Cum de a determina nevoile de marketing


Marketingul este modul în care o afacere atrage, păstrează și vinde clienților. Pentru ca marketingul să fie eficient, acesta trebuie să vizeze afacerea, baza de clienți demografică, concurenții și inovațiile pieței. Cea mai bună modalitate de a determina nevoile de marketing ale afacerii este să treceți printr-o listă de verificare a celor mai frecvente modalități de a comercializa consumatorilor și apoi să le verificați în funcție de ceea ce lipsește în planul actual de marketing. Este important să rețineți că nu există un plan universal de marketing - fiecare afacere va avea o strategie diferită de a face publicitate clienților lor. Acest articol vă va spune cum să determinați nevoile de marketing. :)

Pași

  1. Imaginea intitulată Determinarea nevoilor de marketing Pasul 1
1. Declarați departamentul actual de marketing, materiale și strategii. Trebuie să vă familiarizați cu ceea ce a fost deja încercat, astfel încât să puteți decide ce lipsește. Pentru noile companii, aceasta poate fi la fel de simplă ca și cărțile de vizită sau un plan de afaceri.
  • O nouă afacere ar trebui să completeze toate sau majoritatea unui plan de afaceri înainte de a încerca să-și mirică nevoile de marketing. Managerii și comercianții ar trebui să aibă familiaritate intimă cu piața înainte de a încerca să definească un plan de marketing. Ar trebui să aveți un buget de marketing stabilit, dacă este posibil.
  • Imaginea intitulată Determinarea nevoilor de marketing Pasul 2
    2. Cercetarea modului în care piața concurenților dvs. Acordați o atenție deosebită celor mai de succes companii din afacerea dvs. Puteți identifica concurenții cheie căutând online și completarea unui proces de vânzare, navigând pe site-urile lor, mergând în birourile de afaceri fizice sau prin citirea recenziilor online.
  • Stabiliți avantajul dvs. competitiv împotriva concurenților dvs. Tot ceea ce faceți în planul dvs. de marketing trebuie să sublinieze acest avantaj.
  • Imaginea intitulată Determinarea nevoilor de marketing Pasul 3
    3. Face cercetarea pieței. Anchetați clienții dvs. actuali pentru a vedea ce vârstă, sex, etnie și alte grupuri demografice se potrivesc. De asemenea, întrebați-le ce lipsește în experiența lor, astfel încât să puteți îmbunătăți experiența lor și să atrageți clienții repetați.
  • De asemenea, puteți evalua noile standarde și inovații din industrie. Dezvoltați un raport detaliat pe care toți cei implicați în marketing ar citi.
  • Rapoartele gratuite de consum sunt disponibile de la departamentele guvernamentale și firmele private, cum ar fi Neilsen.
  • Imaginea intitulată Determinarea nevoilor de marketing Pasul 4
    4. Identificați baza de clienți țintă. Majoritatea banilor pe care îi cheltuiți pe marketing ar trebui cheltuită pentru comunicarea și atragerea unor clienți similari. Ocazional, este posibil să doriți să încercați să tentați un nou demografic în afacerea dvs.
  • Amintiți-vă că fiecare demografic răspunde la marketing într-un mod diferit. Una dintre nevoile dvs. principale ar putea fi stabilirea unor campanii diferite pentru diferite tipuri de clienți. O persoană de 20 de ani ar fi mai bine servită de un e-mail, dar un vechi de 80 de ani ar putea necesita o piesă de corespondență pentru a le avertiza despre o vânzare.
  • Imaginea intitulată Determinarea nevoilor de marketing Pasul 5
    5. Evaluați-vă numele, logo-ul și motto-ul. Toate cele 3 lucruri ar trebui să comunice ceea ce este unic despre afacerea dvs. pe piața sa. Aceasta se numește "Branding," și ar trebui să angajați profesioniști de marketing pentru a crea un brand atractiv, dacă nu aveți abilitățile de a face acest lucru singur.
  • Imaginea intitulată Determinarea nevoilor de marketing Pasul 6
    6. Evaluați materialele imprimate. Totul de la cărți de vizită la antet la facturi și mai mult ar trebui să proiecteze marca dvs. Kiturile media, cataloagele, broșurile și campaniile de poștă directă ar trebui să fie în mâinile persoanelor care vă pot proiecta în mod eficient grafica.
  • Dacă găsiți materialele dvs. tipărite nu sunt la standarde, puteți alege să angajați un designer grafic cu normă întreagă, să angajați unul pentru un contract sau un contract cu o firmă de marketing. O relație bună cu un designer grafic vă va ajuta să executați campanii de marketing tipărite în viitor.
  • Imaginea intitulată Determinarea nevoilor de marketing Pasul 7
    7. Evaluați imaginea dvs. electronică. Marketingul online este în creștere pentru a fi 1 dintre cele mai bune modalități de a găsi o afacere nouă. În acest scop, ar trebui să aveți un site web prietenos, corespondența prin e-mail și, eventual, social media sociale care vă anunță afacerea și specialitățile.
  • Imaginea intitulată Determinarea nevoilor de marketing Pasul 8
    8. Aflați dacă aveți un calendar de marketing. Dacă nu, acesta este 1 din nevoile dvs. principale. Trebuie să puteți urmări și implementa campanii de marketing în mod regulat pentru a crea o afacere nouă.
  • Un calendar de marketing vă va ajuta să vă asigurați că activitățile dvs. se aliniază cu cele ale clienților dvs. existenți.
  • Imaginea intitulată Determinarea nevoilor de marketing Pasul 9
    9. Cercetați-vă campaniile de marketing din trecut. Găsiți cele mai eficiente metode și începeți campaniile publicitare pe baza acestor metode. Dezvoltați o modalitate mai eficientă de a urmări rentabilitatea investiției (ROI) în campaniile de marketing, cum ar fi Google Analytics.
  • Imaginea intitulată Determinarea nevoilor de marketing Pasul 10
    10. Începeți să adăugați noi strategii de marketing în funcție de nevoile dvs. Dacă găsiți că multe dintre aceste piese de marketing lipsesc în planul dvs. de marketing, este posibil să doriți să consultați o firmă de marketing, astfel încât să puteți întâlni nevoile în timp util.
  • În loc să angajeze o companie de marketing, puteți alege să angajați sau să numiți pe cineva într-o poziție dedicată marketingului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că ați înregistrat toate numele și logo-urile cu departamentul dvs. de stat. Toate brandurile unice ar trebui să fie înregistrate în baza unei mărci comerciale în statul sau țara dvs.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cercetarea clienților
    • Branding
    • Designer grafic
    • Google Analytics
    • Cercetarea concurenților
    • Marcă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar