Cum să-ți conving părinții să-ți aducă un cal

Obținerea unui cal poate lua o mulțime de muncă și pregătire. Aflați cât de mult puteți despre cai și grija lor, participând la o tabără de călărie sau voluntariat la un hambar local. Probabil că veți descoperi că având un cal pentru a merge, iubirea și avea grijă de că poate fi într-adevăr plină de satisfacții. Dar convingerea părinților dvs. pentru a vă aduce o provocare! Arătați-vă părinților că vă puteți ocupa de responsabilitățile pe care le aveți deja, apoi așezați-vă și discutați serios cu ei despre motivul pentru care doriți un cal.

Pași

Metoda 1 din 3:
Învățând despre cai și îngrijirea lor
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un pas de cal 1
1. Du-te la tabăra de echitatie. Asigurați-vă că vă plac cu adevărat caii înainte de a vă întreba părinții pentru unul. Mergând la o tabără de călărie pentru o săptămână în vara vă oferă o șansă de a fi în jurul valorii de cai înainte de a avea unul dintre dvs. Veți învăța, de asemenea, cum să călătoriți și să aveți grijă de cai în fiecare zi.
  • Tabăra poate fi scumpă, dar unele organizații cum ar fi orașul de bare de tabără pentru noii călăreți. Adresați-vă unui profesor sau unui alt adult în care aveți încredere - poate o mătușă sau un unchi preferat sau chiar părinții dvs. - pentru a vă ajuta să căutați și să solicitați burse.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pas de cal 2
    2. Voluntar la un hambar. Cele mai multe hambare sunt fericite să aibă ajutor gratuit de la oameni care iubesc caii. Contactați hambarul local și vedeți dacă vă puteți oferi voluntar acolo. Voluntariatul nu numai că vă oferă o șansă de a fi în jurul valorii de cai, de asemenea, vă oferă o șansă de a vedea cum funcționează cu adevărat îngrijirea caii.
  • Asigurați-vă că aveți permisiunea părinților dvs. înainte de a oferi voluntar. Un adult Încrederea dvs. vă poate ajuta să găsiți hambare în cazul în care vă puteți oferi voluntar.
  • Unele hambare vă vor permite să schimbați orele de voluntariat pentru lecțiile de călărie. Vedeți dacă aceasta este o posibilitate pentru hambarul dvs.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un pas cu pas 3
    3. Alegeți un cal care este bun pentru noi călăreți. Există atât de multe rase de cal acolo încât se pot simți copleșitoare să aleagă unul. Un cal mai vechi sau de școală care are o mulțime de experiență este cea mai bună opțiune dacă sunteți un călăreț nou. De asemenea, ar trebui să alegeți un cal bazat pe dimensiune - un ponei mai mic este cel mai bun dacă sunteți pe partea scurtă.
  • Instructorul sau un consilier de tabără de cai vă poate ajuta să alegeți rasa reală a calului tău. Aceasta va depinde foarte mult de personalitatea dvs., cât de multă experiență aveți și cât de des veți călători.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă un pas de cal 4
    4. Figurați unde va trăi calul tău. Dacă aveți propriul tău pământ, calul tău poate trăi pe pământul tău. Va avea nevoie de un adăpost robust - cu 3 pereți și un acoperiș - suficient de mare pentru ca ea să se ridice. Veți avea nevoie, de asemenea, de un acru de pământ împrejmuit pentru calul tău pentru a păși și a exercita în. Alegeți un loc pe proprietatea dvs. unde credeți că aceste lucruri ar putea fi construite pentru a vorbi cu părinții dvs.
  • Construirea gardului potrivit poate costa o mulțime de bani. Trebuie să fie suficient de rezistentă pentru a vă menține calul în și suficient de lung pentru a închide acruul complet. Asigurați-vă că sunteți gata să vorbiți despre asta cu părinții dvs.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă un pas de cal 5
    5. Găsiți câteva alte locuri pentru a vă găzdui calul dacă nu aveți spațiu la domiciliu. În funcție de locul în care locuiți, ar putea fi o mulțime de hambare în jurul tău sau doar câteva. Cercetare 2 la 3. Va trebui să știți cât de multe costuri de îmbarcare în fiecare lună și ce include. Căutați un hambar cu o bună reputație și cu un personal care pare prietenos și calificat.
  • Puteți să întrebați un adult încredere - ca un profesor sau un consilier din tabăra de cai - pentru a vă ajuta să găsiți câteva opțiuni bune.
  • Costul de a trăi calul tău la hambarul altcuiva depinde de bunul hambar. Calitatea personalului și a motivelor, precum și reputația hambarului va afecta toate prețul de a vă menține calul acolo.
  • Metoda 2 din 3:
    Demonstrând responsabilitatea
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă un pas de cal 6
    1. Creați un program pentru responsabilitățile pe care le aveți deja. Caii pot fi un angajament de timp mare, deci va trebui să fiți responsabili să aveți grijă de unul. Probabil că aveți o listă de treburi care sunteți responsabili, pe lângă propriul dvs. școală. Creați un program săptămânal pentru dvs. care include fiecare dintre treburile dvs., timpul pentru temele și alte activități extracurriculare. Acest lucru vă va arăta părinților dvs. că vă puteți programa timpul bine și că vă puteți descurca cu o altă responsabilitate. Cel mai bun moment pentru a obține un cal este după patru ani de experiență de călărie, desigur că nu trebuie să fie atât de lungă, ori de câte ori tu și părinții tăi credeți că ați avut o mulțime de experiență.
    • Puteți utiliza un calendar de birou, o aplicație telefonică sau chiar un notebook pentru a crea programul dvs.
    • Codul de codare a programului dvs. ar putea ajuta. Alegeți o culoare pentru temele, 1 culoare pentru treburi și o altă culoare pentru activități extra-curriculare. Acest lucru vă ajută să vedeți cât timp ați rămas în săptămână.
    • Urmăriți treburile prin atribuirea fiecărei corzi o zi a săptămânii. Deci, programul dvs. ar putea arăta așa ceva: "Luni - cameră curată. Marți - Mâncăruri pentru cină. Miercuri - Scoateți gunoiul. Joi - cameră curată. Vineri - ajutor cu rufe."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pas de cal 7
    2. Asigurați-vă că vă completați la timp. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să aveți un timp stabilit atunci când vă faceți temele. Poate vă place să o faceți de îndată ce ajungeți acasă de la școală. Poate preferați să o faceți după cină. Oricum, asigurați-vă că vă faceți temele în fiecare zi și transformați-o la timp. Acest lucru arată că părinții dvs. având un cal nu va interfera cu școala.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă un pas cu pasul 8
    3. Luați în considerare obținerea unui loc de muncă după școală dacă sunteți suficient de vechi. Adresați-vă părinților dvs. permisiunea întâi și căutați un loc de muncă după școală care vă poate ajuta să faceți niște bani în plus. Când părinții tăi îți dau seama că ți-ai luat slujba pentru a-ți plăti calul, vor vedea că te gândești și prelua o responsabilitate suplimentară.
  • Vârsta legală pe care o puteți începe de la locul de muncă variază de la un loc la altul, dar 15 este o vârstă destul de comună. Dacă aveți sub 16 ani sau 18, ați putea avea nevoie de permisiunea părinților dvs. Puteți verifica cu școala dvs. pentru a vedea ce sunt cerințele în care locuiți.
  • Dacă nu sunteți suficient de vechi pentru a obține un loc de muncă după școală, există și alte modalități de a face niște bani în plus! Puteți încerca babysitting, ridicând mai multe treburi la domiciliu pentru alocație suplimentară (dacă părinții dvs. sunt de acord).
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un pas de cal 9
    4. Evitând luptele de plângere sau de alegere. Obținerea unui cal este o responsabilitate uriașă, iar părinții dvs. vor dori probabil să vadă că sunteți suficient de crescuți pentru a face față ei. Nu vă faceți griji când părinții voștri nu vă spun despre ceva și evitați să vă luptați cu frații voștri. Dacă vă puteți arăta părinților că sunteți matur și responsabili, ar putea fi mai probabil să fie de acord că sunteți pregătiți pentru un cal.
  • Metoda 3 din 3:
    Vorbind cu părinții tăi
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pas de cal 10
    1. Pregătește-te să vorbești cu părinții tăi. Înainte de a vă cere părinților dvs. să vorbească cu ei, trebuie să știți ce vreți să spuneți. Notați ce vreți să vă spuneți părinților dvs. Puteți include de ce doriți un cal, căile pe care le-ați arătat că sunteți gata pentru mai multă responsabilitate și orice ați făcut pentru a avea niște bani suplimentari pentru calul dvs.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pas de cal 11
    2. Adresați-vă părinților dacă puteți vorbi cu ei. Spune-i părinților dvs. că vrei să vorbești cu ei despre ceva important. Cereți-le să aleagă un timp când nimeni nu este distras și aveți o mulțime de timp - după ce cina ar putea funcționa bine.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pas cu pasul 12
    3. Explicați-vă că știți că obținerea unui cal este un angajament mare. Pornirea chat-ului în acest fel îi spune părinților dvs. că ați crezut multe despre obținerea unui cal. De asemenea, le arată că ați petrecut mult timp gândindu-vă la asta. Adresați-vă părinților dvs. ce preocupări au despre tine pentru a obține un cal.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un pas de cal 13
    4. Sugerează că tu și părinții tăi sunteți de acord cu bani înainte de timp. Adresați-vă părinților dvs. dacă ar fi dispuși să împărtășească costul de a deține un cal cu dvs. Puteți oferi să plătiți pentru accesoriile calului - Bridle, Perii și lucruri - dacă vor plăti pentru cal și costurile sale de stabilire a acestuia. Puteți chiar să scrieți un simplu contract de eșantion pentru a arăta părinților dvs. cât de serioși sunteți.
  • Contractul dvs. poate spune ceva la fel de simplu ca "I [introduceți numele dvs.] sunteți de acord să folosiți indemnizația mea de a cumpăra camioanele, șaua și perii pentru calul meu. Mama și tata sunt de acord să-mi cumpere calul și să plătească pentru locuințele sale atâta timp cât țin pasul cu celelalte responsabilități."
  • Dacă sunteți dispus, spuneți părinților dvs. că veți considera calul dvs. și costul îngrijirii pentru ei darurile dvs. pentru viitorul previzibil.
  • De asemenea, puteți scrie în acordul că sunteți dispus să luați un loc de muncă după școală pentru a plăti pentru porțiunea de cal.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă un pas de cal 14
    5. Amintește-le că au un cal vă poate păstra sănătoși. Spuneți părinților dvs. că călăria va însemna că trebuie să faceți o mulțime de lucruri fizice și că poate fi mare pentru sănătatea dvs. generală.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă un pas de cal 15
    6. Cereți-i să ia în considerare ceea ce ați spus peste noapte. Părinții tăi ar putea fi puțin copleșiți de cererea dvs. de cal. Odată ce ați terminat să vă puneți argumentul, spuneți-le că sperați că o vor considera cel puțin peste noapte. Dacă au nevoie de mai mult timp decât atât, aveți răbdare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Nu-i pe părinții tăi. Este mai probabil ca ei să spună că nu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar