Cum să faci marketingul imobiliar

Marketingul imobiliar nu este ceva ce faci o dată. Este ceva ce trebuie să faceți în mod continuu. Gândiți-vă la marketing ca "mâncarea corectă și exercitarea" parte a afacerii dvs. Așa cum nu puteți mânca un măr sau să mergeți la sala de sport o dată și să vă așteptați să scăpați 10 kilograme, să vă tonați toate mușchii și să câștigați energie, nu puteți face nici o activitate de marketing odată și așteptați rezultate incredibile. Indiferent cât de bine sunteți la vânzarea de bunuri imobiliare, veți avea succes doar dacă puteți să piatra efectiv, de asemenea.

Pași

Metoda 1 din 4:
Construirea unei strategii
  1. Imagine intitulată face marketingul imobiliar pas 1
1. Înțelegeți clienții dvs. Clienții sunt punctul focal al afacerii dvs. imobiliare, deci trebuie să înțelegeți cine sunt și ce îi motivează, astfel încât să puteți întâlni nevoile clienților. Oferirea clienților un sens al "Touch-ului personal" poate fi unul dintre cele mai influente aspecte din domeniul imobiliar.
  • Întrebați-vă întrebări importante despre tipurile de clienți care cheltuiesc bani cu afacerea dvs. Sunt bogați sau săraci? Educat sau nu? Tineri sau bătrâni? Unică, familie sau pensionar? Bărbat sau femeie? Afaceri sau individ? Cumpărătorii sau vânzătorii? Acest lucru va afecta tipurile de limbi pe care le folosiți în marketingul dvs., ceea ce poate avea un impact semnificativ asupra potențialilor potențiali față de afacerea dvs. Doresc o "afacere" sau "lux de supra-the-top"?
  • Creați o imagine mentală a unui client sau a clienților pe care doriți să o serviți și utilizați această imagine atunci când creați campanii de marketing. Asigurați-vă că direcționați mesajul dvs. către acest client și nu pentru o anumită populație generală. Într-adevăr încercați să vă conectați cu clientul dvs. ideal.
  • Luați în considerare segmentele de piață care pot exista pentru clienții dvs. Dacă afacerea dvs. imobiliară are atât clienți de afaceri, cât și clienți rezidenți, este posibil să aveți nevoie să le comercializați diferit. Alte exemple de segmentare a pieței includ vârsta și venitul.
  • Amintiți-vă că afacerea este vorba despre servirea altora. Clienții sunt singurii care vor pune bani în contul dvs. bancar. Cu cât o afacere se concentrează mai mult pe servirea acestora, cu atât va fi mai reușit să fie.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar Pasul 2
    2. Luați în considerare proprietățile. Strategia dvs. de marketing pentru unitățile de birou, spațiile comerciale și imobiliare rezidențiale vor fi diferite. Este important să ne gândim la scopul imobilului pentru a prezice ceea ce vor dori clienții dvs.
  • Clienții rezidenți cu densitate redusă sunt adesea caută case de familie singure. Ei pot avea copii, animale de companie și pot fi mai interesați de cartiere liniștite și calde aproape de școli sau în locații mai private sau izolate.
  • Clientele rezidențiale de înaltă densitate sunt persoanele care doresc să trăiască în clădiri cu mulți oameni, cum ar fi apartamente, condominiumuri și înălțimi ridicate. Comoditatea, spațiul și facilitățile de construcție sunt adesea considerate premium și evidențierea acestor aspecte poate face apel mai mult la acești clienți.
  • Unitățile comerciale vor fi spații și birouri comerciale. Deoarece aceste spații vor deține mijloacele de trai ale unei persoane, cuvintele precum "ocupat", "accesibil" și "proeminent" ar putea face proprietățile dvs. mai mult pentru acești clienți.
  • Realitatea industrială poate deveni mai atrăgătoare atunci când utilitatea și accesul ușor este evidențiat și pot include depozite și spații din fabrică.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar pas 3
    3. Comparați comerțul vs imobiliar rezidențial. Singurul punct de vedere al bunurilor imobile comerciale este profitul. Imobiliar comercial implică vânzarea, închirierea sau utilizarea proprietăților pentru a face cea mai mare rentabilitate posibilă a investiției. Decizia poate fi făcută de un comitet sau de un consiliu, mai degrabă decât un singur individ.
  • În contrast, imobilul rezidențial este de obicei o achiziție individuală, emoțională. Unii investitori imobiliari rezidențiali ar putea căuta să cumpere o casă la "flip" sau pentru a-și construi averea prin achiziționarea de case sau duplexuri de închiriat. Cu toate acestea, majoritatea bugetorilor de origine sunt indivizi sau familii care caută un loc propriu.
  • Dacă doriți să cumpărați, să vindeți sau să închiriați imobiliare comerciale ca agent imobiliar comercial, veți dori să reprezentați chiriașii care caută locuri de închiriere, proprietari de clădiri sau locari (proprietari de închiriere) și investitorii căutând randamentul investițiilor.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar Pasul 4
    4. Efectuați o analiză SWOT. SWOT reprezintă forțele, punctele slabe, oportunitățile și amenințările. Deși a fost inițial dezvoltat pentru a ajuta la planificarea strategiei concurente, îl puteți folosi și pentru marketing. A Analiza SWOT ar trebui să fie prima etapă a planificării dvs. de marketing. Vă poate ajuta să înțelegeți mai bine afacerea dvs., ceea ce vă poate îmbunătăți capacitatea de a vă identifica clienții ideali. Scopul este de a transforma punctele slabe în punctele forte și de a transforma amenințările în oportunități.
  • Punctele forte și punctele slabe sunt factori interni pentru organizația dvs. Un exemplu de forță are o locație excelentă. Un exemplu de slăbiciune este lipsa de capital pentru investiții.
  • Oportunitățile și amenințările sunt factori externi organizației dvs. Un exemplu de oportunitate este un număr tot mai mare de clienți țintă care se deplasează în zona dvs. Un exemplu de amenințare este un nou concurent care se deplasează în zona dvs.
  • Odată ce știți punctele forte, punctele slabe, oportunitățile și amenințările, puteți dezvolta o matrice care vă va ajuta să dezvoltați strategii bazate pe relațiile dintre diferiți factori. De exemplu, puteți dezvolta o strategie bazată pe o potrivire între punctele forte și oportunitățile disponibile pentru dvs.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar Pasul 5
    5
    Obiective stabilite și planificați sarcinile. Obiectivele dvs. vor fi probabil legate de venituri, deoarece strategia globală este de a vinde / închiria cât mai multe proprietăți și / sau primește o mulțime de comisii. Pentru a realiza aceste obiective, trebuie să aveți un plan pentru ceea ce doriți să faceți și când doriți să faceți acest lucru. Faceți o listă de sarcini pe care trebuie să le completați pentru a lansa cu succes campania dvs., cât timp estimează că va dura în mod rezonabil pentru a le completa. Apoi, complotați-le pe un calendar. Țineți-vă răspunzător la aceste date.
  • Au sarcini pe termen scurt și pe termen lung, e.G., S-ar putea să doriți să contactați diferite documente despre stabilirea prețurilor pentru spațiul publicitar până la sfârșitul săptămânii, iar întregul anunț este complet și fierbinte din presă în două luni, cu un nou anunț de sezon de vacanță plasat în fiecare lună următoare, pe o perioadă de încă patru luni.
  • Dați-vă sume ample de timp pentru dezvoltare.
  • Imagine intitulată face Marketingul imobiliar Pasul 6
    6. Să fie organizată. Obțineți un dosar pentru a ține totul împreună. Sau, dacă sunteți un nativ digital, asigurați-vă că toate fișierele și folderele au nume și date specifice, clare. Nu aveți doar o grămadă murdară de documente untitled împrăștiate peste tot pe desktop.
  • Scrie totul în jos. Este posibil să aveți multe idei, dar nu sunt prea folosite dacă nu vă părăsesc niciodată capul. Un prim pas bun spre implementarea strategiilor dvs. este să le scrieți în jos.
  • Obțineți un notebook sau un pad legal, o tablă albă de la un magazin de alimentare de birou sau chiar să ia note pe telefon.
  • Metoda 2 din 4:
    Utilizarea tehnicilor de marketing tradiționale
    1. Imagine intitulată face Marketingul imobiliar Pasul 7
    1. Utilizați un MLS. "MLS" este terminologia brokerului pentru un serviciu de listare multiplă. Acestea sunt servicii care oferă o mare varietate de informații și conexiuni profesionale, care pot fi foarte valoroase în ceea ce privește comercializarea proprietăților dvs. Un MLS este o organizație locală, condusă de o colecție locală de brokeri. Va necesita unele cercetări pentru a găsi MLS în zona (zonele) dvs. țintă.
    • Multe site-uri online oferă informații despre serviciile locale multiple de listare, dar ele nu sunt adesea cuprinzătoare. Încercați mai mult de unul pentru a afla care este cel mai potrivit.
    • Aceste servicii nu sunt disponibile în mod normal pentru non-agenți, ca în FSBO (de vânzare de către proprietar) imobiliare imobiliare.
    • Există de obicei o taxă pentru lista cu un MLS.
    • Pentru a utiliza MLS, trebuie să fii membru al asociației de realtor conectat la MLS în care intenționați să listați, ceea ce înseamnă că va trebui, de asemenea, să vă plătiți comisioanele de asociere.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar Pasul 8
    2. Mail-ul potențialilor clienți direct. Utilizarea Direct Mail este o modalitate de a trimite elemente la un număr mare de potențiali clienți. Deoarece poșta de melc devine mai puțin frecventă, fiecare literă se află puțin mai mult. De asemenea, vă pune mesajul direct în mâna potențialului dvs.
  • Utilizați hârtie lucioasă.
  • Petreceți timpul de dezvoltare a aspectului mailerului. Utilizați imagini color complete și includeți imagini ale locațiilor pe care doriți să le interesați clienții dvs.
  • Încercați să oferiți ceva util, cum ar fi informații despre o casă deschisă sau cel mai bun moment al anului pentru a vă deplasa - nu se auto-promovează.
  • Dacă ar fi o rețea largă, luați în considerare obținerea unui permis de corespondență în vrac de la oficiul poștal. Acest lucru vă va permite să trimiteți o mulțime de mașini de ieșire dintr-o dată la un cost mai mic decât să puneți o ștampilă pe fiecare. În general, minimul este între 300-500 de piese pentru o reducere de comandă prin poștă în vrac.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar pasul 9
    3. Telemarket. Marketingul prin telefon a fost un mijloc de succes cu care să se răspândească mesajul unei companii. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca oferiți clienților trecut un apel sau folosind un call center pentru a face un volum mare de apeluri reci.Fiți atenți la apelul rece eficient, deoarece acest lucru poate fi văzut ca un mod foarte agresiv de comercializare.
  • Verificați cu clienții din trecut pentru a-și supraveghea satisfacția după ce se îndreaptă spre.
  • Apelați clienții curenți cu noțiuni noi.
  • Casele de contact enumerate ca de vânzare de către proprietar.
  • Robocalling sau trimiterea apelurilor preînregistrate, este interzisă în majoritatea circumstanțelor de către FTC în Statele Unite. Dacă consumatorul ți-a dat autorizație scrisă prealabilă pentru a le rodi, puteți, dar, în general, ar trebui să mergeți întotdeauna pentru atingerea personală a unui "Trăi" apel telefonic.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar Pasul 10
    4. Utilizați ziare și reviste. Pentru mulți agenți imobiliari, plasarea anunțurilor într-un ziar sau reviste poate fi un mijloc eficient de comercializare a serviciilor lor. Multe oferă anunțuri color complete în plus față de alb-negru, oferind diferite opțiuni de stabilire a prețurilor pentru agenții imobiliari.
  • Puneți un anunț într-un ziar sau într-o revistă. Plasarea anunțurilor în ziare sau reviste frecvent citite de piața dvs. țintă poate fi o strategie de marketing rentabilă.
  • Un ziar național, cum ar fi Wall Street Journal, are avantajul multor cititori, dar este o abordare foarte împrăștiată. Este posibil să nu existe mulți clienți potențiali în zona dvs.
  • Încercați să executați anunțuri în lucrări și reviste locale sau regionale. Acestea țintă o regiune specifică și sunt mai susceptibile de a produce clienți în zona dvs.
  • Scrieți o coloană pentru un ziar local sau o revistă pe case și imobiliare din zonă pentru a construi recunoașterea în comunitatea dvs.
  • Scrieți comunicate de presă cu privire la proprietățile cu profil înalt sau campanii inovatoare de marketing ale dvs.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar Pasul 11
    5. Creați un buletin informativ. Puteți să vă promovați afacerea prin buletine de știri furnizate clienților prin poștă, e-mail sau pe site-ul dvs. Web.
  • Un buletin informativ cu informații specifice pentru proprietarii de case noi sau alți clienți recenți vă poate ajuta să păstrați legătura și poate duce la trimiteri.
  • Asigurați-vă că includeți conținut interesant și sfaturi despre imobiliare care vă vor încuraja clienții să citească newsletter-ul dvs. după ce au făcut afaceri cu dvs.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar Pasul 12
    6. Plasați un anunț în agenda telefonică. Listări și reclame în secțiunea comercială a directoarelor telefonice din zonele dvs. țintă sunt încă un mod valoros de a comercializa în unele industrii. Cu toate acestea, cărțile telefonului sunt din ce în ce mai puțin frecvente, deoarece unele locuri nu mai solicită companiilor de telefonie pentru a distribui directoare.
  • Punerea numelui dvs. în paginile galbene poate fi utilă, deoarece va fi anunțată și online.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar pas 13
    7. Publicitate pe semne și panouri. Spațiul publicitar pe semne și panouri poate fi foarte rentabil dacă este proiectat și plasat corect. Cheia este de a plasa anunțurile într-o locație mare de trafic în care mulți oameni îi vor vedea și vor roti anunțurile în mod regulat pentru a păstra interesul consumatorului.
  • Unele panouri de înaltă tehnologie oferă chiar și posibilitatea de a anunța videoclipuri pe panouri mari, deși acest spațiu de publicitate de înaltă tehnologie este mai scump.
  • Obțineți o lovitură de cap profesional dacă vă includeți imaginea.
  • Închiriați un fotograf profesionist pentru a face fotografii ale proprietăților.
  • Investiți într-un designer grafic pentru a vă întări anunțul.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar Pasul 14
    8. Faceți un anunț pentru radio sau televizor. Televiziunea sau emisiunile radio pot fi o modalitate de a ajunge la o audiență mare. Dacă finanțarea este o problemă, examinați marketing prin intermediul televiziunii publice sau a posturilor de radio public.
  • Obțineți mărturii client despre experiența lor cu dvs. ca agent.
  • Arătați clienților în noile lor proprietăți.
  • Dezvoltați un discurs bun al ascensorului. Aceste terenuri de vânzări scurte sau discursuri de ascensoare sunt perfecte pentru radiodifuziunea radio și televiziune. Ideea este că puteți spune tot ce aveți nevoie în momentul în care este nevoie pentru a merge la un lift sau mai puțin. Aveți grijă să vă dezvoltați și să practici oferind un teren bun de vânzări. Acest lucru este, de asemenea, util atunci când rețelele în persoană.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar pasul 15
    9. Obțineți recomandări de la clienții existenți. Dacă aveți clienți existenți care sunt mulțumiți de dvs., vă înscrieți să vă ajute să atingeți mai mulți clienți. Acest lucru este cunoscut ca achiziționarea de clienți prin trimitere. Cei mai fericiți vor spune cu plăcere altora despre dvs., dar de cele mai multe ori nu se vor gândi la asta dacă nu le dați un motiv sau un stimulent.
  • O mare majoritate de afaceri imobiliare provine din trimiteri și cuvânt din gură.
  • Dacă găsiți modalități de recompensă sau recunoaștere clienții dvs. pentru a vă trimite noi clienți, ei vor face acest lucru mai frecvent, cu un zel mai mare. Exemplele includ recompense în numerar, carduri cadou sau coșuri de cadouri.
  • Nu uitați să comercializați acest program de recomandare. Pentru ca acest tip de marketing să aibă succes, clienții existenți trebuie să știe despre asta. Acest lucru se poate face prin comunicare directă, semne la afaceri sau online.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar Pasul 16
    10. Trimiteți cadouri pentru clienții evaluați. Trimiteți carduri sau cadouri mici pentru clienții evaluați la momente corespunzătoare. De asemenea, puteți folosi această ocazie pentru a le reaminti de programul dvs. de recomandare.
  • Zilele de naștere și sărbătorile sunt momente excelente pentru a face contact cu clienții dvs. actuali și anteriori.
  • Carduri cadou, chiar dacă doar pentru cafea sau alte plăceri mici pot merge mult în a ajuta să construiască relații.
  • Cadourile gospodăriilor sunt o modalitate excelentă de a completa o tranzacție rezidențială.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar Pasul 17
    11. Reţea. Camerele de comerț, organizațiile de servicii și alte grupuri reprezintă o modalitate excelentă de a ne conecta cu alți proprietari de afaceri și potențialii clienți. Alăturați-vă cât mai multe grupuri, după caz, pentru obiectivele dvs.
  • Este important să fii membru activ al organizațiilor pe care le-ai alăturat. Doar fiind un membru nu va fi la fel de eficient ca fiind un membru participant. Să participe la întâlniri și evenimente ale acestor organizații și să vorbească cu cât mai mulți oameni posibil.
  • Asigurați-vă că căutați relații reciproc avantajoase. Oamenii sunt mai predispuși să trimită clienți calea dvs., dacă vă întoarceți favoarea.
  • Asigurați-vă că nu sunteți publicitate flagrantă pentru afacerea dvs. imobiliară. Ar trebui să contribuiți la valoarea acestor organizații, schimbul de informații despre afacerea dvs. și expertiza dvs. atunci când este cazul.
  • Sponsorizează un eveniment. O modalitate excelentă de a intra în stare bună cu o organizație, cum ar fi acestea să le sponsorizeze într-un fel. Evenimente, cum ar fi festivalurile, mesele, concursurile și licitațiile, oferă oportunități de a construi o legătură puternică cu organizațiile.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar Pasul 18
    12. Participați la întâlnirile de broker. Dacă sunteți în imobiliare comerciale, participarea la întâlnirile Broker poate fi o modalitate excelentă de a comercializa proprietățile pe care le aveți pentru vânzare sau închiriere. Aceste întâlniri sunt adesea sponsorizate de întreprinderile sau asociațiile locale. Ei sunt, de asemenea, un loc minunat pentru rețea.
  • Metoda 3 din 4:
    Utilizarea tehnicilor de marketing digital
    1. Imagine intitulată face marketingul imobiliar Pasul 19
    1. Construi un site web. Site-urile web sunt un loc perfect pentru a vă arăta înregistrările tuturor clienților potențiali. Uneori clienții dvs. identificați nu sunt locali sau ușor de comercializat cu metodele tradiționale. Aproape fiecare afacere imobiliară astăzi are nevoie de un bun Website Pentru a ajuta la eforturile de marketing. Unii clienți au ajuns chiar să aștepte ca toate întreprinderile legitime să aibă o prezență online.
    • Asigurați-vă că ați optimiza site-ul dvs. pentru motoarele de căutare. Îmbunătățirea strategiei dvs. SEO poate aduce o atenție deosebită afacerii dvs.Luați timp pentru a vă asigura că limba de pe site-ul dvs. se potrivește cu ceea ce utilizatorii dvs. vor căuta online.
    • Luați în considerare o campanie de plată pe clic. Dacă site-ul dvs. este afacerea dvs. sau cel puțin se referă foarte mult la construirea afacerii dvs., luați în considerare o campanie de plată pe clic pentru a ajuta la atragerea clienților vizați pe site-ul dvs. Web.
    • Dezvoltați obiective pentru ambele cuvinte cheie pe care doriți să le utilizați și tipurile de clienți care ar face cele mai bune potențiale. Veți utiliza aceste informații mai târziu, când configurați campanii.
    • Includeți butoanele de urmărire socială pe site-ul dvs. Web. Acest lucru face mai ușor ca oamenii să-ți sporească prezența socială. Asigurați-vă că aceste butoane sunt într-o locație proeminentă, pe fiecare pagină.
    • Furnizați unelte sau servicii gratuite pe site-ul dvs. Web. Când oferiți clienților resurse utile, vă stabiliți credibilitatea cu ei. Puteți adăuga unelte pentru căutarea proprietăților în conformitate cu criteriile introduse, calculând EMI, estimând valoarea unei locuințe și selectarea unei locuințe adecvate pe site-ul dvs. De asemenea, puteți oferi consultări gratuite bazate pe chat pentru a ajuta perspectivele cu orice întrebări legate de imobiliare pe care ar putea avea.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar pasul 20
    2. Utilizați rețele sociale / mass-media. Odată cu prevalența rețelelor sociale și a mass-mediei sociale, poate fi crucială pentru Utilizați social media pentru a vă comercializa afacerea. Există multe modalități de a folosi social media pentru a comercializa afacerile mici.
  • Concentrați-vă prezența socială și comunicațiile privind beneficiile clientului, în loc de caracteristici ale proprietății. Cu alte cuvinte, oamenii cumpără, vinde sau închiriere proprietăți care întâlnesc nevoile lor, nu proprietatea care are anumite facilități.
  • Utilizați instrumentele media sociale pe care clienții dvs. le utilizează. Acest lucru poate include site-uri de socializare, bloguri sau site-uri de microblogging, cum ar fi:
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • Instagram
  • Pinterest
  • Utilizați diferite tipuri de conținut, din text și imagini la audio și video. Clienții au mai multe șanse de a acorda atenție prezenței dvs. online dacă există o varietate de moduri pentru ca ei să se angajeze. Puteți oferi chiar și excursii video ale proprietăților dvs.
  • Să fie activi în mod regulat pe social media. Având un cont nu este suficient. Trebuie să fii prezent online pentru clienții dvs. să vă observe. Programați orele obișnuite, cel puțin o dată pe săptămână, pentru a posta conținut nou.
  • Invitați prietenii, familia, colegii și clienții din trecut să vă placă sau să urmeze paginile dvs. de social media, astfel încât să poată vedea și să vă împărtășească mesajul. Asigurați-vă că rețineți că oamenii ar trebui să vă împărtășească și să "ca" conținutul dvs., pe măsură ce îl proiectați.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar pasul 21
    3. Porniți o campanie de e-mail. Email Blasts, În cazul în care mesajul unei companii este trimis la un număr mare de abonați, este foarte comun. Asigurați-vă că obțineți adresele de e-mail ale clienților și potențialilor clienți. Aveți grijă să nu trimiteți un e-mail prea mult, ca să nu vă marcați ca spam.
  • Deși cercetările sugerează că e-marketingul în acest mod are un impact mic, arată că crește performanța afacerilor imobiliare.
  • Încurajați clienții să vă împărtășească conținutul prin adăugarea butoanelor de partajare la adresa dvs. de e-mail.
  • Configurați formularele de înscriere prin e-mail pe site-ul dvs. Web.
  • Utilizați numele unui abonat și alte detalii din interacțiunile dvs. pentru a oferi e-mailuri care atinge personale. Acest lucru este mai dificil să se retragă în explozii de e-mail mari.
  • Imagine intitulată face Marketingul imobiliar Pasul 22
    4. Sindicat. Aplicațiile Syndication Web vă permit să vă conectați împreună prezența online și apoi să postați conținutul dvs. pe mai multe platforme online simultan sau pe un program. Aceasta poate fi o modalitate esențială pentru a gestiona un volum greu de material online.
  • Împărtășește conținutul altor persoane. Acest lucru vă poate ajuta să construiți rapid conexiuni profesionale. Oamenii sunt mult mai probabil să vă dea un sporit social media dacă le dați unul.
  • Puneți conținutul dvs. cât mai multe locuri posibil. Acest lucru vă oferă potențialilor clienți o serie de modalități de accesare a afacerii dvs. Cineva care vizitează blogul dvs. ar putea să nu meargă la pagina dvs. Facebook și astfel sindicarea poate crește clienții șanse să vadă ceea ce creați.
  • Metoda 4 din 4:
    Adoptarea metodelor netradiționale
    1. Imagine intitulată face marketingul imobiliar pas 23
    1. Publicitate în locuri noi. O modalitate rapidă de a vă face să vă prezentați este să vă puneți brandul undeva oamenii nu se așteaptă. Acest lucru va ajuta oamenii să-și amintească compania dvs. mai bună. Aceste locații noi pot ajuta marca dvs. să iasă mai mult împotriva altor agenți imobiliari din zonă.
    • Pe vehicule. Există multe modalități de a Faceți publicitate cu mașinile inclusiv autocolante de protecție, decalcomanii, împachetări auto și multe altele.
    • Plasați o reclamă la un cinematograf. Afișați teatrele Afișați prezentările de diapozitive ale anunțurilor înainte de film. Ecranele mari reprezintă o modalitate excelentă de a arăta caracteristicile frumoase ale proprietăților dvs.
    • Scrieți un mesaj pe cer. Multe locuri au companii care oferă skywriting. Căutați unul în zona dvs. Asigurați-vă că ați făcut-o bine și puneți-o acolo unde majoritatea oamenilor o vor vedea.
    • Transmiteți autocolantele gratuite. Ideea din spatele acestui lucru este că unii oameni vor lipi acele autocolante în locuri aleatorii, răspândindu-ți sigla sau numele companiei în jurul tău.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar Pasul 24
    2. Luați din exemplele de top din industria. Uită-te la ceea ce fac concurenții și alții din industria dvs. pentru a-și comercializa afacerile. Poate funcționa și pentru dvs.
  • Dezvoltați un brand puternic. Cercetările arată că oamenii aveau mai multe șanse să-și amintească o companie imobiliară cu un logo atractiv care a reprezentat marca.
  • Evoluționați mesajul. Companiile majore își adaptează strategiile de marketing pentru a le oferi o margine. Acest lucru vă poate aduce beneficii.Dezvoltarea unui brand puternic "Etichetați fraza" care încapsulează valorile afacerii dvs. pot ajuta. Cine nu a auzit "Unde este carnea de vită?" sau "Doar fă-o"?
  • Dați-vă un bun buget de marketing. Nimic nu poate submina eforturile dvs. de marketing decât să nu aloce finanțarea corectă. Marketingul este o porțiune considerabilă de bugete mari, corporative.
  • Uită-te la prezența online a concurenților reali în zona dvs., apoi adoptați tactica lor de succes.
  • Imagine intitulată face marketingul imobiliar Pasul 25
    3. Du-te Guerrilla. Guerrilla (sună ca marketingul "gorilla") se referă la practica recentă de a utiliza surpriza și / sau interacțiunile neconvenționale pentru promovarea produselor. Este utilă pentru întreprinderile mici, cu un buget limitat, deoarece se bazează pe marketingul viral și cuvântul-de-gură, făcând difuzarea mesajului de produs în mod esențial liber. Acest tip de marketing poate fi văzut ca "edgy" sau "căutarea atenției", adesea atrăgătoare mai mult la o audiență mai mică. Există multe varietăți diferite de marketing de gherrilă.
  • Marketingul viral se bazează pe presupunerea că utilizatorii le place să împărtășească conținut interesant. Făcând conținut web care este foarte surprinzător sau întoarcerea capului, și apoi obțineți utilizatori pe diferite site-uri pentru a le împărtăși, ideea este că traficul web poate ajunge la o masă critică, rezultând o expunere enormă pe piață.
  • Ambalarea țesuturilor este o formă de marketing de gherilă în cazul în care țesuturile sau alte mărfuri utilizabile sunt branding cu mesajul publicitar al unei companii. Marketingul este apoi considerat pe termen lung, deoarece continuă să-și livreze mesajul până când produsul este pe deplin utilizat. Produsele marcate cu logo-ul dvs., cum ar fi o lumânare, o cutie de țesuturi sau Chapstick pot îndeplini acest scop.
  • sfaturi

    Luați în considerare luarea unor cursuri în antreprenoriat, afaceri, imobiliare și marketing de la o sursă de reputație. Aceste clase vor merita investiția.
  • Biblioteca dvs. locală este o resursă valoroasă pentru cărți și periodice pentru a vă ajuta să vă comercializați afacerea reală.
  • Cheltuielile de marketing sunt deductibile fiscale, deci păstrați înregistrările bune ale acestor cheltuieli. O regulă bună a degetului mare este de a bugeta aproximativ 7% din venitul dvs. pentru marketing, deși puteți comercializa înainte de a face un venit.
  • Avertizări

    În timp ce există o mulțime de informații de marketing de vânzare, fiți choosy. Cercetați autorul a ceva înainte de ao achiziționa. Mulți vă vor promite bogățiile, dar doar câteva oferă informații foarte utile.
  • Unele investiții în marketing nu vor avea o mare rentabilitate a investiției. Unii pot chiar să-și piardă bani. Fi pregătit pentru asta, dar nu vă faceți griji prea mult. Veți învăța din aceste eșecuri de marketing și veți îmbunătăți strategiile dvs. de marketing înainte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar