Cum de a echilibra școala și de a lucra ca adult

Ca adult, aveți obligații. Ai un loc de muncă. Plătiți facturile. Puteți avea chiar o familie - un soț și / sau copii. Trebuie să lucrați, dar și-ați dori să vă întoarceți la școală și să obțineți ceva mai mare. S-ar putea părea imposibil să echilibrum toate aceste responsabilități, dar se poate face cu puțină ingeniozitate, o mulțime de planificare și sprijinul celor dragi.

Pași

Metoda 1 din 5:
Programarea timpului
  1. Imagine intitulată echilibrul școlii și de lucru ca un pas adult 1
1. Creați un program flexibil. Unele părți ale programului dvs. vor fi inflexibile, cum ar fi orele de clasă și zilele de lucru. Potriviți temele la domiciliu și studiați atunci când nu sunteți în clasă sau la birou. Construiți o rutină pe care o puteți stick, dar sunt capabili să se adapteze dacă apar alte lucruri importante. Ca student de lucru, trebuie să fii gata să te adaptezi la noi misiuni, comisioane neașteptate și crize de muncă bruște care trebuie abordate imediat. Faceți suficient timp studiind în programul dvs Deci, dacă apare ceva, îl puteți schimba într-un alt slot în timpul săptămânii.
  • Obțineți un calendar. Scrieți ce trebuie să realizați în fiecare zi în fiecare zi. Când realizați o sarcină, verificați-o cu un stilou. În acest fel, veți putea vedea cât de mult ați realizat, păstrând în același timp sarcinile viitoare organizate.
  • Dacă aveți alți membri în gospodăria dvs., păstrați calendarul dvs. postat în cazul în care toată lumea o poate vedea. În acest fel, ele pot evita planurile care vă implică în momentele când nu sunteți disponibil.
  • Imaginea intitulată echilibrul școlii și a lucrat ca un pas adult 2
    2. Utilizați un planificator. Un planificator este util în special dacă aveți o mulțime de întâlniri, iar zilele dvs. sunt atât de variate încât aveți probleme cu evidența programului dvs. Completați toate întâlnirile dvs. fixe - ore de clasă, timp de lucru, date scadente și obligații familiale. În acest fel veți ști exact când este timpul liber, astfel încât să puteți programa sesiuni de studii sau timp liber.
  • Imaginea intitulată echilibrul școlii și a lucrat ca un pas adult 3
    3. Încercați un smartphone. Cele mai multe smartphone-uri au funcții de calendar și de sarcini pe ele. Produsele Apple și Google au capacitatea de a sincroniza cu laptopurile dvs. și computerele desktop, astfel încât să puteți partaja programul dvs. între dispozitive. Dacă adăugați ceva în calendarul dvs. în telefonul dvs. smartphone - o nouă dată de atribuire a clasei, poate - va apărea și pe dispozitivul dvs. de acasă.
  • Imagine intitulată Balanța Școala și lucrează ca un pas adult 4
    4. Distribuiți programul dvs. Vorbește despre programul dvs. cu prietenii și familia. Dați-le o privire în ceea ce arată viața unui student de lucru și ar putea doar să empatizeze - poate că vor încerca chiar să vă ușureze viața. Cel puțin, ei vor ști când să vă aștepte și când să vă lăsați singuri pentru a vă cuceri celelalte obiective.
  • Înscrieți-vă pentru un calendar online și trimiteți adresa URL celor care depind de cunoașterea unde vă aflați și când. Puteți utiliza un site de calendar special sau pur și simplu partajați un calendar Google cu ei.
  • Imaginea intitulată echilibrul școlii și a lucrat ca un pas adult 5
    5. Planificați calea academică. Aflați ce pași aveți nevoie pentru a ajunge la locul în care doriți să mergeți și să stabiliți goluri pentru dvs. Aveți nevoie de 5 cursuri pentru a termina un program? Aflați când li se oferă și creează un program de mai mulți ani. Fiecare școală este diferită. Du-te să vezi un consilier și să le ajuți să vă ajute să vă deplasați întregul program, așa că știți ce să vă așteptați.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și lucrează ca un pas adult 6
    6. Faceți timp pentru familia dvs. Pe măsură ce completați programul dvs. include și timpul pentru obligațiile familiei și familiei. Creați o coloană separată pentru lucrurile pe care trebuie să le faceți pentru a vă menține casa în ordine, soțul dvs. fericit și copiii dvs. Ei bine. Programați lucrurile cum ar fi spălarea și timpul de masă de familie, alături de studiile și alte activități legate de muncă.
  • Dacă aveți copii, asigurați-vă că nevoile lor sunt îndeplinite. Va trebui să le luați la îngrijirea copiilor / școlii. Unele locuri de muncă și școli oferă chiar îngrijire de zi pentru studenții lor. Vor trebui să fie hrăniți și va trebui să petreceți cât mai mult timp cu ei. Asigurați-vă că nu vă neglijați copiii în timp ce mergeți la școală.
  • Imaginea intitulată echilibrul școlii și a lucrat ca un pas adult 7
    7. Programați o activitate socială săptămânală. Doriți să vă mențineți prieteniile. La începutul fiecărei săptămâni, programați ceva distractiv de a face cu prietenii dvs. pentru weekend-ul viitor. Acesta va arăta că încă mai faceți un efort de a fi prieteni și vă va oferi ceva care să așteptăm cu nerăbdare în timpul săptămânii.
  • Imaginea intitulată echilibrul școlii și de lucru ca un pas adult 8
    8. Faceți timp pentru dvs. Cu toate responsabilitățile tale, probabil că ai un timp greu de a găsi timp pentru a face totul făcut, să nu mai vorbim de timp. Cu toate acestea, pentru a Evitați arsurarea și stres, este important să programați unii "timp pentru mine" în fiecare săptămână. Chiar dacă este doar o oră în care stați într-o cafenea și citiți o carte de distracție fără copii, faceți-vă o promisiune că veți face timp să vă păstrați fericiți și sănătoși.
  • Metoda 2 din 5:
    Dezvoltarea unor obiceiuri eficiente de studiu
    1. Imagine intitulată echilibrul școlii și lucrează ca un pas adult 9
    1
    Organizeaza-te. Păstrați-vă materialele școlare organizate și într-un singur loc, astfel încât să fie ușor să le găsiți. Marca termenele limită viitoare pe calendarul dvs. și începeți proiectele școlare devreme pentru a permite suficient timp pentru a le completa în cazul în care alte lucruri vin între timp. Dacă luați mai multe cursuri deodată, nu vă cheltuiți tot timpul pe un singur curs, în timp ce alte termene limită încep să rămână la orizont.
  • Imaginea intitulată echilibrul școlii și lucrează ca un pas adult 10
    2. Luați mari note de curs. Concentrați-vă pe principalele idei acoperite în fiecare clasă, mai degrabă decât toate informațiile inutile. Concentrați-vă pe pașii de notare în procesele mai mari, declarațiile sumare (prin urmare, în consecință), informații pe care profesorul dvs. se repetă frecvent și tot ce este scris pe bord sau în materiale. Aceasta este informația pe care profesorul dvs. va trage de la testele dvs. Concentrați-vă pe acesta.
  • Dacă trebuie să pierdeți clasa din anumite motive, întrebați un coleg de clasă dacă va lua note pentru dvs.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și de lucru ca un adult Pasul 11
    3. Găsiți un Sanctuar de studiu. Găsiți un loc unde puteți studia confortabil și fără întrerupere. Asigurați-vă că aveți un scaun confortabil, o masă, iluminare adecvată și toate materialele de studiu de care aveți nevoie pentru acea sesiune de studiu.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și de lucru ca un pas adult 12
    4. Reduceți distragerile în timp ce studiați. Opriți telefonul mobil și televizorul. Lăsați-vă singurul e-mail. Ține departe de social media. Cheia studiilor eficiente este să vă concentrați toate eforturile asupra sarcinii la îndemână.
  • Dacă sunteți ușor distrași de site-urile de socializare, cum ar fi YouTube, Facebook sau alții, descărcați una din mai multe aplicații concepute pentru a vă regla accesul la acestea și pentru a vă mări atenția. Când ați terminat cu munca dvs., puteți debloca accesul la toate site-urile ca înainte.
  • Asigurați-vă că familia dvs. înțelege că timpul dvs. de studiu este important. Ei ar trebui să știe să nu vă întrerupeți în timp ce studiați. Nu vă simțiți rău să spuneți oamenilor că nu le puteți ajuta în timp ce studiați.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și de lucru ca un pas adult 13
    5. Revizuiți în mod regulat, nu vă înghesuiți. Începeți să studiați prima zi de clasă și să vă revizuiți periodic materialele. Nu puneți-l în ultimul moment și apoi încercați să strângeți o lună sau mai mult de lucru într-o singură sesiune de studiu. Creierul dvs. nu va putea să proceseze și să păstreze toate aceste informații într-o singură lovitură. Creierul tău este un mușchi și ca și alți mușchi, repetarea constantă construiește forța. Nu puteți merge la sala de gimnastică, ridicați o greutate foarte mare și așteptați să fiți mai bine pentru asta. Trebuie să mergeți la sala de sport (pentru a studia) frecvent și în explozii scurte, construirea treptată până la niveluri mai dificile.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și lucrează ca un pas adult 14
    6. Discutați cu profesorii dvs. Dacă nu înțelegeți un subiect, vizitați sursa. Profesorii dețin ore regulate de birou și / sau răspund e-mailuri referitoare la întrebările specifice de conținut. Creați un dialog deschis cu profesorul dvs. Vă va ajuta să săriți mai repede obstacole în clasă.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și de lucru ca un pas adult 15
    7. Vizitați centrul de îndrumare al școlii. Multe școli au servicii de îndrumare gratuite sau ieftine, angajate de colegi sau absolvenți. Mai degrabă decât să petreacă orele de muls peste același material la domiciliu, doar pentru a nu înțelege, vizita pe cineva care face un tutore.
  • Metoda 3 din 5:
    Lucrul eficient
    1. Imagine intitulată echilibrul școlii și de lucru ca un adult Pasul 16
    1. Faceți o listă cu sarcinile pe care trebuie să le realizați. Compila o listă a sarcinilor ușoare și dificile. Notă Emailurile pe care trebuie să le întoarceți, formularele care trebuie trimise, întâlniri de participare și orice alte lucruri pe care trebuie să le completați până la sfârșitul zilei.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și a lucrat ca un pas adult 17
    2. Organizați lista dvs. Plasați cele mai importante sarcini la începutul listei dvs. și cel mai puțin important la sfârșit. Dacă găsiți sarcini care par inconsecvente sau inutile, scapă de ele. Nu pierdeți timpul cu "puf" muncă. Va răni doar productivitatea.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și lucrează ca un pas adult 18
    3. Organizați-vă spațiul de lucru. Obținerea organizată este primul pas către o zi foarte productivă. Principalii pași sunt decluturarea, organizarea strategică a formelor și a informațiilor și menținerea acestei organizații.
  • În primul rând, scapi de orice nu aveți nevoie în timp ce sunteți la locul de muncă. Knick Knacks și fotografiile de familie sunt OK, dar orice altceva ar trebui să fie pus într-o altă cameră. Trebuie să creați un spațiu curat fără distragere a atenției.
  • În al doilea rând, determinați ce forme sau informații (e.G., Carduri de vizită, formulare standard, liste de e-mail, busteni de salarizare sau rapoarte de date) Trebuie să aveți disponibile imediat. Achiziționați foldere și plasați fiecare tip de informații în același loc. În acest fel, veți ști unde să o găsiți în viitor.
  • În al treilea rând, la sfârșitul fiecărei zile, faceți o întreținere de bază a sistemului dvs. de organizare. Asigurați-vă că toate formularele sunt puse în mod corespunzător. În acest fel, când ajungeți dimineața, nu veți fi confruntați cu o mizerie.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și de lucru ca un adult Pasul 19
    4. Valorificați puterea muncii în echipă. Delegați sarcini. Descompune atribuțiile complexe în părți gestionabile și apoi atribuiți acele părți membrilor individuali ai echipei dvs. Nu pierdeți zile pentru a finaliza o sarcină pe care un grup mic îl poate realiza în câteva ore.
  • Amintiți-vă că este bine să spuneți "Nu" la responsabilități suplimentare. Dacă cineva vă cere să vă ajutați la un proiect pe care tocmai nu-l aveți timp pentru această săptămână, explicați că, de obicei, veți fi fericit să vă ajutați, dar aveți un termen limită pentru școală pe care nu puteți pierde.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și de lucru ca un adult Pasul 20
    5. Luați în considerare vorbirea cu șeful dvs. Dacă alegeți, subliniați modul în care planurile propuse vă vor ajuta să câștigați abilități valoroase sau vă calificați pentru o promoție. Vinde-o pe planurile dvs. de educație. Dacă șeful dvs. ajunge la bord, va fi mai ușor să navigați între școală și muncă. Ea ar putea chiar să vă poată ajuta să vă ajustați orele de lucru atunci când este necesar pentru a găzdui munca școlară.
  • Va trebui să cântărim argumentele pro și să nu de a vorbi cu șeful dvs. Unii șefi nu vor găsi educația dvs. avantajoasă sau funcționării acestora.
  • Metoda 4 din 5:
    Care se ocupă de stres
    1. Imagine intitulată echilibrul școlii și a lucrat ca un pas adult 21
    1. Păstrați munca și școala separată. Nu vă faceți griji cu privire la locul de muncă în timp ce sunteți la școală și viceversa. Concentrați-vă pe un singur lucru la un moment dat. Nu aduceți cărțile sau notele pentru a lucra și nu aduceți lucruri de lucru la școală. Timpul în care vă aflați la fiecare loc este dedicat acestui efort. Dacă lucrați din greu la locul de muncă, nu trebuie să vă simțiți vinovați pentru a vă concentra pe școală când sunteți la școală.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și a lucrat ca un pas adult 22
    2. Luați aceste pauze foarte necesare. Dați-vă timp să vă adunați când aveți nevoie de ea cel mai mult, astfel încât să vă puteți întoarce la serviciu / școală cu un cap clar. Mergi la plimbare. Citiți un ziar. Faceți niște ceai. Încercați să luați pauze la fiecare două ore, dar să le limitați la 5 până la 10 minute. Nu doriți să le transformați în timpuri de timp.
  • Evitați să vă indulziți plăcerile vinovate prea des în timpul pauzelor dvs. Toată lumea le are, fie că este MTV, pierduți-vă în chit-chat inactiv cu vecinul dvs. sau scanarea Facebook pentru ore întregi. Dacă există o activitate pe care tu ai tendința de a fi prins, dar asta afectează negativ echilibrul tău de muncă-școală, evita ca ciuma. Și cu siguranță nu vă întoarceți la ei în timpul pauzelor dvs. scurte.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și lucrează ca un pas adult 23
    3
    Fii activ. Întinde. Înot. Alerga. Lift. Menținerea A stil de viata sanatos ajută la ameliorarea stresului și veți găsi că cu atât mai mult vă ieșiți și să vă exercitați, o muncă mai ușoară și școala vor părea. Exercitarea este cunoscută în mod obișnuit pentru a reduce stresul. Oamenii de știință au arătat că participarea regulată la exercițiile aerobice duce la scăderea stresului, a stărilor crescute și stabilizate, a obiceiurilor de dormit îmbunătățite și a creșterii sentimentelor de sine.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și de lucru ca un pas adult 24
    4. Dormi suficient. Faceți timp în programul dvs. de a dormi. Studiile au arătat că somnul crește capabilitățile dvs. de memorie, îmbunătățește starea de spirit generală și vă ajută să rămâneți atenți. Toate cele trei dintre acestea vor afecta pozitiv nivelurile de stres. Starea tuturor studiilor de noapte poate fi necesară ocazional, dar nu o face un lucru obișnuit. Dacă deveniți lipsită de somn, luați un pui de somn scurt (15 până la 30 de minute) doar pentru a vă da creierului un impuls.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și de lucru ca un adult pas 25
    5
    Mânca sănătos. Mâncați alimente bogate în fibre de carbohidrați. Oamenii de știință cred că carbohidrații determină creierul să producă niveluri ridicate de serotonină, un hormon cu relaxe. Mănâncă o mulțime de fibre pentru a vă regla sistemul. Mananca fructe si legume care sunt bogate in antioxidanti pentru a stimula sistemul imunitar. Fructele citrice oferă o mulțime de vitamina C. Acorn Squash și morcovi sunt surse mari de beta-caroten antioxidant. O dietă echilibrată va duce la un echilibru de viață școlar sănătos.
  • Evitați alimentele grase, utilizarea excesivă a cofeinei și tratamentele zaharoase. Carnea sau brânzeturile conțin niveluri ușoare de grăsime, care vă îngroașă sângele și vă lasă să vă simțiți letargic. Cafeina probabil pare a fi o necesitate, dar consumă-o în mod responsabil și nu lasă-o să afecteze programul tău de somn. În cele din urmă, zahărul este un carbohidrat simplu care vă va oferi un moment momentan, doar pentru a vă lăsa cu un "accident". Alegeți carbohidrați complexi, în schimb, ca paste, fasole și linte.
  • Metoda 5 din 5:
    Adoptarea mentalității corecte
    1. Imagine intitulată echilibrul școlii și de lucru ca un pas adult 26
    1. Fi realist. Este posibil să nu fie suficient timp pentru tot, deci obțineți prioritățile drepte și nu vă bateți dacă nu realizați fiecare sarcină pe care ați renunțat să o faceți într-o anumită zi. Rămâneți pozitiv și fii recunoscător că aveți ocazia să faceți o viață și Obțineți o educație - două lucruri pe care mulți oameni din lume merg fără.
    • Mergând la școală și de a lucra în același timp nu este pentru toată lumea. Fi realist și prioritizați. Nu lăsați la școală să vă pericliteze venitul și bunăstarea familiei dvs.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și de lucru ca un pas adult 27
    2. Amintiți-vă de ce o faceți. Prin preluarea de muncă și studii în același timp, acceptați o provocare pe care mulți nu ar îndrăzni să încerce. Dar, nu ați fi făcut-o dacă nu ați fost motivați. Poate vrei să-ți plătiți drumul prin școală și rămân fără datorii sau doriți să mergeți în cariera dvs. Indiferent de ce, asigurați-vă că vă păstrați goluri în minte ori de câte ori începe să se simtă prea mult.
  • Imaginea intitulată echilibrul școlii și lucrează ca un pas adult 28
    3. Permiteți altora să vă ajute. Dacă încercați să realizați toate acestea de unul singur, va fi infinit mai dificil. Dacă vă aflați din ce în ce mai iritabili, retrageți-vă din interacțiunea socială, distras sau uitată, anxioasă sau tensionată emoțional, discutați cu cineva. Discutați cu alții semnificativi, părinții dvs., prietenii dvs. sau chiar un consilier profesionist. Multe colegii au consilieri, consilieri și terapeuți cu normă întreagă, care vă pot ajuta să lucrați prin problemele dvs. Unul dintre primii pași pentru succes este să știi cum să depindă de ceilalți.
  • Imaginea intitulată echilibrul școlii și a lucrat ca un pas adult 29
    4. Păstrați-vă impulsul. Nu începeți și opriți. Luând un semestru oprit poate părea o idee bună, dar numai pentru circumstanțe extraordinare, cum ar fi boala, vătămarea gravă sau o moarte în familie.Dacă vă aflați că sunteți obositoare de școală, reduceți sarcina de curs pentru următorul semestru și luați cel puțin o clasă pe care o veți bucura. În caz contrar, riscați pierderea impulsului și nu vă întoarceți niciodată.
  • Imaginea intitulată echilibrul școlii și lucrează ca un pas de adult 30
    5. Încercați să păstrați zilnic un jurnal al muncii dvs. Ce aspirați să faceți în fiecare zi și ceea ce ați reușit să faceți. Acest lucru vă va ajuta la atingerea obiectivului dvs. zilnic.
  • Imagine intitulată echilibrul școlii și lucrează ca un pas adult 31
    6. Sărbători succese mici și mari. Creați un fel de măsurare a progresului.Clasele au terminat clasele de pe o listă sau folosiți un ceas de numărătoare pentru a măsura timpul până la finalizare.Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați ochii asupra premiului. Când o faci peste obstacole mici și mari, comemorați realizările dvs. cu prietenii și familia.Nu contează dacă este un grad bun pe o lucrare, trecând o clasă sau absolvire. Este necesar să sărbătorim să vă mențineți motivați.
  • Imaginea intitulată echilibrul școlii și a lucrat ca un pas adult 32
    7. Știți că se poate face! Poate părea copleșitoare uneori, dar amintiți-vă că alți oameni au trecut prin același lucru pe care îl aveți și ei au reușit. Și tu poți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar