Cum să vă concentrați asupra muncii

E-mailurile de răspuns, termenele limită pentru a se întâlni, și șefii să vă rog - dar nu vă puteți concentra deloc! Pierzându-ți concentrația atunci când încerci să completezi o sarcină importantă, poate fi frustrant și nu ajută la productivitate. Din fericire, există câteva moduri diferite în care vă puteți îmbunătăți concentrarea asupra muncii dvs. pentru a face lucrurile mai rapide și mai eficient.

Pași

Metoda 1 din 10:
Scapă de orice distragere a atenției.
  1. Imagine intitulată Focus pe pasul de lucru 1
1. Puneți telefonul departe, opriți televizorul și ieșiți din social media. Cele mai puține distrageri pe care le aveți, cu atât va fi mai ușor să vă concentrați.
  • Dacă trebuie să utilizați computerul pentru muncă, dar vă aflați navigarea pe Internet în schimb, utilizați un add-on pentru a limita site-urile pe care le puteți utiliza în timpul zilei de lucru. Libertatea, StayFocused și Limit sunt toate descărcabile pe Mac și PC.
Metoda 2 din 10:
Ia pauze.
  1. Imagine intitulată Focus pe locul de muncă Pasul 2
1. S-ar putea să sune contraintuitiv, dar pauzele sunt super-utile. Setați un memento pe telefon sau laptop și încercați să faceți o scurtă pauză la fiecare 50 până la 60 de minute.
  • Nu trebuie să te ridici și să ieși din scaunul tău de fiecare dată când iei o pauză. Pur și simplu derularea prin intermediul mediilor sociale sau a zonării la computerul dvs. poate fi suficient de o pauză pentru creierul dvs.
  • Pauzele vă pot ajuta să vă reînnoiți energia și să vă întoarceți cu idei proaspete.
Metoda 3 din 10:
Face o listă de sarcini.
  1. Imagine intitulată Focus pe pasul de lucru 3
1. Văzându-l pe hârtie poate face mai beton. Scrieți o listă simplă de tot ce aveți nevoie pentru a fi făcut în acea zi, apoi trageți-le în timp ce mergeți.
  • Verificarea sarcinilor pe măsură ce le completați, va da, de asemenea, creierului dvs. un mic boos pe tot parcursul zilei.
  • Dacă nu doriți să vă aglomerați biroul cu bucăți de hârtie, utilizați telefonul sau computerul în schimb.
Metoda 4 din 10:
Împărțiți-vă timpul în sarcini mai mici.
  1. Imagine intitulată Focus pe locul de muncă Pasul 4
1. Pornind de la o listă imensă de to-do poate fi intimidantă. Încercați să vă planificați următoarea oră în creșteri mici pentru a simți cu adevărat că ați făcut lucruri făcute.
  • De exemplu, este posibil să intenționați să răspundeți la e-mailuri timp de 15 minute, scrieți un prim proiect timp de 20 de minute, apoi editați proiectul pentru restul de 25 de minute.
  • Puteți trata fiecare sarcină ca un mic gol de a finaliza pe tot parcursul oră.
  • Încercați să urmăriți ce sarcini completați la fiecare 30 de minute, astfel încât să puteți vedea cât de productiv ați fost.
Metoda 5 din 10:
Faceți câteva sarcini ușoare pentru a începe.
  1. Imagine intitulată Focus pe locul de muncă Pasul 5
1. Dacă vă luptați cu adevărat, salvați lucrurile grele pentru mai târziu. Alegeți câteva sarcini simple pe care le puteți face repede, apoi faceți-le timp de 30 de minute până la 1 oră înainte de scufundări în cele dur.
  • Acest lucru vă va ajuta să vă puneți creierul în modul de lucru."
  • Nu petreceți prea mult pe lucrurile ușoare! După aproximativ o oră, mutați-vă pe lucrurile pe care trebuie să le faceți.
Metoda 6 din 10:
Încercați să nu faceți multitask.
  1. Imagine intitulată Focus pe locul de muncă Pasul 6
1. În timp ce ar părea ca o modalitate ușoară de a face lucruri făcute, este posibil să nu vă puneți cel mai bun picior înainte. În schimb, alegeți o sarcină pentru a vă concentra, astfel încât să vă puteți da toată atenția și să faceți tot ce este mai bun.
  • Este mai bine să faci un lucru făcut spectaculos decât să faci 10 lucruri întâmplător.
Metoda 7 din 10:
Ascultați muzică liniștitoare.
  1. Imagine intitulată Focus pe pasul de lucru 7
1. Muzica fără cuvinte poate să-ți sporească concentrarea. Încercați muzică clasică sau instrumentală pentru a vă calma creierul și pentru a vă concentra pe muncă.
  • Căutați liste de redare pe Spotify sau YouTube pentru a vă ajuta să vă concentrați.
  • Dacă nu sunteți un fan al muzicii clasice, muzica electronică vă poate ajuta să vă concentrați, deoarece de obicei nu are multe cuvinte.
Metoda 8 din 10:
Relaxați-vă în timpul liber.
  1. Imagine intitulată Focus pe pasul de lucru 8
1. Dacă petreceți toate orele de lucru din zi, veți renunța. Când nu faceți muncă, asigurați-vă că vă îndreptați în aer liber, faceți o medie de mediere sau faceți o zi spa.
  • De asemenea, puteți încerca yoga restaurativă pentru o modalitate relaxantă de a obține exerciții fizice.
Metoda 9 din 10:
Dormi suficient.
  1. Imagine intitulată Focus pe locul de muncă Pasul 9
1. Când sunteți obosit, mintea voastră este mai probabil să rătăcească. Încercați să obțineți cel puțin 8 ore de somn în fiecare noapte, așa că sunteți bine odihnit și gata pentru această zi.
  • Încercați să setați o alarmă pe telefonul dvs. pentru a vă reaminti să mergeți la culcare la timp.
  • Nu dormi suficient poate duce, de asemenea, la o stare de sănătate mentală și fizică, deci este în interesul tău cel mai bun pentru a prinde acele ZS.
Metoda 10 din 10:
Exerseaza in fiecare zi.
  1. Imagine intitulată Focus pe locul de muncă Pasul 10
1. Dacă aveți prea multă energie, este posibil să nu vă puteți concentra. Încercați să vă începeți ziua cu o plimbare lungă în jurul cartierului sau să vă luați pauza de prânz la sala de gimnastică pentru a-ți lucra corpul și pentru a vă concentra mintea.
  • Yoga, jogging, ciclism și înot sunt toate modalități mari de impact pentru a vă pompa de sânge.
  • Nu trebuie să cheltuiți o tona de timp de lucru în fiecare zi - chiar și 20 de minute de exercițiu moderat pot fi benefice pentru accentul dvs. și pentru sănătatea dvs. generală.

sfaturi

Planificarea înainte este cea mai bună modalitate de a vă folosi timpul cu înțelepciune.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar