Cum să faci temele la domiciliu când nu vrei

Temele pot fi o tragere, dar trebuie să se facă pentru a vă menține notele și pentru a rămâne pe drumul cel bun în timpul școlii. Mergând undeva liniștită, făcând un plan, și oferindu-vă pauze vă poate ajuta să vă concentrați și pe sarcină pentru a vă face munca rapidă. Încercați să vă păstrați misiunile organizate și să vă oferiți credit pentru a finaliza lucrările grele sau plictisitoare, chiar dacă nu ați vrut.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea motivată
  1. Imaginea intitulată Obțineți temele făcute când nu
1. Alegeți o sarcină ușoară pentru a începe cu. Dacă aveți un timp foarte greu de început, vă puteți ușura în modul de teme de a face mai întâi cea mai ușoară atribuire. Asigurați-vă că lăsați timp pentru lucrurile dvs. grele mai târziu, astfel încât să puteți face toată munca dvs.
  • Păstrați o listă a sarcinilor dvs. și verificați-le când le terminați. Acest lucru vă poate oferi un sentiment de realizare care vă poate motiva să continuați.
  • Imaginea intitulată Obțineți temele făcute când nu
    2. Lucrați la temele dvs. cu prietenii dvs. pentru a vă menține reciproc motivați. Dacă aveți câțiva prieteni care se luptă, de asemenea, să lucreze la misiuni, întrebați-le dacă ar dori să formeze un grup de temă. Întâlniți o dată sau de două ori pe săptămână și lucrați la temele dvs. Puteți lucra la clasele pe care le aveți în comun și întrebați reciproc întrebări sau puteți lucra la misiuni pentru diferite clase fără a vorbi.
  • Face regula că lucrați pentru o anumită perioadă de timp sau până la realizarea unei anumite lucrări. După aceea, puteți să vă petreceți. Stick la acest program.
  • Încercați acest lucru și vedeți dacă funcționează. Dacă sunteți prea distras de faptul că aveți prieteni în jur, faceți o dată să stea după temele de acasă.
  • Imaginea intitulată Obțineți temele făcute când nu
    3. Faceți finalizarea sarcinilor o competiție cu dvs. Stabiliți obiective pentru dvs. și să lucrați pentru a le potrivi. Dacă vă luptați întotdeauna cu un anumit tip de misiune, stabiliți un obiectiv de a învăța cum să o faceți mai bine. Încercați să vă bateți clasa ulterioară în fiecare clasă pentru a vă îmbunătăți scorul general și GPA.
  • Asigurați-vă că păstrați concurența pentru dvs. Concurența cu prietenii dvs. nu este distractivă, în special asupra misiunilor de acasă și a clasei.
  • Imaginea intitulată Obțineți temele făcute când nu
    4. Înțelegeți de ce faceți temele, astfel încât nu se simte inutil. Poate fi foarte greu să rămâi motivat când nu ai un sentiment clar de ceea ce este punctul. Unele misiuni de acasă se dovedesc a fi utile în cele din urmă, dar unii nu fac niciodată. Dacă vă simțiți ca și cum lucrarea dvs. este inutilă, faceți o listă cu motivele pentru a face acest lucru. Motive pentru a face temele includ:
  • Învățând ceva care probabil va ajuta la misiunile viitoare, chiar dacă nu știți ce sunt încă.
  • Dovedind profesorului dvs. că înțelegeți temele astfel încât să nu-l aloce pe ea.
  • Îmbunătățirea GPA.
  • Obținerea unui grad bun.
  • Imaginea intitulată Obțineți temele făcute când nu
    5. Recompensați-vă când ați terminat o sarcină. Configurați un sistem în care obțineți un premiu mic pentru fiecare atribuire sau întrebare pe care o faceți. Vă puteți recompensa cu 5 minute de timp de telefon, mergând în jurul blocului sau chiar discutați cu un prieten. Oricare ar fi recompensa voastră, asigurați-vă că este ceva ce vă veți aștepta cu nerăbdare să vă motivați.
  • Încercați să nu vă recompensați cu alimente, deoarece acest lucru poate duce la gustare atunci când nu sunteți cu adevărat foame.
  • Metoda 2 din 3:
    Stau concentrat
    1. Imaginea intitulată Obțineți temele făcute când nu
    1. Întrerupeți-vă munca în bucăți de 45 de minute. Pe măsură ce începeți prima dvs. misiune, încercați să ghiciți cât va dura și apoi să decideți o recompensă pentru finalizarea misiunii. Verificați ora, apoi încercați să terminați atribuirea într-o singură fotografie. Dacă este o misiune lungă, întrerupeți-o în secțiuni care vor dura mai puțin de 45 de minute fiecare și vor lua o pauză între secțiuni.
    • De exemplu, spuneți-vă că dacă ați terminat prima sarcină în 20 de minute, puteți merge pe telefon timp de 5 minute.
  • Imaginea intitulată Obțineți temele făcute când nu
    2. Luați pauze de 15 minute. La fiecare 45 de minute, faceți o pauză și mergeți departe de zona dvs. de studiu. Pauzele sunt momentul pentru a obține răsplata dvs., pentru a folosi baia sau a obține un pahar de apă și pentru a muta puțin. Luând o pauză poate da creierului dvs. o scurtă odihnă de la munca dvs., astfel încât să vă întoarceți să vă simțiți reîmprospătați și energizați.
  • Asigurați-vă că vă ridicați și faceți ceva când este pauza dvs. sau nu vă veți scoate wiggles.
  • Setați un cronometru pe telefon sau utilizați un cronometru de bucătărie pentru a vă permite să știți când este timpul să treceți sarcinile.
  • Imaginea intitulată Obțineți temele făcute când nu
    3. Includeți-vă propriile interese în misiunile dvs. Ori de câte ori aveți o sarcină cu un subiect pe care îl puteți alege, alegeți ceva care vă interesează cu adevărat. De exemplu, dacă trebuie să scrieți o lucrare despre războiul civil, alegeți o figură istorică pe care o admirați cu adevărat sau chiar disprețuiți. Sau, dacă vă place să faceți videoclipuri, întrebați-vă profesorul dacă puteți direcționa un film scurt în loc să scrieți o lucrare. Subiecte care implică sentimentele tale vor fi mai ușor să te gândești mult timp.
  • Dacă nu aveți control asupra subiectului, încercați să găsiți conexiuni între subiect și ceva ce vă interesează. Găsiți aspecte ale subiectului care vă interesează.
  • De exemplu, dacă trebuie să studiați istoricul, dar vă interesează cel mai mult despre modă, investigați stilurile timpurilor și locurilor pe care le studiați. Aflați cum evoluțiile politice și economice au schimbat modul în care oamenii îmbrăcați.
  • Imaginea intitulată Obțineți temele făcute când nu
    4. Ascultați muzică liniștitoare care nu este distragătoare. Poate fi util să aruncați un zgomot de fundal atunci când încercați să vă concentrați. Încercați să jucați o muzică instrumentală sau o listă de redare care se face în mod special pentru concentrare pentru a bloca zgomotul și pentru a vă concentra.
  • Puteți găsi playlisturi pe Spotify și YouTube, care sunt făcute pentru a studia și a face temele.
  • Imaginea intitulată Obțineți temele făcute când nu
    5. Opriți orice divertisment când este timpul să vă concentrați asupra lucrurilor grele. Dacă vă absorbiți în divertismentul dvs., riscă să vă uitați să vă faceți temele sau să faceți o treabă rea. Dacă alegeți să studiați cu divertisment, opriți-l (inclusiv telefonul dvs.) după ce vă concentrați asupra lucrurilor grele.
  • Când vă luptați să vă concentrați, să vă dezactivați e-mailul și toate mediile sociale, astfel încât să nu le verificați ca un reflex.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea obiceiurilor bune de studiu
    1. Imaginea intitulată Obțineți temele făcute când nu
    1. Configurați un spațiu de lucru dedicat. De îndată ce ajungeți acasă de la școală, adunați tot ce va trebui să vă faceți temele în fața dvs. Așezați materialele pentru fiecare misiune pe care o veți face și clarificați orice altceva de pe suprafața de lucru pentru a evita distragerile.
    • Dacă aveți multe manuale și foi de lucru, le stivuiți și puneți-le în lateral.
    • Obțineți lucruri cum ar fi creioanele, radiatoarele, calculatoarele, conducătorii și hârtia.
  • Imaginea intitulată Obțineți temele făcute când nu
    2. Păstrați un planificator de acasă. Scrieți toate temele pe care le-ați atribuit în planificatorul dvs., precum și atunci când este datorată. Scrieți celelalte activități pe care le aveți și: Activități extracurriculare, evenimente speciale și timp cu prietenii. Notați când trebuie să începeți fiecare misiune pe termen lung și cât de mult trebuie să vă faceți în fiecare zi.
  • Având un planificator va face mai puțin tentant să se amâne, atâta timp cât v-ați despărțit de studierea în bucăți gestionabile.
  • Planificatorul dvs. poate fi hârtie sau puteți obține unul pe telefonul dvs. Doar asigurați-vă că are spațiu pentru listele de sarcini, precum și evenimentele.
  • Odată ce ați finalizat o sarcină, traversați-l sau puneți o verificare lângă aceasta. Văzând că vă faceți munca dvs. vă va face să vă simțiți mai bine, ceea ce, la rândul său, vă va motiva să păstrați munca bună.
  • Nu puneți mai mult decât puteți face într-o singură zi pe o listă! Împărțiți lucrarea săptămânii, astfel încât în ​​fiecare zi să aibă o sumă gestionabilă.
  • Imaginea intitulată Obțineți temele făcute când nu
    3. Stick la o rutină săptămânală la domiciliu. S-ar putea să doriți să faceți munca dvs. corectă atunci când ajungeți acasă de la școală sau ați putea dori să faceți o pauză de o jumătate de oră. Programați câteva ore în seara și în weekend dedicate temelor, studierea și completarea misiunilor.
  • Dacă aveți o activitate sau activități extrașcolare care vă schimbă programul zilnic, determinați un program săptămânal pe care îl respectați cât mai mult posibil.
  • Imaginea intitulată Obțineți temele făcute când nu
    4. Obțineți ajutor cu temele dvs. dacă vă luptați. Dacă întâmpinați probleme, sau dacă sunteți doar blocați o problemă, discutați despre cesiunea cu cineva. Text sau FaceTime Un prieten și chat despre temele pe care le aveți amândoi, fie aduceți misiunea unui membru al familiei și cereți-i să vorbească despre asta cu dvs. Dacă sunteți blocat pe ceva ce nu înțelegeți, puteți trimite un e-mail pe profesor.
  • Uneori, explicând doar ceea ce trebuie să faceți, vă va ajuta să înțelegeți mai bine.
  • Vorbind cu o altă persoană este o modalitate excelentă de a gândi idei. Acestea vă pot pune întrebări sau vă pot oferi comentarii care vă pot ajuta să vă organizați ideile.
  • Alteori, persoana cu care vorbești va observa ceva despre promptul pe care l-ați trecut cu vederea.
  • sfaturi

    Încercați să solicitați unui membru al familiei să vă ajute să vă amintiți când să vă începeți sarcinile, astfel încât să nu uitați.
  • Motivarea poate fi dificilă. Doar încercați cel mai bine și nu vă fie frică să cereți ajutor.
  • Dacă într-adevăr se luptă cu un subiect, luați în considerare să mergeți la un tutore pentru ajutor suplimentar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar