Cum de a alege o bicicletă e

O bicicletă e-bicicletă este un mijloc fantastic de a accelera aventurile dvs. de biciclete. Există o varietate de mărci și modele, cu motoare diferite, viteze și prețuri care variază în funcție de modul în care doriți să utilizați bicicleta. Acest articol va explora numeroasele soiuri diferite de biciclete electronice, de la bicicletele de navete pentru utilizarea zilnică la bicicletele montane destinate excursiei finale de sălbăticie! Indiferent de ceea ce căutați, opțiunile variate înseamnă că bicicleta perfectă pentru dvs. este cu siguranță acolo.

Pași

Metoda 1 din 10:
Alegeți un e-bicicletă destinat ciclului de stradă dacă intenționați să călătoriți.
  1. Imagine intitulată Alegeți o bicicletă E Pasul 1
1. O bicicletă de navetă cu anvelope Slick este cea mai bună opțiune pentru ciclismul străzii. Dacă intenționați să lucrați în fiecare zi, de exemplu, o anvelopă de slicker va funcționa cel mai bine pe drumurile de beton pe care le întâlniți. De asemenea, puteți avea câteva obiective diferite pentru utilizarea dvs. de e-biciclete. Dacă este cazul, mergeți cu bicicleta care funcționează cel mai bine cu ceea ce veți folosi cel mai des.
  • Alternativ, achiziționați un model cu anvelope care au o rolă mai mică, deoarece acestea pot găzdui un teren mixt.
Metoda 2 din 10:
Alegeți o bicicletă destinată terenului stâncos dacă sunteți un motociclist de munte avid.
  1. Imagine intitulată Alegeți o bicicletă E Pasul 2
1. Ciclismul pe teren liber necesită anvelope cu mai multă tracțiune. Dacă intenționați să faceți ciclism montan sau ciclism în pustie, alegeți un model de e-biciclete, că anvelopele au suficientă suprafață de rulare pentru a rezista terenului stâncos și imprevizibil. În plus, un model cu anvelope mai larg funcționează cel mai bine pentru ciclism montan, deoarece acestea sunt mai potrivite pentru a rezista la trasee.
  • Vizitați un magazin de biciclete și discutați cu un expert dacă încă nu sunteți sigur ce model va funcționa cel mai bine pentru dvs. Ele vă pot ajuta să determinați tipul de bicicletă care vă va alinia cu obiectivele dvs.
Metoda 3 din 10:
Alegeți o bicicletă Pedelec E dacă sunteți interesat de modelul standard.
  1. Imagine intitulată Alegeți o bicicletă E Pasul 3
1. Acest model adaugă asistență motorie în funcție de rata de pedalare. Acestea sunt cele mai frecvente modele de e-biciclete și vă oferă mai multă alegere în cât de repede doriți în cele din urmă să mergeți.
  • PEDELEC E-Biciclete sunt limitate la o viteză specifică, care poate varia în funcție de locul în care achiziționați bicicleta. Modelele standard sunt de obicei limitate la aproximativ 25 km / h sau 15 mph.
Metoda 4 din 10:
Alegeți o bicicletă twist-n-du-te dacă căutați ceva mai rapid.
  1. Imagine intitulată Alegeți o bicicletă E Pasul 4
1. O bicicletă Twist-N-Go solicită asistența motorului printr-un comutator. Aceste modele nu sunt la fel de comune ca modelele Pedelec și pot avea chiar și cerințe suplimentare de echitație în funcție de locul în care vă aflați. De exemplu, este posibil să aveți nevoie de o licență și o asigurare suplimentară, ca locuri precum U.K. Clasificați multe modele de biciclete Twist-N-Go ca mopede.
  • Modelele Twist-N-Go pot fi capabile să meargă mai repede decât limita standard de 15 mph, care poate face ca cerințele suplimentare să merite dacă viteza este prioritatea dvs.
Metoda 5 din 10:
Du-te cu un motor de acționare Hub dacă sunteți la un buget.
  1. Imagine intitulată Alegeți o bicicletă E Pasul 5
1. Motoarele Hub Drive sunt accesibile și versatile. E-bicicletele cu un motor cu unitate HUB are un motor situat în centrul roții din față sau din spate. Aceste modele sunt cele mai frecvente și sunt minunate dacă sunteți în căutarea de a utiliza bicicleta pentru o varietate de scopuri.
Metoda 6 din 10:
Alegeți un motor de mijloc, dacă intenționați să faceți ciclism pe teren stâncos.
  1. Imagine intitulată Alegeți o bicicletă E Pasul 6
1. Motoarele la mijlocul motoarelor sunt ușoare, eficiente și minunate pentru trasee în sus. Aceste modele includ un motor situat în mijlocul bicicletei între pedale. Motorul în sine este mai mic și vă va obține mai mult cuplu fără a utiliza cât mai multă putere baterie, făcându-l o alegere excelentă pentru terenul montan.
  • Alegeți un mod de bicicletă cu un motor cu unitate intermediară, dacă vă planificați pe ciclism în sus sau explorați pustia.
Metoda 7 din 10:
Verificați puterea maximă pentru a vedea dacă îndeplinește nevoile dvs.
  1. Imagine intitulată Alegeți o bicicletă E Pasul 7
1. Înmulțiți tensiunea bateriei cu orele AMP pentru a descoperi orele WATT. Tensiunea bateriei și amperajul continuu (Amp-ore) din bicicleta Evaluare pe care le aveți în vedere va fi cel mai probabil listat în caracteristicile modelului. Multiplicați cele 2 numere împreună pentru a determina orele WATT, cât de mult și cât timp puteți călători acest model fără a încărca bateria.
  • Să spunem că o bicicletă are un rating de putere de 750 de wați, un acumulator de 48 de volți și 14 AMP-ore. Ecuația de a determina gama bicicletei ar arăta ca 48 x 14 = 672 watt-ore. Fiecare mile utilizează aproximativ 20 de ore de lucru, astfel încât această bicicletă ar putea merge aproximativ 34 de mile înainte de a avea nevoie de o taxă.
  • Un rating de putere de 750 de wați este o alegere excelentă pentru o plimbare zilnică de navetă sau o plimbare cu biciclete relaxată de aproximativ 8 km de călătorie rotundă. Dacă sunteți interesat de plimbări cu biciclete mai lungi care ar putea depăși 34 de kilometri, luați în considerare o bicicletă cu o valoare mai mare de putere și o durată mai lungă de viață a bateriei.
  • Discutați cu un expert la un magazin de biciclete dacă nu puteți găsi aceste informații, deoarece acestea vor putea să vă ajute să o localizați și, în cele din urmă, să determinați eficiența energetică a potențialului dvs. E-bicicletă.
Metoda 8 din 10:
Verificați ce baterie folosește modelul.
  1. Imagine intitulată Alegeți o bicicletă E Pasul 8
1. Doriți o baterie care va dura mult timp și va funcționa eficient. O baterie tipică de e-bicicletă este o baterie litiu-ion. Acestea durează aproximativ trei ani de naveta de zi înainte de a ieși sau de a fi în nevoie sau înlocuire. De-a lungul timpului, bateriile pot conține mai puțină încărcare, astfel încât doriți să găsiți un model care utilizează o baterie bună pentru a obține cât mai mult posibil.
  • Luați în considerare bateriile făcute de companii recunoscute și respectate, cum ar fi Sony, Panasonic sau Samsung.
  • De obicei, cu atât mai scumpe e-bicicleta, cu atât mai frumoasă baterie. Luați în considerare un model de e-biciclete pricier dacă intenționați să îl utilizați în mod regulat de ani de zile.
Metoda 9 din 10:
Obțineți o bicicletă de marfă dacă intenționați să aveți pasageri sau să purtați lucruri.
  1. Imagine intitulată Alegeți o bicicletă E Pasul 9
1. Esti singura persoana care va plimba bicicleta? Este posibil să aveți copii care să-i placă de-a lungul timpului! Dacă este cazul, este posibil să doriți să obțineți o bicicletă standard e-bicicletă care să se potrivească cu un scaun de biciclete. Dacă aveți câțiva copii pe care doriți să o luați cu dvs. pe bicicleta dvs., totuși, modelele de biciclete, cum ar fi bicicletele de marfă pot găzdui acel scaune suplimentare.
  • Chiar dacă sunteți singura persoană care călărește bicicleta, este posibil să fiți interesați de un spațiu suplimentar dacă faceți livrări pe bicicletă sau trebuie să purtați multe lucruri pe naveta dvs. O bicicletă de marfă poate fi totuși cel mai bun pariu dacă acesta este cazul.
Metoda 10 din 10:
Cumpărați bicicleta la un magazin de specialitate cu personal informat.
  1. Imagine intitulată Alegeți o bicicletă E Pasul 10
1. Puteți cumpăra un e-bicicletă în persoană la magazin și online. Deși decizia depinde de dvs., cumpărarea unui e-biciclete la un magazin de biciclete locale are câteva beneficii definite. Magazinele de biciclete au o selecție și experți specializați pentru a vă ajuta să răspundeți la întrebări și să vă dau mai multe informații despre cum să călătoriți și să aveți grijă de noua dvs. bicicletă. Dacă sunteți nou pentru a călători e-biciclete, intrarea într-un magazin de biciclete poate fi cea mai bună opțiune.
  • De asemenea, puteți cumpăra e-biciclete online. Deși aceste modele pot fi mai ieftine, aveți grijă de această opțiune. Bicicletele vândute online pot să nu vină de la companii cu servicii clienți utile, care vă poate lăsa cu adevărat să vă simțiți pierduți dacă bicicleta dvs. este deteriorată în timpul livrării sau întrebările apar.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar