Cum să vă prindeți temele

Din păcate, poate fi foarte ușor să cadă în spatele temelor. Fiind bolnav sau a avea o mulțime de responsabilități în afara școlii, pot duce adesea la locul de muncă. Dar nu ar trebui să vă panicați! Odată ce ați venit cu un plan de acțiune și ați dat seama cum să rămâneți productivi atunci când vă faceți munca, veți putea să vă prindeți cu temele în cel mai scurt timp!

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând un plan
  1. Imagine intitulată prinde-vă la temele dvs. Pasul 1
1
Face o listă de masterat din toate lucrurile pe care trebuie să le faceți și când. Acest lucru vă va ajuta instantaneu să vă ștergeți capul și să vă dați o idee solidă despre ce fel de situație în care vă aflați. Asigurați-vă că scrieți datele datorate pentru fiecare atribuire sau sarcină din lista dvs., de asemenea.
  • Elementele pe care le adăugați la această listă ar trebui să includă temele, testele viitoare și chestionarele și orice responsabilități extracurriculare pe care le aveți și le aveți.
  • Desenați această listă pe computer pentru rezultate mai bune, deoarece veți corecta în mod constant sau adăugați lucruri.
  • Imagine intitulată Prinde-vă pe temele dvs. Pasul 2
    2. Organizați sarcinile pe lista dvs. de masterat În ordinea priorității. Plasați cele mai importante misiuni sau cele care sunt cuvenite mai devreme în partea de sus a listei. Dacă ați scris lista dvs. pe hârtie și nu puteți modifica ordinea elementelor, utilizați diferite înălțimi de culoare la codul de culori lista dvs. de sarcini.
  • De exemplu, marcați cele mai importante sarcini cu un lider galben, cele moderat importante, cu un luminator verde, iar cele mai puțin importante, cu un luminator albastru.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să prioritizați un element, adresați-vă profesorului sau părinților dvs. ce atribuire sau sarcină ar trebui să fie finalizată mai întâi.
  • Imagine intitulată Prinde-vă pe temele dvs. Pasul 3
    3. Creați un program pentru completarea fiecărei sarcini într-o anumită perioadă de timp. Estimați cât timp va dura fiecare sarcină pentru a completa, apoi marcați orele sau zilele pe care le veți utiliza pentru a finaliza fiecare sarcină. Asigurați-vă că veți completa fiecare misiune înainte de a fi datorată.
  • Pentru a estima cât de mult va dura o sarcină pentru a finaliza, uita-te la toate componentele individuale ale misiunii (e.G., Toate întrebările despre temele dvs.), estimați cât timp ar fi nevoie să faceți fiecare componentă, apoi să adăugați toate acest timp estimat împreună.
  • Pentru cele mai bune rezultate, scrieți acest program într-un planificator sau într-un calendar pe care îl utilizați în mod normal pentru a vă urmări zilele.
  • Dacă orice atribuire sau sarcină nu are deja un termen limită, dați-i unul. Alegeți o dată prin care doriți să aveți atribuirea de pe lista dvs. de sarcini și să utilizați acest lucru ca termen limită, atâta timp cât este o perioadă rezonabilă de timp în care să vă faceți misiunea.
  • Dacă sunteți în urmă pe multe sarcini școlare, încercați să luați un weekend și să o transformați într-o "Retragerea la domiciliu." Puteți lucra la toate misiunile dvs. până când vor fi făcute, dar faceți zilele care pot fi gestionate prin programarea în pauze, gustări, recompense și energizatoare pe tot parcursul zilei.
  • Imagine intitulată Prindeți-vă pe temele dvs. Pasul 4
    4. Asigurați-vă că adăugați orice misiune nouă la lista de masterat. Nu veți fi prinși cu toată munca dvs. dacă neglijați lucrarea pe care ați fost alocată în prezent. Introduceți noile sarcini în locul potrivit din lista dvs. pe baza priorității acestora.
  • De exemplu, dacă primiți o sarcină într-o dimineață, care se datorează până la sfârșitul zilei, adăugați acea atribuire a listei dvs. undeva lângă partea de sus.
  • Imagine intitulată prinde-ți temele Pasul 5
    5. Sparge-ți misiunile în bucăți mai mici, ușor de gestionat. Creați "mini-misiuni" care abordează componentele individuale ale unei alocări mai mari și că vă puteți concentra pe unul la un moment dat. Acest lucru vă va ajuta să vă împiedicați să vă simțiți copleșiți de munca voastră și să vă dați un sentiment mai puternic de realizare ori de câte ori ați terminat fiecare mini-misiune.
  • De exemplu, dacă trebuie să scrieți o lucrare de cercetare, mini-misiunile pentru această sarcină ar putea fi selectarea subiectului dvs., cercetarea subiectului dvs., creând o schiță pentru hârtia dvs. și apoi scrierea hârtiei.
  • Asigurați-vă că setați "Mini Leads" pentru fiecare dintre aceste mini-misiuni, de asemenea.
  • Metoda 2 din 3:
    Rămânând productiv
    1. Imagine intitulată Prindeți-vă pe temele dvs. Pasul 6
    1. Faceți-vă temele în a Zona fără distracție. Trebuie să puteți Concentrați-vă Pentru a fi cât mai productiv posibil. Stați departe de orice lucru care vă poate fura atenția, cum ar fi telefonul, televizorul sau dispozitivele de jocuri.
    • Dacă trebuie să vă aduceți telefonul cu dvs., opriți-l și puneți-l în geantă undeva unde îl puteți vedea. Dacă îl păstrați în buzunar, acest lucru vă va ispiti doar să vă uitați la el când lucrați.
    • Dacă lucrați în jurul altor persoane, cereți-i să nu vă deranjeze până nu mai lucrați.
  • Imagine intitulată Prinde-vă pe temele dvs. Pasul 7
    2
    Lăsați deoparte un timp dedicat Pentru a lucra la misiunile dvs. în fiecare zi. Acest lucru ar trebui să fie timpul pe care îl puteți cheltui numai pe temele dvs., în loc de alte activități pe care le faceți în mod normal în această zi. Încercați să vă dați cel puțin o oră în fiecare zi, dacă nu mai mult, în mod ideal în timpul zilei în care vă simțiți cel mai productiv.
  • De exemplu, dacă faceți cea mai bună lucrare în dimineața, lăsați-vă deoparte o oră după ce vă treziți în fiecare zi pentru a lucra la temele dvs.
  • Scopul de a vă oferi mai mult de o oră în fiecare zi dacă puteți lucra la a fi prins. Cu toate acestea, dacă vă luptați să găsiți timpul să lucrați la școală, o oră este timpul minim de timp pe care ar trebui să-l anulați deoparte pentru a lucra la misiuni.
  • Imagine intitulată Prindeți-vă pe temele dvs. Pasul 8
    3. Asigurați-vă că aveți tot ce aveți nevoie înainte de a începe o sesiune de lucru. Adu-ți creionul, stiloul, computerul, cărțile și orice altceva de care ați putea avea nevoie de sesiunea dvs. Luarea timpului face acest lucru în prealabil nu numai că vă va oferi timp suplimentar, ci vă asigurați că sesiunea este mai puțin stresantă.
  • Dacă intenționați să lucrați mai mult de o oră, luați în considerare aducerea la fel de mâncare și apă.
  • Imagine intitulată Prinde-vă pe temele dvs. Pasul 9
    4. Lucrați la o singură sarcină la un moment dat. Nu veți putea să vă concentrați cât mai mult dacă încercați să rezolvați 2 sarcini diferite în același timp. Concentrați-vă pe cea mai importantă sarcină pe care trebuie să o faceți în acea zi și să nu începeți o altă sarcină până când nu ați terminat cu acel.
  • Dacă nu puteți termina prima atribuire într-o singură setare, puteți opta și pentru a lucra la această atribuire pentru o perioadă de timp setată, apoi treceți la o altă sarcină.
  • Imagine intitulată prinde-ți tema Pasul 10
    5. Du-te în sesiunea de lucru cu a relaxat, pozitiv atitudine. Dacă mâna ta se trezește, transpirați peste tot și temperamentul tău este scurt, nu vei trece prin lucruri foarte repede, iar sesiunea cu siguranță nu va fi una plăcută. O atitudine relaxată și concentrată vă va ajuta să treceți prin temele dvs. mai repede și să preveniți greșelile distrase de la întâmplare.
  • Încercați să vă recompensați la sfârșitul sesiunii cu ceva plăcut să vă mențineți atitudinea pozitivă. Asigurați-vă că vă păstrați sinceră și vă dați-vă recompensa când ați terminat ceva.
  • Bacsis: Faceți sesiunea cât mai plăcută posibil. Au niște gustări cu tine și o băutură. Dacă nu vă distrage atenția, având un animal de companie în cameră vă poate relaxa mai mult - sau vă stresați. Luați pauze în mod regulat pentru a evita întinderea.

    Metoda 3 din 3:
    Împiedicându-vă căderea în spate
    1. Imagine intitulată Prindeți-vă pe temele dvs. Pasul 11
    1. Finalizați misiunile de îndată ce puteți să le păstrați de la strângere. Este important să Rămâi în partea de sus a temelor tale Pe măsură ce mergeți și vă completați întotdeauna misiunile la timp. Dați-vă 1 oră de timp de lucru în fiecare zi pentru a vă asigura că vă mențineți cu misiunile dvs. în timp ce vin.
    • Dacă aveți activități extracurriculare care fac, de asemenea, cerințe în timpul dvs., încercați să găsiți un echilibru sănătos între a face școala și păstrarea acestor activități. Amintiți-vă să vă prioritizați școala dacă activitatea extracurriculară este mai puțin importantă.
  • Imagine intitulată Prinde-vă pe temele dvs. Pasul 12
    2. Țineți sesiuni de lucru regulate cu un amic de studiu, dacă puteți. A avea acest tip de aranjament vă poate forța să faceți timp pentru temele dvs. și să vă ajutați să vă răspundeți la cineva. Puneți deoparte timpul în fiecare zi pentru a lucra la temele dvs. cu această persoană într-un mediu liniștit, fără distracție.
  • Dacă sunteți ușor distrași atunci când faceți temele cu altcineva, acest lucru nu poate fi cea mai bună idee pentru dvs.
  • Imagine intitulată Prindeți-vă pe temele dvs. Pasul 13
    3. Cereți ajutor dacă vă simțiți din nou căderați din nou. Ajungeți la profesorul, prietenilor dvs. sau o altă sursă de sprijin. Dacă sunteți preocupat de a vă face munca la timp, adresați-vă profesorului dacă puteți avea o extindere mică. Amintiți-vă, nu doare niciodată să întrebe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar