Cum de a cumpăra o bicicletă

Când mergeți la un magazin de biciclete pentru a cumpăra o bicicletă, s-ar putea să vă simțiți copleșiți de selecție. Din fericire, făcând unele cercetări de fundal și evaluând nevoile dvs., puteți găsi cu ușurință cea mai bună bicicletă pentru dvs. În aproape nici un moment, veți fi gata să puneți o casca și să vă bucurați de noua dvs. bicicletă!

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea bicicletei
  1. Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 1
1. Alegeți o bicicletă rutieră dacă veți călători în principal pe drumurile pavate. Bicicletele rutiere sunt în principal pentru călărie pe drumuri și autostrăzi, deoarece au cadre mai ușoare, anvelope subțire și nu există sisteme de suspensie care absorb șocul.
  • Bicicletele rutiere sunt o potrivire bună pentru călăreții cu o spate puternică și flexibilitate pentru călărie într-o poziție îndoită.
  • Există multe subcategorii cu bicicleta rutieră, inclusiv cicocross, turneu, drum de aventură, triatlon și fitness. Dacă veți folosi bicicleta pentru un anumit sport sau activitate, luați în considerare obținerea uneia dintre aceste biciclete specializate.
  • Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 2
    2. Alegeți o bicicletă montană pentru lovirea traseelor. Bicicletele de munte sunt cele mai bune pentru călărie pe trasee stâncoase și aventura de pe drumurile pavate. Anvelopele sunt mari, cu o suprafață de rulare semnificativă, care ajută la apucarea suprafeței și vă propulsează înainte când vă veți întoarce.
  • Ramele sunt mai grele, cu un sistem de suspensie pentru a absorbi șocul și ghidonul drept care permit călărețului să stea în poziție verticală.
  • Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 3
    3. Optați pentru o bicicletă hibridă dacă comutați între ciclismul rutier și montan. Bicicletele hibride pot fi utilizate pentru o combinație de biciclete de stradă și off-road. Cadrul este ajustat pentru a fi confortabil atât pentru ciclism de munte, cât și pentru drumuri, în timp ce călărețul se află într-o poziție verticală.
  • Dacă utilizați bicicleta pentru a naveta sau pentru călărie ocazional pe drumuri și pe trasee, un hibrid ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs. Oferă o parte din robustețea unei biciclete montane, cu o parte din viteza unei biciclete rutiere.
  • Bicicletele duale-sport sunt o subcategorie specifică a bicicletelor hibride care permit tranziția între ciclismul rutier și montan.
  • Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 4
    4. Căutați biciclete de specialitate dacă aveți nevoi speciale pentru călărie. Bicicletele de specialitate sunt soluții excelente pentru persoanele care au provocări fizice care le pot împiedica să călătorească sau pe cei care doresc doar o experiență diferită de echitație. Unele biciclete de specialitate vă permit să stați într-o poziție diferită, iar altele sunt făcute pentru un transport mai ușor.
  • Bicicletele recurente și semi-recoltă permit călărețului să stea într-o poziție inferioară cu picioarele în fața lor. Ei tind să suporte mai puțin stres pe mușchii din spate și pot fi mai ușor de montat pentru călăreții care folosesc scaune cu rotile.
  • Bicicletele pliabile sunt perfecte pentru călăreții de pe Go sau persoanele care au spațiu de depozitare limitat. Cele mai multe biciclete pliabile sunt renumite, dar există câteva biciclete pliabile de dimensiuni mari!
  • Tandem Bicicletele sau Bikes Buddy permit 2 călăreți imediat și pot fi utile pentru persoanele care învață cum să călătorească și să echilibreze o bicicletă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 5
    5. Decideți ce caracteristici sunt cele mai importante pentru dvs. În funcție de nevoile dvs., ați putea dori o bicicletă cu multe viteze sau unelte sau o bicicletă fără bara transversală. Gears vă permit să controlați cât de ușor sau dificil este să pedalei în funcție de teren. Bicicletele fără bare transversale sunt uneori mai ușor de montat, dar bara transversală crește puterea cadrului.
  • Ca regulă generală, cadrele femeilor tind să aibă bara transversală mai mică sau deloc, în timp ce bărbații au o bară transversală orizontală. Cu toate acestea, cadrele sunt adesea interschimbabile și nu trebuie să achiziționați cadrul care corespunde genului.
  • Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 6
    6. Achiziționați o bicicletă "la nivel de intrare" dacă sunteți începător. Căutați biciclete care sunt confortabile și au control ușor. Unele biciclete sunt comercializate ca "la nivel de intrare" sau biciclete începători, deoarece sunt ușor de a urca și de a merge. Ele tind să fie puțin mai scumpe și să aibă mai multe opțiuni versatile pentru adăugarea de rafturi și accesorii.
  • O bicicletă la nivel de intrare vă va permite să creșteți în bicicletă în timp ce sunteți încă confortabil pe primele dvs. plimbări.
  • Unele biciclete rutiere începător sunt proiectate astfel încât călărețul se află într-o poziție mai confortabilă, mai dreaptă, mai degrabă decât poziția tradițională îndoită.
  • Imagine intitulată Cumpărați o etapă de bicicletă 7
    7. Luați înălțimea și Măsurători de inseam Pentru a determina dimensiunea cadrului. Dimensiunea corespunzătoare a cadrului pentru bicicleta dvs. este determinată de dimensiunea corpului. Utilizați o măsură flexibilă de bandă pentru a obține lungimea înălțimii și a insectelor, care vă vor permite să efectuați ajustări pentru înălțimea scaunului, înălțimea mânerului și multe altele. Consultați o diagramă de dimensionare pentru a vedea care rama de dimensiune este potrivită pentru înălțimea dvs.
  • Unele magazine vor schimba piese și vor personaliza bicicleta la tipul corpului dacă aveți măsurătorile luate în magazin.
  • Dimensiuni cadru variază între XXS-XXL și sunt standard între toate mărcile. Cu toate acestea, dimensiunile cadrului pot diferi ușor pentru diferite tipuri de biciclete, deci asigurați-vă că vă uitați la graficul corespunzător.
  • Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 8
    8. Păstrați un ochi pentru vânzările și ofertele cumpărătorilor pentru prima dată. Chiar dacă sunteți într-un buget strâns, puteți găsi probabil o bicicletă care se potrivește nevoilor dvs. Multe magazine oferă vânzări și noi stimulente cumpărătorilor și puteți să vă uitați online pentru bicicletele second hand de vânzare de către călăreții experimentați. Magazin în jurul valorii de a obține o idee despre costul celor mai multe biciclete și începe să salveze.
  • Amintiți-vă să lăsați bani în bugetul dvs. pentru ciclismul de ciclism, ca o cască, reflectoare și lumini și o încuietoare de biciclete la minimum. Gearul vă ajută să vă păstrați în siguranță cu bicicleta în timp ce călătoriți!
  • Imagine intitulată Cumpărați o etapă de bicicletă 9
    9. Biciclete de cercetare online pentru a vedea recenzii, specificații și prețuri. Adesea, cumpărătorii vor lăsa recenzii pe site-uri web dacă au cumpărat o bicicletă specifică. Feedback-ul lor vă poate oferi o idee despre avantajele și dezavantajele unei biciclete și vă avertizează despre orice probleme pe care le-au avut cumpărătorii anteriori în trecut.
  • Căutați biciclete cu cadre de înaltă calitate care primesc recenzii bune pentru robustețe și confort.
  • Când intrați într-un magazin de biciclete, puteți menționa că ați făcut cercetări online, dar nu vă așteptați ca magazinul să se potrivească prețurilor. În mod normal, magazinele nu pot oferi aceleași prețuri ca și comercianții cu amănuntul online, datorită stocului lor specializat și costului de angajare a tehnicienilor experimentați.
  • Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 10
    10. Cereți colegilor cicliști ceea ce recomandă pentru nivelul și nevoile dvs. de calificare. Dacă aveți prieteni care sunt bicicliști, cereți-le recomandări de biciclete înainte de a cumpăra o bicicletă. Sunt șanse, vor fi mai deschise despre ceea ce aveți nevoie dintr-o bicicletă, mai ales dacă sunt mai experimentați.
  • Dacă nu cunoașteți bicicliști, trimiteți un e-mail Clubul local de ciclism sau mergeți la o întâlnire pentru a vă întâlni cu toții entuziaști de biciclete. Veniți pregătiți cu întrebări și fiți gata să vorbiți despre ciclism!
  • Metoda 2 din 3:
    Cumpărături pentru o bicicletă în persoană
    1. Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 11
    1. Vizitați magazine de biciclete de reputație în zona dvs. Restricționați căutarea dvs. selectând tipul de bicicletă pe care doriți și găsiți un magazin care este specializat în acest tip. Fiți pregătiți să călătoriți puțin pentru a ajunge la magazin și veniți pregătiți cu constrângerile dvs. bugetare. Dacă aveți nevoie de timp suplimentar cu vânzătorul, încercați să vizitați o zi de lucru, când nu sunt la fel de ocupați.
    • Fiți atenți la un vânzător care vă conduce spre un tip de bicicletă semnificativ diferit, mai ales dacă bicicleta este în afara gamei dvs. de prețuri.
    • Nu uitați să luați sugestiile lor în cont și să puneți întrebări. Dacă un vânzător recomandă un stil diferit, nu ezitați să le întrebați de ce. Asigurați-vă că explicația lor este rezonabilă și nu este motivată prin efectuarea unei vânzări.
    • Magazine mari de cutie, cum ar fi Walmart și unele magazine de bunuri sportive, ar putea avea niște biciclete care vă interesează. Dacă știți ce doriți și nu veți avea nevoie de nicio asistență Selectarea bicicletei, verificați acele magazine.
  • Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 12
    2. Stați pe bicicletă pentru a verifica potrivirea. Anchetați poziția corpului, accesibilitatea controalelor și nivelul dvs. de confort. Întrebați-vă dacă ați putea menține această poziție pentru o perioadă lungă de timp în timp ce ciclismul fără a fi rigid sau incomod.
  • Observați distanța de la scaun în partea de jos a cursei pedalei și unghiul la care trebuie să vă sprijiniți pentru a ține mânerul.
  • Dimensiunea cadrului este una dintre puținele aspecte ale bicicletei care nu pot fi modificate, deci vă faceți timp să încercați mai multe opțiuni diferite și să găsiți cea mai bună potrivire. Retailerul va fi capabil să recomande câteva cadre diferite pentru a testa.
  • Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 13
    3. Verificați calitatea, suprafața de rulare și dimensiunea anvelopelor. Dacă cumpărați o bicicletă utilizată, acest lucru este deosebit de important pentru asigurarea siguranței dvs. Strângeți anvelopele pentru a vă asigura că sunt umflate și verificați pentru a vă asigura că suprafața de rulare și perete laterale arată normal pentru tipul de bicicletă pe care îl cumpărați.
  • Dacă cumpărați o bicicletă nouă, întrebați vânzătorul dacă anvelopele au tehnologie anti-plat pentru siguranța dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 14
    4. Testați conduceți bicicleta pentru a vedea dacă vă place. Ca o mașină, o bicicletă este, de obicei, ceva ce doriți să încercați înainte de ao achiziționa. Scopul pentru o plimbare de 15-20 de minute de testare pe fiecare model pe care îl luați în considerare. Cele mai multe magazine încurajează conducerea de testare pentru a se asigura că clientul este confortabil pe bicicletă.
  • Corpul tău ar trebui să se simtă confortabil în timp ce mergeți, cu genunchii îndoiți ușor în partea de jos a revoluției pedalei. Ar trebui să puteți ajunge ușor la frâne, iar corpul superior nu ar trebui să se simtă înghesuit pe o suprafață plană.
  • Asigurați-vă că mânerele de biciclete se transformă fără probleme și că puteți sta și stați ușor în timpul călătoriei.
  • Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 15
    5. Negociați un preț rezonabil pentru bicicletă. Deși magazinele mici nu pot fi metode întotdeauna de preț, puteți întreba despre vânzări și alte oferte. Mulți vânzători vor fi bucuroși să lucreze cu dvs. pentru a găsi un preț rezonabil pentru bicicletă, mai ales dacă prețul lor inițial pare mult mai mare decât ceea ce ați văzut în altă parte.
  • Una dintre cele mai bune modalități de negociere este adăugarea de servicii gratuite, cum ar fi tune-up-uri regulate, reparații generale în caz de accident sau chiar o reducere la unelte.Întrebați dacă vânzătorul va adăuga câteva avantaje suplimentare la achiziția dvs. pentru a îndulci afacerea!
  • Metoda 3 din 3:
    Cumpărați o bicicletă online
    1. Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 16
    1. Faceți o căutare rapidă a bicicletei pe care doriți să o cumpărați. Dacă aveți o bicicletă în minte, o căutare rapidă a mărcii și tipul de biciclete vă va arăta majoritatea site-urilor web unde este listat de vânzare. Obțineți o idee bună despre preț pentru bicicletă și vedeți dacă există comercianți cu amănuntul în apropierea dvs. care transportă acest model.
    • Căutați comercianții cu amănuntul din zona dvs. care au magazine de cărămidă și mortar, precum și opțiuni de achiziție online. În acest fel, puteți testa conduce bicicleta la magazin și apoi cumpărați bicicleta pe care o doriți online.
    • În unele cazuri, puteți achiziționa bicicleta online, dar ați fost expediate la un magazin pentru a economisi costurile de expediere.
  • Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 17
    2. Răsfoiți diverse site-uri web pentru vânzări și oferte pe biciclete. Check out site-uri precum eBay și Craigslist pentru biciclete utilizate. Pentru bicicletele noi, verificați comercianții majori de comercianți, cum ar fi Rei pentru bicicletele montane și site-urile de marcă.
  • eBay poate fi o alegere rezonabilă pentru cumpărătorii dintr-un buget deoarece puteți plasa oferte. Amintiți-vă, va trebui probabil să plătiți pentru expediere dacă cumpărați de la eBay și care poate fi scump. Asigurați-vă că verificați feedbackul vânzătorului pentru a vă asigura că sunt reputaționați.
  • Craigslist vă permite să vă ridicați bicicleta la nivel local și probabil că nu va trebui să o asamblați. Acest lucru vă oferă beneficiul suplimentar de a putea sta și de a încerca să conduci bicicleta înainte de a cumpăra.
  • Site-urile majore de marcă și corporative vor avea o mulțime de stocuri și pot oferi adesea prețuri mai competitive pentru bicicletele lor.
  • Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 18
    3. Utilizați caracteristica de chat pentru a pune întrebări dacă site-ul are unul. Cumpărarea unei biciclete online poate implica o mulțime de presupuneri, dar există încă modalități pe care le puteți pune întrebări vânzătorului. Dacă cumpărați o bicicletă utilizată, utilizați funcția de chat eBay sau trimiteți un e-mail prin Craigslist. Pentru noile biciclete, căutați un e-mail al site-ului web sau numărul de telefon.
  • Puneți întrebări despre suduri, cadru, pauze, măsurători, anvelope, lanțuri și orice altceva vă puteți gândi.
  • Pentru bicicletele folosite, ieșiți din calea dvs. de a cere vânzătorului dacă bicicleta are vreun leziune corporală a cadrului sau dacă a avut reparații efectuate anterior. Dacă primiți bicicleta și este deteriorat, puteți utiliza mesajele ca dovadă pentru depunerea unei plângeri la site-ul web.
  • Imagine intitulată Cumpărați o bicicletă Pasul 19
    4. Ordonați bicicleta și așteptați să sosească. Unele biciclete vor ajunge parțial asamblate, în timp ce altele vor avea nevoie de asamblare completă. Dacă primiți-o la un magazin, ei o pot aduna pentru dvs. și ați putea să faceți o unitate de încercare înainte de a pleca cu achiziția dvs.
  • Păstrați e-mailul de confirmare de la comanda înregistrărilor dvs., în cazul în care trebuie să returnați bicicleta.
  • Dacă bicicleta dvs. vine în bucăți, ia-o la magazinul dvs. de biciclete locale și să plătiți pe cineva să-l asambleze pentru o siguranță maximă.
  • Testați conduce bicicleta după ce este pus împreună. Dacă nu vă place, verificați site-ul web al politicii de returnare a companiei. În multe cazuri, puteți să-l dezasamblați și să-l trimiteți înapoi sau să-l returnați într-un magazin de cărămidă și mortar.
  • sfaturi

    Luați bicicleta pentru o plimbare când ajungeți acasă. Opriți după cum este necesar pentru a regla înălțimea scaunului sau pentru a face alte modificări minore. Obțineți un mâner pe schimbare, frânare și simțul general al călătoriei.
  • Magazinul online și în magazin pentru accesorii pentru ciclism dacă nu le aveți deja. Unele magazine vă vor oferi chiar și o afacere cu accesorii cu achiziția dvs.
  • Avertizări

    Purtați întotdeauna o casca la călărirea bicicletei, chiar și pe o unitate de testare. Siguranța este extrem de importantă pentru ciclism!
  • Dacă alegeți o bicicletă utilizată de la un magazin, întrebați dacă vânzarea este definitivă înainte de a vă lua decizia.
  • Țineți întotdeauna înregistrări ale plăților dvs., fie că este online sau personal. Dacă trebuie să returnați bicicleta din orice motiv, este necesar un e-mail de primire sau de confirmare a plății.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar