Cum să fii organizat în școală

Poate fi cu adevărat frustrant să simțiți că vă uitați mereu temele sau pierdeți-vă creioanele, dar nu vă puteți da seama cât de mult afectează performanța școlii. Din fericire, aceste probleme pot fi, de obicei, fixate de o mică organizație. Când vă păstrați zona de lucru, programați și chiar note de clasă organizate, veți găsi aproape sigur că este mai ușor să țineți pasul cu școala dvs. și puteți vedea chiar și o îmbunătățire a claselor dvs!

Pași

Metoda 1 din 4:
Misiuni
  1. Imaginea intitulată să fie organizată în școala Pasul 1
1. Creați un liant cu o secțiune separată pentru fiecare clasă. Chiar dacă faceți o mulțime de școală online, veți avea în continuare lucruri cum ar fi foi de lucru și materiale pentru a urmări.
  • Încercați să puneți foldere de buzunar cu coduri de culoare în interiorul liantului pentru a urmări hârtiile care nu au găuri perforate în ele. De exemplu, s-ar putea să utilizați un divizor albastru, dosar și notebook pentru matematică.
  • Ori de câte ori obțineți o bucată de hârtie pentru clasă, puneți-o în liant imediat. Care vă va ajuta să vă împiedicați să aveți o mulțime de hârtie liberă și înclinată pentru a trece la sfârșitul fiecărei zile.
  • Aflați metoda de organizare care funcționează pentru dvs. - ați putea dori să aveți o secțiune în liant pentru hârtii clasificate și una pentru misiuni care sunt gata de a porni, de exemplu.
  • Imaginea denumită să fie organizată în școala Pasul 2
    2. Organizați fișierele digitale în foldere. La fel ca și cum trebuie să vă organizați hârtiile fizice pentru clasă, este, de asemenea, important să vă păstrați fișierele digitale sortate. Ori de câte ori salvați un document, indiferent dacă este vorba despre un proiect de hârtie sau o foaie de lucru pe care ați descărcat-o, asigurați-vă că o salvați într-un dosar pentru acea clasă specifică. Puteți utiliza chiar și sub-foldere pentru a separa diferite tipuri de fișiere pentru o singură clasă.
  • De exemplu, ați putea avea un dosar părinte etichetat "Biologie," Apoi, în acel director, puteți include sub-dosare cum ar fi, "Notite din clasa" "Teme pentru acasă," "Lucrare de cercetare," și "Pantaloni."
  • Luați în considerare utilizarea unui serviciu precum Google Drive sau Icloud pentru a stoca fișierele online (sau pe nor). În acest fel, nu vă veți pierde fișierele dacă computerul se blochează.
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala Pasul 3
    3. Urmăriți toate misiunile dvs. într-un planificator pentru a ține pasul cu ele. Păstrați un planificator săptămânal, astfel încât să nu uitați să vă întoarceți în orice sarcini importante.
  • Dacă notebook-urile și folderele sunt codate de culoare, luați în considerare utilizarea acelorași stiluri de culoare pentru a vă scrie misiunile. De exemplu, ați putea scrie toate misiunile de matematică în albastru și toate misiunile dvs. în limba roșie.
  • Includeți și alte activități din planificatorul dvs. În acest fel, va fi ușor să vedeți care zile veți fi mai aglomerate, așa că veți ști cum să vă planificați studiile pentru fiecare săptămână.
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala Pasul 4
    4. Utilizați un planificator online dacă preferați să țineți cont de lucrurile digital. Puteți utiliza aplicația Calendar pe telefon, tabletă sau computer pentru a ține pasul cu misiunile. De exemplu, ați putea urmări totul în Google Calendar. De asemenea, ați putea utiliza aplicații precum Plannerul Studentului MyHomework, TRELLO sau PLASS PLANGER pentru a vă ajuta să gestionați sarcinile și listele de sarcini.
  • Școala dvs. ar putea oferi un manager de atribuire online pe care îl puteți utiliza, de asemenea.
  • Când încercați să decideți între o lucrare sau un planificator digital, gândiți-vă la care este probabil să verificați cele mai des. De exemplu, dacă aveți deja un planificator de hârtie, dar uitați să vă uitați mai mult de zile, ați putea face mai bine cu o aplicație pe care o puteți pune pe telefonul dvs.
  • Imaginea denumită să fie organizată în școala Pasul 5
    5. Setați alarme în telefon pentru a vă ajuta să vă amintiți termene importante. Chiar dacă utilizați o lucrare sau un planificator digital, uneori o dată scadentă ar putea fi în continuare pe tine fără să-l realizați. Dacă există ceva cu adevărat important, trebuie să vă amintiți, setați o alarmă în telefon. Încercați să îl configurați puțin înainte de termenul actual, astfel încât să vă reamintiți în timp dacă uitați.
  • De exemplu, dacă aveți o hârtie mare datorată clasei luminate, ați putea seta un memento timp de o săptămână înainte de data scadenței, astfel încât să nu uitați să lucrați la proiectul final, precum și un memento pentru dimineața Nu uitați să o aduceți la clasă.
  • Planificatorul dvs. online vă poate informa despre misiunile dvs., deci verificați setările!
  • Metoda 2 din 4:
    Notează
    1. Imaginea intitulată va fi organizată în școala Pasul 6
    1. Începeți o nouă pagină de note la începutul fiecărei clase. În fiecare zi când începeți clasa, scoateți o foaie proaspătă de hârtie. Scrieți data și clasa în partea de sus a paginii, apoi lăsați-o deoparte în timp ce ascultați profesorul. De-a lungul clasei, utilizați această foaie pentru a scrie punctele importante pe care profesorul dvs. le menționează.
    • Dacă profesorul dvs. menționează o nouă misiune, scrieți imediat data scadenței în planificatorul dvs.
    • Scrierea datei pe hârtie vă va ajuta să vă păstrați notele organizate și poate fi utilă dacă încercați să vă amintiți ceva specific în timp ce studiați.
  • Imaginea intitulată să fie organizată în școala Pasul 7
    2. Jot în jos lucrurile importante despre care vorbește profesorul dvs. Păstrați notele simple și eficiente prin scrierea cuvintelor cheie și a propozițiilor scurte din lecție. Nu încercați să scrieți tot ceea ce spune profesorul dvs. - doar scrieți principalele concepte, de preferință în propriile cuvinte.
  • Încercați să utilizați un lider pentru a atrage atenția asupra oricărei persoane despre care credeți că este deosebit de importantă.
  • Rescrierea lucrurilor în propriile dvs. cuvinte vă pot ajuta să învățați, să înțelegeți și să memorați mai bine materialul!
  • Imaginea denumită să fie organizată în școala Pasul 8
    3. Incearca Metoda Cornell Pentru notele mai organizate. Pentru a urma metoda Cornell, trageți o linie orizontală aproximativ 6 linii din partea de jos a hârtiei dvs. cu căptușeală. Apoi, trageți o linie verticală de aproximativ 2 inci (5.1 cm) din partea stângă a hârtiei. Acest lucru ar trebui să creeze un total de 3 casete. Utilizați caseta verticală din stânga pentru a scoate punctele cheie, iar caseta de mână din dreapta pentru a lua notele generale. După clasă, utilizați caseta orizontală de fund pentru revizuire, clarificare și rezumat.
  • Când studiați pentru un test, citiți mai întâi caseta orizontală de fund, apoi mergeți la celelalte două cutii dacă aveți nevoie de mai multe informații.
  • Metoda de luare a notei Cornell ar putea fi metoda potrivită pentru dvs. dacă studiați ceva de genul istoriei care are o mulțime de puncte cheie și detalii specifice.
  • Imaginea denumită să fie organizată în școala Pasul 9
    4. Practică Mind hartă Notă Luarea format. Pentru maparea minții, veți avea nevoie de o foaie de hârtie în loc de hârtie căptușită. Maparea minții utilizează bule pentru a conecta cuvintele cheie individuale unul altuia. Beneficiile hărții minții Notă este că puteți vedea cu ușurință relația și conexiunile între 2 idei dintr-o privire.
  • Dacă vă simțiți că de multe ori se plictisește luând note, încercați să cartografiați mintea, deoarece este mai creativă!
  • Maparea minții poate fi eficientă pentru subiecți precum literatura de specialitate, unde 1 subiect principal (i.E. o carte) are câteva caracteristici importante (i.E. caractere, teme, puncte de complot etc.).
  • Metoda 3 din 4:
    Gestionarea și gestionarea timpului
    1. Imaginea intitulată va fi organizată în școala Pasul 10
    1. Faceți-vă temele în același timp în fiecare zi. Doar ca și cum ar fi mai ușor să te ridici dimineața când te trezești în același timp în fiecare zi, este mai ușor să îți amintești să studiezi și să-ți faci temele dacă ai un timp stabilit pentru el. S-ar putea simți puțin ciudat să aibă un program stabilit la început, dar dacă vă lipiți de câteva săptămâni, veți găsi că începe să vină în mod natural.
    • În timp ce planificați programul dvs., gândiți-vă când aveți tendința de a fi cea mai productivă - sunteți plină de energie după școală, sau preferați să aveți puțin timp când ajungeți acasă, apoi faceți temele după cină?
    • Dacă învățați de la distanță, gândiți-vă la vremurile zilei de care aveți tendința de a lucra cel mai bine și vă planificați subiectele dificile pentru acea perioadă de timp. Salvați cele mai ușoare subiecte de ori în cazul în care ați putea tinde să trageți puțin mai mult.
  • Imaginea intitulată să fie organizată în școala Pasul 11
    2. Studiu într-un loc liniștit, fără distracție. Indiferent dacă vă faceți temele după școală sau în principal învățați online, veți avea nevoie de un loc liniștit și calm la domiciliu, unde vă puteți concentra pe școala dvs. Încearcă să alegi un loc care să iasă din cale, ca un birou în camera ta. Cu toate acestea, dacă aceasta nu este o opțiune, lăsați membrii familiei dvs. să știe când veți avea nevoie de pace și liniște, astfel încât să nu vă deranjeze în timp ce lucrați.
  • Este o idee bună să dezactivați notificările pe telefon și tabletă în timpul timpului de studiu. În acest fel, nu veți fi distrași de mesaje text sau de mediul social media.
  • Unii oameni studiază cel mai bine în tăcere completă, dar alți oameni fac mai bine cu un pic de muzică de fundal sau zgomot alb. Experimentați pentru a găsi ceea ce funcționează pentru dvs.
  • Dacă începeți să vă distrați în timp ce studiați, ridicați-vă și luați o pauză de 10-15 minute, apoi reveniți la munca voastră.
  • Imaginea intitulată să fie organizată în școala Pasul 12
    3. Lucrați pe misiuni mari puțin la un moment dat. Nu lăsați proiectele mari să se grăbească pe tine - vă veți simți anxios și vă grăbiți dacă așteptați până în ultimul minut, iar gradul dvs. va suferi probabil. În schimb, începeți să lucrați la lucruri cum ar fi eseuri și proiecte de artă de îndată ce știți că sunt datorate. Spargeți proiectul în jos în părți mai mici, mai ușor de gestionat și să abordați puțin câte un moment până când lucrarea se face.
  • De exemplu, dacă trebuie să scrieți o hârtie de 3 pagini într-o săptămână, ați putea programa o zi pentru a face cercetări, unul pentru completarea unui contur detaliat, unul pentru scrierea unui prim proiect și două zile pentru revizuiri. Care vă va lăsa în continuare câteva zile de timp liber în cazul în care vădeți în urmă sau aveți alte lucruri de care aveți nevoie pentru a lucra.
  • Lucrul un pic în fiecare zi pe proiectul dvs. va ajuta volumul de muncă să se simtă mai mic. De asemenea, vă va oferi mai mult timp să vă relaxați la sfârșitul zilei.
  • Imaginea denumită să fie organizată în școala Pasul 13
    4. Examinați notele din clasă în fiecare zi. Chiar dacă sunteți ocupat să lucrați la temele și alte proiecte, luați câteva minute din timpul studiului dvs. în fiecare zi pentru a trece peste notele pe care le-ați luat în clasă. Care vă va ajuta să păstrați ceea ce ați învățat și este mult mai ușor să studiați un test puțin la un moment dat, în loc să încercați să vă bucurați imediat.
  • Acesta este un moment bun pentru a vă rescrie notele dacă sunt puțin murdare.
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala Pasul 14
    5. Pregătește-te pentru a doua zi în fiecare noapte. Înainte de a vă culca, verificați planificatorul dvs. și asigurați-vă că aveți toate misiunile și consumabilele pentru a doua zi de școală. Puneți-le în rucsac dacă le veți lua la școală și vă gândiți să vă împachetați prânzul noaptea, astfel încât să nu vă grăbiți dimineața următoare.
  • Poți chiar să-ți dai costumul pentru a doua zi! În acest fel, tot ce va trebui să vă faceți griji în dimineața se ridică, periajului dinților și mâncând micul dejun.
  • Dacă există ceva important, trebuie să vă amintiți pentru a doua zi, încercați să puneți o notă lipicioasă undeva veți fi sigur că veți vedea, ca pe oglinda de baie, cutia de prânz sau la ușă.
  • Metoda 4 din 4:
    Consumabile și spațiu de studiu
    1. Imaginea intitulată va fi organizată în școala Pasul 15
    1. Păstrați consumabilele școlare într-un singur loc. Dacă participați la școală în persoană, utilizați rucsacul și dulapul pentru a vă păstra obiectele sau păstrați-le în birou sau stivuite într-un coș dacă învățați de la distanță. În plus, utilizați cazuri de creioane sau pungi pentru a organiza lucruri mici, cum ar fi stilouri, creioane, highlightri, lipici, foarfece și calculatoare.
    • Nu există nici un mod "drept" sau "greșit" de a vă organiza consumabile - cel mai important lucru este că vă puneți în mod constant lucrurile în același loc, astfel încât să știți întotdeauna unde sunt.
    • Încercați să vă păstrați stilourile, creioanele și creioanele colorate într-un caz creion, de exemplu, și să păstrați hârtiile și notebook-urile suplimentare într-un sertar de birou la domiciliu.
    • Chiar dacă doriți să vă grăbiți din clasă când sună clopotul, va fi mult mai ușor să găsiți lucrurile mai târziu dacă luați câteva secunde pentru a pune totul departe.
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala Pasul 16
    2. Stoc în orice moment în care rulați la consumabile școlare. O mare parte a organizării este pregătită. Dacă vă aflați din hârtie, creioane sau altceva, asigurați-vă că ați cumpărat mai mult sau cereți părinților dvs. să vă cumpere mai mult. Puneți-l în cazul creionului sau rucsacului de îndată ce îl obțineți, așa că nu îl uitați acasă!
  • Fiind nepregătit pentru clasă nu numai că vă distrageți, ci și colegii de clasă, mai ales dacă trebuie să le întrebați pentru consumabile. De asemenea, poate afecta gradul dvs. de participare.
  • Imaginea denumită să fie organizată în școala Pasul 17
    3. Aruncați orice nu mai aveți nevoie de la sfârșitul fiecărei zile. În fiecare zi, luați câteva minute să vă uitați prin obiectele școlare, inclusiv zona de studiu, rucsacul, dulapul și liant. Aruncați lucruri cum ar fi hârtia de resturi, ambalajele de bomboane, pixuri uscate sau orice altceva care este cu siguranță gunoi. Păstrarea zonei dvs. de studiu ordonată va facilita concentrarea asupra școlii.
  • Nu aruncați sarcini vechi și teste, chiar și după ce sunt clasificate - ar putea fi de ajutor atunci când încercați să studiați pentru examenele finale.
  • Dacă studiați într-o zonă care este folosită și pentru alte lucruri, cum ar fi masa de luat masa a familiei dvs., încercați să păstrați hârtiile și cărțile stivuite într-un coș atunci când nu le utilizați.
  • sfaturi

    Nu vă așteptați să se organizeze peste noapte! Este nevoie de timp, deci fii răbdător cu tine și ai încredere că va funcționa curând.
  • Ar trebui să vă curățați rucsacul cel puțin o dată pe săptămână sau după școală în fiecare zi pentru a scăpa de gunoi sau gunoi că nu aveți nevoie de acolo.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cazul creionului
    • Lianți
    • Creioane
    • Pens
    • Notebooks
    • Hârtie
    • Highlighters
    • Planificator
    • Note lipicioase
    • Instrumente de organizare (coșuri de depozitare, suporturi de creion etc.)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar