Cum să fii un student bun

Pentru a fi un student bun, este posibil să fiți dispuși să recurgeți la vechiul truc vechi de a aduce profesorul dvs. un măr. Deși nu poate face rău (care nu-i plac merele?), este posibil să nu fie cea mai bună modalitate de a vă stimula notele. Vestea bună este că există strategii și instrumente eficiente pe care le puteți utiliza pentru a vă îmbunătăți performanța. Pentru a vă face mai ușor, am pus împreună o listă de lucruri pe care le puteți face pentru a fi cel mai bun student pe care îl puteți fi.

Pași

Metoda 1 din 14:
Luați notele cu mâna.
  1. Imaginea intitulată Fii un bun în jurul valorii de student bun pas 5
1. Scrierea activează mai multe regiuni din creier și poate stimula memoria. Dacă puteți, utilizați un stilou sau un creion și un notebook ca mod principal de a lua note în clasă. Ar putea dura ceva mai mult pentru a le scrie manual, dar vă poate ajuta să vă amintiți informațiile.
  • Unele clase, în special în colegiu, pot solicita să aduci un laptop să folosească în timpul clasei. Dar dacă nu aveți nevoie de una, încercați să o scoți și să luați note de mână în schimb.
Metoda 2 din 14:
Concentrați-vă pe o sarcină la un moment dat.
  1. Imaginea intitulată Fii un bun în jurul valorii de student bun 4
1. Puneți orice distragere a atenției atunci când sunteți în clasă sau studiați. Studiile arată că atunci când oamenii nu sunt distrași de telefoanele sau e-mailurile, sunt mai productive și mai concentrate. Setați telefonul pe tăcere și împachetați-l în sac. Dacă utilizați computerul în clasă, închideți toate filele nelegate și evitați tentația de a vă verifica media socială.
  • Dați profesorului dvs. atenția dvs. nedivizată. Veți absorbi mai multe informații și vor observa că sunteți atent și concentrat.
Metoda 3 din 14:
Organizați toate materialele școlare.
  1. Imagine intitulată Fii un bun în jurul valorii de student bun pas 1
1. Păstrați totul în locul său, astfel încât să puteți rămâne pe studiile dvs. Organizați-vă ce misiunile și informațiile de clasă după subiect. Puneți toate materialele dvs. în lianți, notebook-uri sau foldere, astfel încât acestea sunt păstrate împreună. De asemenea, este util să reorganizați și să vă curățați periodic rucsacul sau sacul pentru a păstra totul în ordine și pentru a scăpa de lucruri pe care nu mai aveți nevoie.
  • Organizația este o modalitate simplă de a vă face viața ca student mult mai ușor.
  • Dacă ajută, păstrați toate folderele și materialele într-un liant mare, astfel încât totul este păstrat împreună.
Metoda 4 din 14:
Creați un spațiu de lucru pentru clasele online.
  1. Imaginea intitulată Fii un bun în jurul valorii de bun student 2
1. Ajutați-vă că rămâneți focalizat. Indiferent dacă participați la școala online sau luați cursuri virtuale din cauza COVID-19, este important să creați o zonă care vă va ajuta să vă concentrați și să vă faceți munca. Găsiți un loc în casa dvs. pe care îl puteți folosi și configurați un birou cu toate consumabilele de care aveți nevoie.
  • Puneți câteva postere sau decorațiuni pentru a face spațiul propriu, așa că sunteți încântați să îl utilizați pentru clasă.
  • Asigurați-vă că aveți o priză în apropiere și o conexiune la internet solidă, astfel încât să puteți utiliza computerul pentru clasă.
Metoda 5 din 14:
Participați la forumuri online pentru clase virtuale.
  1. Imaginea intitulată Fii un bun în jurul valorii de student bun 8
1. Să se angajeze activ și să discute materialul cu colegii de clasă. Dacă luați o clasă on-line sau virtuală, consultați forumul sau comisia de discuții în care studenții pot posta sarcini și întrebări. Să participe la discuții și să pună întrebări dacă nu sunteți sigur de ceva. Cu cât vă puteți angaja mai mult cu clasa, cu atât veți învăța mai mult și cu cât va observa mai mult profesorul dvs.
  • De exemplu, dacă nu sunteți sigur de o misiune de acasă, puteți posta de obicei pe forum sau pe consiliul de discuții și să întrebați oamenii pentru ajutor.
  • De asemenea, puteți utiliza consiliul de discuție pentru a pune împreună grupuri de studiu. Încercați să postați și să întrebați oameni dacă ar dori să studieze ca un grup.
  • Unele clase online pot cere să postați și să răspundeți la Consiliul de discuții, deci nu pierdeți puncte prin faptul că nu participăm!
Metoda 6 din 14:
Du-te la fiecare clasă.
  1. Imaginea intitulată Fii un bun în jurul valorii de bun student 3
1. Doar prin a fi acolo, vă stabiliți deja pentru succes. Poate părea ca un nu-brainer, dar adevărul este, mergând la clasă într-adevăr, este unul dintre cele mai eficiente lucruri pe care le puteți face pentru a fi un student bun. Dacă nu pierdeți clasa, veți rămâne la viteză pe toate materialele noi și veți putea să puneți întrebări despre lucruri pe care nu sunteți sigur sau că veți găsi confuz. Veți obține, de asemenea, în grațiile bune ale profesorului dvs., care poate veni la îndemână dacă aveți nevoie de o extensie limită sau de ajutor cu o misiune.
  • Încercați să ajungeți la clasă la timp și să stați undeva unde vă poate vedea profesorul dvs. Nu trebuie să stați în rândul din față, dar evitați să vă ascundeți în colț.
  • Adevărul simplu este că, dacă nu vă prezentați pentru clasă, este mult mai greu să obțineți grade bune.
Metoda 7 din 14:
Faceți toate temele și sarcinile dvs.
  1. Imagine intitulată Fii un bun în jurul studentului bun 6
1. Te vor ajuta să rămâi pe partea de sus a subiecților pe care îi studiezi. Temele de acasă nu sunt doar un lucru plictisitor pe care trebuie să-l faceți pentru a obține o clasă bună. De fapt, este foarte util pentru păstrarea cunoștințelor pe care le învățați în clasă. De asemenea, poate ajuta la identificarea oricăror zone în care sunteți confuzați sau că vă luptați cu. Faceți toate temele dvs., astfel încât să puteți fi cât mai informat despre subiectul posibil.
  • În plus, dacă sunteți student care completează toate misiunile lor la timp, dacă aveți vreodată nevoie de o extensie sau poate chiar o mică lovitură în clasa dvs., profesorul dvs. poate fi mai dispus să vă ajute să vă ajutați.
  • Încercați să faceți misiunile dvs. cât mai curând posibil. De exemplu, dacă un raport este datorat luni și ați avut trei săptămâni pentru ao face, nu așteptați până duminică noaptea înainte de a începe. Încercați să lucrați zilnic pentru o vreme până când ați terminat cu raportul.
Metoda 8 din 14:
Profitați de oportunități suplimentare de credit.
  1. Imagine intitulată Fii un bun în jurul valorii de student bun pas 7
1. Dă-ți clasele un impuls și să ajungi pe partea bună a profesorului tău. Verificați programa de clasă și păstrați-vă ochii curățați în clasă pentru oricând profesorul dvs. menționează sarcinile pe care le puteți face pentru un credit suplimentar. Sigur, poate fi de lucru pe partea de sus a ceea ce gestionați deja. Dar merită în totalitate Bump în clasa dvs. și punctele de calitate pe care le puteți câștiga cu profesorul dvs.
Metoda 9 din 14:
Creați un program.
  1. Imaginea intitulată Fii un bun în jurul studentului bun 9
1. Păstrați toate activitățile dvs. de viață organizate astfel încât să nu vă simțiți copleșiți. Doar pentru că te concentrezi asupra studiilor dvs. nu înseamnă că nu puteți să vă petreceți cu prietenii sau să vă distrați. Cheia este de a găsi un echilibru. Utilizați un calendar sau un planificator pentru a efectua un program care include toate activitățile dvs., cum ar fi locul de muncă, clasele, timpul de studiu, timpul liber, exercițiile fizice sau orice altceva doriți să faceți. Rămâneți în partea de sus a programului dvs. și nu veți fi la fel de stresat.
  • Verificați programa dvs. de clasă și adăugați teste mari și proiecte în calendarul dvs., astfel încât să puteți urmări și ele.
Metoda 10 din 14:
Studiu în timp.
  1. Imaginea intitulată Fii un bun în jurul valorii de student bun pas 10
1. Blochează perioadele de timp dedicate concentrându-se pe studiu. "Chunking" este practica de a se concentra asupra unor lucruri specifice pentru perioadele stabilite de timp. Cercetările sugerează că bucățile de 25 de minute sunt eficiente pentru studierea și vă va ajuta să păstrați informațiile și să o amintiți mai târziu. Programați orele pentru a vă concentra în mod specific în studierea.
  • De exemplu, mai degrabă decât să petreacă o săptămână o săptămână studiind timp de 4 ore, sparge-o în perioade de 25 de minute pe o săptămână.
  • Chunkingul face, de asemenea, studiile să se simtă mai ușor de gestionat și vă poate împiedica să vă simțiți copleșiți de informație.
Metoda 11 din 14:
Pregătiți-vă pentru examene cu mult înainte de timp.
  1. Imaginea intitulată Fii un bun în jurul valorii de bun student 11
1. Dacă știi lucrurile tale, nu vei fi la fel de nervoasă. Lipiți la un program de studiu consistent cu câteva săptămâni înainte de orice teste sau examene viitoare. Concentrați-vă studiile pe cele mai importante subiecte, apoi lucrați în detaliile mai mici. Încercați să rezumați sau să dezactivați informațiile pe care le aflați în clasă și în manualele dvs. în propriile cuvinte pentru a vă asigura că o înțelegeți pe deplin. Când este timpul pentru testul dvs., veți fi la fel de pregătit cum puteți fi.
  • Dacă aveți acces la examenele vechi, încercați să le studiați pentru a obține o idee despre ce arată testul.
  • Căutați grupuri de studiu vă puteți alătura pentru a trece peste materialul cu alte persoane, dacă acest lucru este util pentru dvs.
Metoda 12 din 14:
Obțineți îndrumare dacă aveți nevoie de ea.
  1. Imaginea intitulată Fii un tot în jurul studentului bun pasul 12
1. Nu vă fie frică să cereți ajutor. Aflați dacă școala dvs. oferă servicii de îndrumare sau aspect online pentru tutori profesioniști pe care îl puteți angaja pentru a vă ajuta. Treceți peste materialul cu tutorele dvs. și lucrați cu ei pentru a păstra cât mai mult posibil. Nu este nimic în neregulă cu obținerea de ajutor de la un tutore și poate face un impact foarte mare asupra claselor dvs.
  • Unele școli oferă programe de îndrumare care vă împerechează cu studenți mai în vârstă care sunt familiarizați cu materialul.
Metoda 13 din 14:
Ia destul somn în fiecare noapte.
  1. Imagine intitulată Fii un bun în jurul valorii de student bun 14
1. Vă va accentua atenția și vă va ajuta să păstrați informații. Somnul este important pentru sănătatea voastră fizică și psihică și este important să obțineți suficientă în fiecare noapte, astfel încât să vă puteți concentra a doua zi. Somnul joacă, de asemenea, un rol în memorie și concentrare, deci este foarte important dacă vrei să fii un student bun. Încercați să obțineți cel puțin 7 ore de somn odihnitor în fiecare noapte.
Metoda 14 din 14:
Mănâncă o dietă sănătoasă.
  1. Imaginea intitulată Fii un bun în jurul valorii de student bun 13
1. Dați corpului dvs. combustibilul pe care trebuie să îl reușească. Dacă sunteți ocupat să studiați sau vă simțiți stresați, este tentant să ajungeți la alimente ușoare, gustoase cum ar fi alimentele cu junk sau gustările procesate. Dar alimentele bogate în sodiu, zahăr și grăsimi saturate pot face de fapt stresul dvs. mai rău și pot afecta chiar cât de bine păstrați informațiile pe care le studiați. În schimb, lipiți la o dietă sănătoasă care include o mulțime de legume și gustări pe alimente care s-au dovedit a îmbunătăți memoria, cum ar fi iaurtul, ciocolata și cafeaua.

sfaturi

Dacă nu înțelegeți ceva, nu vă fie frică să întrebați profesorul. De fapt, ei doresc cu adevărat să faci asta!

Avertizări

Dacă vă luptați cu anxietate sau depresie asupra claselor dvs., discutați cu un profesionist de sănătate mintală, cum ar fi un consilier, terapeut sau psihiatru.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar