Cum să evitați să faceți temele în dimineața

Așteptând până dimineața pentru a vă face temele să vă taie somnul și să fiți rău pentru sănătatea voastră. Fără suficient timp pentru a vă termina munca, puteți găsi și că notele dvs. suferă. Pentru a obține temele făcute mai devreme, ar trebui să proiectați un program și să rămâneți la el. Tăiați distragerile și găsiți motivația plugului prin intermediul sarcinilor dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Dezvoltarea unei rutine
  1. Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața 1
1. Alegeți un moment mai bun al zilei pentru a vă face temele. Dacă aveți o rutină stabilită, nu trebuie niciodată să vă faceți griji că ați imaginat când veți lucra. O rutină vă va face, de asemenea, să vă pregătiți psihologic mai bine să lucrați când vine timpul. Cele două momente cele mai bune de lucru sunt imediat după ce ajungeți acasă sau după cină.
  • Avantajul de a vă termina temele de îndată ce ajungeți acasă este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la școală pentru restul zilei. Dezavantajul este că aveți probleme să vă concentrați fără o pauză. De asemenea, finalizarea temelor dvs. direct după școală va interfera cu Prime Playtime.
  • Avantajul de a lucra direct după cină este că aveți ceva timp să vă odihniți și ar putea să vă concentrați mai mult când ajungeți la lucru. Dezavantajul este că, odată ce începeți să împingeți temele de acasă, puteți fi tentați să vă amânați pentru restul nopții. Dacă țineți rapid să lucrați imediat după cină, aceasta poate favoriza disciplina.
  • Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața de dimineață 2
    2. Obțineți un planificator de zi. Ar trebui să păstrați o înregistrare bună a tuturor misiunilor dvs., astfel încât să nu uitați nimic și să fiți forțați să vă grăbiți să o terminați dimineața. Achiziționați un planificator de zi. Înregistrați sarcini de îndată ce sunt menționate în clasă. Afișați toate detaliile, inclusiv data scadenței, numerele paginilor și cerințele pentru atribuire. Examinați-vă planificatorul pentru a vă asigura că nu uitați nici o sarcină când vă așezați la muncă.
  • Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața 3
    3. Creați un program. Elaborați un program de când veți lucra și cât de mult veți face. Începeți prin blocarea obligațiilor fixe precum reuniunile școlare și ale clubului. Estimați cât timp aveți nevoie pentru a termina toate misiunile dvs. și primiți suficient timp pentru a termina fiecare dintre ele.
  • Scrieți programul în jos și fixați-l pe frigider sau alt loc pe care îl vizitați zilnic.
  • Alternativ, utilizați un program de programare a computerului care vă poate avertiza când aveți ceva de făcut.
  • Dacă aveți probleme cu să vă imaginați programul, adresați-vă părinților dacă vă pot ajuta.
  • Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața 4
    4. Obțineți un salt pe proiecte mari. Așteptând prea mult timp pentru a termina o misiune mare se va termina cu voi grăbiți să vă completați munca în dimineața. Dacă știți că vine un test, studiați puțin în fiecare zi. Dacă există o hârtie mare datorată, începeți să lucrați imediat după ce îl obțineți. Când elaborați un program de completare, asigurați-vă că programați câteva zile suplimentare, în cazul în care proiectul durează mai mult decât ați crezut că va fi.
  • 5. Atribuțiile complete în weekend. Dacă sunteți prea ocupat la prea obosit să lucrați la lucruri după școală, puteți încerca să faceți mai multă temă în weekend. Petreceți câteva ore în fiecare zi a zilei de weekend, completarea misiunilor, lucrul la proiecte sau studierea pentru examene. Acest lucru va elibera ceva timp în timpul săptămânii și vă va ajuta să rămâneți pe partea de sus a lucrurilor.
  • S-ar putea să faceți un plan de a lucra la temele de 2-3 ore de îndată ce vă treziți atât de sâmbătă, cât și de duminică, de exemplu.
  • Ați putea chiar să cereți profesorilor dvs. să vă dea sarcini înainte de timp, astfel încât să le puteți face în weekend, mai degrabă decât pe parcursul săptămânii.
  • Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața 5
    6. Cumpărați un dosar de teme. Îndepărtarea sarcinilor de acasă va face greu să terminați la timp. Păstrați un dosar de lucru cu atribuții finalizate. Păstrați notele și misiunile incomplete în lianții concepuți pentru fiecare subiect.
  • Finalizarea unei lucrări Câteva zile în avans vă va oferi, de asemenea, timp să o revizuiți cu ochi proaspeți și să observăm mai bine lucruri care trebuie să fie fixate.
  • Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața 6
    7. Mâncați un mic dejun bun. Când nu vă începeți ziua cu temele, veți avea timp dimineața să faceți obiceiuri care vă vor oferi energia pentru a termina lucrarea următoare. Au un mic dejun care este greu în proteine ​​și boabe întregi pentru a vă oferi energie pe tot parcursul zilei.
  • Este bine să vă începeți ziua prin stoarcerea unui pic de lămâie într-o apă și beți-o. Apa de lamaie vă va ajuta să vă digerați mâncarea, oferindu-vă mai multă energie atunci când mâncați.
  • Alimentele care vă pot oferi energie pe tot parcursul zilei include ovazul, iaurtul cu granola și ouăle.
  • Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața de dimineață 7
    8. Exercițiu dimineața. Unele cardio scurte în timpul dimineții vă poate spori energia și concentrarea pe tot parcursul zilei, ajutându-vă să rămâneți în program. Încercați să mergeți la o jogging de 10 sau 15 minute dimineața.
  • Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața 8
    9. Relaxați-vă dimineața. Ar trebui să începeți ziua cu un cap clar. Stați departe de computer până după ce mâncați micul dejun. Petreceți ceva timp planificând ziua. Luați în considerare meditarea timp de câteva minute după ce vă treziți, astfel încât sunteți liniștiți și sunteți gata să vă începeți ziua.
  • Partea 2 din 3:
    Eliminarea distragerilor
    1. Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața de dimineață 9
    1. Creați un spațiu de lucru. Când asociați un loc cu locul de muncă, mintea voastră devine pregătită pentru a lucra când vă așezați. Creați un spațiu de lucru desemnat în cazul în care nu va trebui să vă faceți griji cu privire la distragerile. Alegeți un loc fără televizoare sau telefoane. S-ar putea ajuta să aveți un computer în jurul valorii de, în cazul în care aveți nevoie de ea pentru cercetare, dar poate că nu este atât de aproape încât este posibil să fii distras de Internet. Asigurați-vă că spațiul este departe de frații sau părinții zgomotoși.
    • Faceți-vă spațiul de lucru propriu cu decorațiuni care vă fac fericiți. Este mai probabil să fii productiv atunci când decorezi spațiul de lucru pentru gustul tău.
    • Culorile din spațiul de lucru s-au dovedit a vă afecta performanța. Roșul creează o atenție sporită detaliilor, care este o bună abilitate pentru un subiect cum ar fi matematica. Verde și albastru tind să încurajeze creativitatea, ceea ce înseamnă că ar putea fi utile atunci când lucrați la scrierea creativă.
  • Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața 10
    2. Decideți dacă aveți prea multe obligații. Când proiectați un program, ați putea găsi că nu există suficient timp în această zi. În acest caz, va trebui să vă dați seama ce este cel mai important. S-ar putea să trebuiască să reduceți câteva activități extracurriculare, cum ar fi obligațiile de sport sau club, care vă distrag atenția de la munca școlară. Dacă munca dvs. de școală este prea mare, luați în considerare scăderea unor clase de AP sau onoruri. Să fie înclinate de obligații care vă cer să vă treziți mai devreme dimineața, tăind în somn.
  • Ia în considerare pregătirea pentru SAT și acționează în timpul verii sau de iarnă, astfel încât ei să nu interfereze cu munca pe anul școlar.
  • Adresați-vă prietenilor care sunt și în grupurile dvs. extracurriculare cum își gestionează programul. Ei ar putea să dea sugestii.
  • Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața de dimineață 11
    3
    Sparge obiceiurile proaste. Electronice moderne cum ar fi televizoarele, telefoanele mobile și computerele pot fi dependente. Când stai jos la muncă, ești adesea distras de aceste dependențe. Că nu numai că este mai dificil de a termina prompt temele la domiciliu, poate afecta capacitatea dvs. de a-ți aminti materialul sau de a se concentra pentru perioade lungi de timp. Ar trebui să luați ceva timp de la aceste dispozitive, chiar și atunci când nu lucrați, pentru a sparge obiceiurile proaste.
  • De exemplu, luați în considerare să mergeți câteva zile fără a utiliza orice tehnologie.
  • Alternativ, promisiunea de a nu folosi nici o tehnologie după o anumită oră a zilei. Acest lucru poate face, de asemenea, mai ușor de dormit, deoarece lumina din ecrane provoacă insomnie.
  • Luați în considerare cheltuielile mai mult timp pe activități care vă construiesc atenția. Acestea includ citirea cărților și meditația.
  • Luați în considerare descărcarea unei aplicații pentru telefonul mobil sau computerul care blochează site-urile de distracție.
  • Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața de dimineață 12
    4. Discutați cu membrii familiei dvs. dacă vă distrag atenția. Frații și părinții dvs. pot face parte din problemă dacă sunt tare când lucrați. Lăsați-i să știe ce moment al zilei intenționați să lucrați, astfel încât să vă dau spațiu liniștit și să vă ajute să vă țineți de sarcină.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea motivației ta
    1. Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața 13
    1. Recompensați-vă când faceți bine. Adresați-vă părinților dvs. pentru a vă ajuta să vă oferiți stimulente pentru a face bine în școală. Alternativ, recompensați-vă când faceți o treabă bună și vă pedepsiți când cădeți scurt. Ar trebui să încercați, de exemplu, să profitați la maximum de timpul dvs. nou la începutul zilei, așa că în viitor nu veți fi tentați să vă împingeți munca până dimineața.
    • Fă-ți un mic dejun mare în schimbul pentru a-ți termina munca la timp. Urmăriți un spectacol pe care îl bucurați. Merge la un jog.
    • De asemenea, ați putea cere părinților dvs. să vă plătească sau să vă dați cadouri dacă primiți un A pe cartela dvs. de raport. Acest lucru vă poate ajuta să vă motivați să faceți muncă.
    • Pentru o recompensă mai imediată, ați putea ieși cu prietenii dvs. într-un film când ați terminat o misiune mare.
  • Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața de dimineață 14
    2. Găsiți prieteni motivați. Este mai probabil să fii motivat dacă sunteți într-un grup prieten care consolidează obiectivele academice. De asemenea, puteți învăța lucruri, chiar și atunci când nu încercați, petrecând timp cu oameni inteligenți. S-ar putea chiar să doriți să încercați să luați cursuri de vară la un colegiu, astfel încât să puteți vedea modul în care elevii de colegiu se motivează.
  • Imaginea intitulată Evitați să faceți temele în dimineața 15
    3. Cereți ajutor de la prieteni și familie. Părinții dvs. vă cunosc mai bine decât majoritatea oamenilor, astfel încât să poată ajuta să explice de ce aveți probleme. De asemenea, vă pot ajuta să vă asigurați timpul de lucru. În mod similar, puteți să vă întrebați prietenilor cum își administrează programul. Dacă nu înțelegeți o misiune, cereți-i să explice cum să finalizeze lucrarea.
  • sfaturi

    Dacă ați ajuns în obiceiul de a stabili o alarmă timpurie, astfel încât să vă puteți termina temele dimineața, adresați-vă unui membru de familie sau unui coleg de cameră pentru a vă trezi la timp. Acest lucru vă va forța să vă terminați temele cu o noapte înainte de când nu veți avea timp să o faceți în ziua.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar