Cum să obțineți grade bune la universitate

Obținerea unor note solide vă poate ajuta la stagii de teren, să fiți acceptați la școala Grad și chiar să vă aflați chiar oportunități de angajare în viitor. Dacă începeți doar la universitate, obținerea unor grade bune se pot simți ca o bătălie în sus - dar nu trebuie să fie! Păstrați aceste sfaturi și trucuri în minte în timpul anilor de universitate, astfel încât să puteți obține note bune și puteți continua pe calea de carieră a viselor voastre.

Pași

Metoda 1 din 14:
Participați la fiecare clasă.
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune la Universitatea Pasul 1
1. Sună ca un non-brainer, dar acest lucru este foarte important. Dacă nu mergeți la clasă, nu puteți învăța materialul efectiv. Unii profesori, de fapt, factor de participare la gradul dvs. final. Deși sări peste o clasă sau două poate fi bine, faceți-o un scop de a apărea pentru fiecare clasă, astfel încât să puteți rămâne pe drumul cel bun cu munca dvs. de curs.
  • Dacă trebuie să pierdeți o clasă, să scrieți un prieten sau un coleg de clasă și să le cereți să vă trimită notele. În acest fel, veți obține încă materialul.
Metoda 2 din 14:
Întreabă și răspunde la întrebări.
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune la Universitatea Pasul 2
1. Participarea este la fel de importantă ca și prezentarea. Dacă profesorul dvs. spune ceva ce nu înțelegeți, ridicați-vă mâna și întrebați-le despre asta. Dacă întreabă clasa o întrebare, faceți tot ce puteți pentru a obține dreptul de a dovedi că ați acordat atenție. Angajarea directă cu materialul din clasă vă va ajuta să învățați și să vă amintiți.
  • În timp ce nu este super comun, unele clase universitate de fapt vă clasa despre participare. Dacă profesorul dvs., întrebându-vă și răspunsul la întrebări este și mai important.
Metoda 3 din 14:
Ia notite.
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune la Universitatea Pasul 3
1. Veniți la clasă cu un notebook și un creion pentru a lua notă. Unii profesori vă pot permite să luați note folosind laptopul dvs., dar fiți foarte atenți pentru a evita distragerea de lucruri precum Internetul. Asigurați-vă că scrieți ce se află în prezentare și orice profesor vorbește despre multe, deoarece este mai mult decât probabil că va fi pe un test viitor.
  • Dacă aveți probleme cu luarea unor note lizibile, încercați să utilizați Cornell notează stil.
  • Dacă scrierea de mână este puțin dezordonată, încercați să vă tastați notele în loc să le scrieți.
Metoda 4 din 14:
Priviți în lectură suplimentară.
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune la Universitatea Pasul 4
1. Vă poate ajuta să înțelegeți mai bine cursul. Cele mai multe clase universitate au cerut lectură și lectură opțională pe program. Dacă aveți probleme cu un anumit subiect, încercați să citiți articole sau cărți despre acest lucru pe care profesorul îl recomandă pentru un ajutor suplimentar.
  • De asemenea, puteți găsi o lectură suplimentară online sau la biblioteca dvs. dacă nu înțelegeți ceva. Un text alternativ pe muncă vă poate ajuta să înțelegeți mai bine materialul.
Metoda 5 din 14:
Verificați în mod regulat programa.
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune la Universitatea Pasul 5
1. Păstrați testele și datele datorate în minte prin examinarea programului dvs. Puteți găsi programa dvs. online sau într-o manieră din prima zi a clasei. Încercați să o verificați în fiecare săptămână și să vă reamintim de teste, proiecte sau lucrări viitoare care sunt datorate.
  • Unii profesori vă vor aminti când vine o dată scadentă, dar alții nu vor. În majoritatea claselor universității, depinde de dvs. să vă păstrați în minte termenele limită în timpul semestrului.
Metoda 6 din 14:
Faceți o listă săptămânală.
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune la Universitatea Pasul 6
1. Păstrați-vă organizat astfel încât să nu vădeți în urmă. Înainte de începerea fiecărei săptămâni, scrieți ceea ce trebuie să faceți și ce misiuni trebuie să lucrați. Ar putea fi util să purtați un planificator sau un jurnal pentru a urmări toate clasele dvs.
  • Decideți când să studiați, faceți temele, socializați și așa mai departe. Au o rutină zilnică pe care o urmați care funcționează cu programul dvs. de clasă.
  • Lipiți de regulile generale care funcționează pentru dvs. De exemplu, poate aveți nevoie de câteva săptămâni pentru a scrie o hârtie solidă. Asigurați-vă că ați început întotdeauna lucrările cu o săptămână înainte de a fi datorate.
Metoda 7 din 14:
Studiați puțin în fiecare zi.
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune la Universitatea Pasul 7
1. Cramiere în ultimul minut poate fi stresantă. În schimb, după cursurile dvs. în fiecare zi, revizuiți notele și studiați conceptele. Dacă lucrați la studierea unei sume mici în fiecare zi, acest lucru vă va ajuta să păstrați informațiile pe termen lung.
  • Găsiți un moment în care puteți studia cel mai ușor. Căutați lacune în programul dvs. Poate că ați putea studia un pic dimineața în zilele în care aveți o clasă târzie. Poate că ați putea studia după prânz și înainte de o clasă în jurul valorii de 5 noaptea.
Metoda 8 din 14:
Începeți pe misiuni mai devreme.
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune la Universitatea Pasul 8
1. Doar pentru că puteți scrie o hârtie într-o singură noapte nu înseamnă că ar trebui. Dacă există vreo misiune sau proiecte care vă vor dura ceva timp, începeți-i acum! Oferindu-vă timp suplimentar vă va ajuta să faceți cea mai bună lucrare posibilă pe care o puteți face pentru cea mai înaltă calitate.
  • Acest lucru este foarte important pentru proiectele finale care ar putea lua întregul termen sau semestru. Poate părea o lungă perioadă de timp, dar termenul limită se va apropia mai repede decât credeți.
Metoda 9 din 14:
Du-te la orele de lucru.
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune la Universitatea Pasul 9
1. Întâlniți cu profesorul dvs. unul pe unul pentru a pune întrebări. De obicei, orele lor de lucru vor fi tipărite pe program sau online undeva. Puteți apărea și puteți pune întrebări pe care trebuie să le aveți nevoie (atâta timp cât sunt legate de clasă).
  • Nu vă fie frică să întrebați întrebările "prostie" - profesorul dvs. este acolo pentru a vă ajuta! De obicei, ei vor fi fericiți să meargă la concepte cu tine până când te simți încrezător.
Metoda 10 din 14:
Ajungeți la TA.
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune la Universitatea Pasul 10
1. Asistentul profesorului vă poate ajuta, de asemenea, dacă vă luptați. Dacă clasa ta are o AT, ajunge la ei și cere să se întâlnească cu ei după clasă. Le puteți pune întrebări sau le puteți arăta peste munca dvs. pentru a vedea dacă sunteți pe drumul cel bun.
  • De obicei, TAS sunt și studenți, așa că vor înțelege exact de unde vii. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că ar putea fi ușor ocupați, deci fiți pregătiți să lucrați în jurul programului dacă trebuie să ajungă la clasă sau să facă temele.
Metoda 11 din 14:
Formează un grup de studiu.
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune la Universitatea Pasul 11
1. Obțineți feedback și ajutați-vă de la colegii de clasă. Ajungeți la câțiva alți oameni din clasă și vedeți dacă doresc să se întâlnească o dată sau de două ori pe săptămână pentru a studia împreună. Dacă există un concept, nu înțelegeți, adresați-vă grupului dvs. de studiu (și dacă există ceva de ajutor, lucrați cu ei și cu ei).
  • Este bine să lucrați împreună la temele și sarcinile împreună, dar asigurați-vă că nu plătiți munca altcuiva.
Metoda 12 din 14:
Aruncați clasa dacă nu o puteți trece.
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune la Universitatea Pasul 12
1. Cele mai multe clase au o drop-date, astfel încât să vă puteți retrage fără penalizare. Dacă ați căzut mai devreme și știți că nu veți trece de clasa, ar putea fi o idee bună să vă retrageți. Apoi, puteți lua clasa din nou semestrul următor și obțineți o clasă bună.
  • Dacă este trecut de drop-data pentru o clasă, acesta va fi marcat cu o retragere târzie. Cu toate acestea, acest lucru nu va afecta GPA, deci este încă o opțiune mai bună decât eșecul.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă doriți sau nu să renunțați la clasa, consultați-vă cu consilierul academic.
Metoda 13 din 14:
Obțineți o mulțime de somn în fiecare noapte.
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune la Universitatea Pasul 13
1. Scopul timp de cel puțin 8 ore de somn pentru a se simți refress. Mulți oameni neglijează somnul în colegiu, dar este puțin probabil să fii un succes academic dacă ești obosit tot timpul. În mod constant, rularea pe mai puțin de 4 ore de somn va inhiba capacitatea dvs. de a vă concentra.
  • Stick la un program de somn. Încercați să mergeți la culcare și să vă treziți la aproximativ același timp în fiecare zi.
  • Evitați ecranele electronice înainte de culcare, deoarece acestea pot stimula activitatea creierului și pot face somn greu.
Metoda 14 din 14:
Stick la o dietă echilibrată.
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune la Universitatea Pasul 14
1. Dați-vă energia pentru a face bine în timpul clasei. Evitați alimentele procesate și alimentele zaharoase cât de mult puteți. Au o salată pentru prânz în loc de o felie de pizza. Gustări pe lucruri cum ar fi fructele, legumele și nuci peste chipsuri și alte alimente nedorite. Veți fi surprinși de cât mai energic și încrezător că vă simțiți atunci când mâncați o dietă de alimente sănătoase.
  • Împlinirea unui desert sau a unui tratament în fiecare moment și apoi este complet bine, dar nu ar trebui să fie un eveniment de zi cu zi.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

Dacă vă luptați într-o anumită clasă, luați în considerare obținerea unui tutore.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar