Cum de a construi o afacere imobiliară

În orice economie, vor exista întotdeauna oameni care doresc să cumpere și să vândă proprietăți. Industria imobiliară, înconjurătoare pe cei care conduc și facilitează aceste tranzacții, poate fi un câmp profitabil pentru începerea și creșterea propriei afaceri. Fiind propriul dvs. șef, mai ales într-un domeniu ca imobiliar, vă va oferi ceva interesant de făcut și vă va permite să vă stabiliți propriile ore și salarii.

Pași

Partea 1 din 3:
Deveniți un agent imobiliar
  1. Imagine intitulată Pregătiți-vă pentru școala de drept Pasul 2
1. Obțineți o diplomă de licență. În timp ce devenind un agent necesită doar o diplomă de liceu, finanțele implicate în domeniul imobiliar devin din ce în ce mai complexe. Acest lucru face ca brozile să fie mai puțin probabil să angajeze pe cineva fără cel puțin o diplomă de licență. În plus, informațiile pe care le obțineți în aceste clase vă vor ajuta când luați cursuri de licențiere.
  • Dacă sunteți interesat să deveniți agent imobiliar, concentrați-vă pe clase în domeniul imobiliar, administrarea afacerilor, marketingul și finanțele. Verificați dacă școala dvs. oferă cursuri care implică dreptul imobiliar, planificarea utilizării terenurilor, etica și problemele de mediu. În plus, veți dori, de asemenea, un fundal puternic în statistici și engleză.
  • Imaginea intitulată Supraviețuiește o criză financiară personală Pasul 28
    2. Economiseste bani. Pentru a intra în afacerea imobiliară, veți avea nevoie de un pic de economii. Cursurile, taxele de examen și licențiere, iar publicitatea pot costa aproximativ 6.000 de dolari pe măsură ce încercați să începeți. Dincolo de asta, va fi de câteva luni până când începeți să obțineți clienți și să aveți tranzacții pentru a închide, astfel încât să nu fiți plătit, de asemenea.
  • O bună estimare este că va trebui să puteți acoperi șase luni de cheltuieli de trai pentru a ține cont de momentul în care nu veți trage într-un venit.
  • Imagine intitulată Fii un analist de afaceri în conducerea superioară Pasul 1
    3. Aflați regulile statului dvs. Fiecare stat necesită o anumită cantitate de cursuri pre-licențiere înainte de a lua examenele necesare. Acest număr variază între state, așa că asigurați-vă că știți ce cere starea dvs. înainte de a vă înscrie pentru clase.
  • Fiecare stat are o varietate de legi care implică practici imobiliare, cerințe de licențiere și taxe și reglementări care implică comerțul. Cel mai bun pariu pentru informații specifice este comisia imobiliară a statului dvs.
  • Dacă locuiți lângă o frontieră de stat, ar putea fi benefică să obțineți licențe în mai multe state. Pentru majoritatea statelor, o parte din examen acoperă dreptul imobiliar național, astfel încât studiul dvs. suplimentar va trebui doar să acopere diferențele în legile statului.
  • Imagine intitulată Supătare de întâlniri de afaceri Pasul 23
    4. Luați cursuri imobiliare. Fiecare stat necesită o cantitate diferită de ore pentru a se califica pentru examenul de licențiere. Este posibil să trebuiască să acoperiți aceste ore într-o clasă, pe care o puteți face de obicei prin colegiile locale.
  • În timp ce normele individuale pot varia în funcție de stat, clasele imobiliare luate în colegiu pot acoperi cerințele statului. Dacă colegiul dvs. nu are toate clasele necesare, le puteți lua printr-un furnizor aprobat, care poate fi un alt colegiu, o asociație comercială sau alte școli licențiate la fața locului sau de corespondență. Aceste alte metode sunt utile dacă deveniți un agent imobiliar ca o a doua carieră.
  • În unele state, cum ar fi California, este posibil să puteți obține orele necesare printr-un curs online pe care îl puteți completa în 2 ½ săptămâni, în timp ce Texas necesită până la 180 de ore de clasă (șase cursuri de 30 de ore fiecare). Cursurile imobiliare acoperă o varietate de subiecte care se ocupă de principiile muncii imobiliare, inclusiv dreptul de contract și al agenției, formularele contractuale și finanțarea imobiliară.
  • Imaginea intitulată Economisiți bani pe bateriile Pasul 3
    5. Luați examenul de licențiere al statului dvs. Fiecare stat are un examen pe care trebuie să-l transmiteți pentru a primi licența dvs. Consultați biroul de licențiere al statului individual pentru a afla când și cum veți lua examenul și ce materiale vi se cere să aduceți.
  • Examenele conțin întrebări care acoperă informațiile referitoare la legislația imobiliară de stat și națională. Examenul din California acoperă mai multe zone largi care demonstrează o înțelegere a abilităților lingvistice și matematice ale imobiliarului, cunoașterea practicilor profesiei și recunoașterea obligației agentului față de un client și alte practici etice. Statul subliniază, de asemenea, că acestea sunt toate subiectele potențiale, iar examenul nu va acoperi toate acestea, doar o selecție.
  • Punctul examenului este de a arăta că ați stăpânit informațiile minime necesare pentru a înțelege procesul imobiliar. Pentru că există o mulțime de proces, este mai bine să luați examenul la scurt timp după finalizarea cursului.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani rapid fără a împrumuta pasul 9
    6. Alăturați-vă unui brokeraj. Acestea sunt întreprinderile în care agenții imobiliari lucrează și lucrează cu una este o cerință. Dacă doriți să practicați ca agent imobiliar, veți dori să intrați în contact cu unul înainte de finalizarea cursurilor. În acest fel, veți avea undeva să începeți să lucrați odată ce sunteți certificat. Chiar dacă decideți să mergeți independent ca agent, veți avea nevoie de contact cu un broker pentru a finaliza tranzacțiile.
  • Puteți găsi un loc de muncă cu un broker printr-o varietate de mijloace. Multe deschideri de agenți post prin intermediul paginilor de angajare în ziare și site-uri de locuri de muncă pe Internet, precum și pe propriul site web. În plus, brokerajele mai mari vă oferă posibilitatea de a solicita un interviu pentru a vedea ce este disponibil.
  • Unele brokeraje vor cere să luați cursuri suplimentare și continuarea educației pentru a vă dezvolta dezvoltarea în timp ce lucrați pentru ei. Amintiți-vă că cerințele statului sunt doar minimele și, dacă brokerajul dvs. este unul bun, se pot aștepta mai mult. Asigurați-vă că discutați aceste cerințe și sunteți pregătiți să le îndeplinească înainte de a vă înscrie.
  • Sfat de experți
    Parcul Hannah

    Parcul Hannah

    Real Estate Agenthannah Park este un agent imobiliar licențiat care operează în Los Angeles, California și face parte din Keller Williams, Larchmont. A primit certificarea imobiliară în 2018 de la Biroul de Imobiliare din California și acum este specializat ca agent al cumpărătorului și agent de listare.
    Parcul Hannah
    Parcul Hannah
    Agent imobiliar

    Faceți cercetarea înainte de a se alătura unei brokeraje. Întrebați-le întrebări relevante, cum ar fi ceea ce va reduce comisia dvs. și ce este pregătirea. De asemenea, ar trebui să vă simțiți pentru starea de spirit în birou.

    Partea 2 din 3:
    Pornirea companiei dvs
    1. Imagine intitulată Live Live fără regrete Pasul 1
    1. Deveni un broker. Pentru a lovi pe cont propriu ca o afacere, va trebui să deveniți un broker. Cerințele de stat pentru a deveni un broker variază, dar, în general, implică mai mulți ani de experiență ca agent, cursuri de educație continuă și trecând un examen de broker.
    • De exemplu, în New York, trebuie să aveți cel puțin 2 ani de experiență ca vânzător licențiat, sau 3 ani în domeniul imobiliar general. Trebuie să completați o clasă de broker de 45 de ore pe zi, apoi să treceți un examen calificat de stat. Dacă nu sunteți deja un agent licențiat, va trebui, de asemenea, să finalizați cursul de vânzări calificați de 75 de ore.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani rapid fără a împrumuta pasul 3
    2. Găsiți nișă. Ca orice afacere nouă, veți avea nevoie de o nișă pentru a începe și a găsi clienți noi. Luați în considerare ce fel de bunuri imobiliare doriți să vedeți, precum și diferite baze de clienți pe care sperați să le serviți.
  • O regulă bună de degetul mare, mai ales când începeți, este să căutați nișe știți deja. Acestea pot fi zone pe care le-ați lucrat înainte sau lucrurile cu care vă familiarizați prin viața personală. Acest lucru vă va oferi un avantaj în marketingul afacerii dvs. la anumite tipuri de proprietari de proprietăți fără o cercetare nouă. De exemplu, dacă ați lucrat anterior în industria hotelieră, veți putea vorbi cu preocupările proprietarilor de hotel într-un mod în care alți profesioniști din domeniul imobiliar nu pot.
  • Un alt loc pentru a arăta este găsirea unui lucru pe care îl iubiți și căutați o nișă pentru a servi oameni asemănători. Este posibil să nu știți totul despre imobiliară în acea zonă, dar probabil că veți avea un fundal în ceea ce căutați oamenii. Dacă vă place să petreceți timp în aer liber, probabil că ați crezut deja despre lucrurile pe care le-ați căuta într-o proprietate care ar ajuta la vânătoare, agricultură sau alte activități similare. Va fi mult mai ușor să aflați mai multe despre tipul de proprietate și să vă comercializați abilitățile clienților potențiali, dacă sunteți interesat de subiect.
  • Este mai bine să găsiți o nișă mai degrabă decât să încercați să fiți o companie "One Dimensiune Fits". Acest lucru vă va ajuta să vă vizați marketingul și să vă împiedicați să luați clienții ale căror nevoi sunt prea diverse.
  • Sfat de experți
    Parcul Hannah

    Parcul Hannah

    Real Estate Agenthannah Park este un agent imobiliar licențiat care operează în Los Angeles, California și face parte din Keller Williams, Larchmont. A primit certificarea imobiliară în 2018 de la Biroul de Imobiliare din California și acum este specializat ca agent al cumpărătorului și agent de listare.
    Parcul Hannah
    Parcul Hannah
    Agent imobiliar

    Expertul nostru este de acord: Odată ce aveți mai mulți ani de experiență în industrie, alegeți nisa imobiliară. Faceți o mulțime de cercetări și crearea de rețele în timp ce lucrați pentru dvs. sau într-o brokeraj pentru a descoperi ce tip de nișă doriți.

  • Imaginea intitulată Rulați o mică afacere Pasul 4
    3
    Creați planul de afaceri. Dacă intri în afaceri independent, veți avea nevoie de un plan pentru a vă ajuta să vă stabiliți structura și să vă explicați obiectivele potențialilor investitori și angajați. Descrieți piața pe care intenționați să o atingeți și cum intenționați să le vizați.
  • Pe măsură ce afacerea dvs. se va extinde în cele din urmă pentru a angaja mai mulți agenți, veți dori să vă asigurați că planul dvs. le menționează. Asigurați-vă că explicați modul în care intenționați să vă recrutați și să le instruiți, precum și cum intenționați să le păstrați.
  • Nu uitați să fiți clar despre declarația și obiectivele de misiune. Declarația dvs. de misiune ar trebui să fie scurtă și să explicați rapid ceea ce faceți și cum intenționați să faceți acest lucru. Obiectivele dvs. trebuie să fie clare și măsurabile și au cadre de timp definitive pentru a le atinge.
  • Un plan de afaceri imobiliar trebuie să ia în considerare numărul de clienți pe care va trebui să-l atingeți pentru a vă atinge obiectivele. Amintiți-vă că nu toate contactele dvs. vor duce la vânzări, înmulți vânzările așteptate cu 2 (3 dacă sunteți un vânzător relativ neexperimentat) pentru a ține cont de vânzările pe care nu le veți face. Împărțirea acestui număr cu 40 vă oferă numărul de noi clienți, va trebui să achiziționați în fiecare săptămână.
  • Imaginea intitulată Ia driverul
    4. Înregistrați afacerea în statul dvs. Fiecare stat are un birou diferit și cerințe pentru înregistrarea unei noi companii imobiliare. În Florida, de exemplu, trebuie să completați un formular specific (formular DBPR-RE 7), plătiți o taxă și îndepliniți anumite cerințe privind structura afacerii dvs. și a rolurilor angajaților dvs.
  • Unele orașe și județe vor avea cerințe și taxe suplimentare. De exemplu, în San Francisco, va trebui să vă înregistrați la biroul orașului, să plătiți o taxă bazată pe tipul și cantitatea de afaceri pe care o faceți în oraș și furnizați informații despre structura juridică a afacerii dvs.
  • Imaginea intitulată Calculează reținerea fiscală federală Pasul 5
    5. Obțineți informații fiscale. Afacerea dvs. va trebui să plătească impozite, astfel încât veți avea nevoie de informații de identificare fiscală din birourile federale și de stat. Aceste informații ar trebui să fie disponibile prin intermediul birourilor de impozitare corespunzătoare.
  • Obțineți un număr de identificare a angajatorului (EIN) de la IRS. Puteți aplica prin Site-ul IRS, sau puteți trimite prin fax sau trimiteți un formular SS-4 completat. Depunerea online vă va primi un ein imediat, în timp ce formularul poștal sau fax ar trebui să returneze un număr în aproximativ patru zile lucrătoare. Depunerea pentru un EIN este gratuită.
  • Când încorporați ca o afacere și înregistrați-vă în statul dvs., trebuie să primiți un număr de identificare fiscală la nivel de stat. Fiecare stat are obligații și cerințe diferite, deci asigurați-vă că știți legile relevante ale statului dvs.
  • Imagine intitulată Deschideți o afacere de curățenie Pasul 7
    6. Angajeaza personal. Puteți rula singur o afacere imobiliară independentă, dar dacă doriți să crească, veți avea nevoie de angajați suplimentari. Acest lucru nu înseamnă doar agenți, ci asistenți și alți angajați pentru a ajuta la menținerea afacerii care rulează fără probleme.
  • Cea mai evidentă angajare este agenți noi. Puteți lua în considerare agenții mai în vârstă, mai bine stabiliți, care pot veni cu clienții proprii. De asemenea, vor comanda probabil un salariu mai mare. De asemenea, puteți să vă uitați la agenții mai noi, care vor costa mai puțin, dar necesită și formare și experiență. Deoarece o mulțime de afaceri imobiliare se face offsite, iar în afara orelor de lucru regulate, agenți imobiliari buni ar trebui să fie de lucru grei, agenți independenți care se pot referi la baza dvs. de clienți fără prezența dvs.
  • Ar trebui să aveți un rol activ în instruirea și îmbunătățirea agenților dvs. Veți dori să vă asigurați că toate fac o lucrare de calitate consecventă, ca parte a clădirii mărcii dvs. Unele dintre cele mai bune vor dori în cele din urmă să plece. În timp ce este posibil să îi puteți încuraja pe unii să rămână, ar trebui să fiți dispuși să le lăsați să plece să-și urmeze visele de succes independent.
  • Alte aspecte ale afacerii dvs. cum ar fi taxele și salarizarea sunt la fel de importante ca și munca reală reală și trebuie să vă asigurați că sunt îngrijiți profesional. Mai bine să angajeze un contabil decât dvs. sau unul dintre agenții dvs. să ia această sarcină în plus față de locul de muncă obișnuit.
  • Imagine intitulată Supătare de întâlniri de afaceri Pasul 18
    7. Spuneți altora că ați început o afacere. Utilizați rețeaua dvs. existentă de prieteni și familie, precum și clienți. Dacă nu știu că ai început pe cont propriu, cum vor ști ei să te caute?
  • Face publicitate. Găsiți modalități de a obține numele dvs. acolo. Luați în considerare tipul de audiență pe care doriți să o atingeți, iar mediile care sunt cele mai utile pentru a-și atrage atenția. Din cauza varietății de persoane care caută imobiliare, ambele formulare de imprimare on-line și tradiționale ar putea fi utile pentru obținerea afacerii dvs. acolo. Dacă sunteți îngrijorat de modul în care publicitatea vă va afecta linia de jos, luați în considerare modalități diferite de promovare a afacerii dvs. gratuit.
  • Nu toți oamenii pe care îi contactați vor avea nevoie de serviciile dvs., cel puțin imediat.Acest lucru va începe să obțină cuvântul și să-i va gândi la tine când trebuie să se implice în imobiliare.
  • Imaginea intitulată pierde greutatea în timp ce trăiește o viață ocupată Pasul 10
    8. Cereți trimiteri. Imobiliarul poate fi o afacere foarte personală, deci nu vă fie frică să utilizați clienții dvs. actuali pentru a face mai multe întreprinderi. Dacă ați făcut o treabă bună, vor avea mai multe șanse să le spună altora, oferindu-ți un cap de început pentru a obține clienți suplimentari.
  • Cel mai bun moment pentru a cere trimiteri este imediat după ce ați închis o vânzare sau ați oferit un serviciu major unui client. Clientul dvs. va fi într-o stare bună și este mai probabil să vă ajute. În plus, făcând mai devreme ar putea pune în pericol o vânzare.
  • Imagine intitulată face bani prin cosirea peluzei Pasul 11
    9. Creați o bază de date pentru clienți. Pe măsură ce vă extindeți la îndemâna dvs., va fi utilă crearea unei baze de date a tuturor clienților dvs. și informații despre ele. Aceste informații ar trebui să fie puse într-o bază de date partajată, astfel încât toți angajații dvs. să poată relua acest lucru.
  • Când construiți baza de date, trebuie să includeți cât mai multe informații importante cu privire la fiecare client. Amintiți-vă ce fel de lucruri pe care le căutau în proprietate, pe care le-ar putea ști, și orice alte informații care ar putea fi utile pentru a rămâne conectate cu ele și pentru a construi rețeaua dvs.
  • Imaginea intitulată Evaluați capacitatea dvs. de a începe o afacere Pasul 3
    10. Acționează ca un manager. Aceasta este mai mult un pas psihologic decât unul fizic. Odată ce aveți propria afacere, veți avea mai puțin timp să cheltuiți cu privire la activitatea unui agent, cumpărarea și vânzarea de proprietăți. Dacă ceva, probabil că veți trece doar la vânzări pentru a rezolva problemele, nu inițierea muncii. Asigurați-vă că aveți timp să gestionați afacerea și să aveți încredere în agenții dvs. pentru a vă gestiona relațiile și transferurile de proprietăți.
  • Creați un set de standarde și cele mai bune practici pentru ca angajații dvs. să urmeze. Acestea pot fi pași pentru a lucra cu clienții sau pentru a ajunge la noi clienți că toți cei din afaceri vor ști și vor urma. Acest lucru va ajuta la crearea unei coerențe în afacerea dvs. și vă va permite să gândiți mai degrabă mai degrabă decât să încercați la micromanage fiecare tranzacție.
  • Dați-vă sarcini pentru a realiza. Dacă sunteți managerul, va trebui să fiți proactivi despre volumul dvs. de lucru. Mai degrabă decât să se concentreze asupra închiderii vânzărilor, gândiți-vă la modalitățile pe care doriți să le atrageți noi clienți sau să vă promovați mai bine afacerea dvs. Examinați activitatea afacerii dvs. și încercați să găsiți modalități de al face mai eficiente. Nu trebuie să așteptați ca lucrurile să vină astfel încât să le puteți rezolva.
  • Partea 3 din 3:
    Extinderea afacerii dvs
    1. Imaginea intitulată Începeți o afacere de succes Pasul 5
    1. Creați o rețea de afaceri. Alăturați-vă organizațiilor locale ale agenților imobiliari sau altor profesioniști de afaceri, cum ar fi Camera de Comerț. În plus față de extinderea bazei potențiale de clienți, veți putea, de asemenea, să lucrați cu alții în domeniul dvs. pentru a înțelege mai bine condițiile de piață locale.
    • Alăturați-vă Associatului Național al Agenții imobiliari. Aceasta este o organizație națională a agenților imobiliari care ajută la conducerea profesiei. Membrii săi stabilesc un cod de etică și vor oferi asociații care vă pot mări cunoștințele despre condițiile industriei naționale și locale. Pentru a deveni imobiliar, trebuie să luați cursuri suplimentare și să demonstrați abilități într-o anumită zonă de imobiliare. Unele dintre specializările enumerate ale NAR includ cunoștințe privind tehnologiile imobiliare și imobiliare ecologice (ecologice) sau care se ocupă de baze specifice clienților, cum ar fi seniori, minorități sau relocalizări militare.
  • Imaginea intitulată Păstrați viața personală privată la locul de muncă Pasul 8
    2. Explorați piața dvs. Dacă sunteți în imobiliare, știți că situația localizează. Asigurați-vă că cunoașteți piața în care lucrați și urmăriți modificările. Puteți observa noi nișe pentru a începe sau aflați că nișa dvs. se închide în cartierul dvs. Stați înainte de aceste tendințe vă va ajuta să evitați problemele și să vă păstrați afacerea în creștere.
  • Uită-te la populația și tendințele de afaceri din zona dvs. Deschiderea noilor companii înseamnă oameni noi, dintre care mulți vor căuta să cumpere case. Pe de altă parte, dacă populația este mai în vârstă, veți avea mai mulți oameni care doresc să vândă.
  • Relațiile sociale cu clienții dvs. sunt o altă modalitate bună de a observa tendințele pieței. Întotdeauna amintiți-vă să ascultați clienții dvs. și nu vă fie frică să vă angajați clienții despre lucrurile pe care le văd în cartier.
  • Păstrați un ochi pentru Foreclosures, licitații sau alte vânzări de proprietăți. Chiar și pe o piață puternică, se întâmplă astfel de lucruri. Nenorocirea cuiva ar putea fi oportunitatea dvs. economică.
  • Imagine intitulată Piața unei afaceri Pasul 2
    3. Creați o prezență pe Internet. Pentru o afacere personală, cum ar fi imobiliare, având o prezență că oamenii pot accesa cu ușurință este extrem de importantă. În plus față de site-ul propriu, există multe site-uri sociale care pot oferi platforme pentru a ajunge la clienți și pentru a primi feedback în timp real.
  • Asigurați-vă că aveți o Website care include informații de bază despre afacerea dvs. și clienții pe care doriți să o atingeți. Asigurați-vă că include informații curente despre locația dvs. și informațiile de contact.
  • Twitter este o resursă excelentă pentru o afacere imobiliară. Creați un mâner care reflectă numele dvs. de afaceri sau ceea ce faceți. Asigurați-vă că utilizați Tweets dvs. pentru a conduce traficul înapoi la site-ul dvs. web și alte platforme de social media, inclusiv link-uri înapoi la lucruri noi pe care le aveți la fel de blog. Twitter este o modalitate bună de a evidenția informații externe sau link-uri care ar putea fi de interes pentru clienții dvs., chiar dacă nu le-ați scris.
  • Asigurați-vă că aveți o prezență on-line puternică pe alte site-uri sociale de asistență socială, Facebook, AndGoogle +, precum și site-uri de revizuire a serviciilor cum ar fi lista lui Angie.
  • Imagine intitulată Supătare de întâlniri de afaceri Pasul 3
    4. Închiriați personal suplimentar. Pe măsură ce compania dvs. crește, poate doriți să angajați agenți și brokeri suplimentari. Cu un personal mai mare, este posibil să fie nevoie să angajați pentru birouri, cum ar fi resursele umane și serviciile de salarizare.
  • Pe măsură ce vă extindeți, asigurați-vă că urmăriți informațiile dvs. de afaceri "și ale angajaților. Asigurați-vă că lucrătorii dvs. completează atât Formularul I-9 (pentru eligibilitatea ocupării forței de muncă) și Formularul W-4 (pentru impozitare). Păstrați toate formularele fiscale ale angajaților dvs. depuse pentru o referință ușoară.
  • sfaturi

    Aceasta este o afacere de vânzări și nu veți vinde tuturor. Amintiți-vă să nu faceți o respingere personală și veți putea să treceți peste ea pentru a găsi oamenii care doresc cu adevărat ceea ce vindeți.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar