Cum să devii un student organizat

Fiind organizat este o parte foarte importantă de a fi student. Organizarea școlii dvs. este crucială, mai ales pentru Schoolere de mijloc și Schoolere de înaltă calitate. Prin prioritizarea listelor dvs. de sarcini, organizarea consumabilelor școlare și starea pe partea de sus a sarcinilor dvs. datorită datelor, puteți fi bine pe calea dvs. de a deveni un student organizat.

Pași

Partea 1 din 3:
Organizarea vieții dvs. de zi cu zi
  1. Imaginea intitulată trece o clasă fără a studia cu adevărat pasul 6
1
Au o rutină de dimineață. O modalitate foarte bună de a rămâne organizată este să aveți aceeași rutină în fiecare dimineață. În acest fel, veți putea să vă amintiți lucrurile pe care le lipsești pentru că veți fi memorate de rutina. Este mai greu să uiți lucrurile la domiciliu sau să veniți la școală nepregătită dacă faceți aceeași rutină în fiecare dimineață.
  • În plus față de duș și de a se îmbrăca, rutina de dimineață ar trebui să includă un mic dejun sănătos și o verificare rapidă a conținutului rucsacului pentru a vă asigura că aveți tot ce aveți nevoie.
  • S-ar putea chiar să vă adunați lucrurile cu o noapte înainte pentru a vă ajuta să alergați mai mult. De exemplu, vă puteți împacheta prânzul, puneți-vă lucrurile în rucsac și vă așezați hainele.
  • Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 6
    2. Începeți proiectele de îndată ce obțineți misiunea. Mai degrabă decât să aștepte până la noapte înainte de o sarcină, încercați să începeți să lucrați la temele și alte proiecte de îndată ce știți ce va fi cesiunea. Așteptare până în ultimul minut pentru a finaliza misiunile de acasă vă va face să vă simțiți mai puțin organizat și veți face mai greu să organizați alte aspecte ale vieții elevilor.
  • Organizarea vieții dvs. pentru a include timpul pentru temele în fiecare noapte vă va ajuta să rămâneți mai eficient din partea de sus a școlilor.
  • Dacă nu doriți să începeți imediat un proiect, scrieți-l într-un planificator pentru a vă reaminti să lucrați la el.
  • Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 12
    3. Codul culorii Materialele dvs. de către subiect. Acest lucru înseamnă că pentru matematică, ați putea dori să aveți un capac albastru, folderul albastru și notebook-ul albastru. Pentru istorie, ați putea dori să aveți o copertă de carte roz, un dosar roz și un notebook roz. De asemenea, puteți utiliza un notebook cu coduri mari. În acest fel, veți arăta în dulapul sau rucsacul dvs. și veți putea cu ușurință să obțineți ceea ce aveți nevoie pentru fiecare clasă.
  • Organizarea consumabilelor școlare prin codificarea culorilor vă va ajuta să vă economisiți timp și vă va ajuta să păstrați toate lucrurile pe care trebuie să le grupați împreună într-un mod care să vă simțiți.
  • Partea 2 din 3:
    Colectarea consumabilelor necesare
    1. Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 13
    1. Cumpăra A Rucsac mare. Un rucsac este o necesitate pentru orice student organizat. Probabil că nu veți putea să potriviți totul în dvs dulap, mai ales odată ce sunteți în afara școlii elementare. Având un rucsac mare, vă va asigura că tot ceea ce aveți nevoie este cu dvs. în orice moment.
    • Un rucsac mare vă va ajuta să aduceți toate lucrurile de care aveți nevoie pentru a clasa în fiecare zi. O mare parte a organizării organizează provizii de care aveți nevoie la fiecare clasă în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Studiu bine Pasul 6
    2. Au un agendă. Majoritatea școlilor oferă aceste, dar nu vă faceți griji dacă școala dvs. nu. Ele sunt foarte ieftine pentru a cumpăra pe cont propriu și destul de ușor de găsit. După fiecare clasă, scrieți fiecare bucată de teme pentru acea clasă. La sfârșitul zilei, ar trebui să aveți toate temele scrise în agendă.
  • Ar trebui să puteți găsi o carte de agendă școlară la orice magazin de birouri. Cele mai multe magazine și supermarketuri le vinde și ei.
  • Imagine intitulată Studiu pentru un examen de engleză Pasul 8
    3. Achiziționați alte consumabile. Va trebui să cumpărați alte lucruri pentru a vă ajuta să deveniți un student organizat. Există produse și consumabile școlare special concepute pentru a face organizația mai ușor de gestionat. Achiziționați niște foldere, cleme de liant, pixuri, creioane și un portar mare de trapper.
  • Încercați să obțineți consumabile care sunt diferite culori, astfel încât toate lucrurile dvs. nu arată la fel. Acest lucru vă va ajuta să alegeți ceea ce aveți nevoie în perioadele scurte între clase atunci când nu aveți prea mult timp.
  • Imagine intitulată Studiu pentru un examen de geografie Pasul 3
    4. Efectuați o listă de aprovizionare pentru fiecare clasă. Trebuie să veniți la clasă pregătită în fiecare zi. Aceasta înseamnă că trebuie să urmăriți lucrurile pe care trebuie să le aduceți în fiecare zi. Faceți o listă cu o nouă noapte înainte și scrieți fiecare lucru pe care trebuie să-l aduceți în fiecare clasă a doua zi. Discutați cu prietenii și profesorii să știți ce aveți nevoie pentru fiecare clasă.
  • Acest lucru este deosebit de util pentru studenții care au o programare A / B sau blocă cu diferite clase în zile diferite. Nu vrei să lași niște consumabile necesare acasă doar pentru că ai uitat ce clase ai avut în acea zi.
  • Aflați cum să vă ușurați sarcina. Nu aduceți lucruri nonsensne - ca un calculator la istorie sau la o radieră la p.E.
  • Partea 3 din 3:
    Stabilirea unui program de studiu
    1. Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 16
    1. Știu când se datorează proiecte. Păstrarea datelor datorate în minte este esențială dacă doriți să fiți un student organizat și de succes. Poate doriți să achiziționați o placă albă sau o bord de plută pentru a scrie sau PIN pe când se datorează proiecte. Acest lucru vă va ajuta să creați un ajutor vizual pentru dvs. pentru a vă ajuta să vă amintiți termenele limită.
    • O modalitate distractivă de a obține proiectul mai ușor și mai rapid este să lucrați cu prietenii, dacă profesorul și părinții dvs. permit acest lucru.
  • Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 11
    2. Prioritizați-vă lista de sarcini. Pentru a fi un student organizat, trebuie să prioritizați lucrurile pe care trebuie să le faceți zilnic. Faceți o listă a lucrurilor pe care trebuie să le faceți în fiecare zi, cu cele mai importante elemente din partea de sus a listei, astfel încât să știți mai întâi să lucrați la aceste articole.
  • Pe măsură ce lucrați în jos, veți realiza obiectivele dvs. Dar o vei face într-o manieră metodică, organizată.
  • Figurați-vă când sunteți în mod natural cel mai productiv și încercați să faceți cea mai mare parte a muncii dvs. în acel moment. Dacă sunteți mai atenți și angajați în dimineața, încercați să vă ridicați înainte de școală și să petreceți ceva timp pe teme la domiciliu. Dacă noaptea târziu este chestia ta, încercați să creați un program care vă permite să rămâneți mai târziu pentru a lucra la sarcini școlare. Cu toate acestea, rețineți că în câteva zile productivitatea va fi mai bună în diferite momente ale zilei.
  • Sfat de experți
    Bryce Warwick, JD

    Bryce Warwick, JD

    Test Prep Tutor, Warwick Strategiesbryce Warwick este în prezent președintele strategiilor de război, o organizație cu sediul în zona San Francisco Bay care oferă premium, tutoring personalizat privat pentru GMAT, LSAT și GRE. Bryce are un JD de la Școala de Drept University George Washington.
    Bryce Warwick, JD
    Bryce Warwick, JD
    Test prep tutore, strategii de warwick

    Creșteți-vă timpul de studiu prin practicarea obiceiurilor bune. Înainte de a stabili un program ambițios de studiu, decideți cât de mult studiați credeți că puteți face. Apoi, tăiați acest număr în jumătate și faceți ca scopul dvs. pentru prima săptămână sau două. Încercați să vă atingeți țintă cele mai multe zile ale săptămânii și apoi să vă măriți timpul de studiu când vă simțiți încrezători în obișnuința dvs.

  • Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 7
    3. Adresați-vă profesorilor dvs. pentru a vă ajuta cu programul dvs. de studiu. Nu vă fie frică să întrebați profesorii pentru a ajuta la stabilirea unui program de studiu sau chiar dacă nu înțelegeți ce să faceți în clasă. Ei sunt acolo pentru a vă ajuta și pentru a vă oferi sfaturi. Dacă vă luptați cu completarea sau organizarea școlii, rămâneți după clasă și discutați-vă cu un profesor cu care vă simțiți confortabil.
  • Profesorii dvs. pot fi cel mai bun aliat și sursa de cunoștințe când vine vorba de chestiuni academice. Nu fiți timizi să discutați luptele dvs. cu ei.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Limitați timpul în care vă permiteți pe Internet în fiecare zi. Aceasta poate fi o distragere majoră care nu vă va ajuta să rămâneți organizați sau pe partea de sus a școlii.
  • Chiar dacă școala te ține ocupată, încă mai trebuie să programezi timp pentru alte lucruri din viața ta. Faceți timp prin programarea unui spațiu pentru lucruri cum ar fi treburile, activitățile de agrement și petrecerea timpului cu familia sau prietenii.
  • Ia notele - o mulțime de ele. Notați ce spune profesorul dvs. după cum ați auzit. Adnotați-vă programa. Notați toate informațiile pe care le puteți crea astfel încât să puteți reflecta mai târziu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar