cu picioarele. Tine-ti înapoi drept și pieptul tău deschis pentru a ajuta la respirația bună.
  • Imagine intitulată urcă dealuri abrupte în timp ce ciclism Pasul 5
    5. Aflați cum să faceți Shift Gear mergând în sus. Aceste unelte sunt acolo pentru a fi utilizate, iar în sus vor ajuta cu siguranță să vă ajute cu putere suplimentară dacă le schimbați eficient. Cu toate acestea, este nevoie de practică să se obișnuiască cu modul în care se simte să schimbe uneltele ca o metodă de schimbare a ritmului și a puterii atunci când urcați pe un deal, deci nu disperați, continuați să o practicați.
  • Schimbați uneltele anticipand din sau chiar înainte de fiecare schimb de gradient de teren, nu odată ce ați ajuns deja la fiecare gradient. Păstrați pedalarea în timp ce schimbați uneltele, pentru a menține impulsul. Scopul este de a vă menține efortul cât mai constant posibil.
  • Este nevoie de o unelte reduse pentru a merge în sus (veți avea nevoie de uneltele superioare pentru a vă întoarce).
  • Imagine intitulată urcă dealuri abrupte în timpul ciclismului Pasul 6
    6. Continua sa te antrenezi. Această tehnică nu va fi ușoară pentru primele câteva încercări, dar este important să persevera. Numai în acest sens veți învăța simțul că alpinism pe bicicletă și veți afla momentul potrivit pentru a vă schimba greutatea corporală pe bicicletă pentru a obține puterea maximă pentru cel mai mic efort.
  • Începeți cu dealuri mai scurte și creșteți treptat studiile către cele mai abrupte.
  • Imagine intitulată urcă dealuri abrupte în timpul ciclismului Pasul 7
    7. Încercați să utilizați unelte mici cu un deal abrupt. Odată ce vă simțiți mai încrezători cu dealul de alpinism pe o bicicletă, învățați tehnica de a urca din punct de vedere economic. Această tehnică necesită să rămâi așezat și să folosești o viteză mică și să nu te bazezi în picioare pentru prea mult timp:
  • Respira în mod regulat și profund.
  • Păstrați-o lentă și treptată în primele etape ale urcării dealului. Aceasta nu este o rasă, este vorba despre economisirea utilizării energiei.
  • Selectează unelte joase care va permite încă o pedalare rezonabilă rapidă.
  • Stați în sus și țineți marginile exterioare ale ghidonului. Acest lucru vă va asigura că respirația dvs. este făcută mai ușoară de un piept deschis.
  • Odată ce dealul devine mult mai greu, și observați că nu aveți unelte inferioare lăsate să folosească, să prindă pe Hoods de frână. Trageți-le pentru a vă oferi mai multă putere atunci când pedaling.
  • Numai acum utilizați pe scurt, dacă este necesar. În acest moment, ar trebui să știți intuitiv ce se simte cel mai bine pentru dvs. în combinația dintre poziționarea și așezarea în bicicletă, pentru cea mai economică utilizare a energiei voastre.
  • Rămâi concentrat pe o urcare constantă, ritmică, care face cea mai mare parte a fiecărei rânduri a roților pentru a vă trage pe acest deal. Acest tip de călărie mai lent, dar puternic, are nevoie de timp pentru a stăpâni, dar este eficient și este bun pentru plimbări mai lungi, cum ar fi atunci când călătoriți prin țara deliere pentru distanțe lungi. Sunteți mult mai puțin probabil să vă obosiți decât să utilizați metoda care necesită în picioare pentru a vă scoate dealurile.
  • Imagine intitulată urcă dealuri abrupte în timpul ciclismului Pasul 8
    8. În rândul său, luați drumul lung pe partea exterioară a rândului. Poate părea ilogic, dar veți pierde mai puțin impuls în acest fel.
  • Imagine intitulată urcă dealuri abrupte în timpul ciclismului Pasul 9
    9. Se odihnește în partea de sus a dealului. Pentru o urcare deosebit de intenționată a dealului, o scurtă odihnă de la Hilltop poate fi în ordine, mai ales în timp ce vă antrenează pentru a vă obișnui.
  • Imagine intitulată urcă dealuri abrupte în timpul ciclismului Pasul 10
    10. Coborâți cu grijă. Fi alertă pentru obstacole cum ar fi mașinile, pietonii, animalele și obiectele de pe drum. Nu mergeți prea repede - utilizați atât frânele pentru a scoate viteza și așezați în poziție verticală în scaun, astfel încât corpul dvs. să acționeze ca un "frână de aer".
  • Dacă coborâți pe terenul inegal, cum ar fi pe un traseu de biciclete de munte, este mai bine să ieșiți din scaun și să lăsați bicicleta să ia toate loviturile pentru dvs. Mai abrupt coborârea, cu atât mai departe ar trebui să plasați greutatea în timp ce priviți înainte.
  • sfaturi

    Uită-te întotdeauna înainte, ca să știi unde te îndrepți. Ispita poate fi să se uite în jos în concentrare, dar riscați să vă prăbușiți în ceva sau să pierdeți ceva dacă faceți acest lucru prea mult.
  • Plimbare pe partea exterioară a bordurii pentru a economisi energie și a nu pierde un impuls. Și să fie pregătit mental pentru a suferi, astfel știți că obțineți un antrenament bun.
  • Înclinați înainte când mergeți în sus.
  • Când ești foarte bun la dealarea dealurilor, puteți începe să învățați sprinturile Hill dacă sunteți în curse pe bicicletă sau doriți doar un antrenament cu adevărat obositor.
  • Alpinismul abrupt al dealului necesită o mulțime de practici.Se așteaptă să eșueze, dar să-l atace.În cele din urmă veți stăpâni abilitățile și veți îmbunătăți rezistența.
  • Dealurile off-road necesită o tehnică de alpinism diferită. În picioare pe trasee și alte terenuri care au o suprafață liberă, poate risca o cădere de pe bicicletă, deci trebuie să fii foarte atent să folosești doar acest lucru atunci când este nevoie și să te grești bine. Utilizați uneltele după cum se explică mai sus, dar păstrați greutatea cât mai mult posibil pe partea din spate a roții din spate pentru a menține tracțiunea bicicletei pe suprafața liberă. Dacă trebuie să stați pe o parte deosebit de abruptă, păstrați-vă greutatea înapoi și corpul dvs. scăzut și abia părăsiți scaunul (gândiți-vă "hovering" peste ea). Trageți înapoi, nu în sus, pe ghidon.
  • Avertizări

    Nu urcați ceva prea abrupt - cunoașteți limitele și împingeți-vă numai în siguranță. Dealul va fi în continuare acolo mâine pentru o altă încercare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar